Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Hát az nem kifejezés a low budhet legalja ! 😄

Amugy én is Gigabyte parti vagyok és eddig ne volt vele gondom sose !
Shep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Persze elég garázsprojekt, de a stílus hiányt szenved manapság...ezért nekem megfelel. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nem rossz az pedig, de tényleg ilyen low budget kategória.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
"HDD Regenerator"

Kiszálltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Én az Asrockra esküszöm, meg a gigabájtra 😊

wesker24
Egy francokat én fél óra után töröltem annyira pocsék egy játék lett még azt a 2,5 Euro-t se érte meg amikor vettem steamen amikor akció volt !
Shep
Celeron 300-as gépemben volt utoljára szektorhibás vinyó.

Tinman
Hát ez így már megbocsáss, de lófax gyakorlati TAPASZTALAT a vírusvédelem kérdéskörben.

Már ezerszer elmondtam: 1-10-30 tapasztalat, nem releváns. Százas, ezres nagyságrendek igen.

Tipikus példa: "Az MSI alaplapok tökéletesek, nekem és a haveromnak is az volt és 2.5 éve tökéletesen megy."

Mi meg az elmúlt cirka 6 évben vagy 70 db-ot küldtünk vissza garba, majd le is álltunk a forgalmazásával, mert kimutatható volt, hogy hulladék. Ugyan ez a helyzet az MSI notikkal. A magyar "szaGszerviz" Fehérváron meg egy rossz vicc.

Nincs tuti megoldás, csak jóval kevésbé szar.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Az jó játék.

Rapid81
Hibás szektort a Hiren's Boot CD-rõl a a HDD Regenerator (asszem ez volt az) simán vissza lehet állítani. 40GB-os laptopvinyó halálán volt, tele volt bad sector-ral, aztán ráeresztettem és azóta is az a vinyó megy abban a laptopban. 😊 Minden adat meglett, Windows-hoz hozzá sem kellett nyúlni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Kurvajó játék.

Ha valakinek van Garshasp, vagy a kiegészítõje!

Akkor írjon privit!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Egyébként meg NOD32 "párti" vagyok. 8 éve használom és azóta nem találkoztam vírussal a gépemen. Jó, tudom, majd mindjárt ezért is lehordtok, de ez van. Céges gépen Symantec sz@r volt, aztán szépen bekúszott rajta valami nyavalya és szétcseszett egy jó pár szervert.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Tegye fel a kezét akinek soha nem volt, jelenleg sincs szektor hibás HDD-je.
1 gyenge szektor is számít!

Senki nem örül neki, de a HDD technológiával együtt járó kellemetlen dolog, notiknál értelemszerûen gyakoribb. Viszont adá nekünk már a hõskorba az úr a jófajta chkdsk fegyverzetet, mely hasznos egy jószág.

A hibás szektor elkülöníthetõ, a miatta esetleg összeomlott rendszer, sérült fáj javítható/cserélhetõ (nem újratelepítés, mint lámafalván).

Rapid81
Egyik legrégebbi... Régen nagyon jól volt használható, mára viszont elsz@rták.

Rapid81
Nincsenek "ügyefeleim". Szimplán programozó és rendszerinformatikus vagyok, akinek az S&D nem szokott semmit kérdezni, csak rendesen be kell állítani. Ennyi.

Tinman
Ez mind csak félrevezetés! Ne dõljetek be nekik... lefizetett teszterek. Nem ez lenne az elsõ eset. Bizony! De!

MerlinW
Ad-Aware.. hogyne... ne nevettess😊

[merlinw.org]

Rapid81
Hát nemtom, nekem az ilyen hirtelen feltûnõ dolgok mindig gyanúsak. 😊 Futottam már bele olyan gépbe, hogy volt rajta anti-spyware vagy 5, de mind fake volt.

Tinman
Heretic!

Shep
Milyen Nóném, egyik legjobb.

Tinman
Basszus tényleg!

Maga a Malwarebytes a kártékony szoftver, én meg naná, hogy rosszat akartam Iminek. Megvilágosodtam!

Nem nóném, mert most mondom: Malwerebyte-Anti malwere. Így hívják ez a neve. Tessék többet olvasgatni és akkor hallasz róla.

Ha olyan régóta vagy a szaGmában érdekes, hogy az ügyfeleid eltûrik a S&D állandó kérdéseit, amirõl a userek 80%-nak halvány fogalma sincs, hogy mit engedélyezzen és mit ne.

"Azt ugye tudod, hogy bazi sok ilyen spyware eltávolító maga a spyware, ugye?"
Álmomban sem gondoltam volna... abba az ~1000 esetbe nyilván egyetlen ilyen sem volt. Viszont azt érzem az erõben, hogy ezek soha nem okoznak bsod-t.

Shep
Hát pedig hibás mercik vannak dögivel 😄

MerlinW
Az hogy nem hallottál róla nem jelent semmit. Én is 15 éve vagyok a szakmában és hallottam róla. Ahogy a szaksajtó figyelmét sem kerülte el, a csaknem 4 éve mûködõ vállalat munkássága. Többször kapott Editor's Choice plecsnit, többször értékelték 5/5-re az alkalmazást:

PC World's Preston Gralla wrote that "Using Malwarebytes' Anti-Malware is simplicity itself".

CNET cited Malwarebytes as being useful against the MS Antivirus malware, and also awarded it an April 2009 Editor's Choice, along with 25 other computer applications.

Bleeping Computer has listed Malwarebytes' Anti-Malware as a method of removing fake security applications such as MS Antivirus.

Mark Gibbs of Network World gave Malwarebytes' Anti-Malware 4 stars out of 5 and wrote that "It does the job and only the lack of a detailed explanation of what it has found stops it from getting 5 out of 5".

PC Magazine gave Malwarebytes' Anti-Malware 3.5 stars out of 5, pointing out that although the product is good at removing malware and scareware, it fell short on removing keyloggers and rootkits.

[merlinw.org]

Rapid81
Vagy még az Ad-Aware-t tudom ajánlani, bár az új verzióval túl nagy fába vágták a fejszéjüket és iszonyat lassú és nehézkes használni.

Rapid81
Ha spyware meg malware írtó, akkor Spybot S&D oszt jónapot. Nem ilyen nóném Malwarebytes. Sosem hallottam róla, pedig több, mint 15 éve vagyok a szakmában. Azt ugye tudod, hogy bazi sok ilyen spyware eltávolító maga a spyware, ugye?

Rapid81
Azért véleményem szerint egy szektorhiba nem épp bagatel. Simán, ha nem tudja olvasni a fájlt vagy a fájl, amit olvasni akar sérült és hibásan fut le, ott sok mindent nem tud tenni a Windows vagy akármilyen más program. A kisujjából nem tudja kiszívni, hogy a hibás szektor milyen adatot tárolt.

Tinman
Megõrülök ^^

Milyen vírusvédelem volt fent rajta korábban?
Jól sejtem akkor, hogy a fizetõs, "de próba" verziót tetted fel?

Bootolható miniXP (Hirens-en szokott lenni), reg. adatbázis betölt, Malware bejegyzések kiírt akkor.
Akkor se értem, ha 50km-en belül lennél ott lennék, mert komolyan mondom, hogy soha sehol semmilyen gondot nem okozott még! Igaz a fizets/próbát soha nem is tettem fel. Minden az ingyenes megoldással dolgoztunk. Szeretjük. "Ingyenjó".

PÜ ment.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Persze, hogy nem tapasztaltál ilyet, mert nem ilyen helyen dolgozol :-D

Én se láttam még hibás merciket hegyén hátán, amíg a Merci szalonba nem jártam, mint IT-s.

Shep
God of War klón. irániak vagy izraeliek csinálték

zorrobomber
Mi ez a Garsasp izé amit tolsz? <#idiota>

Shep
Legtöbbször áramszünet miatt és win7-nél ilyet én még nem tapasztaltam, ott gond nélkül tudja javítani magát, xp erre 1x sem volt képes.

IMYke2.0.0.0
Így van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Minden tiszteletem a Tiéd, s ha eddig, az évek alatt nem lett volna egyértelmû, akkor leírom: mindig is tiszteletben tartom/ttam a tudásodat, véleményedet.
Ennek fényében, kérlek, hidd el: "Ha pedig újra XP-t akarsz, vagy utolsó helyes konfig, vagy csökkentett mód és rendszer visszaállítás korábbi dátumra." - ez volt az elsõ dolgom a Csökkentett módnál - elõször a "Nem"-et választottam, Restart - WinXP logo - kékhalál; Csökkentett mód - "Igen" - uninstall - restart - kékhalál.
Azért érdekes ez, mert a System és System 32 könyvtárban nem volt fertõzött anyag. .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mivel már a Borderlands 2 introját lefordítottam, a véleményem még nem változott meg. Jó az a Kamra (by ratgab).
Majd késõbb kiderül, mi lesz az.

Tinman
Az esetek nagy %-ban nem ez szokott lenni, így van.
Viszont most ez történt.

"Ráadásul az XP-nél szeretnek sérülni bizonyos indításhoz nélkülözhetetlen dll file-ok is 😊"

És ez miért történik? Csak úgy?
Nyilván nem. Leggyakrabban a HDD hibája okoz ilyet, hibás/gyenge szektor, mechanikai vagy elektronikai probléma. És az a nagy helyzet, hogy ezen a téren a Win7 sem remekel, van az a pont, amikor összeömlik és nem tölt be, pár bagatell szektorhiba miatt.

Shep
Így ok, csak nem ugrott be a KF-rõl.

Shep
Persze okozhat de az esetek nagy százalékában nem ez szokott a gond lenni. Ráadásul az XP-nél szeretnek sérülni bizonyos indításhoz nélkülözhetetlen dll file-ok is 😊

Szégyen nem szégyen én a Borderlands 2 intrójából tudtam meg, hogy mi is az elsõ rész vaultja tulajdonképpen. Egyébként a Border 2-ben 2 külön fajta is van.

De ezért pont nem kell fordítást javítani, mert pont úgy jó ahogy van. Ha átjavítja lelövi az összes poént.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Mondhatnám, hogy L4D2 után, de más a kettõ. KF szimulátor a L4D-hez képest😊 Míg L4D-ben experten végigdarálok mindenkit, KF-ben örülök ha túl tudok élni egy hard bossfight-ot😊

[merlinw.org]

Tinman
Egy szimpla reg. bejegyzés is okozhat bsod-t... azt eltávolítva megy tovább minden rendben. Ill. menne mert eszerint volt/van ott vírus/trójai.

zorrobomber
A legjobb?

Solid Snake
MerlinW
Killing Floor. A legjobb zombis co-op lövölde.

[merlinw.org]

Shep
Mi az a KF?

Shep
Hát ha már kékhalálozik akkor annak max annyit ér a a rendszer visszaállítás, hogy betölt a rendszer de további használatra én semmi képen nem javasolnám, ráadásul ha olyan a hiba a rendszer visszaállítást is kenheti a hajára. Amúgy is ideje xp-rõl váltani win7-re.

tototto
Amúgy visszatérve steames eladásokra pl KFbõl eladtak 1millát ami nagyrészt steames verzió, igaz sokat akciózták de szerintem elég nagy szám pedig szinte egy indie címrõl van szó tehát van potenciál steamben csak jó játékot kell csinálni

Tinman
+1

Tinman
Hogy micsoda?????

Az egy olyan progi aminek csak fizetõs verzában van állandó védelme!

Értsd: Ha leszeded, elindítod, nem kéred a fizetõst, akkor az lófaxt se csinál se a registrybe, se az induláskor betöltõdõ programok között.

Ha 1000 vírusirtást nem végeztem életembe cégeknél, akkor egyet sem. Soha az életben ilyenrõl még csak nem is hallottam!

Ja de 1x igen... amikor a MB lefutása után egy raklap rendszer fájl is fertõzött volt a t. user meg azokat töröltette.

Ha pedig újra XP-t akarsz, vagy utolsó helyes konfig, vagy csökkentett mód és rendszer visszaállítás korábbi dátumra.

Sokkoló amit írtál!