Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Mit vártál vaze, svédek! Vagy egy Toyota: The Game-et szerettél vón??? Esetleg adhattak volne még IKEA: The Fake-et...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
GamersGate-en regisztráltam - cserébe kaptam egy "Volvo: The Game"-t... <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszi - az ember mindig tanul valamit :9

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Akkor mégis a drágább lapot kell vennem, á most elszomorítottál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Határozottan SATA 3 mindenbõl. Persze az alaplapon is legyen SATA 3 foglalat.

[merlinw.org]

Shep
Na de ha már így benne vagyunk még egy kérdés 😊 Sata II vs Sata III SSD esetében (gondolva a jövõre ha esetleg hirtelen felvetne a pénz 😊)?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jó, tehát akkor megerõsítettétek azt amit eddig gondoltam és ebbõl következik ,hogy amikor fejlesztek nem a drágább lapot+memóriát fogom venni ami ezresekkel többe kerül. Köszönöm.

MerlinW
Ez nem egészen így van, hiszen létezik asszinkron DRAM frekvencia is. Az újabb Intel (sandy, Ivy) és AMD platformok esetében már a proceszor tartalmazza a memória vezérlõt, így minden esetben asszinkronizáció lép életbe amennyiben magasabb órajelen járatjuk a memóriát, mint amin a vezérlõ ketyeg. Intel esetében ez 1333, AMD esetében 1600MHz.

Az a +266MHz (1333-1600) pedig csupán pár tizedmásodpercnyi különbséget jelent, tehát felhasználási szempontból felesleges. Én is csak azért vettem 1600-ast Intel-hez, mert erre a modellre kaptam 50% kedvezményt...

[merlinw.org]

MerlinW
Intel proci mellett semmit. AMD mellé viszont csak azt lehet használni.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Így van - értelme semmi. Fõképp 2D-ben, Windows Asztal és internetezés, zenehallgatás, filmnézés alatt.

arty
(osztókkal lehet a cpu sebességétõl függetlenül is emelni a ramsebességen, csak értelme semmi - kivéve az amd cpu/gpu hibridjeinél (llano), ott a rammal egyenes arányban skálázódik a (játék) sebesség is))

Forza.

IMYke2.0.0.0
A Mafia 2 DLC-inek honosítása elérhetõ a Magyarítások Portálról.

IMYke2.0.0.0
arty-val értek egyet és támogatom a Te véleményedet is: nincs értelme a túl gyors RAM-oknak. Fõképp, hogy a valódi sebességükhöz (1333-as FSB felett) már tuningolnod kell a CPU-dat - tekintve, hogy az újabb Intel/AMD procikban a vezérlõ a magok mellett van - fix sebességgel.

Shep
Igen, tesztek alapján én is erre jutottam, hogy nem éri meg azt amennyivel többe kerül.

arty
pár % pár alkalmazásban, ennyit ér a gyorsabb ram. semmit 😊

Forza.

Shep
Na ha már ennyire hardware topic hangulat van akkor én is kérdezek. Tud-e annyival többet nyújtani egy átlag felhasználónak az 1600-as ram amennyivel többe kerülnek a modulok, meg az ehhez szükséges alaplap? Ahogy nézegettem teszteket nem gyõzött meg, hogy igen.

Vártam a játékot, de most elbizonytalanodtam. Ennyi.

Annak nem örülnék, hogy megveszem és nem fut. De nem rugózok tovább rajta inkább!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Nem érné de ne lovagolj már ezen, menni fog!

zorrobomber
én laikus vagyok de szerintem nem!

5-6 éves rendszerbe nem fogok már plusz cuccot rakni (DDR2 800 mhz-esek a ram-ok!)

Vagy most hülyeséget mondok? Megérné szerintetek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Ja, hogy DDR2... azt ne vegyen már.. nem szóltam😊

[merlinw.org]

Shep
DDR2 kicsit drágább azért, nem?

MerlinW
Giga és Asus is árult mindig 10-15k-s lapokat.

[merlinw.org]

arty
+1

sõt, szvsz 2 gigával is.

Forza.

MerlinW
5k 4GB RAM, 10k 8GB. Az alkalmazások is és az OS is meghálálja. Szerintem ennyit megér, akár hosszútávon is.

[merlinw.org]

Shep
Mondom ,hogy menni fog!!

Carlos
nem költenék 300K-t egy monitorra.

Þór vígi þessi rúnar

Nem veszek 1 db xaros játékért ram-ot mikor minden más szépen elvan 3 gb-al is. Akkor Ubi baxhatja a pénzem!!!

Van épp elég játékom, ha már kevés lesz a gépem az újakhoz szépen elkezdem végigjátszani azt a 100+-nyit amit steamen vettem.

Shep
Neked egy emelet magasság is kevés lenne 😄

Shep
Akkor menjél ramot venni de 3 gigával is el fog indulni erre fogadni merek.

IMYke2.0.0.0
Nyilván - de a Dell formabontó akart lenni.
Ezért írtam, hogy a Samsung új 27"-esét venném, ha lenne ~300.000 Ft-om.

Rapid81
Nekem a magasság kevés, de nagyon, ekkora szélességhez.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Én nagyon örülnék a 2560-as szélességnek.
Már 1920*1080 is kevés nekem.

Rapid81
Ne nevettess. Ez már majdnem 2:1-es. No meg az a röhejes felbontás egy 27"-oshoz képest... Szimplán nevetséges.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ezért írtam a STEAM topikban, hogy ingyenes hétvége lejárta elõtt telepíteni és törölni kell - STEAM-bug.

wantonly
Azzal lehet valamit kezdeni, ha még mindig bent van a steamgift-es játéklistámban a Saints Row: The Third az ingyenes hétvége miatt? Nem volt feltelepítve, a steam-ben már elvileg semmi nyoma, de hiába szinkronizálom a weboldalon, akkor sem tûnik el és nem tudok jelentkezni sem sorsolásokra.
Sir Quno Jedi
Bár mintha írták volna, hogy mán csak 243k az ára, míg az enyimének 185k már csak, szal. ekkora a különbség árban. EZ a PLS panel meg a csamcsung saját fejlesztése és hót büszkék rá, egy pár gyerekbetegségét kiküszöböli az ismertebb IPS paneleknek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Namost a legolcsóbb 27"-es IPS moncsi ezen felbontásban (pl. ami nekem van) is lassan 200k lesz árban. Ez meg LED-es és valami új technikás panel van benne, nomeg prémium kivitel, flancos mint ááállat, szal. simán megér közel 300k-t, evvan...

Carlos
Nem értek a monitorokhoz.
De mivel tud ez többet? Vagy mitõl olyan über és drága?

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Én asszem a 4k-8k-s cuccokig már nem váltok a 2560x1440-rõl, HACSAK nem lesz valami extrém felbontású monitor addig is (nademi???).

IMYke2.0.0.0
Biztos, hogy nem 300.000 Ft (csak ~60.000 sima LCD, ~180.000 IPS), de nem is tud annyit, mint a Samsung.

Carlos
Cégnél nekem 2 db 24-es dell-em van... Fincsi, kényelmes... és szerintem nem 300K.
2 ilyen.
Ár: 54 717 Ft - 69 086 Ft

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
~300.000 Ft-om lenne, akkor meg ezt vennék: Samsung 27" S27B970D - PLS, 16:9, 2560x1440-es felbontás

IMYke2.0.0.0

tototto
Tévedés eddig is mindig árarányban vásároltam minden cuccot ezzel azt akartam mondani most aránylag olcsó és nekem megfelelõ lapokat gyártanak, nekem nemnyújt annyit se asus se gigabyte hogy kifizessem értük a márka díjat

4 Gb ram a minimum követelmény és nekem csak 3 gb ram van a gépemben. És ez szerintem elég ok az aggodalomra.

Shep
Mi nem fog elindulni? A gazdasági növekedés az de nem a FC3 a gépeden.

Én nem a maxon játszásról beszélek, hanem arról, hogy lehet el se fog indulni! Comprende?

arty
és akkor Tinman számára is van egy offom!

60$ - tud mindent, amit a raspberrynek kellett volna 😉

Forza.