Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ne vásároljatok shopto.net-tõl! lejárt a 40 nap és nem kaptam meg azóta se a rendelt játékom. tegnap nyitottam egy ticketet, amit zártak, a következõ "automata replyvel":

"Dear Customer,
We are sorry to inform you that your Lost Parcel Claim Form has been rejected.

This may be for the following reasons:
* The lost parcel claim is over the 6 month claim period
* The item has been confirmed to be delivered by Royal Mail
* The tracking information for the package shows it is being returned to ShopTo.Net

If you have any other questions regarding this lost parcel claim please reply to this ticket. "

Természetesen ujranyittattam, felkértem õket, hogy tartsák meg az automata válaszaikat maguknak és egzakt magyarázatot kérek a panaszom elutasításának okáról.

Tetvek. Meg a posta is, ha õk nyulták le (esélyes).

Forza.

Ha max 8 euró lenne vettem volna, de elmennek a pitsába, hogy 14 euróért adják, annyit nem adok érte!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
ez nem teljesen igaz XD

Shep
Persze, 2x annyival fogadsz 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
én másnap jobban elememben vagyok, mint elõtte XXD

Zomil
Szerintem sincs vele semmi gond 😊
Csak Mo-n nincs elterjedve ez a szokás.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
AC 3 Freedom Edition elõrendelés mellé járnak ezek a konzolokszervizében:

- Assassin's Creed III póló és poszter
- Assassin's Creed III matrica/kulcstartó

Az nincs oda írva hogy a készlet erejéig.Tehát akkor minden elõrendelõ megkapja ezeket a cuccokat?

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Amúgy meg steamon is arra vár mindenki hogy másodpercre pontosan aktiválódjon a játéka mondjuk este és már indítja is... semmiben sem más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
amikor te piálás után másnap zombi voltál, kirugtak? <#wow3>

szvsz jopofa, hogy ennyire tudnak rajongani egy játékért.
nálam még nem ütött be ennyire semmi, hogy éjfélkor sorbaálljak érte... de nem zárnám ki a lehetõségét 😊

Forza.

Sir Quno Jedi
Ez az x-com demo rövid, de igen splendid! Nem rossz ez kééérem. Csak mikor mondja, hogy né má azokat meg ott el kéne fogni, hát én megmondom õszintén, vaporizáltam õket a sunyiba, mer rühellem azt a rühös élien pofájukat grrrrarghhh... NÁJSZ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Jah a konzolosok... WOW, DIO3, SC minden részénél van láncs parti, ami egyre népszerûbb lett itthon is.

Konzol boltok amúgy rendre éjszaka is nyitva vannak már egy AAA cím esetében, sõt valami körítést is szoktak mellé szervezni.

Mi ezzel a baj? nyilván ezek a dolgok Budapesten vannak. BKV éjjel nappal jár, a boltok jól megközelíthetõ helyen vannak így semmibõl nem áll elmenni és hazaérni. Olyan ember nem fog elfáradni érte aki azt sem tudja mit vesz... amúgy meg én nem az éjféli premierre hajtok, hanem a megjelenés elõttire, tehát nekem nem hivatalosan csúsztassák be a zsákomba a gémet a sarkon és meg borítékban adom a pénzt a dílernek😊 számtalanszor csináltam ilyet, volt hogy egy AAA+++ játékot 4-5 nappal a bolti megjelenés elõtt már megkaptam, de 1-2 nappal elõtte nálam volt. Csalódtam volna bármelyikben is? nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98
<#nevetes1>

I met God. She's black

w77d
na de én nap közben dolgozok rendesen bammeg XXD

Shep
Én meg azt aki milliókat mixel el 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Akkor is tök ugyanúgy néz ki. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Igazából a csajszi is mondta, hogy a Warcraft világában ez egy teljesen új faj... WTF??? WarCraft 3-ban 10!!! évvel ezelõtt már benne voltak a pandák (rejtett pályán). A csaj is eléggé képben van a Lore-val kapcsolatban.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
hát én egy fõnök helyébe, ha megtudnám, hogy az alkalmazott azért zombi egész nap mert az éjjel gémelt, azonnal kirúgnám

Shep
Hát a Blizzard nem csinált még olyan játékot amiért én sorba állnék 😊

Shep
Akkor ezek szerint jól rémlett ,hogy már ott is volt panda.

davidka003
PH-n írták a konzolosok, hogy ilyen éjféli nyitópartikra elmennek a jó csajok miatt meg hogy rögtön játszhassanak a játékkal és megveszik, hajnal 2-re hazaér aztán reggelig játszik majd megy munkába és elmondhatja, hogy megjelenéskor játszott.
Ezzel csak az a baj, hogy benne van a pakliban, hogy rakás szar egy játék aztán engem dühítene, hogy utólag kiderül, hogy szarért álltam sorba éjszaka.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Daell Drow
Sokan tevhitben elnek, es mindenki a kung fu pandakhoz viszonyit. Az igazsag az hogy a wowos pandak joval elobb voltak mint a kungfu. Mivel mar a warcraft 3-ban is szerepeltek.
Shep
Én úgy tudom semmi köze a kungfu pandához, ez régebbi attól, csak most nem tudtak már mit kitalálni és ez lett belõle 😊

zorrobomber
Gondolod lefekszenek? Szerintem nem.

w77d
szánalom.. ahogy szánalom ez az éjfélkor játékért sorban állás is. Én is gamer vagyok, de megjelenik azt legfeljebb másnap meló után bemegyek a boltba meló után azt megveszem. Nem éjfélkor tolongok, majd megyek haza. Nem is tud vele azonnal játszani, mert mire hazaér már fekhet le...

Rapid81
A Blizzard vajon mennyit fizethetett a Dreamworks-nek a Kungfu Panda felhasználásáért? XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Miket beszélek én? Amekkora hülye vagyok, úgyis megveszem.
Sir Quno Jedi
Mosta gamersgate-en is nagyon jók vannak, kings bountyk, meg a titan quest-ek, de sajna egyik sem steam-es.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

<#eljen> Alapmû(vek).
Sir Quno Jedi
Syberia Bundle bezupálva!!!!

Fpocok
Basszus... kijött a Castle Crushers steamre... nem játszottam vele, de videó alapján nagyon jó kis játéknak tûnik... ááá... most nincs annyi pénz nálam :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak a 2 rész=csak a 2. rész
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Helyesbítsünk. Baromi jó lenne ha tartalmazná a dlc-ket. Csak hát nem tartalmazza... Egyedüli pozitívuma a csomagnak, h végre a PS3 tulajdonosok is tudnak játszani az elsõ résszel. Nagy ME fan vagyok és mind3 rész itt csücsül a polcon tuto completo. Ettõl függetlenül megvenném a trilogy editiont, de dlc-k nélkül ez így vicc. Csak a 2 rész összes dlc-je együtt kb. 30 euró. Emellett még ott vannak a már megjelent és majd megjelenõ dlc-k a harmadik részhez és a Pinnacle Station az elsõhöz.
HappyHunter
60ért ez baromi jó <#guluszem1>

Be happy. :) Running!

Nocsak, nocsak!

Remélem nem lesz túl nagy.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Megvettem az uj Sherlock Holmes játékot, 4.990 magyar felirattal itthon.
A steamen 39.90 euro angolul.
Eddig tetszik. Szép grafika, egész jó irányitás és jó fejtörõk.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
Ez meg mi a ... de a zene az jó legalább, tiszta c64 demo fíling 😊

zorrobomber
<#felkialtas>iphone game alert<#felkialtas>

A Super Hexagon az ördög mûve!<#wilting>

IMYke2.0.0.0
Na, visszatértem a melóból.
Bocsánatot kérek a nem válaszolást a STEAM-en!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Shep
Nem kell hozzá erõlködni, ellenben neked biztos kellett eme frappáns válasz megalkotásához 😊

Rapid81
Hú, de vicces kedvében van ma valaki. Meg ne szakadj az erõlködéstõl, amikor ilyen poénokat sajtolsz ki magadból. 😛

zorrobomber
Borderlands 2 - $25 (intkeys.com)

arty
steam nem egy és nem két játékot adott, ingyé 😛 (portal, tf2)

és ezek azért nem éppen a Volvojáték szintjén vannak 😊

Forza.

ollie
A Volvo the Game nem rossz, a SimBin készítette, ami minõségi szimulátorairól híres. link

De egyébként amúgy is ingyenes, mert a Volvo fizette a fejlesztést.

IMYke2.0.0.0
Én sem tudtam összehozni az Action + RPG miniont 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Csak szar, hogy utólag nem lehet rajta változtatni, ami logikus és ésszerû, de nekem nem azok a gammák fexenek amikre így engedményt kapok, így fullra beszívtam.

IMYke2.0.0.0
Igen, olvasgatom a dolgaikat - tetszik a hozzáállásuk. A Minion és annak testreszabása is ötletes volt 😊

Sir Quno Jedi
Steam is adhatna minden accounthoz egy sárga dobozt pl. de õk ennél pénzéhesebbek... Vagy pl. minden 5-10-20-40-80- stb. gammádhoz egy értékben odaillõ (tehát egyre drágább) ajándék gammát, amit mondjuk õk fejlesztenek, így NEKIK egy fillérbe sem kerül. Az account úgysenem eladható, így ez csak egy inygé grátisz lenne részükrõl, nyerészkedni ezen más nem tudna.

Amúgy a gamersgate-en ha vásárolgatsz blue coinokat kapsz és idõvel azokból is simán vehetsz gammákat, én már vettem is és megen van szép számmal coinom. Afféle kis rendibandi árengedmény ez. Teljes gammákat vehetsz belõle, ha szépen gyûjtögeted és mindenért jár blue coin, pl. review-kért, pontozásokért, acsikért, vételért stb.

IMYke2.0.0.0
Nem tudtam, hogy svédek - de leginkább azon lepõdtem meg, hogy adtak játékot.