Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Engem nem érdekel a gépigény.Insane Edition nekem elõ van rendelve dobozosban nagyon régóta.
Most is csomó game-et nem tudok maxon tolni mert akadnak.De nincs ezzel gond majd egyszer ha lesz új gépem akkor ugyis újra játszom õket.
(Ezért is van mindig tele a 3TB mert többszáz game figyel fent)

Next PC upgrade: 2022

Amikor én vettem Core 2 Quad-ot (6 éve), akkor még nem volt másik cégtõl elfogadható árú 4 magos proci a piacon!

De ha most vennék is inkább i5-öt vagy i7-et vennék, mint amd-t.

Engem a trend nem érdekel, az érdekel, hogy amikor én vásárolok, akkor a lehetõ legjobb alternatívát válasszam.

Jelenleg ha vennék procit az Intel lenne. Egyébként meg azt veszem, ami korábban is bevált. Ezért is váltottam egymás után 2 nvidia kártya után ati-ra és azóta semmi gondom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Elforgatni el lehet, csak meg kell oldani ,hogy ne dõljön el 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
õõõõ... feltéve, ha el lehet forgatni 90 fokkal.

Þór vígi þessi rúnar

Nem szarakszom ilyesmivel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Nekem a fogyasztás és a hõmérséklet is igen fontos tényezõk de fõleg a fogyasztás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Rapid81 !

ezt neked 😄 ezen már tényleg király lesz programozni 😄

Forza.

arty
" proci az csakis intel,"

pont errõl a fajta buta berögzültségrõl írt Merlinw 😊 számtalan alkalommal volt jobb ár/teljesitmény arányu az AMD különbözõ kategoriákban.

Forza.

arty
1. vigasz ez azoknak, akik korán váltottak? (és még mindig marad a P4 és a 8 megásra összeesõ 320as ssd széria, a mai napig megnyugtató javítás nélkül)

2. anyukám biztos fel tudná rakni a hdd fw-t 😄 meg a juzerek 99%-a is...

3. a MOMO baromira "A" kommersz kormánya volt a loginak a maga idejében!

Forza.

Sir Quno Jedi
dual boot ugye

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Warez nem fog játszani, mert szétberheli az ubilauncher-t, ami nem lesz jó."

Fõleg, mert AC3 már akkor simán telepítve lesz a gépemen és nagyban tolom majd vele.

Erõsen remélem! Eddig 0 day vételig hergeltem magam vele (insane edition valami digitális formában... preferably steam), de most ezzel az elvetemült gépigénnyel már elbizonytalanodtam.

Nagyon kéne egy pc demó a döntéshez. Warez nem fog játszani, mert szétberheli az ubilauncher-t, ami nem lesz jó.

Belzebub a gonosz megtestesülése így mindenkit kísért. <#crazya>

Shep
Belzebub nem kísért "hozzá nem értõ vér istvánokat" 😄

grebber
Azért mint sok más game system req.-nél jól mutat és a hozz nem értõ vér istvánok mennek ramot venni mert azt írták kell hozzá.

6-8GB kell a max beáálításhoz ja persze.
Már a 2 is császárul volt optimalizálva szóval a 4gb ram untig elég lesz neki!

Belzebub ne kísérts engem...XD

Shep
Azt tudod, hogy a Soldiers a Men of Warok elõdje és nem utolsó sorban sokkal jobb is 😊

Amúgy láttátok a Far Cry 3 minimális gépigényét?

Proci és vga még baráti, de minek ennek 4 gb ram??

Ha ez tényleg szigorúan ennyi, akkor nálam nem is fog futni (csak 3gb van jelenleg és ezért tuti nem veszek még 1 gb-t... fõleg, hogy 32bit-es rendszerem van... Majd még a win-t is rakjam újra mi? Kizárt!)

Ha valamibõl kell ezek után pc demó, akkor az a Far Cry 3!

Nekem egy része gigabyte (alaplap, videókártya: ez amúgy ati is egyben, eddig ati-val még soha semmilyen gondom nem volt, drivert leszámítva, egér), proci az csakis intel, memória most kingmax, egyébként kingston-t preferálom.

Monitor jelenleg Samsung, de a legközelebbi Asus lesz (az új IPS-es VS229H típus... csak még tolódik minimum egy hónappal).

Külsõ Winyó meg WD.

Én is gondolkodtam rajta, csak a Men of War sorozat olyan magasra tette nálam a háborús rts lécét, hogy azt nem hiszem, hogy megugraná!

20 gb-t fog foglalni a teljes játék, szóval nem szedte le az egészet.

Tinman
1. Az akkor volt, amikor még csak az elvetemültek váltottak LGA775-rõl feljebb és hamar visszahívták a lapokat. Toyotánál is volt már ilyen.

2. WD Green-ekre hamar kijött az idle time állítgatós móka, de egy biztos, én is messzirõl kerülöm a Green szériát. Blue, Black, Raid Edition viszont kibecseszett jók.

3. Azért ez elég réteg termék...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jéééé ide jár hozzáértõ is <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
2000 óta AMD-m és ATI-m van. Soha semmilyen bajom nem volt velük egyáltalán.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

HappyHunter
Új játékok a Hib6-hoz, lessétek meg 😊

Be happy. :) Running!

arty
intel p4/chipset/ssd zûr?
wd greenek halála?
logitech momo pedáljai?

tehát nincs kivétel 😊

Forza.

MerlinW
Informatikában hülyeség a márkahûség. Mindig más a jó. Egyedül talán a Intel, WD és a Logitech az a három cég ami tudja tartani a színvonalat. Esetleg még a Gigabyte. Asus lapok rosszak volt 2000-2003 között, Samsung HDD-k pocsékok voltak 2008-ig, majd 2011 óta ismét azok, Seagate-nek is volt egy mély völgye 2002 körül, MSI 2003 elõtt volt jó, azóta drága és vacak, ASRock kb 2 éve készít használható lapokat, AMD 2007-8-ban állt két lábra, NVidia 2006 körül esett nagyott, és 2011 óta kezd feltápászkodni, stb.

Lényeg, hogy az info-ban nem mûködik a Toyota, Ford, Zanussi, Panasonic, Apple féle márkahûség, hiszen nem állandó a minõség.

[merlinw.org]

Zomil
Én maradok az Asus-nál 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Újabb játék a sosem fogom végigvinni listára? 😊

grebber
A steam ismét lehúzott 2 almás sör árával. Soldiers Heroes off World War 2-öt nem hagyhattam ott ennyiért!

tototto
Olcsó asrock lapom van most, évek óta napi sok sok óra használattal semmi hiba tökéletesen megvagyok vele elégedve, következõ lapom is asrock lesz 😊

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Állítólag mindkettõ ugyanaz 😊

Totti5
Mert az egész játékot leszedted.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez a XCOM demo miért volt ilyen nagy? Tök rövid lett. Emígy szimpatikusnak tûnik. Még1x végignyomom majd a 2 választható küldi miatt.
DarkSector
Elfelejtettem mondani, hogy a legnagyobb dolog benne, az ha nem írtam volna le érthetõen, lehet valakinek nem tiszta...HOGY ezálltal nem csak a játékok irányíthatóak kontrollerrel hanem MGA A KLIENS IS. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nembaj az.
te figy nemsoká megvan a youtube vidi majd szolok ha kész...😄

arty
kár hogy még mindig csak bétában van 😞(( egy ideig használtam, de mivel a beta napi 2x frissitette magát, elegem lett.

Forza.

DarkSector
Hááát ja 1-2-3 instant vétel lenne, pláne HD-ba....😄

Fpocok
Kár hogy nincs steamen a régi részek :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Az sem ha 10 euro

DarkSector
BIG STEAM....

Vagyis optimalizálva van a menü a TV+Kontrollerre...vagyis mintha X360 menüjét néznéd, úgy átváltozik a STEAM! 😊
Itt nézd meg.

wesker24
Egyedül csak a Resident Evil 5 éri meg a többi nem !
Shep
Azok amik le vannak árazva felejtõsek.

wesker24
Resident Evil 5 Must hHave kategória alap !

Resi Racoon City egy FOS na jó egy ezrest megér de többet nem !
DarkSector
Most hogy veszek mobil telefont.....áááááááááááááá <#pias>

Resident Evil 4

Rapid81
Bakker, tényleg aludnom kéne. Most heréltem ki a telefonomat. Rakhattam újra az egészet, meg vissza a backupot. <#sniffles>

Steam-en most 50% leárazva megéri valamelyik Resident Evil? Jó az egyáltalán? Valamikor tizen éve játszottam az 1-gyel vagy melyikkel havernál PS-en. Mély nyomot nem hagyott.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
Tehát jó játéknak még nem ment csõdbe fejlesztõje? 😉

Hogy mi számít jó játéknak az meg eleve ugye olyan szinten szubjektiv, hogy bele se menjünk 😉

Forza.

Rapid81
3:50-nél no.

Aztán jóccakát. XD
Tovább szívat ez a fórummotor, akkor veszek vipséget...

Zomil
Segitek: Cammy volt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"