Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na senkinek nem kell abból a zorro által linkelt akcióból semmi?
Talán Tinman írta, hogy majd játszik velük ha nyugdíjas lesz. Hát ahogy telnek az évek úgy fog elhalványodni a mostani játékok emléke is. Nem hinném, hogy bárki is fog játszani mondjuk 10 év múlva egy Binding of Isac-el.
De legalább így támogatva vannak a játékgyártók, hogy sokan vesznek felesleges játékokat. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
€12-ért 2 játékot választhatsz az alábbiakból(kár hogy az Arkham City nem stemes):
BINARY DOMAIN
DRM: Steamworks Key
BATMAN ARKHAM CITY GOTY
DRM: Keycode activation
MEN OF WAR ASSAULT SQUAD GOTY
WARHAMMER 40K: SPACE MARINE
STRONGHOLD 3 GOLD EDITION
CIVILIZATION V
Total War Gold-ot is akartam 1 Euro-ért, de már 7,49 Euro :-(((
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
[merlinw.org]
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HJ barátom lektorálta és a játékosok is segítettek a finomításban.
A "[b]Borderlands (1)[b]"-hez mindenképp úgy kell hozzáállni - szerintem - hogy szórakozni akarsz. Ha Crysis/Fallout3/Diablo3/anyámtyúkjamimég játékok fényébe helyezed, és a grafikára fogod, hogy nem tetszik, akkor nagyon sok vidám és élvezetes dologtól fosztod meg magad: kényszer-szülte játékkal meg csak azt éred el, hogy se értékelni, se végigjátszani nem fogod ezt a remekmûvet.
A Bordelands bizonyos értelemben fricska az FPS mûfajnak, és tele van (fanyar) humorral, akcióval - és ha ez mellé még el is olvasod a játékbeli ECHO naplókat, leírásokat, akkor garantáltan lesznek õszinte nevetéssel töltött perceid is.
Ha a grafika elriaszt: az Unreal Engige 3 testre szabhatósága miatt a körvonalak törölhetõek, mégpedig a konfigurációs fájljában. Google segít.
Nem is tudtam, hogy Tirexi is szokott magyarítást csinálni. <#banplz>#banplz>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Everything that happens, happens for a reason"
Hector: Badge of Carnage for: steam (pc, mac), windows, mac, desura
Chime for: steam (pc)
The Adventures of Shuggy for: steam (pc), windows, desura
Dangerous High School Girls In Trouble! for: steam (pc, mac), windows, mac, desura (incl. bonus game The Witch’s Yarn!)
The Network for: windows, desura
Haha! 😊 Sose fogalmazódott meg ez így bennem, de ez így igaz! 😄D
Szóval most a cancel miatt csak egy játékot tudok felrakni, most viszont felrakom a dlcvel együtt...
The Bindings of Isaac Collection (alap játék + dlc) sg.hu-eredeti csoport giveaway
Én is megvettem Mass Effect-et THX hogy írtál. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
te a DLC-t dobtad föl kétszer, ott is van a giveaway-ben nagy betûkkel