Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nekem 100 cím van steamen, egyik se indie, olyasmit csak iphone/ipadra veszek, oda ideális. Ebbõl a 100ból kb 40et toltam végig, 60 még elõttem van. Úgyhogy én pl el is határoztam, hogy erõs leszek és pl ma sem veszem meg tw:medieval2-t, pedig régi vágyam (anno virágboltit toltam). Majd ha 5-10 címmel kevesebb lesz a még végig nem nyomottak között, akkor shoppingolok megint nosztalgia vonalon, addig max xcom remake ami befigyelhet, de az se megjelenéskor, hanem karácsonykor esetleg.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
De ha beregeled az email-edet, akkor minden eddig vásárolt HiB ott lesz egyetlen account-on, összes játék felsorolva, aminek a legalján ott vannak a különálló linkek a külön "részekhez". 😉

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Idõközben megkerestem a másodikról is a levelemet, és abban is benne van, más kóddal. Így egyértelmûvé vált számomra, hogy mind a kettõnél adtak hozzá egy-egy kódot. 😉

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Shep
Most nézem Space Marine 16-os BD meg 18-as, pedig szerintem a SM enyhén durvább.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem grebber szlogenje ez a nyugdíjas téma? Sok év múlva majd biztos egy szar nóném inide játékkal akar majd játszani 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na hát ez az, mert éppen elnézegettem ,hogy nem egy olyan ember van akinek van 100+ játéka az accján ebbõl játszott mondjuk 20-al a többibe bele sem nézett. Nekem van 28 vagy mennyi steamen ebbõl pár amit a steam adott jófejségbõl ilyen ricochet, hl😄M, meg egyéb vackok meg jó pár ami olyan régi, hogy akkor még nem volt játékidõ mérõ a steamben pl. a HL kiegek meg maga a HL de még a HL2 elsõ végigjátszás sincs benne csak amit pár éve csináltam de a többit amit megvettem azt 1-2 kivétellel (Commandosok) szinte mindent végigjátszottam. Csak azért én nem veszek meg valamit mert óccsó és majd egyszer ha piros hó esik akkor talán de csak talán játszom majd vele. Tegnap megkérdeztem az egyik illetõt (😊), hogy nem lenne-e kedve végignyomni a SC:C-t coopban. Erre mi volt a válasz hát neki az nem is jön be. Na de akkor mi a rossz nyavalyáért vetted meg? Hát izé, mert olcsó volt. Értem én ,hogy van aki gyûjti a játékokat na de steamen mi értelme van? Dobozosban ok, ott legalább van valami amit kezedbe vehetsz nézegetheted a dobozát, de steamen max a bélyeg méretû kis képeket "csodálhatod". Na mindegy.

Na senkinek nem kell abból a zorro által linkelt akcióból semmi?

davidka003
Vannak faszságok az életben. Én például mostanában elhamburgereztem pár ezrest meg csokit vettem. Az se sokkal jobb. De legalább élveztem. Ellenben csak azért játékot venni, hogy utána az account-on pihenjen hülyeség.
Talán Tinman írta, hogy majd játszik velük ha nyugdíjas lesz. Hát ahogy telnek az évek úgy fog elhalványodni a mostani játékok emléke is. Nem hinném, hogy bárki is fog játszani mondjuk 10 év múlva egy Binding of Isac-el.
De legalább így támogatva vannak a játékgyártók, hogy sokan vesznek felesleges játékokat. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
"Binary Domain": engem nem gyõzött meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Nekem a 3 volt az elsõ, szóval nemtom megerõsíteni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Mert sosem ugyanaz. 😊

Shep
Én meg azt nem, hogy minek megvenni tucatnyi olyan játékot amivel úgysem fogsz játszani? (Mindenféle célzás és mutogatás nélkül)

ZsZso
Én nem értem mi benne a különleges. Meghalsz és kezdheted újra az egészet. Tök jó, hogy generált pályák vannak benne, de akkor sem értem miért akkora durranás :S.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Valakinek nem kell csak 1 játék belõle? Engem lehet érdekelne a Binary Domain, ill hát a Space M. is de a kettõ együtt most nem megy.

zorrobomber
GetGamesGo promo
€12-ért 2 játékot választhatsz az alábbiakból(kár hogy az Arkham City nem stemes):

BINARY DOMAIN
DRM: Steamworks Key

BATMAN ARKHAM CITY GOTY
DRM: Keycode activation

MEN OF WAR ASSAULT SQUAD GOTY

WARHAMMER 40K: SPACE MARINE

STRONGHOLD 3 GOLD EDITION

CIVILIZATION V

Tinman
Megvettem ezt a Binding of Izsákot + DLC-t, 492 Ft-ot csak megér, ha már sokan itt több száz órákat toltak bele.

Total War Gold-ot is akartam 1 Euro-ért, de már 7,49 Euro :-(((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jól tudom, hogy a HIB2-höz és a HIB3-hoz is adnak külön, egy-egy kulcsot?

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Daell Drow
Kosz, megtalaltam nagy nehezen. 2010 december koruli maileket nezzetek.
MerlinW
A méret mondjuk irreleváns, de a fejlesztõnek még van pofája odaírni, hogy 11 év fejlesztés után végre felkerült Steam-re😊 11 év fejlesztés.. kicsit sem komolytalan a srác😊 Ráadásul a kommenteket olvasva bugos és befejezetlen.

[merlinw.org]

zorrobomber
És 91 MB 😊

MerlinW
17€ ???? 😄 Ráadásul akciós ár? Ez beteg😊

[merlinw.org]

ZsZso
LOL! 😊 Köszi, hogy szóltál!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81

Rapid81
Bakker, és tényleg! XD

Fpocok
Sokkal izgalmasabb, mint az elsõ rész. Az tényleg unalmas volt. Most viszont sokkal színesebb, élettel telibb a játék, érdekesebb dolgok vannak benne és több a hanganyag is. Néha zavaróan több 😄

Zomil
Én az elsö rész felénél kicsit pihentettem, aztán azota se nyultam hozzá, mert egyszerüen meguntam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
És akkor a cégnél valaki felvetette nálunk hogy TeX-ben írjuk a doksikat 😄

Shep
Az 1-et én abbahagytam pár óra után és nem is vágytam vissza szerintem a 2-vel is ez lesz de kipróbálni azért érdemes, ha másért nem a kis hülye robotért 😊

Fpocok

IMYke2.0.0.0
Upsz - manuális formázás átka. Én már nem írom be ezt újra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az elismerést 😊
HJ barátom lektorálta és a játékosok is segítettek a finomításban.

A "[b]Borderlands (1)[b]"-hez mindenképp úgy kell hozzáállni - szerintem - hogy szórakozni akarsz. Ha Crysis/Fallout3/Diablo3/anyámtyúkjamimég játékok fényébe helyezed, és a grafikára fogod, hogy nem tetszik, akkor nagyon sok vidám és élvezetes dologtól fosztod meg magad: kényszer-szülte játékkal meg csak azt éred el, hogy se értékelni, se végigjátszani nem fogod ezt a remekmûvet.

A Bordelands bizonyos értelemben fricska az FPS mûfajnak, és tele van (fanyar) humorral, akcióval - és ha ez mellé még el is olvasod a játékbeli ECHO naplókat, leírásokat, akkor garantáltan lesznek õszinte nevetéssel töltött perceid is.

Ha a grafika elriaszt: az Unreal Engige 3 testre szabhatósága miatt a körvonalak törölhetõek, mégpedig a konfigurációs fájljában. Google segít.

davidka003
"Viszont a magyarítás nagyon profi, ahogy már megszoktuk a mestertõl. 😊"

Nem is tudtam, hogy Tirexi is szokott magyarítást csinálni. <#banplz>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wantonly
Én most estem neki a Borderlands elsõ részének, de egyenlõre én sem értem a nagy õrületet. Imádom a poszt-apokaliptikus játékokat, de ez valamiért nem fogott meg elsõre... Nekem eleve ez a grafika nagyon nem jön be, de az a legzavaróbb, hogy minden olyan baromi nagy és elnagyolt. Hiába teszem nagyra a felbontást, akkor is. Ha ez nem lenne, akkor egy szavam sem lehetne, mert a játékmenet és a tartalom amúgy nem tûnik rossznak. Mert ahogy egyre többet játszok vele, egyre jobban tetszik, de azért egy Fallout nagyságrendekkel jobb. Viszont a magyarítás nagyon profi, ahogy már megszoktuk a mestertõl. 😊
Igen! Az én HIB 3 linkemen megjelent a Cortex Command Steam kulcs!

"Everything that happens, happens for a reason"

lalakov
Játszd kicsit tovább és lehet megváltozik a véleményed. ;-)
IMYke2.0.0.0
Hát emiatt ne térjen vissza az emberiségbe vetett hited... ez bullshit.

ZsZso
Oktoberfest Bundle

Hector: Badge of Carnage for: steam (pc, mac), windows, mac, desura
Chime for: steam (pc)

The Adventures of Shuggy for: steam (pc), windows, desura
Dangerous High School Girls In Trouble! for: steam (pc, mac), windows, mac, desura (incl. bonus game The Witch’s Yarn!)
The Network for: windows, desura

ZsZso
"Kópban biztos tök buli de hát kópban még egy szar játék is az 😊"

Haha! 😊 Sose fogalmazódott meg ez így bennem, de ez így igaz! 😄D

Rapid81
Itt is megköszönöm szépen a DLC-t!

Fpocok
NA most felraktam ezt az isaacet, egy dlct küldtem rapid kollégának... és be van tárazva még egy isaac-dlc, amit majd máskor rakok fel. (1 giveawayem lehet egyszerre csak)

Fpocok
Valaki akár be is biggyeszthetné a topikjába steam groupban.

wantonly
Köszönjük! <#eljen>
Fpocok
Na faxom... kicsit most belegabalyodtam ebbe a fosba...
Szóval most a cancel miatt csak egy játékot tudok felrakni, most viszont felrakom a dlcvel együtt...
The Bindings of Isaac Collection (alap játék + dlc) sg.hu-eredeti csoport giveaway

DarkSector
Asfalt 7 lejárt már? 😊
Én is megvettem Mass Effect-et THX hogy írtál. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Kipróbáltam a Borderlands 2-t és hát ugyan jobbnak tûnik, mint az elsõ rész, meg a világ is hangulatos de annyira nem érzem nagy számnak az egészet, mint amennyire meg vannak õrülve érte a népek. Kópban biztos tök buli de hát kópban még egy szar játék is az 😊

wantonly
Viszont, ha ez nem a DLC, hanem a játék, akkor így nem lehet jelentkezni rá, csak az tud akinek megvan az alapjáték. Viszont akinek megvan, az meg aktiválni nem tudja. Amúgy lehet már törölni is.
Fpocok
Jó, mind1... a binding of isaac a B betûnél volt, az alap meg a T nél... lényegtelen... oda írtam, hogy alap verzió. Akinek kell, majd jelentkezik rá 30-a estig.

w77d
dehogynem, ott van az többféle változatban is, csak a teljes valós nevén:

te a DLC-t dobtad föl kétszer, ott is van a giveaway-ben nagy betûkkel

grebber
Hm most kivételesen nem a Steam húzott le.
Google play-en elég jó akciók vannak. Asphalt 7-et és MASS EFFECT INFILTRATOR-t be is zsákoltam androidra 110FT-ért<#taps>

Remélem ebben az 55ft/game akcióba odakerül majd a GTA 3 ,Max Payne,Dead Space 3-as egyike!

Next PC upgrade: 2022