Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nem mindig/minden kategoriában az amd a jobb, ergo nem minden nv vásárló birka 😊

tehát: tisztelet a kivételnek!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Tiszteletbõl írtam.
Ha gonoszkodom, azt szmájlival is jelzem. Amúgy, komoly embernek ismer minden barátom és barátnõm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Helyesbítek 1x volt mikor az ATI 9700-at vettem (használtan), na az nagyon jó kis kártya volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azért ne keverjük ide a beteg embereket ha kérhetem, mellesleg senkire nincs rá írva ,hogy az-e amirõl te beszélsz! Amúgy mindig ez az 1 ütõkártya kerül elõ ,hogy a lefizetett fejlesztõk és a physx. Ati miért nem fizeti le õket, tudom az nvidia többet ad, persze és egymásra licitlenek a végén meg mind buknak a dolgon. Hát tök egyértelmû de tényleg. Amúgy meg 1x sem volt olyan, hogy épp kártya csere elõtt áltam és az az ATI jobb alternatívát tudott volna nyújtani nekem, mint az NV akkor most csak azért, hogy én is mondhassam az összeesküvést meg köpködhessek az NV-sekre fizettem volna ugyanannyit vagy többet kevesebbért? Nem vagyok hülye, ill az vagyok csak nem ilyen téren.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Igen. Pedig nem keveset szoptam velük, de a közös szabványok támogatása sokkal szimpatikusabb, mint a pécépiacot tovább aprító nvidiás genyázás. Csak sajnos a piaci részesedésük nem teszi lehetõvé, hogy kifussák magukat. Ez van, ennyire erõs az nvidia/geforce brand az agyakban.

---

Shep: abban mi az összeesküvéselmélet, hogy kijön egy játék "the way it meant to be played" logoval és az elsõ pecsig amd-n szar? vagy hogy szánalmas effekteket fizixel oldalak meg, amik más játékokban nem igényelnek geforcet? vagy az nvidiás egykori csalások a drivereikben/benchmarkokban? uggyan kérlek 😊 te gondolom vennéd pedofiltól is a fánkot, ha az finomabb/olcsóbb, mint szemben a másik árusnál, én meg nem. ennyi 😉

Forza.

davidka003
Engem meg nem érdekel a gépfejlesztés mióta konzolom van. 😄
Sõt majd veszek PS3-at is aztán megint elleszek ott is az exkluzív játékokkal sokáig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Na meg most itt leírhatja mindenki még 100x mennyire atomüberkirály az ATI Tinman kollégát ezt marhára nem fogja vigasztalni, mert õ ettõl még marhára becsapva érzi magát.

Shep
A sok birka meg megveszi az Atit és összeesküvés elméleteket szõ 😄 amúgy nekem volt mindkettõbõl és egyikkel sem volt soha bajom de nekem jobban bejön az NVIDIA és valamiért mindig mikor váltok akkor valahogy az kínál számomra jobb kártyát. Hát ennyi. Ja és igen nekem fontos a physx is, még azt a hót nulla Borderlands 2-t is tökre feldobja.

Shep
Végeredmény szempontjából mindegy, nem? 😊

Rapid81
Az ég egy adta világon semmi baj nincs az ATI kártyákkal, csak sz@r a marketingjük.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Úgy vélem te kedveled az ati kártyákat....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
nameg a sok birka, aki a fizixért(?) megveszi az nvidiát, így az amd részesedése nem nõ, ergo "leszarható", hiszen van elég nvidiás is 😞

Forza.

arty
a "támogatás"-t nem az AMD bassza el, hanem a lefizetett ill lusta fejlesztõk 😊

Forza.

arty
esetleg ird meg a modot gyártó csodagyereknek, hogy ugyan ne nvidiára irja már a rutinjait, amikkel a szarból a várat építe a kedvenc játékodban 😊

errõl legkevésbé az amd tehet...

Forza.

Volt Nvidia mx400-am! Imádtam. Aztán váltottam egy Ati 9600-ra! Imádtam.

Aztán lett egy 8800 Gts- em, hangos volt, melegedett, 2 év után megdöglött, de driver gondom nem volt vele. Cserekártya egy 8800 GTX volt, hangos volt, melegedett és 1 év után megdöglött driver gondom itt se volt.

Most van egy Ati/AMD 5770 Soc-om immáron 2 éve, csendes, hûvös, driverrel volt 3x gondom a 2 év alatt ( Witcher 2 kapcsán CDPR nem vette a fáradtságot, hogy megjelenés elõtt egyeztessen AMD-vel, Rage amivel minden kártyatulajnak volt problémája). Imádom!

Váltanák Nvidiára a 2 döglött kártya után és a mostani szuper ATI-m után? Ki van zárva!!!!

By the Way: Darksouls Ati kártyával (Ati control panelben egy profil kreálása után a játéknak, ahol manuálisan forceoltam élsimítást)+ DSfix tükörsimán futott, amíg le nem töröltem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
THX , de a mondat második felét komolyan gondoltad vagy csak tiszteletbõl írtad? Mint kegyes hazugság. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Ellenben sógorom nem egy nVidia kártyájával szopott már, elég rendesen.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Sosem volt nVidia-m és sosem volt semmilyen gondom az ATI/AMD-vel. Mindenbõl van szar széria. Ennyi...

Shep
Én nem értem miért veszi mindenki az Atit, ja de tudom mert az olcsó és jó és nincsen benne összeesküvés elméletekben csak éppen egy csomó játék szarabbul fut rajta. Jó tudom nem csomó csak évente 2-3 de mindig jön a "gyors" hotfix. 😊 Amíg az ATI olyan amilyen nem fogok tõlük kártyát venni hiába jók, meg olcsók a kártyák ha szar a támogatás mögötte.

Tinman
Dark Souls nVidia vs. AMD VGA:

- CoreI7, 6 GB 2000 MHz, SSD, nVidia Gainward GTX460 OC 2 GB VRAM ---> Rendkívül ritka FPS drop.

- CoreI7, 6 GB 2000 MHz, SSD, fosAMD Asus 7870 OC 2 GB VRAM ---> Rendkívül ritka stabil frame, katasztrofális a GTX460-hoz képest.

Konklúzió? Kibaxtam az ablakon +40k HUF-ot és az imádott játékom helyenként játszhatatlan. AMD meg csak a szokásos: fos/10.

Tesztprogramok? Ja abban, jó az AMD VGA csak az a baj, hogy az azokkal történõ játszadozást 10 perc után unom -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Nekem ez is fent volt eddig is de most valamiért nem lépett be és mint kiderült ez valami spéci batmenes bug de már megoldottam és ment. Amúgy Origin is jófajta 😊

Manapság ha valaki PC játékot akar venni, elõtte célszerû utánanézni, hogy milyen klienst kellesz még letölteni miatta (és hová kell regisztrálnia), hogy tudjon egyáltalán játszani vele. Nekem már eddig van háromféle kliens a gépemen a játékok miatt (Steam, GfWL, Uplay). Remélem nem kellesz több, mert már ezt is soknak tartom.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Shep
Jó de játék elõtt szólhatna, hogy te marha ez még kell, ahogy dx-et meg ilyeneket tud reklamálni. Amúgy meg nyilván mindenki a rendszerkövetelményeket olvassa 😊

A rendszerkövetelményeknél írja.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Shep
*sztím

Shep
Ja lehet de verjék oda ahova gondolom errõl azért tájékoztathatott volna a drágalátos sím ha már kifizettem a játékot.

Nem kell ahhoz esetleg Games for Windows Live profil? Anélkül nem ment.
Shep
Az mi a k élet, hogy a retkes Batman AC-ben a steames verzió nem ment nekem? Már harmadjára kezdem újra.

grebber
Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II ~710FT Steam-es.

Na ezt is kötelezõ beszerezni!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Szöges karóval álltak a háta mögött 😊

fery02
"kénytelen voltam" <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fpocok
hmm... kicsit mintha az egyik többet érne, mint a másik. A terrária 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Valakinek nincs véletlenül egy Terrariája? Most egyik haver adna érte egy BL2-t. 😊

IMYke2.0.0.0
Keresztfiadnak jobbulást - és várunk vissza 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Happy Hour híján kénytelen voltam teljes áron megvenni a fullos indiegala 9-et!

DarkSector
Bocs most egyrészt igaza van Shep-nek a telómmal foglalkoztam, meg DOLGOZTAM, mert be lettem osztva hétvégére.
Most elugrok keresztfiamhoz mert beteg.
Majd nemsokára leszek, azt megoldjuk. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Gothic Complete Pack & ArcaniA Gold Edition - 10 €
ArcaniA – Gothic 4 - SecuROM
ArcaniA Fall of Setarrif - SecuROM
Gothic II: Night of the Raven - DRM Free
Gothic III - DRM Free
Gothic III Forsaken Gods... - DRM Free
Gothic II - DRM Free
Gothic - DRM Free

IMYke2.0.0.0
Impulsedriven application-nel futtatható állapotban, ~3320 Ft-ért: Pendulo Pack

The Pendulo Pack Bundle Includes:
(click items below to view details or purchase separately)

Yesterday
The Next BIG Thing
Runaway - A Twist of Fate
Runaway - A Road Adventure
Runaway - The Dream of the Turtle

IMYke2.0.0.0
Nem kimagyarázni akartam - amit írtál korábban az nem úgy van -, hanem elmondtam, hogy mit szoktam csinálni, így feltûnt, hogy 2 napja nem vagyok a tízben, és nekem mindig le kell görgetnem. Ennyi 😊

Shep
Ezt már nem magyarázod ki 😄 DS meg most a telefonját bûvöli biztos 😊

IMYke2.0.0.0
SG.hu scriptet használok, így, ha a Fórum fõoldalán vagyok és minden üzenetet elolvastam, akkor a Kedvenceim alatt ez fogad: "Nincs olvasatlan téma"
Ezért, azt szoktam csinálni az utóbbi fél évben, hogy a "Népszerû témák" top 10-ben egyszerûen rákattintok az "Eredeti játékaink" linkre és be tudom írni azt, amit szeretnék.

Most le kell nyitnom a kis fülecskét a Kedvenceim mellett, és le kell görgetnem a topikhoz...

Ezért írtam, hogy DarkSector ellustult 😊

Shep
Na most kibújt a szög a zsákból, úgy érzed te magad vagy a topic, ejnye no! 😊

IMYke2.0.0.0
DarkSector ellustult - benne sem vagyok a Top 10-ben 😊

fery02
Ez durva! <#wow1>

grebber

Shep
Hát elég hamar ráuntam erre a Borderlands 2-re. Mindenkit mindig újra és újra megölni annyira nem mókás, meg ez a 100 millió fegyver is. Na mindegy több szót nem is érdemel tõlem.

fery02
Egyszer vettem Be Mine pakkot, a Sideway: New York miatt legfõképp.
Azóta kapok mindig e-mailben tõlük leveleket az aktuális dolgokról, de annyira hidegen hagy azóta az egész. 😊

Botond
King's bountyt felismertem.
grebber
Kíváncsi vagyok mik lesznek! Bár 1 dollárért nem nagyon érdekel .Elférnek a steam fiókban<#taps><#idiota><#banplz>

ZsZso
Be Mine 5 "traler"

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.