Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem abból dobtam fel, hanem a simából. A listában nincs benne a sima, csak a dlc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
DLC-t ne dobj fel, mert most abból dobtál fel két példányt, nem az alap Isaac-ból

w77d
srácok tudom hogy csúnya dolog meg fujj, de nem tudtok egy megbízható oldalt ahonnan akár pénzért lehet letölteni magyar nyelvû új filmeket? a torrent témát nem igen vágom... lehet privátban is bombázni a lehetõségekkel akár

Fpocok
Csak így volt meg a listában... de lehet azt is feldobom. A kieg csak FÉL EURÓ.

Rapid81
Köszi, de akkor miért DLC-ként raktad föl? A DLC érdekelne, mert a játék megvan és valóban iszonyat jó. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok

grebber
The Hut -10% : 2494-357A-43B7

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Most, hogy megjelent Steam-en a Cortex Command, szerintetek, aki anno megvette a HiB 3-at (abban benne volt), az kap Steam kódot? (költõi kérdés)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
megvenném én ha nem lenne ilyen drága, ahozz képest h csak egy pc-s átirat

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
1. Nem az a nemes gesztus, ha egy dollármilliárdos cég fisifosi VR tárgyakat ad xyz-nek... az a nemes gesztus, ha egy szegény ad a sajátjából.

2. Irkba harcolt? Én csak betolakodókat és halott gyerekeket látok, meg "ami" katonákat, akik hullákra vizelnek.

Súlyos tévedésben élsz, ha azt hiszed, hogy ha idehaza lenne annyi fekete arany, akkor itt nem történt volna valami hasonló. Mondjuk tényleg nem mert a magyarok legtöbbje 2 Audi-ért a lelkét is eladná, nem, hogy a földjét -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gyerekek vegyetek Castle Crashers-t, mert ez a cucc nagyon üt! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Kicsit olyannak érzem ezt mint a TV Shopos mágneses öv (csak SOKKAL kifinomultabb formában).
A szívem melengeti, hogy annak az öreg bácsinak adtak egy ilyen kozmódisket és kivirult tõle a drágám.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Renjike
Felszoktam nézni , ritkán van valami ami érdekel is. Speciel most ezt találtam

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
szerintem igen is szép dolog akár reklám akár nem , és legalább egy megvakult katonának adják mint egy 300 kilós 12 évesnek 😄

arty
te gémszart olvasol???

Forza.

ZsZso
Ez puszta reklám, nehogy elérzékenyüljünk már. Pont ezerféleképpen tehettek volna jót azzal a sráccal. Hozzávágnak egy egyedi tárgyat ... na kösz szépen 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Renjike

Sir Quno Jedi
Na gyárekök, van egy lev 27-es PT1-es siren-em, ha valaki akar coop-ban tolni egy kicsit, vagy hosszabb távon velem, az vegyen fel friend-nek!

Hajlandó vagyok becsatlakozni újonnan induló gámába is akár level 1-esen is, ha kell újrakezdem új karival, de szívesebben folytatnám ezt, ha lehet.

Beszélgetni most rohadtul nincs kedvem, úgyhogy TS, skype hanyagolva, ott a chat steam-be, vagy a gámába, elindulni az elég. Valaki vezessen, csinálja a quest-jeit, én meg megyek utána helpernek, afféle szájdkiknek. 😄DD

Steam nevem is az itteni nick-nevem (ki hitte volna...).

Sir Quno Jedi ugyebár...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
A kép miatt már tegnap törölni akartam - csak belemerültem a Torchlight-ba - most is onnan néztem be - és megfeledkeztem róla. Ma délután azonnal eszembe jutott, ami tegnap nem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Indiegala 9-nél nem lesz happy hour valaki tud errõl valamit?

ZsZso
(Batman nem Steames!)

ZsZso
Get Games - Get Loaded Válassz 2t 12 EUR -ért

HappyHunter
Ez kicsit olyan mint a kommunizmus. 😄
-Nem vörös nyakkendõt akartál felvenni ma?
-Nem, ma inkább a sár...
-Biztos vagy benne?
-Hát végüli...
-DELETE
😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
Hát ha RE2 akkor van lehetetlen. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ja, és fogtam a kezemben a "pandás" WoW Collector's Edition-jét: van ám mérete és súlya!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pécs.
Nem vettem játékot, sem BD-t.
* 4999 Ft-ért vehetõ lett volna az "Alice: Madness Returns" és a "Kingdoms of Amalur: Reckoning" alapjáték is csak 5 ezerbe került volna - utóbbi, a DLC-i nélkül, még így is drága.
* BD-ben vehetõ lett volna az Üvöltõ bika (2199 Ft)
Büszke vagyok magamra, hogy nem költöttem. Mondjuk, elég nehéz is lett volna, mert a Borderlands 2 kicsit megvágott 😊

IMYke2.0.0.0
Biztos vagy benne?

arty
#62073 😊

Forza.

DarkSector
Ja bocs nem tudtam már meiktek írta be, hogy csalódott.
Akkor most ezekszerint megoldódott a dolog? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
😊)

én voltam, a supportjuk tényleg kissé gáz, de nem õk hibáztak, hanem a retek magyar posta.

Forza.

ZsZso
Loadout béta kulcsok (amíg a készlet tart)

DarkSector
Nemrég szólt asszem Grebber hogy átbaszós megbízhatatlan oldal, hagyd a picsába....

arty
Ridge Racer Unbounded

5font + 3font a posta, kulcsa steamre beregelhetõ elvileg

Forza.

Zomil
Elkezdtem játszani ezzel az FTL-el és nem kicsit megfogott tuti majd bezsákolom ha picit olcsobb lesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
hehe, az azt jelenti, hogy legalább VOLT sör...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

w77d
jah azt 😄 este van, meg a sör is elfogyott na XD

Sir Quno Jedi
márminthogy a procinak-ot akartál mondani?

w77d
physx effektetek lejátszik az AMD is, csak ott ugyebár a kártyának kell leszámolnia a dolgokat, ezért komolyabb környezetben szarrá szaggatja magát..

Én vagyok a hülye? Fel van rakva a physx, de AMD kártyám van, mégis lejátssza Borderlands 2-ben a physx-es effekteket. Ez hogy lehet?
Zomil
köszi be is zsákoltam, igaz már hülyére toltam régebben, de igy legalább steam-en is megvan 😊

lalakov
Köszi.
DarkSector
😄
meg addigis nyerek egy ingyen Rome-ot. 😄

wantonly
Nem baj az, gyorsabban gyûlnek a pontok. 😊
DarkSector
Binary Domain nagyon korrekt, fõleg 20%-off-al.

Srácok ha megvenné nekem valaki, tudnék adni érte más játékokat illetve pénzráfizetéssel megoldani... 😄

grebber
Indiegala 9nél most nem is lesz happy hour mert eddig nagyon úgy néz ki 😞 ?

DarkSector
😄DD

tele is okádták a steamgift-et

grebber
Köcsög Steam nem régi leárazásban 3.74-ért vettem.<#rinya><#banplz>

zorrobomber
Szerintem elég sok embernek már megvan a pakkból pár rész, és a Rome-on kívül minden drága ha külön veszed. De a Rome nyilván kötelezõ vétel ha nincs meg! 😊

zorrobomber
Elvileg igen!

Shep
Akkor reméljük rajtad múlik! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!