Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nekem 180 órám van benne...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2. Irkba harcolt? Én csak betolakodókat és halott gyerekeket látok, meg "ami" katonákat, akik hullákra vizelnek.
Súlyos tévedésben élsz, ha azt hiszed, hogy ha idehaza lenne annyi fekete arany, akkor itt nem történt volna valami hasonló. Mondjuk tényleg nem mert a magyarok legtöbbje 2 Audi-ért a lelkét is eladná, nem, hogy a földjét -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Hajlandó vagyok becsatlakozni újonnan induló gámába is akár level 1-esen is, ha kell újrakezdem új karival, de szívesebben folytatnám ezt, ha lehet.
Beszélgetni most rohadtul nincs kedvem, úgyhogy TS, skype hanyagolva, ott a chat steam-be, vagy a gámába, elindulni az elég. Valaki vezessen, csinálja a quest-jeit, én meg megyek utána helpernek, afféle szájdkiknek. 😄DD
Steam nevem is az itteni nick-nevem (ki hitte volna...).
Sir Quno Jedi ugyebár...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-Nem vörös nyakkendõt akartál felvenni ma?
-Nem, ma inkább a sár...
-Biztos vagy benne?
-Hát végüli...
-DELETE
😄
Be happy. :) Running!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem vettem játékot, sem BD-t.
* 4999 Ft-ért vehetõ lett volna az "Alice: Madness Returns" és a "Kingdoms of Amalur: Reckoning" alapjáték is csak 5 ezerbe került volna - utóbbi, a DLC-i nélkül, még így is drága.
* BD-ben vehetõ lett volna az Üvöltõ bika (2199 Ft)
Büszke vagyok magamra, hogy nem költöttem. Mondjuk, elég nehéz is lett volna, mert a Borderlands 2 kicsit megvágott 😊
Akkor most ezekszerint megoldódott a dolog? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én voltam, a supportjuk tényleg kissé gáz, de nem õk hibáztak, hanem a retek magyar posta.
Forza.
Forza.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
meg addigis nyerek egy ingyen Rome-ot. 😄
Srácok ha megvenné nekem valaki, tudnék adni érte más játékokat illetve pénzráfizetéssel megoldani... 😄
Next PC upgrade: 2022
tele is okádták a steamgift-et
Next PC upgrade: 2022