Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Carlos
Jóreggelt... Én a kis szerencsés!!!!!
Köszi.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
The Storming, Burning, Reflecting, Flaming, Sabotaging Pack $9.99

Tartalom:
1. Bulletstorm
2. Burnout Paradise: The Ultimate Box
3. Mercenaries 2: World In Flames
4. Mirror's Edge
5. The Saboteur

Kár, hogy egyik játék sem aktiválható Steamen.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
caaaaaaaaaaaaaaaaaarlos

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Azért ezek között van jó pár olyan ami attól ,hogy indie még majdnem csúcs kategória. Meg mondjuk pl. egy Shank azért nem egy hú de nagy tartalom. Egyszerû akció mászka régen 12 volt belõlük egy tucat, ahogy az ilyen WA, RO és Zombie Driverekbõl is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
A Bulletstorm-ot 3x játszottam végig egymás után. 😊 Annyira bejött ez a hülye fegyverfejlesztgetés, meg különféle mutatványos marhaságok. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
world of goo, bastion, braid, and yet it moves, anomaly, avadon, blocks that matter, bunch of heroes, nation red, defense grid, demolition inc, dungeons of dredmor, runespell, frozen synapse, gemini rue, gish, inmomentum, the ball, jamestown, limbo, lone survivor, macinarium, rochard, renegade ops, wasteland angels, shank, FTL, xotic, zombie shooter, vessel, dustforce.. soroljak még?😊

[merlinw.org]

Shep
Indie szarok, mint az a pár napja belinkelt androidos hipno karikás hülye játék, na abban aztán van tartalom 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na ja csak nekem harmad vagy negyed olyan gyenge gépen fut jól, na ez a nem mindegy. Különben meg azon a gépen csúnya lenne ha akadna valami szóval ...

MerlinW
Portal 2-õt kihagytam😊 Egyébként jah. Próbáltam rövidebb címeket írni példának, hirtelen ez a kettõ jutott eszembe, de természetesen van sok. Több. mint a hosszú játékokból😊 Mass Effect-eket sem lennék képes másodszor végigjátszani az elkövetkezendõ 2-3 éven belül. Dragon Age 2-t pedig soha-soha-soha😊 Ne is lássam😊

[merlinw.org]

davidka003
Hát a Bioshock mikor megjelent akkor azt mondtam, hogy nem rossz játék de kb 1 éve végigvittem és unalomba tud fulladni könnyen. Semmi pénzért nem vinném végig mégegyszer.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Én mondjuk egy COD-al sem játszottam az elsõ rész óta, de pl egy Bulletstorm, Bioshock stb-t nem lennék képes újra végigjátszani rövid idõn belül. 3-5 év után, mikor elhalványulnak az emlékek némelyiket elõveszem, de végig általában akkor sem játszom õket. Igaz a mai játékok 80%-át elsõre sem vagyok képes végigjátszani. Crysis 2-õt, Max Payne 3-at sem tudtam végigjátszani, a háromnegyedénél meguntam.

Az utóbbi 5 évben, szerintem csak a Dragon Age-eket, Mass Effect-eket, Dark Souls, Deus Ex HR, Alan Wake, Batman-eket, Assassin's Creed-eket és Borderlands-et játszottam végig egyedül. Talán volt még 1-2 cím, de már nem is emlékszem rájuk, olyan mély nyomot hagytak bennem😊

Persze ez csak én vagyok, magasak a tartalmi igényeim. Ezért játszom inkább "indieszarokkal", ezerszer több tartalom van bennük, mint az AAA címek 99%-ban.

[merlinw.org]

DarkSector
Jó de a rövidekkel 1 baj van hogy hamar unalmas lesz, mert kb tudod azt a 3-4 órát hogy melyik percben mi van és semmi EXTRA nincs.
RE4-ben sok-sok extra van vagy gyüjtögetés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Én olyan szabály szerint játszok, hogy hosszú játékokat csak egyszer nyomom le.
De ilyen rövidebb játékokat, MW2,MW3, akár 10-szer is. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
One point to GriffenD...Sector!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
RE4-et kb sokszor lenyomtam.
PS2-GC-Wii-PC-X360

És szerinted meguntam? ....hát már igen...😄 de sokszor lenyomtam. 😄

Tinman
Még csak a 3. :-(

Eddig csak a DaS-ba kb. 300 órám van összesen... az nem is olyan sok.

Utoljára ennyit a Baldur's Gate érdemelt tõlem. Wait... öööö <#whatever>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Annyira élvezetes a harcrendszer és a pályatervezés hogy még én is el-el indítgatom 1-2 naponta, pedig már 4x végigjátszottam.

[merlinw.org]

DarkSector
Látod én meg hülye voltam mert azt mondtam vedd meg a GTX 580-at. (mármint hogy ha megemlítem a Physx-et meg Nvidia akkor az többek szerint csak szar lehet)

Tinman
Megnéztem már mod nélkül is.
U.a. az eredmény! nVidia-val sokkal gyorsabb/stabilabb.

davidka003
Nem tudom hogy nem lehet megunni ennyi végigjátszás után.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Így van! Gyengébb konfigon tényleg jobban fut, fõleg, ha nVidia GPU van alatta <#falbav>

Tinman
Pont fordítva... itt inkább rábeszélést kaptam AMD mellett.
Aztán egymásnak állítottam pro-contrát és AMD nyert.

A vicc az, hogy az Unigine Heaven benchmarkban MINDEN maxon, 30 FPS alatt sehol nem láttam a frame-et. Csak én játszani akarok és pont az alatt szarakodik, ami nekem a legfontosabb :-(

DarkSector
Melyik?
Most a Modern Combat 3-at bírtam mûködésre, reccenésmentessen megy és piszok kemény ilyet mobil telón nyomni.

Még N.O.V.A 3 és pár GAMELOFT játék nem fut, de csak mert a készüléket nem ismeri fel, mivel érdekesmód egy kizárólag G300-as APK-val elindul az amit GPlay-en nem tudtam megvásárolni sem!

DarkSector
Amúgy igaza van én basztam el.

Zomil
ez olyan, mint az egyelöre és egyenlöre keverése 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HappyHunter
Na tényleg, hogy megy az a játék amit kérdeztél? XD

Be happy. :) Running!

DarkSector
Próbálok ezt azt. 😊
Ha itt indítok beszélgetést, az a baj most hogy naponta írok 2 mondatot meg az a baj. 😄

DarkSector
Bocs biztos igazad van.sorry.

Fpocok
Srác egész nap a mobiljára veri, szóval nincs ideje flamet indítani 😄

Fpocok

Rapid81
Légyszi, ezt tegyük már tisztába, mert személy szerint engem iszonyat mód tud zavarni:
- Egy már magyar szöveget, ami nem teljesen felel meg a magyar helyesírás szabályainak szoktak magyarosítani
- Magyarítani egy nem magyar szöveget szoktak.

Mindenki válogassa ki, hogy mire is gondoltam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector

MerlinW
Én is "fizikszel" játszom, pedig Radeon-om van (Ati már nem létezik😊). Igen így lassabb a Borderlands, 60 helyett csak 50fps-el fut😊

[merlinw.org]

grebber
Õt inkább ne ,mert akkor sosem készül el rá!<#vigyor1>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Megkérjük imikét hogy magyarosítsa androidra. 😄

davidka003
De olcsó. 😄 Fejlesztõ támogatása miatt érdemes megvenni. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
megvettem.
csak 500mb és nincs elég helyem. 😄

grebber
Az megvan gog-on is meg steam-en is telon kihagyom.PC-re nemsokára kész a magyarítás inkább majd ott játszom.

davidka003
Broken Sword : Director's Cut is megéri.

DarkSector
+1

grebber
The Dark Knight Rises 55ft Androidra.
Ha szöges léccel ütik az arcomat se tántorítottak volna el a megvételétõl!

grebber
Shep
Mert megtehette, szabadságérzet 😊

davidka003
Sajnos ezt most nem DarkSector indította el így nem jár neki a lóvé. 😄

grebber
Ez muszáj volt itt? Most lesz jó kis Nvidia vs AMD flame!

Ati meg sok másban jobb és a jövõt nézve ha nv nem változtat akkor mégjobban elfog húzni az ati mert a Compute-ban jobb mint az nv.
Én semilyen párti nem vagyok azt veszem ami jobban viszonyul a pénztárcámhoz meg ad valami pluszt pl PhysX <#taps>

Zomil
Miért vetted meg egyébként? 😊
Emlékeim szerint itt lebeszéltek rola.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rowlend
i5, 8GB ram, SSD, 7850 2GB --> Tökéletesen fut, semmilyen drop nem volt eddig. 😊 A hiba az ön készülékében van.

GET OVER HERE!

DarkSector
😛