Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jó ár... frankó, hogy fél év múlva a feléért be lehet majd gyûjteni. Lazán kivárom :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lostprophet
Raw - Realms of Ancient War kimaradt (okt. 4, PC, XBOX360 és PS3-ra már megjelent)

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

arty
köszi!

Forza.

Köszi a gyors választ! 😊
w77d
nekem a narancs tokos nem tudom már milyen kiadás van és az aktiválható volt... szerintem ez is az

Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a Prey "100% sorozat" kiadásával kapcsolatban, hogy aktiválható-e Steamen?
Elõre is köszönöm a választ!
avépé
Jaka923
Na, ez a Doom 3 BFG Edition 7000 Ft-ot lazán megér számomra. Elõrendelés leadva.

DarkSector
De BFG-bõl lesz 10 darab...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
De az nem BFG. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Van 10 doom 3-am mennyit adsz érte? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Mindegy én tutira megveszem. 😄
Nekem 10-szer is ellehetne adni annyira klasszikus.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
De + egy titkos csak itt látható pályarész, ami az alap játékban nem volt, meg asszem talán egy új fegyver.

egészen pontosan:

"DOOM 3Ÿ BFG Edition is the ultimate collection of groundbreaking games that defined the first-person shooter. This collection includes DOOMŸ 3, the Resurrection of EvilŸ add-on pack and also includes hours of new content - seven new levels entitled The Lost Mission.' In addition, all DOOM 3 content has been re-mastered for Xbox 360 and PlayStation 3 in stunning 3D for an even more terrifying FPS experience. As a special bonus, DOOM 3 BFG Edition will also include the original DOOMŸ and DOOMŸ 2 games.

Optimized for Consoles
Developed by id Software, the team responsible for the franchise legacy, DOOM 3 BFG Edition features 5.1 surround sound, Xbox 360 Achievements, PlayStation 3 trophies, improved rendering and lighting, and a new check point save system allowing for smoother progression through the game. id has fine-tuned the controls to bring the intensity of the DOOM single and multiplayer experience to the consoles, and now all DOOM 3 games now feature the new armor-mounted flashlight, allowing players to illuminate dark corners and blast enemies at the same time.

Stunning 3D Visuals
DOOM 3, Resurrection of Evil and The Lost Mission' have all been optimized in 3D for Xbox 360 and PlayStation 3, further immersing the player in the demonic world of this terrifying horror masterpiece.

The Lost Mission'
DOOM 3 BFG Edition includes an all-new chapter in the DOOM 3 experience - The Lost Mission' - which features seven heart-pounding single-player levels and a completely new storyline that will have players on the edge of their seats."

w77d
A Doom 3 BFG mi lesz? ugye nem csak egy hi res texture mod + alap Doom 3?

zorrobomber
Nem tudom van -e köze hozzá a supportos aktiválásnak, US verziónak, de az én origines Spore-om krikszkrakszokat jelenít csak meg betûk helyett, míg a warez simán jó volt mindig is...

Zomil
én is legalább 20szor ujrakezdtem... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Közben megcsináltam: 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszamentem 1 mentést és találtam egy EMP gránátot. Azzal lekaptam a robotot, a többi meg már ment magától. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Októberi megjelenések.

NBA 2K13 - október 2. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii
Resident Evil 6 - október 2. - Xbox 360, PlayStation 3
Just Dance 4 - október 2. - Xbox 360, PlayStation 3, Wii
Worms: Revolution - október 10. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Dishonored - október 12. - PC, Xbox 360, PlayStation 3 (születésnapom....😄)
Fable: The Journey - október 12. - Xbox 360
Harry Potter for Kinect - október 12. - Xbox 360
XCOM: Enemy Unknown - október 12. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Of Orcs and Men - október 11-12. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
007 Legends - október 19. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Doom 3: BFG Edition - október 19. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Dance Central 3 - október 19. - Xbox 360
Skylanders: Giants - október 19. - Xbox 360, PlayStation 3, Wii
Giana Sisters: Twisted Dreams - október 23. - PC
Killzone HD - október 23. - PlayStation 3
Killzone Trilogy - október 24. - PlayStation 3
Medal of Honor: Warfighter - október 26. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Forza Horizon - október 26. - Xbox 360
Assassin’s Creed III - október 31. - Xbox 360, PlayStation 3

Fpocok
Ezt megcsinálni úgy, hogy nem hal meg senki... nagyon sokáig tartott nekem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát igen ez sajnos óriási kihagyott helyzet a készítõk részérõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Az egész játékban nem számit semmi...sajnos...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Gyorsnak kell lenni, ennyi az egész. De amúgy gyakorlatilag semmit nem számít megmented-e.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Sietni kell nagyon, mindenki lebénitani, dobálni az emp-t, meg leütni aki közelebb van.
Én jobbra indultam el, fel a konténerre, fel az 1. emeletre, ott leszedtem a 2 embert, mindekibe belelöttem 1-et a másik házrol/többi helyröl, a lefelé zuhano robot alá emp, majd spuri fel a 2. emeleten lévö sniper-ért.

Rapid81
Aki már végigtolta a Deus Ex: HR-t:

Hogy a frászban lehet megmenteni Malik-et, miután lezuhanunk? Akárhogy, akármerre, akármilyen sorrendben szedem le az embereket, meg szenvedek a robot megbénításával, mindig szétlövik a repülõt, mielõtt lerendeznék mindenkit. Természetesen nem halálos fegyverekkel dolgozhatok csak. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Köszönöm.

Fpocok
Az a 4 ember pl aki lemaradt a múltheti The Binding of Isaac Collectionról az sg-ej csoportban, most újra próbálkozhat. DLC is benne van.

Esetleg ki lehetne hírezni steam csoportban, bár az elõzõt sem rakták ki, pedig megkértem...

DarkSector
Pontosan. 😛

DarkSector
megértelek
én sem tudtam mivel jár mikor megvetem a Bulletstorm-ot.
Még 1x nem csinálnék ilyet. 😄

arty
jaja, mi pont ezt a pakkot vettük és neked a bulletet nekem a mercenariest sikerült supportal beregeltetni 😊

Forza.

fery02
Mind1, annyira nem izgat. Van úgyis annyi játékom jelenleg, hogy nem tudom mivel játszak.
Köztük régebbiek is, amiket újra végigjátszok. 😊

Supportokkal csak végsõ esetekben szeretek "szórakozni".

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Régebben volt már ez aszem akkor 7.5 euro volt.

Bulletstorm meg Mercenaries 2 csak supporttal regelhetõ.

fery02
Na, ez nagyon jó lenne ennyi pénzért, ha mindegyik aktiválható lenne Origin-en.
Sajnos a Bulletstorm és a Mercenaries 2 nem aktiválható.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
THX játék is van hozzá ami megéri? 😊

Shep
Akkor ez azt jelenti, hogy az idén már ne nagyon számítsunk rá, ugye?

Az mi, hogy a steamben csinálok képernyõmentést a screenshotok között ott is van de mikor rányomok azt írja, hogy a file nincs meg mert vélhetõen a szerzõ törölte? Ez valami bug, vagy mi a fene?

IMYke2.0.0.0
Hát igen. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Alpha Protocol a Prototype befejezte után kezdõdik. Remélhetõleg, már mihamarabb - mert kezdem utálni a Prototype-ot a sok fájl miatt.
A Prototype 2-ben is ugyanez a helyzet, csak szólok. A pontos fájl számot még nem tudom megmondani, de garantáltan 10000+ fájlocskában vannak a szövegek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ebben nem lehetünk biztosak, elvégre még nem láttuk személyesen 😊

TBTPumpa
Sajnos nem mindenkinek jut el az agyáig, hogy te is ember vagy és nem (fordító)gép! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Errõl jut eszembe Alpha Protocolról te tudsz valamit, lesz abból valaha valami?

GMG-re -25%-os kód okt. 8-ig:
GMG25-EVFWS-4Z4ZN

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Fpocok
Motherloadot nem ismerem, de Spelunky?

IMYke2.0.0.0
Ez tényleg unalmas már - több mint 100 honosítást készítettem már eddig el, ne kelljen már magyarázkodnom azért, ha nem motollaként gyártom a fordításokat...

JethroHUN
Valaki ismer olyan indie kategóriás bányászós játékot ami olyan mit a Motherload, csak jobb/újabb/szebb graf/nagyobb és elfutna egy netbookon?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Carlos
Bakker most nézem hogy rá-g33k-elõdtem a Torchlight 2-re:

Playtime past 2 weeks: 34.7h
81 of 123 (66%) Achievements Earned

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Fentvagyok! Írj rám Steam-en.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Ha jössz steamre, megkapod.

Hátha már megcsinálták a techdemót pcre, akkor ki is adhatják, ja. Én nem várom... nekem ez túl ázsiai.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ezt már a metal gear solid risingnál is írták.
Azt most meg már úgy módosult hogy pc-re csak akkor esetleg ha jól szerepel majd a konzolos.

Majd akkor elhiszem ha már a gépemen lesz!
De az sem vágna földhöz ha nem jön pc-re max csunyább kivitelben tolom xbox 360-on.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
"For the PC version, we will contemplate making it or not once we reach this goal of completing the PS3 and 360 versions." Korekado added that, should a PC version even happen, it would launch after the Xbox 360 and PS3 versions carve out their spot on store shelves on February 19, 2013.

(joystiq, IGN)

[merlinw.org]

Daell Drow
En nagyon orulnek MGS GZ ha lenne PC-re, instant vetel lenne. De ha megsem jonne, akkor karacsonykor tenyleg el kell gondolkodnom egy PS3-on csak az MGS szeria miatt.