Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a Prey "100% sorozat" kiadásával kapcsolatban, hogy aktiválható-e Steamen?
Elõre is köszönöm a választ!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem 10-szer is ellehetne adni annyira klasszikus.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
egészen pontosan:
"DOOM 3Ÿ BFG Edition is the ultimate collection of groundbreaking games that defined the first-person shooter. This collection includes DOOMŸ 3, the Resurrection of EvilŸ add-on pack and also includes hours of new content - seven new levels entitled The Lost Mission.' In addition, all DOOM 3 content has been re-mastered for Xbox 360 and PlayStation 3 in stunning 3D for an even more terrifying FPS experience. As a special bonus, DOOM 3 BFG Edition will also include the original DOOMŸ and DOOMŸ 2 games.
Optimized for Consoles
Developed by id Software, the team responsible for the franchise legacy, DOOM 3 BFG Edition features 5.1 surround sound, Xbox 360 Achievements, PlayStation 3 trophies, improved rendering and lighting, and a new check point save system allowing for smoother progression through the game. id has fine-tuned the controls to bring the intensity of the DOOM single and multiplayer experience to the consoles, and now all DOOM 3 games now feature the new armor-mounted flashlight, allowing players to illuminate dark corners and blast enemies at the same time.
Stunning 3D Visuals
DOOM 3, Resurrection of Evil and The Lost Mission' have all been optimized in 3D for Xbox 360 and PlayStation 3, further immersing the player in the demonic world of this terrifying horror masterpiece.
The Lost Mission'
DOOM 3 BFG Edition includes an all-new chapter in the DOOM 3 experience - The Lost Mission' - which features seven heart-pounding single-player levels and a completely new storyline that will have players on the edge of their seats."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
NBA 2K13 - október 2. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii
Resident Evil 6 - október 2. - Xbox 360, PlayStation 3
Just Dance 4 - október 2. - Xbox 360, PlayStation 3, Wii
Worms: Revolution - október 10. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Dishonored - október 12. - PC, Xbox 360, PlayStation 3 (születésnapom....😄)
Fable: The Journey - október 12. - Xbox 360
Harry Potter for Kinect - október 12. - Xbox 360
XCOM: Enemy Unknown - október 12. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Of Orcs and Men - október 11-12. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
007 Legends - október 19. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Doom 3: BFG Edition - október 19. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Dance Central 3 - október 19. - Xbox 360
Skylanders: Giants - október 19. - Xbox 360, PlayStation 3, Wii
Giana Sisters: Twisted Dreams - október 23. - PC
Killzone HD - október 23. - PlayStation 3
Killzone Trilogy - október 24. - PlayStation 3
Medal of Honor: Warfighter - október 26. - PC, Xbox 360, PlayStation 3
Forza Horizon - október 26. - Xbox 360
Assassin’s Creed III - október 31. - Xbox 360, PlayStation 3
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én jobbra indultam el, fel a konténerre, fel az 1. emeletre, ott leszedtem a 2 embert, mindekibe belelöttem 1-et a másik házrol/többi helyröl, a lefelé zuhano robot alá emp, majd spuri fel a 2. emeleten lévö sniper-ért.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Esetleg ki lehetne hírezni steam csoportban, bár az elõzõt sem rakták ki, pedig megkértem...
én sem tudtam mivel jár mikor megvetem a Bulletstorm-ot.
Még 1x nem csinálnék ilyet. 😄
Forza.
Köztük régebbiek is, amiket újra végigjátszok. 😊
Supportokkal csak végsõ esetekben szeretek "szórakozni".
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Bulletstorm meg Mercenaries 2 csak supporttal regelhetõ.
Sajnos a Bulletstorm és a Mercenaries 2 nem aktiválható.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az mi, hogy a steamben csinálok képernyõmentést a screenshotok között ott is van de mikor rányomok azt írja, hogy a file nincs meg mert vélhetõen a szerzõ törölte? Ez valami bug, vagy mi a fene?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Prototype 2-ben is ugyanez a helyzet, csak szólok. A pontos fájl számot még nem tudom megmondani, de garantáltan 10000+ fájlocskában vannak a szövegek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
GMG25-EVFWS-4Z4ZN
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Playtime past 2 weeks: 34.7h
81 of 123 (66%) Achievements Earned
Þór vígi þessi rúnar
Hátha már megcsinálták a techdemót pcre, akkor ki is adhatják, ja. Én nem várom... nekem ez túl ázsiai.
Next PC upgrade: 2022
Azt most meg már úgy módosult hogy pc-re csak akkor esetleg ha jól szerepel majd a konzolos.
Majd akkor elhiszem ha már a gépemen lesz!
De az sem vágna földhöz ha nem jön pc-re max csunyább kivitelben tolom xbox 360-on.
Next PC upgrade: 2022
(joystiq, IGN)
[merlinw.org]