Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként Steamen 12k-14k körül lenne most akcióban az Elders Scroll Collection, de a mi pénzünk sajna büdös nekik 😞.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
PL egy office.
Ki a célközösség a játékfejlesztõk?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Napoleon: Total War kiegészítõk a greenmangaming.comon 90%-os akcióban. (+25% GMG25-EVFWS-4Z4ZN kupon és szinte már õk fizetnek Neked 😊
Te nem fogsz érte pénzt adni, de az Indie játékfejlesztõk fognak, az indie zeneszerzõk fognak, illetve mindenki, akit érdekel az adott téma. Engem is hidegen hagynak a COD játékok, én sem adnék érte pénzt (de még csak le sem töltöm õket) mégsem dühöngök, hogy ott van a Steam fõoldalán a 60€-s reklámja..😊
Ha valami nincs, érthetõ a hiányának problémája. Azt viszont sosem értettem, amikor valaki a több miatt problémázik😊
[merlinw.org]
Azt hittem a programok alatt valami hétköznapibb használhatók lesznek...ilyenekért pénzt adni én nem fogok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szoftverek+játékok egy helyen?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Létezik olyan game amihez elég csak a tv mellé adott szimpla szemüveg és nem kell hozzá a sok ezres pl nvidia vision kit?
Next PC upgrade: 2022

Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ez egy nagyon jó zombis akció játék, ha nem a legjobb. Nem tökéletes, vannak hibái, de mindent tud amit elvárunk egy modern akció TPStõl. Attól hogy nem horror, és nincsenek benne olyan fejtörõk mint a régiekben ( vannak benne "puzzlék", de nem bonyolultabban mint a Skyrimba... ).
Egy erõs 8-8.5 reális neki. Kapsz 3db 10 órás storyt 6 játszható karakterrel, kiváló rendezéssel, graffal, kidolgozással, jó storyval, és ha akarod co opban is játszhatod, nem mellesleg Resident Evil!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Leonos részt játszom a demó kb az elsõ chapter 1/4ede volt. Ami utána jön az nagyon jó. Aztán a 2. chapter meg bheszarás jó. 3. chapter a szokásos középtájt vagyunk kicsit leül, de még mindig voltak olyan részek amik ütöttek. 4. chapter elején járva megint olyan hogy amindenit.
Resi 5 jó volt, ez meg sokkal jobb. Leonnal végig sötétbe mész, városba, nem városba, kastélyba, kísérleti laborokba, temetõ, föld alatt stb... nagyon jók a helyszínek és változatos, meg hangulatos. Irányítást és a kamerát szokni kell... jó sosem lesz, mert alapjaiban szar, de már ezen sikerült túltennem magamat. Közelharc amit a demóban káosznak láttam, annyira megtetszett, hogy már a mestere vagyok😊 legjobb! Ütni vágni a zombikat mindennel!
Rendben van ez a Leonos rész. A harcok 70%át el lehet menekülni, ha nem akarsz nem kell velük leállni ( de akkor meg fejleszti nem tudsz, mert nem kapsz pontokat ), persze utánad jönnek és megbasznak, ha nem siet az ember, de jó hogy nem úgy vannak a részek mint más TPSben ahol addig nem nyílik az ajtó amíg még 1 db ellenfél is él...
Grafika nagyon szép. Fények, árnyékok, összkép, rendezés az ütõs.
Vannak benne ócska dolgok amik a japókra jellemzõek, meg horrornak nem horror ( az a Dead Space pl ), de egy nagyon jó sötétbe mászka akciójáték.
1 story 5 chapter. Leonnal eddig 3on vagyok túl ez 7 óra volt, átlag 2 óra egy fejezet.
Összesen 30 órás a story a 3 karakterrel, vagy 4el? már nem tudom mennyi van, de jó hosszú!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Resident Evil 6 PC verzióját én várom. Remélem, a próba verzió után érdemesnek tartom majd a megvásárlásra is, az eredeti 5-ös mellé.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mondjuk egy dolgot nehezményezek, az pediglen a bobble head, mivel az egy olyan ellenfél, amit SEMMELYIK torony nem tud kinyírni gyakorlatilag, ergó a tower defense tényálás itt megbukik. Még a tankokat is ki lehet lõni violator drone-okkal szépecskén, türelmesen (sõt a soakereket is), de a rohadék bobble-ket nem. (utánaolvastam tényleg nem) Ez azé kissé faszság. Egy-egyet kinyírok csipával, de mikor jönnek tucanyian, akkor buktam is a dolgot, én nem vagyok ennyire ügyes, 1xûen nem találom el a búrájukat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ellenben a Neocore Van Helsing játéka elég ígéretesnek tûnik (azt nem tudom hirtelen mikor jön ki!)