Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Ne viccelj, warez office-t használsz? Minek, miért nem jó az ingyenes open/libreoffice?

Én summer sale-ben vettem 6k-ért. Egyik legjobb üzletem volt idén!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
OFF:

Megújult a GT.com és gondoltam regelek rá. Behozom a lapot, és látom, HOGY VALAKI MÁS NEVÉN BE VAGYOK LOGOLVA ODA. Ez hogy lehet?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jani21
Megérkezett a várva várt játék 😊

robotnyk
Mondanám, hogy ez engem zavar, csak hazudnék <#zavart1>
Jani21
Azért van kivétel: a Starcraft 2 7k volt egy ideig, most ismét 10k. Szóval elõfordulnak idõszaki akciók, az EA címeknél is elõfordul.

zorrobomber
cdgalaxisnál ne nyald be ezeket a kedvezmény dumákat, e felé már sose fog menni az ár 😊

ZsZso
Én is wirágboltoltam, s jó messzire jutottam, majd jött egy hosszú szünet. Most egyre inkább hajlok arra, hogy újrakezdem eredetivel. CDGalaxisban 12%os kedvezménnyel 7k. Ha 5k lenne instant buy következne, így még filó-time van...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Mondanám, hogy méltó visszatérés, csak hazudnék :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Aktiválható! Lassan meg is kellene már venni. "Próba" verzióban eljutottam egy darabig, de aztán pár bug után amondó voltam inkább várok amíg lemegy az ár és közben ki is jön pár patch. Ár is lejjebb ment, patchek is jöttek, és már steam workshop is van szóval kéne már.

Dehogy nem! Steamworks-ös a szentem mindenféle állapotában.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
A dobozos Skyrim (alapjáték) viszont nem aktiválható Steamen, vagy igen?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Ezért kell Russianbõl vásárolni. 3500-ért már van is Dawnguard (dobozos nem viccelek 6k lesz!!!), akit érdekel. Skyrim alapjátok meg egy picit sem olcsóbb, mint a dobozos.

Sir Quno Jedi
Gyerekek, ez a Sanctum muuuuuuuuuurva jó! Minden pennyt megért, fõleg így az összes DLC-vel. Köszi GamersGate+Steam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

XD Pillanatnyi elmezavar? Jó kifogás...

robotnyk
hi.

hogy miért? ezért.
ZsZso
Azt nem néztem, bocsesz. Most hogy így mondod tényleg vicces 😊.

Egyébként Steamen 12k-14k körül lenne most akcióban az Elders Scroll Collection, de a mi pénzünk sajna büdös nekik 😞.

Ez azért vicces, mert a steam-en akció nélkül olcsóbbak a kiegek 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

DarkSector
De nincs egy olcsó olyan alkalmazás sem amit megvehetnék hogy ne a warezzal kelljen szórakozni.
PL egy office.

Ki a célközösség a játékfejlesztõk?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Dragon Age 2 ~ 1400 Ft a nuuvem.com.br -en. Szerintem nem Steames, nem is jó játék, de akit érdekel, az tudjon róla 😄.

Napoleon: Total War kiegészítõk a greenmangaming.comon 90%-os akcióban. (+25% GMG25-EVFWS-4Z4ZN kupon és szinte már õk fizetnek Neked 😊

Botond
+1
MerlinW
Tudod, létezik egy fogalom: célközönség. Ebbe nem mindenki tartozik bele 😊 Én is átnéztem õket (Game Studio-t mondjuk letöltöttem kipróbálásra), nyugtáztam, hogy ilyen is van, aztán visszalapoztam a játékokhoz. Ennyi. A Steam nem csak neked szolgáltat, hanem mind 45 millió felhasználónak 😊

Te nem fogsz érte pénzt adni, de az Indie játékfejlesztõk fognak, az indie zeneszerzõk fognak, illetve mindenki, akit érdekel az adott téma. Engem is hidegen hagynak a COD játékok, én sem adnék érte pénzt (de még csak le sem töltöm õket) mégsem dühöngök, hogy ott van a Steam fõoldalán a 60€-s reklámja..😊

Ha valami nincs, érthetõ a hiányának problémája. Azt viszont sosem értettem, amikor valaki a több miatt problémázik😊

[merlinw.org]

DarkSector
A szoftverekre írtam hogy értelmetlen, ilyen szoftverek fõleg pénzért ki a ráknak kell?
Azt hittem a programok alatt valami hétköznapibb használhatók lesznek...ilyenekért pénzt adni én nem fogok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
miért lenne értelmetlen? 😊

szoftverek+játékok egy helyen?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Szerintem csak te látod így.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Valamikor a jövõben tervezem, hogy veszek 3D TV-t.

Létezik olyan game amihez elég csak a tv mellé adott szimpla szemüveg és nem kell hozzá a sok ezres pl nvidia vision kit?

Next PC upgrade: 2022

Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Tök értelmetlenség.

zorrobomber
mi ezen a pfff? szerintem <#eljen>

DarkSector
pfff

Korábban nem hallottam még róla, de most megnéztem 1-2 gameplay videót és egész jónak tûnik 😊
grebber
Errõl van szó jön a Deadlight pc-re.Valamikor Halloween környékén steamen!!

Next PC upgrade: 2022

balee4
Semmi, hülye voltam... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Jókat kapott. 8-9 pontok, csak éppen sikerült 3-4eket is kiosztani ami azonnal 68ra repítette a meta átlagot...

Ez egy nagyon jó zombis akció játék, ha nem a legjobb. Nem tökéletes, vannak hibái, de mindent tud amit elvárunk egy modern akció TPStõl. Attól hogy nem horror, és nincsenek benne olyan fejtörõk mint a régiekben ( vannak benne "puzzlék", de nem bonyolultabban mint a Skyrimba... ).

Egy erõs 8-8.5 reális neki. Kapsz 3db 10 órás storyt 6 játszható karakterrel, kiváló rendezéssel, graffal, kidolgozással, jó storyval, és ha akarod co opban is játszhatod, nem mellesleg Resident Evil!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Remek kedvcsináló volt - bízom benne, hogy nem kell 1 évet várni a PC-s verzióra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Segíts már akkor egy kicsit,nem tudom Leon-nal megcsinálni a játék legelejét, amikor menekülni kell a robbanó repülõ elõl. Mi a faszt kell csinálni? Left stick + X, de egyszerûen alig akar elõre menni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Demó után csak rossz véleménnyel voltam a Resi 6ról, de ez már a múlté.

Leonos részt játszom a demó kb az elsõ chapter 1/4ede volt. Ami utána jön az nagyon jó. Aztán a 2. chapter meg bheszarás jó. 3. chapter a szokásos középtájt vagyunk kicsit leül, de még mindig voltak olyan részek amik ütöttek. 4. chapter elején járva megint olyan hogy amindenit.

Resi 5 jó volt, ez meg sokkal jobb. Leonnal végig sötétbe mész, városba, nem városba, kastélyba, kísérleti laborokba, temetõ, föld alatt stb... nagyon jók a helyszínek és változatos, meg hangulatos. Irányítást és a kamerát szokni kell... jó sosem lesz, mert alapjaiban szar, de már ezen sikerült túltennem magamat. Közelharc amit a demóban káosznak láttam, annyira megtetszett, hogy már a mestere vagyok😊 legjobb! Ütni vágni a zombikat mindennel!

Rendben van ez a Leonos rész. A harcok 70%át el lehet menekülni, ha nem akarsz nem kell velük leállni ( de akkor meg fejleszti nem tudsz, mert nem kapsz pontokat ), persze utánad jönnek és megbasznak, ha nem siet az ember, de jó hogy nem úgy vannak a részek mint más TPSben ahol addig nem nyílik az ajtó amíg még 1 db ellenfél is él...

Grafika nagyon szép. Fények, árnyékok, összkép, rendezés az ütõs.

Vannak benne ócska dolgok amik a japókra jellemzõek, meg horrornak nem horror ( az a Dead Space pl ), de egy nagyon jó sötétbe mászka akciójáték.

1 story 5 chapter. Leonnal eddig 3on vagyok túl ez 7 óra volt, átlag 2 óra egy fejezet.

Összesen 30 órás a story a 3 karakterrel, vagy 4el? már nem tudom mennyi van, de jó hosszú!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Üssetek agyon, de nekem a RE5 volt az elsõ RE amivel játszottam. Az bejött. Co-op-ban játszottam és nagyon tetszett. A Raccoon City kimaradt a rossz értékelések miatt. Ha a 6 van olyan jó és ad olyan élményt, mint az 5, akkor nekem tetszeni fog.
IMYke2.0.0.0
Nekem a Resident Evil 5 bejött. A Raccoon City borús, õszi estéken is elmegy .
A Resident Evil 6 PC verzióját én várom. Remélem, a próba verzió után érdemesnek tartom majd a megvásárlásra is, az eredeti 5-ös mellé.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Sorry

wesker24
Mégis mit vártál akinek nem jött be a resident Evil 6 az persze hogy eleve lehuzta akinek meg bejött annak semmi gond nincs vele !
IMYke2.0.0.0
Amúgy, épp most olvastam, hogy nem kapott jó kritikákat - hasonlóakat, mint a Raccoon City...

IMYke2.0.0.0
balee4 - még mindig nem tudsz képeket beszúrni 😊 😞

IMYke2.0.0.0
Green Man Gaming: GMG25-EVFWS-4Z4ZN - 25% engedmény - október 8-ig.

Tinman
Azt majd 1 Euro-ért valami HiB pakkba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Le kell õket lassítani, meg fejleszteni kell a sznájperpuskát. Egyébként a villámló tornyokkal le lehet õket szedetni, csak persze azokat is fel kell fejleszteni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Heh, bárcsak ezt tudnám mondani én is az FTL-rõl..

Sir Quno Jedi
Gamersgate-en bezsákoltam egy Sanctum Complete-et, nem is rossz ez a gáma, sõt mingyá jó.

Mondjuk egy dolgot nehezményezek, az pediglen a bobble head, mivel az egy olyan ellenfél, amit SEMMELYIK torony nem tud kinyírni gyakorlatilag, ergó a tower defense tényálás itt megbukik. Még a tankokat is ki lehet lõni violator drone-okkal szépecskén, türelmesen (sõt a soakereket is), de a rohadék bobble-ket nem. (utánaolvastam tényleg nem) Ez azé kissé faszság. Egy-egyet kinyírok csipával, de mikor jönnek tucanyian, akkor buktam is a dolgot, én nem vagyok ennyire ügyes, 1xûen nem találom el a búrájukat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Videók alapján engem nagyon nem gyõzött meg, még kipróbálásra se méltatom.

Ellenben a Neocore Van Helsing játéka elég ígéretesnek tûnik (azt nem tudom hirtelen mikor jön ki!)