Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
2 játékot nyertem egyszerre STEAMGIFT-en!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Megint elszállt...

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Mennék, de nálam még mindig nem jó. E-mail?
Fpocok
Feléledt a steam, gyere online.

wantonly
Az én lennék, alighanem én vagyok a szerencsés nyertes. 😊

Steam-en bejelöltelek, de nálam most offline van a steam, nem tudom miért.
Fpocok
Keresek egy
zsolty81
névre hallgató emberkét...

DarkSector
Dishonored (Magyar felirattal!)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Warez windows - nem kap pénzt a Microsoft
Ingyenes openoffice - nem kap pénzt érte a kiadó.

Ergo teljesen mindegy mit használ.
Én nem sajnálom a Microsoftot, nem fog tönkremenni. Egy játék árát még kifizetném az Office-ért de többet tuti nem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
#62457 ?

DarkSector
Én azért használom a simát, mert azt ismerem jobban és szoktam hozzá.

Meg 1 dolgot magyarázzatok meg.
Ha az Openoffice ugyanolyan mint a sima, akkor miért veszik meg a MS programját mások pénzért? Mikor elvileg ugyanazt megkapják ingyen?

Zomil
Valoban, az egyiket legálisan használod a másikat meg nem... 😄
Kb. ennyi a különbség.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Hááá nem.
A vajaszsömi. 😊

Mindkettõ ugyannarra van megeszed, jóllaksz, csak mégsem mindegy melyiket eszed meg.

Zomil
ebben a hasonlatban az openoffice a hambi ugye?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Hambi helyett miért nem eszel vajaszsömit? 😊

zorrobomber
Arra gondolsz hogy nem "relatíve új"? Lehet hogy futott de 8 éve közel sem így nézett ki az a szekér 😊

Shep
Ez bizony igaz, én meg láttam felnõni a gyereket 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
8 éve van Steam😊

[merlinw.org]

Most az lényegtelen. Más játék elvan 2 gb-vel is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Nem a grafika eszi a legtöbb memóriát.

zorrobomber
Azt is nézd hogy relatíve új rendszer a steam, és igen, lehet hogy 20 év múlva elõ akarom majd venni a KotOR-t, hogy megmutassam a kölöknek, hogy ne sírjon a Shader 23.0-s vidokártya után, mer anélkül is van élet 😄

Persze ez lehet pont fail példa volt, és 20 év múlva már a kanyarban se lesz a steam 😊

Shep
Na de téged nem is mondtalak volna 😊 Mr. 510 óra 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Nekem 500+ van és minddel játszottam legalább 1-2 órát😊

[merlinw.org]

Shep
Igazából érthetõ, mert annyira tetszik ,hogy nem akarod otthagyni a világot. Nekem ilyen a Crysis bármikor képes vagyok vele játszani, lényegében az eddig megjelent bármelyik részére igaz ez de leginkább az elsõ 2-re.

Semmi gond nem volt az észrevételeddel. Teljesen jogos gondolatmenet volt részedrõl, én csak indokoltam döntéseimet a tisztánlátás végett.

Hülyén hangzik, de nekem van olyan jó játék kategória, amivel egyszerûen képtelen vagyok játszani (ez már már klinikai eset amúgy). Ilyen a Dragon Age origins, ilyen a Fallout New VEgas vagy a Skyrim... Egyszerûen nem akarom, hogy vége legyen. Így utólag végigolvasva is nagyon hülyén hangzik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Mindegy nekem csak úgy hangot adtam észrevételemnek, elvégre errõl szól a fórum, nem? Én amúgy csak olyat veszek meg amit még min. 1x belátaható idõn belül (1-2 hónap ha a Jóisten is úgy akarja) újra végigjátszok.

Jani21
Igen csak a multiban több ez a kiadás (12 térkép, 1 új coop küldetés, 1 új coop játékmód, 25 multis skin).

A "fantasztikus kaland" még elõttem van 😊. Nem volt szerencsém még a harmadik részhez, csak az elõzõ kettõt vittem végig. Nyáron akartam megvenni, de megtudtam, hogy jön a GoTY kiadás és megvártam inkább azt (még olcsóbban is sikerült megrendelni, mint az alap kiadás).

Próféta szóljon belõled a Far Cry 3 kapcsán legalábbis.

Shep
Most ennek nem sok köze van a dologhoz de hülye kérdésekre csak hülye választ adok 😊 Igen én még mindig a Blood-ot nyomom.

Én csak olyat veszek meg, amivel biztosan játszani is fogok még!

Az azért hozzátartozik a dologhoz, hogy a 110 steames játékom 75-80 % olyan, amit már warezban ronggyá játszottam.

Tekintheted akár utólagos fizetésnek is a szórakozásért, amit korábban nyújtottak.

zorrobomber
És te csak azzal a 10 játékkal játszol ami megvan az accodon, vagy warezolsz is mellette?

Shep
A minimum rendszerigény azért nem készpénznek vehetõ valami. Annak idején pl. a Bloodnak minimum pentium 75 volt elõírva ezzel szemben én 486 dx2 66-on játszottam vele, ami azért nem 1 kategória 😊

Shep
Errõl beszélek 😊 Mert innen kapásból tudok mondani legalább 4-5 nevet akinek sokszor annyi játék van az accján, mint nekem de ezeknek a negyedével ha játszott is és ezek nagy része is olyan, hogy csak belenézett 0,5-1 óra erejéig de ennek ellenére mégis folyamatosan veszik a "hát de ennyiért nem hagyhattam ott" játékokat. Nyilván nem érdekel különösebben csak én ennek nem látomsok értelmét.

4 gb lesz a min követelmény, szóval elõfordulhat, hogy az már karcsú lesz neked is.

Ha megvolt a teszt ezekbõl a játékokból ide feltétlen felteszem az eredményt (fut-e vagy nem fut!)

Botond
Emlékszem elsõ PC-ben az volt az évszázad nagy dobása, hogy 8 mega ramot raktunk bele, és attól úgy hasított a dune2, hogy ihaj. 😊 Most megnéztem én is nekem mennyi van, de nekem megvan a 4, csak azt is láttam, hogy a 4 slotban 4*1 giga van, ha upgradelni kell, akkor kuka mind és új ramok...
Viccelsz? Abból a 110-bõl jó ha 30-at egyszer is telepítettem.

Roppant mód kíváncsi vagyok rá, de most komolyan! Le is fogom tesztelni!

arty
+1

Forza.

Shep
Abból a 110-bõl van egy csomó amibe bele sem néztél (steamen eredetibe)

arty
goty csak multiban több? sima 3 megvolt már korábban vagy egy fantasztikus kaland áll még elõtted? 😊

Forza.

Shep
Na tessék pár nap múlva tesztelheted a minimum 4 gigás dolgot, ha a Dishonored-el. Ha menni fog akkor a FC3 is, márpedig menni fog.

Dishonorednak láttad a gépigényét? Annak is 4 gb ram kell! De mire föl? Nem néz ki az az játék olyan jól!

Far Cry 3-nál se értem azt a min. 4 gb-t mikor nem szebb, mint az elõzõ rész egy grammnyit sem.

Mivel nekem 4 gb ram-om nincs (32bit-es rendszer amúgy se tud kezelni csak 3,5 gb-t), ezért lassan el kell gondolkodnom, hogy elkezdem újrajátszani azt az egyre tekintélyesebb mennyiségû régi játékomat (steamen járok 110 körül) vagy kenyéren és vizen fogok élni, hogy gépet újítsak.

Megmondom õszintén ez utóbbihoz nagyon nem fûlik a fogam!

wesker24
Viszont október végén jön a Painkiller Hell & Damnation na az tuti vétel lesz ! 😄
wesker24
Hát nekem tuti nem semmi olyan nincs benne ami nekem érdekes lenne

Resi 6 jó lenne csak ugye konzol only ami esetleg még érdekel az a Dishonored a többi nem izgat !
Prince23
Októberi játékmegjelenések

nagyon erõs lesz ez a hónap 😊)

AC 3 konzolokra

Zomil
kiváncsi vagyok mi lesz belöle 😊

IMYke2.0.0.0
Értem, és köszönöm a választ. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jani21
Nem vagyon nagy multis egyébként sem, hát még PS3-on. PS3-on egyedül az Uncharted 3 bétával játszottam neten keresztül és nem klónok háborúja volt. Talán DLC-ként még extra skinek is jöttek hozzá, de alapesetben választható Drake-en kívül más karakter is. Persze elõfordulhat az a helyzet, amit te mondtál, ha mindenki Drake-et választ.

IMYke2.0.0.0
"up to 10 players" - 10 darab Drake rohangál, vagy mi?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Sajnos ez a nuveem megszünt számunkra.Eddig lehetett fizetni itthonról mostmár nincs paypal és ha látják magyar a bankkártya akkor szóba sem állnak többet velünk 😞
Pedig jó kis oldal volt!

Next PC upgrade: 2022

Old School RPG by Brenda Brathwaite (Wizardry sorozat) and Tom Hall (Anachronox, Doom stb.):
Kickstarter

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.