Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizetek érte? Igen
A Steam megkapja a pénzét? Igen
A Fejlesztõ, Kiadó megkapja a pénzét? Igen, mivel aki veszi az is steamrõl veszi.
Megéri neki nyomott áron adni (oroszoknál például) és még így is van rajta haszna? Egyértelmû igen, másképp nem csinálnák!
Ha külföldön veszek dobozost az nem illegális? Nem az
Ha digitálist veszek az akkor miért lenne illegális?
Ha Gamersgaten, Greenmangaming-en veszek nyomott áron steames játékot nyomott áron az mibe különbözik? Semmiben!
Steam fórumon vajon miért van külön steamtrading rész, ha illegális lenne?
Steam miért támogatja a giftelést, ha az illegális? Steamtrades miért tud üzemelni, ha a cserebere illegális?
Ha annyira baromira illegális, akkor miért nem szüntetik meg egy az egybe az egészet, vagy miért nem korlátozzák, hogy csak adott országon belüli steamesek használhassák egymást közt a tradinget (Biztos meg tudnák tenni, hogy IP alapján kiszûrik a felhasználókat).
Miért nem lépnek fel a kulcsos oldalak ellen, ha az illegális? Valószínû, mert õk is fizetnek érte valakinek, így az is bevétel. Kilopják a kódot? Hogy tudnának ilyet tenni?
Na erre válaszolj!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hál'isten nem így van😊 0 fejlõdési lehetõség, hatalmas üres, unalmas területek... kinek kellenének ezek?
[merlinw.org]
Engem nem érdekelne semmi ... ha ki lehetne kapcsolni a respawn -t (mint Diablo 2, tehát csak játék újratöltésnél kerülnének újra elõ az ellenek) akkor gondolkodás nélkül használnám. Lehet csít, hekk, akármi. Nekem így nem élvezetes az elsõ rész 😞.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A lényeg: én élvezem ezt az "RPG játékokból ismert játékmenetet".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy én meg pont azért nem használom a fast travelt, mert szeretek mászkálni, de ennek ellenére nincs benne sok mászkálás az elsõ részhez képest.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennyit bírt nálam a játék. Nekem unalmasak a questek is.
Eddig csak 20 órát játszottam vele.
4-5 végigjátszás tuti van benne számomra. A fordítással együtt vagy anélkül, majd kiderül.
Jujj, de izgi. Közben futár meghozta az új alaplapomat, holnap meg a memória is meglesz... összerakni hogy fogom tudni, azt még nem tudom 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nos akár az Unstoppable Gorg ez is a tower defense csúcsa és letehetetlen. Igaz ez félig FPS is, hiszen mi magunk is részt veszünk csatákban (meg multiban coop is van 4-es). Ebbõl is látható, hogy 1xû ötletbõl hova el lehet jutni komoly, minõségi megvalósítással. Maga az alapjáték 9 óra elsõre nekem, a kiegek (gyk. fõleg új pályák, így együtt mint1 megduplázzák a gammát) még1x ugyanennyit rátolhatnak majd.
UT engine (hiszen UT3 modnak indult eredetileg a fejlesztés), scifi téma, szóval grafikára nem lehet panasz. Jó zenék, jó hangok, futurisztikus dizájn, fura szörnyek, 5 féle, 2üzemmódos szénné fejleszthetõ fegyver (assault gun, sniper, shotgun, freezer, rakettavetõ), rakat torony + padló, spéci map-ek, unatkozni nem fogunk. A wawe-eket akár másodpercek alatt lezavarhatjuk, de építkezni, filózni, tervezni komoly feladat. Jah és vannak repülõ ellenfelek, többféle is és azok tényleg húzósak, fõleg mikor kombinálva vannak földi támadókkal. (és 3D-ben kell ám gondolkodni)
Én mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szereti a tower defense gammákat, mivel ennél jobbat garantáltan nem talál a jelenlegi termésben..."
SQJ
Esetleg érdemes megkérdezni.
Minden benne van, ami az elsõ részben, de valahogy mégse az igazi számomra.
Amúgy Dawnguardot behúztam 3500-ért, még a mai napon él az akció, ha valakinek kell szóljon.
By the way 6400-ért már jó áron van a Skyrim, én 6k-ért vettem nyáron steamrõl.
YuPlay.ru. Lehet befigyelne a szopófaktor a vásárlás után 😊. (Gondolom VPNes kínlódás kellene, ami halál)
€29.99, voucherrel €22.50=6,435.76 HUF
Szóval ez még mindig elég soványka nekem. Dawnguard lehet megérõs, azt nem néztem.
forrás
(DawnGuard még így is 3000k körül van nekünk, szóval nem olyan rossz biznisz a magyar árakhoz képest...)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Exploding bots may result in a kill. (does not affect achievement) "
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
rapid: Én amikor malikot kellett megvédeni a lezuhanás után, ott ha felrobban a robot és valaki közel van, akkor meghal. Egyesével mindig meg kell nézni minden testet, hogy ki van-e ütve, vagy meghalt...
Nosza... ugorhatsz neki újra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"