Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már miért lenne illegális?

Fizetek érte? Igen
A Steam megkapja a pénzét? Igen
A Fejlesztõ, Kiadó megkapja a pénzét? Igen, mivel aki veszi az is steamrõl veszi.
Megéri neki nyomott áron adni (oroszoknál például) és még így is van rajta haszna? Egyértelmû igen, másképp nem csinálnák!

Ha külföldön veszek dobozost az nem illegális? Nem az
Ha digitálist veszek az akkor miért lenne illegális?
Ha Gamersgaten, Greenmangaming-en veszek nyomott áron steames játékot nyomott áron az mibe különbözik? Semmiben!

Steam fórumon vajon miért van külön steamtrading rész, ha illegális lenne?
Steam miért támogatja a giftelést, ha az illegális? Steamtrades miért tud üzemelni, ha a cserebere illegális?
Ha annyira baromira illegális, akkor miért nem szüntetik meg egy az egybe az egészet, vagy miért nem korlátozzák, hogy csak adott országon belüli steamesek használhassák egymást közt a tradinget (Biztos meg tudnák tenni, hogy IP alapján kiszûrik a felhasználókat).

Miért nem lépnek fel a kulcsos oldalak ellen, ha az illegális? Valószínû, mert õk is fizetnek érte valakinek, így az is bevétel. Kilopják a kódot? Hogy tudnának ilyet tenni?

Na erre válaszolj!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
Szerintem próbáld ki a második részt, itt lassabban térnek vissza az ellenfelek(érzésem szerint). ;-)
zorrobomber
Érdekes hogy míg a Far Cry 2-ben iszonyatosan zavart ez, itt abszolút nem, sõt, hiányolnám én is ha üres területeken kellene bandukolni. És a random felbukkanó enemyk nem olyan gyakoriak mert fix pontokon spawnolnak és sok helyen lehet nyugiban turkálni is.

Fpocok
Vásárolni igen. De beregisztrálni nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Attól, hogy levették a régiózárat, még mindig illegális más országból vásárolni a játékot, tehát nem szart senki senkinek a szájába😊

[merlinw.org]

ZsZso
Bocsesz, megfordítom. Inkább ez mint az, hogy folyton a nyakamba lihegjen az ellenség, ha picit szét akarok nézni, kutakodni a lootokban, stb. Játékstílus kérdése szvsz, valószínûleg nem nekem való a Borderlands, ennyi.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ízlések és pofonok ... a válasz a kérdésedre: nekem. Más játékokban is van ez így, nekem bejött.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Apró mentség hogy nem szánt szándékkal szartak a szájukba, hanem véletlenül 😊

Fpocok
Egy nappal a megjelenés után levették a régiózárat. Két nappal késõbb vehettem volna fél/harmad áron. Rendesen kibasztak azokkal, akik elõre fizettek. Ezután kétszer is meggondolom, mit veszek eredetiben megjelenés elõtt.

MerlinW
-1

Hál'isten nem így van😊 0 fejlõdési lehetõség, hatalmas üres, unalmas területek... kinek kellenének ezek?

[merlinw.org]

ZsZso
+1!!!!

Engem nem érdekelne semmi ... ha ki lehetne kapcsolni a respawn -t (mint Diablo 2, tehát csak játék újratöltésnél kerülnének újra elõ az ellenek) akkor gondolkodás nélkül használnám. Lehet csít, hekk, akármi. Nekem így nem élvezetes az elsõ rész 😞.

ollie
Miért?

Sir Quno Jedi
Elsõben voltak hasonló ammo trükkös fegyók.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wantonly
Én mindenhova benézõs, sokat egy helyen idõzõs játékos vagyok és emiatt eléggé zavar ez a respawn rendszer. Mire kitakarítok egy helyet és elindulok vissza, már újra mindenhol ott vannak. Azt is "szeretem" amikor egyszer csak megjelennek a hátam mögött. De amúgy tetszik az elsõ rész, eléggé addikt lettem tõle és vannak benne humoros dolgok. Találtam egy olyan pisztolyt, aminek van töltény visszatöltõdés tulajdonsága, és tényleg újratölti a golyókat. Ilyet se láttam még. 😄
Fpocok
Én csak azt sajnálom, hogy a gearbox beleszart az összes elõrendelõ szájába... ez k*rvára nem volt szép. De a játék jó. Idõ mindig megbocsát.

Néha elfogott még eleinte, hogy ezt nekem is 0 day kell vennem, de most utólag bánnám!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elsõ rész tetszett és végig is vittem egyedül. Néhol mondjuk azt is untam! Hiába na nagyon kinõttem már a lövöldékbõl.

IMYke2.0.0.0
Az nekem is hiányzik - mikor a nyomomban lángra kapnak az ellenfelek -, de, mindent összevetve: én nagyon nem bántam meg az instant játék vásárlást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Mer így fejlõdsz, mivel közben megtámadnak a respawnolt ellenfelek. Én a phaseshiftet hiányoltam, mert nekem tartamra és cooldownra volt kihegyezve anno és így Lilith-tel úgy futottam, mint a csík. Pikk-pakk át lehetett szelni egy map-et.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Engem is kidobott, pedig 3 hosszú bekezdést írtam. Faszom bele.

A lényeg: én élvezem ezt az "RPG játékokból ismert játékmenetet".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Büdös kurva istenit nekije a fórummotornak. Mégegyszer nem gépelem be de a lényeg, hogy szart sem ér a fast travel ugyan úgy mászkálni kell sokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

zorrobomber
Én ugye most tolom az elsõ részt, hát azt sem a történet miatt 😊 Egyedül én is meguntam anno mikor kijött, most coopban viszont teljesen más(jó).

ollie
Van benne fast travel, miért nem használja?

Amúgy én meg pont azért nem használom a fast travelt, mert szeretek mászkálni, de ennek ellenére nincs benne sok mászkálás az elsõ részhez képest.

davidka003
Pont tegnap mondta haverom, hogy az elején azt hitte milyen jó játék de kb 15 óra után azt mondja lehet végig sem viszi, mert unalmas a sok sok járkálás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Biztos velem van a baj, de engem totál hidegen hagyott a történet. Minden feature önmagában jó, csak valahogy semmi nem visz elõre.

Ennyit bírt nálam a játék. Nekem unalmasak a questek is.

IMYke2.0.0.0
Én még nem vagyok 22-es a szirénemmel, de rohadtul nem unom a játékot. Sõt, élvezem, és legszívesebben napi 8-10 órát játszanék.
Eddig csak 20 órát játszottam vele.
4-5 végigjátszás tuti van benne számomra. A fordítással együtt vagy anélkül, majd kiderül.

IMYke2.0.0.0
Nem kicsit Gyûrûk Urás, Egri csillagos - de tetszik 😊

ollie
Project Eternity Wallpaper!

És jelenleg már majdnem 2,3 milliónál tart a kickstarter.

Technokol rapid csodákra képes....XD

Fpocok
OFF:

Jujj, de izgi. Közben futár meghozta az új alaplapomat, holnap meg a memória is meglesz... összerakni hogy fogom tudni, azt még nem tudom 😄

Sir Quno Jedi
Jah, meg vettem egy Gamersgate-es Alpha Protocolt is minap, úgyis DRM free már (bár jobban örültem vón steam-esnek).

Fpocok
Oké.
Én csak annyit láttam, hogy ezt írta ki.

Tinman
<#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ugyanannyiért adja õ is, én már kérdeztem.

Sir Quno Jedi
"Sanctum (PC)

Nos akár az Unstoppable Gorg ez is a tower defense csúcsa és letehetetlen. Igaz ez félig FPS is, hiszen mi magunk is részt veszünk csatákban (meg multiban coop is van 4-es). Ebbõl is látható, hogy 1xû ötletbõl hova el lehet jutni komoly, minõségi megvalósítással. Maga az alapjáték 9 óra elsõre nekem, a kiegek (gyk. fõleg új pályák, így együtt mint1 megduplázzák a gammát) még1x ugyanennyit rátolhatnak majd.

UT engine (hiszen UT3 modnak indult eredetileg a fejlesztés), scifi téma, szóval grafikára nem lehet panasz. Jó zenék, jó hangok, futurisztikus dizájn, fura szörnyek, 5 féle, 2üzemmódos szénné fejleszthetõ fegyver (assault gun, sniper, shotgun, freezer, rakettavetõ), rakat torony + padló, spéci map-ek, unatkozni nem fogunk. A wawe-eket akár másodpercek alatt lezavarhatjuk, de építkezni, filózni, tervezni komoly feladat. Jah és vannak repülõ ellenfelek, többféle is és azok tényleg húzósak, fõleg mikor kombinálva vannak földi támadókkal. (és 3D-ben kell ám gondolkodni)

Én mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szereti a tower defense gammákat, mivel ennél jobbat garantáltan nem talál a jelenlegi termésben..."

SQJ

Fpocok
Kódhoz kell csak.

cdkulcsokos danih írta: "Skyrim és a Dawnguard most olcsóbb, akit érdekel írjon privátban."
Esetleg érdemes megkérdezni.

Nem tudom mi az oka, de én totál eluntam a Borderlands 2-t, tegnap töröltem is. Valahogy engem nem fogott meg, pedig sok esélyt kapott (22-es volt talán ZerO-m tegnap a törléskor, úgyhogy jó pár óra esélye volt a játéknak).

Minden benne van, ami az elsõ részben, de valahogy mégse az igazi számomra.

Nem tudom, hogy a kódhoz kell-e, de a steamgift-en kapott Skyrimhez nem kell VPN egyáltalán. Ugyanis nekem is olyan van.

Amúgy Dawnguardot behúztam 3500-ért, még a mai napon él az akció, ha valakinek kell szóljon.

By the way 6400-ért már jó áron van a Skyrim, én 6k-ért vettem nyáron steamrõl.

ZsZso
Köszi az infót! Sejtettem, hogy nem egyszerû. Olyan rossz látni, hogy ilyen paccfütty összegekért is a zsebedben lehetne ..

Fpocok
orosz verzához non stop vpn kapcsolat kell.

ZsZso
Van nagyon jó áron is, de errõl nem tudok semmit -
YuPlay.ru. Lehet befigyelne a szopófaktor a vásárlás után 😊. (Gondolom VPNes kínlódás kellene, ami halál)

zorrobomber
Nem 1€=1$, több 😊

€29.99, voucherrel €22.50=6,435.76 HUF

Szóval ez még mindig elég soványka nekem. Dawnguard lehet megérõs, azt nem néztem.

ZsZso
GRRRRRR. GreenManGamingen 27$ a Skyrim és 11.25$ a DawnGuard (ha minden igaz ebbõl még lejönne a 25%os kód). Persze nálunk EURO van, és 1 EUR = 1 USD ... az ilyen dolgok miatt nagyon nagyon morcos tudok lenni <#falbav><#falbav><#falbav>

forrás

(DawnGuard még így is 3000k körül van nekünk, szóval nem olyan rossz biznisz a magyar árakhoz képest...)

Rapid81
De onnan már nem sok van, lehet onnan nekifutok még1x. 😊 Meg egy mellékküldetést így is elszalasztottam, szóval amiatt neki kell futnom ismét. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A Wiki-jük ezt írja errõl:
"Exploding bots may result in a kill. (does not affect achievement) "

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Hát, én emiatt nem ugornék neki újra az tuti 😊 Feltéve ha nem a végén van ez a rész amit emlegetsz.

Fpocok
Pedig acsi jó.

rapid: Én amikor malikot kellett megvédeni a lezuhanás után, ott ha felrobban a robot és valaki közel van, akkor meghal. Egyesével mindig meg kell nézni minden testet, hogy ki van-e ütve, vagy meghalt...
Nosza... ugorhatsz neki újra.

Sir Quno Jedi
Ki nem szarja le a hülye acsijukat, én végigrambóztam az egészet. Rendõröket nem öltem, meg lehetõleg ártatlanokat sem, a többi mehet a lecsóba.

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Én meg nem kaptam meg a pacifista acsit Deus Ex HR-ben, mert valahol valaki meghalt menet közben. 😞