Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Én úgy tudom hogy a psy ez elõtt töltött fel videót.Ugyanezt.
És amikor elkezdett nõni a nézettség törölte és újra felrakta.Így hirtelen ugrott meg ez a szám.De lehet hogy tévedek.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Fájni fáj (mert irigy vagyok és (túl)igényes - ezek szerint), de a konkrét videó esetében inkább csak meglepõdtem a 2 nap alatt elért látogatottságon.

Azért fáj, mert például az általam megírt és publikált - igaz, gépzene - zenék látogatottsága (és így elismerése - mert ez nekem fontosabb) a bányász béka segge alatt van.

* Chill Out: http://www.youtube.com/watch?v=me8XjqqpMfY
* Trance: http://www.youtube.com/watch?v=7Wcg5f3k1OI

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
nemond, hogy picit nem bánt, ha valaki valami szeméttel keres pénzt 😉 (nekem kicsit fáj 😄 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem izgultam, csak megdöbbentem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
a pénz nem 1-1 kiemelkedõ feltöltésért jár, hanem folyamatos nézettségért. a többi feltöltött videoja kb semmit nem ért el, ergo pénzt sem keres vele, megnyugodhatsz 😉

Forza.

DarkSector
Nem szar ez
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
A sz@r a legfinomabb étel a világon.
1 millió légy nem tévedhet...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Bakker, lopakodva toltam végig a Deus Ex HR-t és most még rosszul érzem magam a Missing Linkben, ha megszólal a riasztó. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Az eredeti soundtrack:

377.537.703

!!!! OMG.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ja, és 2 nap alatt ~3.000.000 nézettséget produkált a feltöltõ a videóval. Biztos nem tömte jól meg a pénztárcáját, mi? 😊

IMYke2.0.0.0

MerlinW
Ez egy körökre osztott stratégia, az azonos nevû többszörös díjnyertes táblajáték alapján.

[merlinw.org]

ollie
Ez stratégia, nem igazán sport.

Megoldva. Éljenek a barátok! <#law>
wesker24
<#banplz><#hehe>
Beszarok. Nincs 2,5 euró a kártyámon 😄
Fpocok
Steamen 2,5 euró?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Steam-en lehetséges hogy -75% azaz 2.49 euro most de nem biztos. 😊

Steamen le van árazva. Oké. Ügyes vagyok 😄
Valahol le van árazva a Metro 2033? Elég sok van belõle most steamgiftsen.
DarkSector
😊

IMYke2.0.0.0
Zavvi: DISCOUNT CODE: 2591-4BF3-4226

Shep
Ezzel én is így vagyok, megnéztem és hát ez nem az én világom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Tényleg nemes gesztus - megnéztem egy röpke videót a játékból, és tudtam, hogy nem játszanék vele soha.
Viszont, mások biztosan örömmel veszik a felajánlást. <#worship>

Fpocok
Nagyon rendes tõled.
Én nem szeretem a sport játékokat.

Van 2 db Blood Bowl Legendary Edition kulcsom! Akinek kell, az jelentkezzen privátban. A két leggyorsabbnak adom. <#eljen>

zsakosfrodo2
Lehet hogy béna vagyok, de nem tudod véletlenül meddig tart ez az akció?

És akkor még a (minden igaz holnap megjelenõ) Mass Effect fanfilmet nem is említettem, ahol vállalta a fõszerepet. Igaz, nem Shepardot játssza, szal kicsit fura lesz, h az õ hangján mást szerepel 😊
<#eljen> Azt mondja, h 2x végigjátszotta a játékot. Nagyon szimpatikus ha egy játék szinkronszínész gamer. Legutóbb pl. Mark Meer-en, Shepard férfihangján lepõdtem meg kellemesen. Kiderült, h õ is szokott játszani és emellett nagy geek is. Pl a Dragoncon-on lazán, minden felhajtás nélkül megjelent Shepardnak beöltözve 😄
arty
<#worship> Nagyon köszönöm, régóta vártam ilyen árra! <#worship>

elsõ játékom gamefly-ról (ex-direct2drive), ami nem tetszik az oldalon, hogy nem tudom törölni a rögzült hitelkártyaadatomat 😞((

Forza.

Fpocok
Teljes mértékben egyetértek 😄 Nagyon eltalálták a karakternek a hangját.

arty
hátborzongatóan karakteres, kellemes hangja van 😊

Forza.

jAsOn VoOrHeEs
OCTOFUN1 promó kóddal pedig 7,5.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

grebber

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Makszimális elismerésem - én kirohantam volna a világból. Irtózom és félek a pókoktól.

DarkSector
<#law>

Fpocok
Nem steames játékokt? VIDD INNEN 😄

grebber
Akit érdekelnek a nem steam-es játékok is az nézzem fel Greenmangaming-re (ezekhez hozzálehet rakni még -25%-os kodot)

Dark Sector kuponnal 2.25 €

Next PC upgrade: 2022

lalakov
"Magyarországon nincs halálos marású pók" Kivétel, ha valaki behozza, hogy otthon tartsa, majd megunja és elengedi. 😞

DarkSector: Szerintem azért amíg nem tudod mi pontosan õ, ne simogasd. ;-)
DarkSector
😄
Hát mondasz valamit. 😄

tutituti
jahogy azt hittem nagyobb.akkor elnézést.

tutituti
valszeg akkor nem írnál a fórumba mert egy fonálgúzsban emésztõdnél meg éppen😊

Szívesen 😊. Itt is gratulálok akkor még1x.
DarkSector

Rapid81
Köszönöm, meg Rastafunrise-nak is a játékot. 15 giga. <#wilting>

MerlinW
Ha nem ismered a társasjáték szabályait készülj fel, hogy baromi sokat kell majd olvasnod ahhoz, hogy játszani tudj vele😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
gratula 😊

Rapid81
Bakker, nyertem egy Alien vs Predatort. 😄

Fabio Capello
Egy Blood Bowl kulcsot kérhetnék én is privátban? Nem megy ez a regisztrálás... :/

ZsZso
Igen, így péntek este 10 után nem vagyok elég fitt hozzá agyilag 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.