Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pókok többnyire heti 1-2 alkalommal esznek, szóval nem kell aggódni. Egyébként tücsköt, szöcskét adhatsz neki. Magyarországon nincs halálos marású pók, no para, kézbe ne vegyed, mert nem szeretik a bõrt.
[merlinw.org]
Annyit halottam hogy a föld jó neki, meg a botot arra gondoltam hátha néha rámászik pókhálózni. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én nagy állatvédõnek tartom magam, de ettõl függetlenül egy ilyen példány közelében nem szívesen tartózkodnék. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Darksector, amúgy olvasgattam és nem túl sûrûn szoktak az ilyenek kajálni. Ha jóllakott, márpedig miért ne tette volna kint a szabadban, akkor akár hetekig sem kér megint vacsorát, szóval hétfõig tuti kihúzza. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy nem vicc nyárom sokszor mászott hangya a szenyomba.
Pláne nem egy ilyen nagy pókot, lassan már õ taposhatna el engem.
Azon vagyok hogy minnél hamarabb eljutassam a lehetõ legjobb helyre. 😊
De ha este egy ilyen bejönne és felmászna a kócos hajamba, asszem a wc túl messze lenne hogy odaérjek idõbe...
Inkább csúnya mint veszélyes...de nagyon csúnya...😄
Új teló még jóhogy megvan elég fasza képet sikerült így vaku-val nyomni. 😊
Elsõ blikkre én madárpóknak mondanám. Akkor meg elég neki a rovartápszer
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Egy épület falának a sarkában lapul. Nem lehetett nem észrevenni. 😄
Most írtam e-mail-t ilyen állatokkal foglalkozó oldalnak, hátha valami házipók állatkereskedésbõl azt szabadon lett engedve.
Amúgy meg ha a válaszuk az lesz hogy egy sima pók akkor elengedem egy erdõben, had menjen tovább csak 1-2 napig tettem egy nagy dobozba, amíg megtudom hogy mi is ez egészen pontossan.
Amúgy ezt találtam eddig:
HOGNA RADIATA.
Ez a pók nagyon hasonlít rá.
Védett pókok oldalon eddig nem találtam meg, szóval ELVILEG nem védett faj, mégis nem éppen átlagosnak nevezhetõ, de ha kiderül mi ez, legkésõbb elvileg hétfõn, akkor megy ki az útjára ha nem és valami egyébb pók akkor valahol leadom szépen ahol ezzel foglalkoznak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
EZT találtam melóhelyen.
Segítsetek mi a gecimet kell csinálni vele.
Szórtam neki földet, meg faágat tettem be neki.
Ez mi a gecim jó nagy a lábait nézve legalább 6CM!!!
Ha valaki ért hozzá mit kell adni neki kaját vagy valami jelezze pls.
Mert valszeg hétfõnél elõbb nem tudják elvinni, ha addig senkinek nem tudom odaadni aki foglalkozik vele, vagy elereszti valahol akkor én engedem el egy erdõben vagy valamerre.
Köszönetem minden segítséget, tippet.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak, hogy vissza tudjam keresni, ugyanis szerintem is karácsonykor marha jó áron lesz vihetõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érted... Baldur's Gate, Monkey Island, Uncharted, Metalg Gear Solid magasságok... muhahahaha, hát persze :-D
Egyszer megnézem, jó film lehet. 30 év alatt eddig nem sikerült.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem ez az elsõ eset, hogy finomságot köszönhetünk neki <#worship>#worship>
Aki már aktiválta és telepítette is, attól kérdezem: miért mutat 2 fajta cd kulcs a Steam a játékhoz? Egy Blood Bowl Legendary Edition meg egy Blood Bowl LE Activation Key
Azt tudja valaki, hogy késõbb ki lehet-e ezt olcsón bõvíteni a napokon belül megjelenõ Chaos Editionre? Mert az rendben van, hogy elõrendelõi kedvezményt adnak, de jó lenne, ha késõbb, olcsóbban is lehetne még spórolni.
Nem jönnek be nekem ezek a rögös utak. Azért köszönöm, hogy szóltál, a játék maga szerintem jóféle.
http://www.youtube.com/watch?v=flszuT3ROdo
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Cogs
Canabalt
Zen Bound 2
<#pias>#pias>
Ezen a linken azt kapsz. A másik Aktivacije vagy mi az tényleg nem az.
GET OVER HERE!
De köszönöm az információt!