Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nekem fiatal madárpóknak tûnik, persze tévedhetek.
A pókok többnyire heti 1-2 alkalommal esznek, szóval nem kell aggódni. Egyébként tücsköt, szöcskét adhatsz neki. Magyarországon nincs halálos marású pók, no para, kézbe ne vegyed, mert nem szeretik a bõrt.

[merlinw.org]

Panzeradler
Jó játékot hozzá, én most próbálom egyelõre eléggé érdekes játéknak tûnik.
DarkSector
Hát én nem félek tõle, max attól félek nehogy bekrepáljon itt nekem amíg kitalálom merre az arra, de remélem nem olyan kényes.
Annyit halottam hogy a föld jó neki, meg a botot arra gondoltam hátha néha rámászik pókhálózni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX...Akkor megnyugodtam...remélem is, de azért megpróbálok holnap bedobni neki 1-2 rovart...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Maximális respect! <#worship>

Én nagy állatvédõnek tartom magam, de ettõl függetlenül egy ilyen példány közelében nem szívesen tartózkodnék. 😊
Panzeradler-nek innen is nagyon köszönöm az önzetlen segítségét Bloodbowl ügyben! Immár nekem is megvan a játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Nekünk kutyamenhelyünk van. 😉

Darksector, amúgy olvasgattam és nem túl sûrûn szoktak az ilyenek kajálni. Ha jóllakott, márpedig miért ne tette volna kint a szabadban, akkor akár hetekig sem kér megint vacsorát, szóval hétfõig tuti kihúzza. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nekem se megy, de engem is érdekelne egy fölösleges kulcs, ha valaki megszánna.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
háát nem is érteném mi értelme lenne, még a kis hangyákat sem szoktam bántani csak ha belemászik a szenyómban (nem egyszer volt ilyen) inkább megettem...😄
Amúgy nem vicc nyárom sokszor mászott hangya a szenyomba.

Pláne nem egy ilyen nagy pókot, lassan már õ taposhatna el engem.
Azon vagyok hogy minnél hamarabb eljutassam a lehetõ legjobb helyre. 😊

tototto
Helyes, végre egy ember aki védi az állatokat és nem az az elsõ dolga hogy eltapossa <#eljen>

DarkSector
Azt hogy "milyen pók", úgy kell érteni, hogy lehet valami 2 egyedi faj keresztezésébõl van...soha nem lehet tudni, manapság már bármi elõfordulhat.

DarkSector
Jah az lesz majd, beviszem hétfõn, csak kíváncsi lennék mi ez hogy tudjam mikor és milyen sûrün találkozhatom vele, mert nem éppen az a szoba felsõ sarkában lógó típus, mert nem vagyok szarós típus a pókokkal szemben.
De ha este egy ilyen bejönne és felmászna a kócos hajamba, asszem a wc túl messze lenne hogy odaérjek idõbe...

Inkább csúnya mint veszélyes...de nagyon csúnya...😄

Új teló még jóhogy megvan elég fasza képet sikerült így vaku-val nyomni. 😊

tutituti
én bemennék egy állatkereskedésbe.Lehet örömmel beveszik.Pénzt tuti nem adnak de legalább nem egy autó gyúrja el.
Elsõ blikkre én madárpóknak mondanám. Akkor meg elég neki a rovartápszer

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Köszönöm az aggódást, amúgy egy sima park területén dolgozom, de a lényeg hogy nem a fosás jött rám mert védtelen pók, nem agresszív, alig mozdul néha-néha.
Egy épület falának a sarkában lapul. Nem lehetett nem észrevenni. 😄

Most írtam e-mail-t ilyen állatokkal foglalkozó oldalnak, hátha valami házipók állatkereskedésbõl azt szabadon lett engedve.
Amúgy meg ha a válaszuk az lesz hogy egy sima pók akkor elengedem egy erdõben, had menjen tovább csak 1-2 napig tettem egy nagy dobozba, amíg megtudom hogy mi is ez egészen pontossan.

Amúgy ezt találtam eddig:
HOGNA RADIATA.

Ez a pók nagyon hasonlít rá.

Védett pókok oldalon eddig nem találtam meg, szóval ELVILEG nem védett faj, mégis nem éppen átlagosnak nevezhetõ, de ha kiderül mi ez, legkésõbb elvileg hétfõn, akkor megy ki az útjára ha nem és valami egyébb pók akkor valahol leadom szépen ahol ezzel foglalkoznak.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
WOW, hol dolgozol? Én összefostam volna magam ettõl az tuti 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

davidka003
Kill it with fire.
Nuke the entire site fom orbit
It's the only way to be sure

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
tototto
jesszus atyagatya eléggé fosok pókoktól, de a természetben barátjuk vagyok, remélem sikerül valami jó helyet találnod neki, sajnos fogalmam sincs milyen fajta :S

DarkSector
Nicsak:

EZT találtam melóhelyen.
Segítsetek mi a gecimet kell csinálni vele.
Szórtam neki földet, meg faágat tettem be neki.
Ez mi a gecim jó nagy a lábait nézve legalább 6CM!!!

Ha valaki ért hozzá mit kell adni neki kaját vagy valami jelezze pls.
Mert valszeg hétfõnél elõbb nem tudják elvinni, ha addig senkinek nem tudom odaadni aki foglalkozik vele, vagy elereszti valahol akkor én engedem el egy erdõben vagy valamerre.

Köszönetem minden segítséget, tippet.

Zomil
köszi itt is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
elküldtem

Zomil
ha valakinek van még felesleges kulcsa szivesen elfogadom, mert nekem nem igazán akar összejönni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
MARK PLACED.

Csak, hogy vissza tudjam keresni, ugyanis szerintem is karácsonykor marha jó áron lesz vihetõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem utálom, csak nevetségesnek és komolytalannak tartom, hogy anno 1-2 elmegyenge 10/10-et adott rá.

Érted... Baldur's Gate, Monkey Island, Uncharted, Metalg Gear Solid magasságok... muhahahaha, hát persze :-D

ZsZso
😊

Egyszer megnézem, jó film lehet. 30 év alatt eddig nem sikerült.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman

Tinman
Sajna nekem is még csak 300+ van... a 400-500 nem mostanában lesz meg az tuti, mert ami nagyon érdekelt, az már megvan.

ZsZso
Ha találunk valamit megosztjuk, mázlim volt, most én találtam. Javaslom mindenki elõléptetését! (aztán pedig nézzük meg együtt ezt a tanulságos 18+ -os videót ) 😊

Szerintem az a multihoz kell.
Tinman
Javaslom ZsZso azonnali elõléptetését!

Nem ez az elsõ eset, hogy finomságot köszönhetünk neki <#worship>

totyak
Igazán semmiség volt.

Aki már aktiválta és telepítette is, attól kérdezem: miért mutat 2 fajta cd kulcs a Steam a játékhoz? Egy Blood Bowl Legendary Edition meg egy Blood Bowl LE Activation Key

Köszönöm!
totyak
ment a privi

Azt megköszönném, nekem sajnos a kelleténél több idõt rászánva se jött össze.

Azt tudja valaki, hogy késõbb ki lehet-e ezt olcsón bõvíteni a napokon belül megjelenõ Chaos Editionre? Mert az rendben van, hogy elõrendelõi kedvezményt adnak, de jó lenne, ha késõbb, olcsóbban is lehetne még spórolni.
totyak
Én generálok neked egy kulcsot, ha szeretnéd. Mindössze pár percet kellene várnod. Egyszer sikerült biztos másodszor is fog.

Megpróbáltam, de nem igazán jött össze, elõször foglalt volt név, amivel próbálkoztam, utána pedig úgy összeomlott a javascript - a lengyel oldal szerint -, hogy se Operával, se Chrome-mal nem sikerült már semmit konstruktívat csinálnom reboot után sem.

Nem jönnek be nekem ezek a rögös utak. Azért köszönöm, hogy szóltál, a játék maga szerintem jóféle.
ZsZso
Lengyel újság kapott egy rakat kulcsot, azt osztogatja szét. Szerintem annyira biztonságos, mint a 10000 darab Darksiders volt az infogamernél vagy hol...

tutituti
nálam is van egy.szívesen odaadom.

totyak
Ez a kulcs szerzés mennyire biztonságos? Nem lesz belõle bajom, ha beregelem?

Panzeradler
Nekem van 1 fölösleges kulcsom blood bowlre, ha valakinek nem ment volna a regisztráció szívesen elküldöm.
Rapid81
Adam Jensen Deus Ex HR-t játszik. <#nevetes1>

http://www.youtube.com/watch?v=flszuT3ROdo

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Rapid81 kollegának 1000 hálám az alábbi cuccokért:

Cogs
Canabalt
Zen Bound 2

<#pias>

wantonly
Regisztráltam az oldalra (gondolom kell hozzá), de az írja, hogy ma nem jelentkezhetek be. Nem vágom.
ZsZso
http://www.cdaction.pl/seriale/Blood_Bowl_Legendary_Edition_KLUCZ_GRACZA

Ezen a linken azt kapsz. A másik Aktivacije vagy mi az tényleg nem az.

Rowlend
Köszi, sikerült. 😊 Bár ez nem steam kulcs.

GET OVER HERE!

ZsZso
http://proxy.trash.pl proxival Te is tudsz szerezni, amíg a készlet tart 😊. Google Chrome egybõl fordítja is, ha arra kéred, 'písz of kék'. 😊

Rowlend
Ha esetleg valakinek lenne innen, egy plusz kulcsa errõl az oldalról, azt szívesen elfogadnám. <#puszis>

GET OVER HERE!

tutituti
és két email címre is beregisztráltam.Passz.lehet rejtve vagyok.
De köszönöm az információt!

IMYke2.0.0.0
Hátha valakinek jól jön:
The Hut - Your Unique Code: 2590-2CCE-4810

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.