Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Alap.
Lesz naná.
De NFS-ben is van...ez ugyanolyan, lesz nitró vagy boost, hívjuk aminek tetszik.
Nyílt világ.

Tudtommal megmarad a Tunning, Autófestés is ha jól tudom, látszik hogy terjeszkedni akarnak a játékkal más kategóriákban is.

Régi Forza minõség új stílusban...remélem nem basszák el, mert ugye árkádosabb lesz az irányítás, nem véletlen.
Mivel ez a stílusban az arcade vagy éppen félig szimulátor irányítás a megszokott.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
úgyérted elTDUsodott 😊 nagy térkép, eventek pontokon. zsaruk nem lesznek.
nemigazán nfs 😊

a segítségek meg kikapcsolhatóak, lesz belsõ nézet, forza4szerû fizika meg minden. engem spec csak a sárga graf zavar, csomó játékban túlerõltetik a postprocesszt... 😞

Forza.

tototto
végülis nekem se nagyon jöttek be, de a Hot Pursuit az tetszett 😊

Fpocok
Há de most ez a forza rész is teljesen elnfsedett... szar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hát a NFS-ben sincs több , vagy ha igen nem vettem észre.
Jó oké, a RUN-ban kiszálhattál a kocsiból egy kis QTE-miatt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
trú.
Az nfs egy szennyhalom az UG1(talán a 2) után.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

davidka003
Lesz benne belsõ nézet?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tototto
Lesz PC-re? Nem!
Akkor ezt neked Forza Horizon <#mf2>.

MerlinW
Remélem most csak viccelsz😊

[merlinw.org]

DarkSector
Jah miért a többi játékban mi a lényeg? 😄

Fpocok
Grafikán kívül... elég fosnak tûnik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Ezt neked Need For Speed <#mf2>:

FH Lamborghini Aventador Gameplay+++

DarkSector
Nekem tetszett.

Tinman
5x gyökér kezelték az egyik fogam, nem volt jó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
sztem védesd le gyorsan 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Valahol még biztos benne van, hogy a fõhõs majdnem meghal, mert színinfraktust kapott. XD Meg összevész a hercegnõvel, mert bekavar egy másik leányzó és majdnem egymás nélkül élnek, míg meg nem halnak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Pedig ezzel a sztorival besztszellert lehetne alkotni ... háááát õk tudják! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ja most látom, hogy nem film lesz. Akkor viszont like -ot neki. 😊 Játékhoz reklámnak überkirály.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Így egy picit hangulatosabb 😊, de akkor láttatlanba 10/5.0 max. Sztori gondolom hülye Holllllivúdi GYPs screenplayes írja, s arról fog szólni, hogy a fõhös feleségét és lányát megöli egy csúnya rossz sárkány. A fazon bemorcosodik és dühében elmegy sárkányt ölni. Közben találkozik egy szép leányzóval akit még az elsõ éjszaka meg is dönget. Szép szerelmetesen megy tovább hõsünk, majd meggyilkolássza a dögöt. Sztori vége, lányka átkarolja a paliját és együtt sír örömében a nézõközönséggel.

Jeeee ...

Rapid81
Van egy ilyen kulcsom:
Wizorb, BIT.TRIP.RUNNER, Gratuitous Space Battles, and Jamestown

Akit érdekel, az jelentkezzen. Nekem 2 megvan, másik 2 nem érdekel. 😊
Bakker, sok volt a pálinka. XD

Szóval elsõ jelentkezõ megkapja a Gratuitous Space Battles multi kulccsal együtt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nem mondtam hogy mozifilm...csak hogy véletlen megláttam és a zene is passzol szerintem.

A játék hidegen hagy.

davidka003
5-ször megnéztem, jó volt az. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Azért a Doom film annyira nem volt sz@r. Igaz, sok köze nem volt a játékhoz, de a belsõ nézetes rész simán megérte. 😄

Zomil
tessék, és itt nem is laggol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
öööööö, ez nem egy csak egy live trailer? semmi filmröl nem tudok, csak valamelyik országban ezt nyomták reklámnak. De feltöltve is ekkor volt: Feb 26, 2012

ZsZso
Hááááááááááááát .... nem is tudom. Szerintem olyan lesz mint az összes többi játékból lett film - fos. 😊

DarkSector
Nézzétek meg, tuti tetszeni fog....:

Skyrim Movie.

1:00-tól durva

DarkSector
Elcseréltem, nem megvettem. 😄

Prince23
Nem szereted a multis játékokat?

Shep
De te mégis megvetted aztán még coopozni sem akarsz akkor meg volt értelme 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jónak jó csak nincs hozzá kártyám, meg nem akarok még egy tök felesleges accot nyitni valahol. Amúgy szerintem kb ugyanolyan jó játék mindkettõ, hogy most melyik mennyit ér ez is csak egyén függõ nekem kb ugyanannyit ezért ajánlottam azt fel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
vszeg nem fogyott jól itthon, kevés példány forog ...

Forza.

davidka003
Boxra meg még használtan sincs 6k alatt spec-ops sajnos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Én is akartam már mondani, mert kb 5 darab Conviction ér annyit. 😄

arty
5 fontért mért nem jó? 😉

(szerintem a conviction nem ér annyit, nem nagyon fogsz találni partnert)

Forza.

Shep
Nincs valakinek egy fölös Spec Ops the Line-ja tudnék adni érte pl egy Splinter Cell Conv-t (steam trade)

Fabio Capello
nem, csak talán nem akarnak úgy járni mint a lopott Dead Island kulcsokkal, ahol tömegével kerültek fel az oldalra, a nyertesek pofára estek, az oldalnak pedig majdnem a gatyáját is leperelték, miután a kiadó úgy gondolta, õk felelõsek érte.

Az hogy bundle cuccokat külön külön, nem steames, és ingyenes kulcsokat nem lehet felrakni, már elég régóta megvan, sõt, a giveaway létrehozásánál kifejezetten linkelik neked a szabályzatot, amiben ez le van írva 😊

Zomil
Ha valakinek lenne pluszban egy Sleeping Dragon szivesen elfogadnám, 1$-t is szivesen adnék érte. 😊

wantonly
A moderátor, akirõl szó van, utána írogatott is a fórumba, hogy õ elõször seggbe rúg, aztán kérdez. Gondolom büszke rá. 😊

Csoda, hogy nem kaptam végleges kitiltást.
ZsZso
Milliószor átolvastam, ezért voltam rá kíváncsi. Én örültem volna a legjobban ha így lett volna, mert akkor jogos a büntim, s a lelkem megnyuodhatott volna. No sebaj.

Zomil
Igazad van megkövetem magam, nincs leirva faq-ban giveaway részben ilyen, csak a béta szabály. 😊

ZsZso
No offense:
Hol van, hogy ingyen kapott kulcsot tilos feltenni? Én sehol sem láttam. Ki van írva, hogy pár játék tiltott, de nem láttam sehol se az általad vázolt kitételt (lehet én voltam vaksi).

Zomil
Látom nem nagyon vagy tisztában az oldal szabályzatával 😊
Le van irva, h bétákat, ingyen osztogatott kulcsokat tilos feltenni.
A darksider kulcsot nem mindenki kapott, azt külön sorsolták, itt meg mindenki szerezhet magának 8kulcsot. Bétát cs:go-n és dota-n kivül nem nagyon láthattál mást, amikor megjön a béta áradat tiltják is le gyorsan.
Sztem mondjuk jogos a ban, aki látogatja egy ideje az oldalt annak tudnia kéne, h az ilyen dolog tiltott 😊

davidka003
Ergo egy faszszopó oldal gyökér moderátorokkal, le is szarnám ezek után.
Úgy utálom azokat a köcsög modikat akik minden szarért bannolják az embert, ahelyett, hogy csak szólna normálisan, hogy ezt nem így kéne.

wantonly
Ugyanígy jártam én is, bár én csak egy példányt akartam feltenni (3 nap kitiltás), és a fórumon már én is már csak utólag láttam. Amúgy mióta szokás szabályokat fórum topikban ismertetni? Szóval érthetõ és jogos volt a részükrõl, de kitiltás nélkül is megértettem volna. Eddig is volt ilyen, hogy sok ingyen kulcsot osztogattak és felkerült rengeteg példány az oldalra (például Darksiders), de sokan nem tudták ingyen beszerezni akkor, ezért én örültem, hogy sokan feltették (bár nyerni nem nyertem). Szóval ez eddig is így mûködött. De most hirtelen elkezdtek szigorítani? A sorsolások nagy része akciós, ingyen kulcsos játékokról szól, de ha valaki ad, az tegye bármilyen szándékból is azért mégiscsak pozitív dolog. Az mondjuk kicsit kiszúrás, hogy ha 4 példányt tettél fel és azt törölték, akkor elméletileg többet már nem is lehet, ugyanis 3-ban van maximalizálva. És hiába van törölve, az attól még ott marad.
ZsZso
IndieGala -n HAPPY HOUR!

ZsZso
Ja, egyébként köszi! Csak kikívánkozott már belõlem 😊.

ZsZso
ÁÁ ne is mondjátok. Feltetem a SteamGiftsre 4 kópiát a Blood Bowl -bõl. Még új volt és mindenki tette fel õket. A SteamGifts szabályaival tisztában vagyok, de azért biztonság kedvéért természetesen mégegyszer átlapoztam õket a giveaway ellenére, ennek ellénere kaptam 4x3 nap bant.

Okkké, nyitom a ticketet, leírom szépen, hogy mi a helyzet mire visszaírják, hogy csak akkor fogadják el a játékot ha mutatok róla számlát(!) és megírták, hogy nézzem meg a fórumban kitett topikot, amiben szépen le van írva, hogy morcosak lesznek ha ezt a játékot tolják fel. Remek, egy gond van: az a poszt 3 perccel KÉSÕBB keletkezett mint ahogy engem bannoltak.

Agyam eldobom az ilyentõl. Nem szoktam trükközni, ha akarok akkor is beszopom, de sose gondoltam volna, hogy a magyar politikából ismert visszamenõleges büntetést a világ másik oldalálról is megtapasztalhatom. Monjduk lehet egy 16 éves pattanásos gyerek épp erre verte ...

Leszarom, többet nem osztok meg azon a gané szájton. BlueGiftre azonnal be is adtam mind a 4 kulcsot, õk legalább örülnek neki.

IMYke2.0.0.0
Nem ismerem ezt a Nexuiz-t, de ez már elvette a kedvem tõle: <...>még hozzá a Nexuiz címû multiplayer játék képében."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.