Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Rendkívül benéztem, mert sehol nem írtam, hogy mennyibe került a kártyád. Egyszerûen kiemeltem az aláírásodból és közöltem, hogy nem wordre vetted... értelmezni esetleg megpróbálsz vagy rajzoljak folyamatábrát?

"Nem ismerek olyan embert, akinek LCD tv-je lenne. Ezt is benézted..."

Kazahsztán szép vidék! Képeket tudsz küldeni a jurtákról?
No meg az LCD TV-s mondatom után ezt írtam: "Ráadásul a konzolok pedig ráköthetõk a monitorra is, van aki úgy játszik..."

Szívesen leírom neked újra és újra amíg fel nem fogod, de minden megkezdett karakterért 1 Ft+ÁFA-t számolok fel eztán.

"PC-n nézek mindent."

Személy szerint én egy nettop PC-n az alacsony fogyasztás miatt, de sajnos az sem képes BR lemezeket lejátszani. Viszont örülök, hogy ilyen jól megy a szekér arra felétek, hogy megengedheted magadnak, hogy egy kb. 250 Wattot zabáló konfigon nézd a filmeket.

"A Blu-ray meg egy ugyanolyan dolog számomra, mint a konzol. Nem vagyok kíváncsi a fõszereplõ orrszõrére."

WTF? Ha ugyanolyan akkor most arról írsz, hogy konzolon magasabb a minõség? Amúgy nem, csak a mondatod kissé elszabott lett.

Az, hogy nincs igényed a minõségre az ugye tudod ki minõsít?

Szûklátókörûségbõl maximalista vagy ez tény, ha azt hiszed, hogy csak orrszõr modell nagyfelbontású tartalmak léteznek. Ajánlok a figyelmedbe egy Planet Earth 1080p-t kezdésnek...

"DVDRip-eket nézek."
Jó is az! 10 éve én is így tettem... csak azóta fejlõdött a technika, feltalálták a tüzet meg a gõzgépet. Durva változások mentek végbe a világban, mióta zsákot húztál a fejedre.

"Moziban 12 éve nem voltam."
Bütte vatok rájad-e!<#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ha már ennyire benne vagy, akkor azt is megideologizálhatod, hogy multiplatform címeken miért verik szarrá a PC-s egér+bill-lel játszók a gamepadosokat, akiknek még célzásrásegítésük is van?

Pont te vagy szûklátókörû, mert azt hiszed, hogy ami neked bejön, az másnak is kell, hogy tetszen. Aztán, amikor valaki mondja, hogy neki nem, akkor jössz itt ezekkel a béna szöveggel meg ideológiákkal, hogy kõkori nézetek és a többi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A gamepad meg még esetleg verekedõs játékokra való. És képzeld, volt már kezemben PS2, PS3, X360 is, haver számtechboltjában nyomkodtam. Nem fogott meg. X360-on a DoA akármennyi tetszett, arra való a gamepad.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ez a kártya 35k volt. Ezt benézted...

Anyáméknak egy 10 éves 50cm-es, anyósoméknak egy 8 éves 72centis, sógoromnak egy 1x éves 3x centis, nekünk egy 1x éves 3x centis + tunerkártya van. Nem ismerek olyan embert, akinek LCD tv-je lenne. Ezt is benézted...

Médiacenter... Ne röhögtess. PC-n nézek mindent. A Blu-ray meg egy ugyanolyan dolog számomra, mint a konzol. Nem vagyok kíváncsi a fõszereplõ orrszõrére. Egyszerûen nem izgat. DVDRip-eket nézek. Szóval ezt is benézted. Moziban 12 éve nem voltam. Az sem izgat.

Te ideologizálsz itt mindent, szûklátókörûségeddel és a többi. Egyszerû matek. Nem költök fölösleges dolgokra.

Tinman
"ASUS EAH5670 1GB"

Ezt nyilván wordre és excelre vetted.

"Ez nem szûklátókörûség, ez egyszerû matek."

Jól mondod! Számszerûen igazolható, hogy mennyi arra érdemes címtõl esel el a szûklátókörûséged és a régi betokosodott gondolkodásmódod miatt.

A konzol pedig már rég csak nem játékra való. Jó reggelt!

Sokan vagyunk itt az SG-n, akik fullos médiacenterként használjuk a PS3-at, de van aki csak a Blu-ray filmjeit nézi vele.

Normális tv-je van anyáméknak is (ketten együtt nem keresnek 150k-t/hó!) és nem a konzol miatt vették. Kõkori nézeteid vannak.
Ráadásul a konzolok pedig ráköthetõk a monitorra is, van aki úgy játszik...

"Gamepad meg platformjátékokra való."

Imi! Hogy is játszottál a Warrior Within-el pl PC-n?

Raklapnyi játék van, ami paddal kényelmesebb, hatékonyabb. Honnan tudom? Onnan, hogy én tényleg évek óta több platformon játszom, nem csak regélek ide valamit...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Sosem volt konzolom és sosem lesz, mert egy olyan cuccért, ami csak játékra való, nem fogok soha az életben 40-50ezret adni. Ez nem szûklátókörûség, ez egyszerû matek. Mindenki tökre megideologizálja ezt a konzol vs. PC dolgot, mikor semmi más nincs mögötte, csak a pénz. Ha valakinek van PC-je, ami MINDENre jó, akkor minek még qrva sokat költeni egy olyan cuccra, ami meg csak játékra. Egy konzol + egy normális TV + a 3x annyiba kerülõ játékok bõven többe vannak, mint egy erõs-közepes PC + Steam. Sõt, már egy jóféle TV bõven többe van, mint például az én PC-m, amin minden elmegy. Azzal érvelni meg nem kell (elõre szólok), hogy mindenkinek van TV-je, mert nincs, fõleg nem 120+-os LCD... 1 db tunerkártyám van 10 éve.

Gamepad meg platformjátékokra való. Az ilyen oldalnézetes ugrálósokra, oszt' annyi. Most a Rochard miatt el is gondolkoztam egyen, aztán mikor megnéztem, hogy mennyi egy X360 gamepad, azt mondtam, hogy jó ez billentyûzettel. Több, mint 10 billentyûzet + egér kijönne belõle.

Tinman
FPS-en kívül másban is tudsz gondolkodni?

Egyszerûen vannak olyan mûfajok, melyek sikítanak a gamepados irányításért.

Meg vannak olyan játékok is konzolon, amik, ha PC-re is megjelentek volna, véres kardként hordoznátok körbe.

Kiba. nagy szûklátókörûségre vall kizárni 1-1 platformot, csak azért mert az nem PC.

Csak szánni tudom azokat, akik 40-50+ ezreket vernek el pusztán egy VGA kártyára, de egy 50 ezres konzolra már nem futja. Pffff.

DarkSector
Geow 3 sokkal színesebb az elsõ 2 résztõl...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
The Hut -10% 2590-8A76-4960

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Azért élénkebb meg színesebb a GeOW 2 mint az 1.Az 1be pc-n már lehetett a színtónusokkal babrálni.A GeoW 3 meg kb mint a 2.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Akkor marad nálam az nagyon kevés...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
4k-ért postával igen. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Sejtettem.
Castlevania kell? 😄

DarkSector
Úgy-úgy. Vagyis nem egyszínû volt. 😊

davidka003
Meg nem veszem de warezt elkérem havertól. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
"it certainly was not a limitation at all, it was more of an artistic direction choice. Our original stuff that we were mimicking, early on in Gears 1, was Band of Brothers. We went with that idea of a desaturated world where blood was really bright and stood out and so then it had enough contrast"
DarkSector
Hát ez a Geow2-nél enyhe képzavar, de nem értem miért ilyenek a képek.
de vannak színek.

Csak annyi hogy ez a nagyon lerombolt, lepusztult környezet kicsit sem vidám színeket követel...😊

Mit akarsz a Deadlight-al? ugysem veszed meg. 😄

davidka003
Ennyit tud a konzol, ez ilyen. 😄
Viszont most láttam, hogy jön a Deadlight PC-re. Mondtam én, hogy egyszer jönni fog. 😄

DarkSector
Geow1

Geow2 (hogy mekkora szar minõségû screenshotokat sikerült feltenniük az oldalra)

Fpocok
Mint mondtam, a hármat nem ismerem. Egy viszont teljesen szürke volt és a második rész is olyasmi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector

DarkSector
Nem inditottam, arról nem tehetek hogy más rá ilyen kezdeményezéssel válaszol...mindenki a saját háza tájékát tartsa rendben. 😄

Nem említettem hogy bármiféle platformivitás füzõdne a 2 játékhoz.

Zomil
Komolyan Darksector egy ekkora hsz-el ( #62755 ) konzol flémet inditani müvészet 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Steam-en most érdemes dawn of war-t venni, meg kiegeket hozzá! Nekem mondjuk a kettes és a nay DLC-k megvoltak, de most az egyessel is ez történt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Gondolom ezt nem rám akartad írni, én pont azt írtam a kollegának hogy nem egy színbõl áll, és az tény hogy a Geow 3 egy szivávány játék, annyival élénkebb színesebb az elsõ 2 résztõl...de ettõl még az elsõ 2 rész is színes....😄

Amúgy szarrá játszottam mind3 részt.

Elsõ rész PC-re van meg, a 2-3. X360-ra.

Mivel az elsõnél nem volt még boxom...😄

Totti5
Mennyit játszottál vele? mert abba kapásból tudok mondani 6 féle totálisan eltérõ és színben kontrasztban teljesen különbözõ helyszínt. A GeoW3 mindent felvonultat. Még hogy nincs benne szín. Olyan mint egy Uncharted.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Szerintem jó téma ez, majd kapod érte a lóvét Imykétõl. 😄
FPS-t máshogy kell vele játszani de egyáltalán nem vészes, kis rásegítés mindig van a játékokban.

DarkSector
Embere válogatja, elfogadható ha valakinek nem inge, de egy Forza-t aki szereti az ótós játékokat simán tudna vele játszani.

davidka003
12 évig vérPC-s voltam és mégis 1 hét alatt megszoktam a kontrollert. Mostmár szívesen játszok bármilyen játékot vele.

DarkSector
Oks de most a Forza-t írtam, akkor miért általánosítunk.
Amúgy ha így értetted az irányítást hogy általánosságban a konzolra megjelenõ játékokra akkor igen
FPS-t nem lehet vele úgy.
De ne tereljük el magunkat ebbe az irányba, ez már ismerõs téma, sokszor ki lett beszélve, nem a technikai részek miatt raktam be a FH-t, hanem mint játék...elvonatkoztatva a platformititástól. 😊

Fpocok
Tippelj...

Fpocok
Hát most PONT nem az autósra gondoltam, mert az tök jó gamepaddal... de fps tps... elég fos. Fõleg ha próbáltad már a bill egeret.

DarkSector
Melyik az a szín? 😄

az tény hogy a 3. rész színesebb de nem sokkal.

Fpocok
Amúgy vicces, hogy pont ezt hoztad fel 😄 Hármat nem ismerem... de ha ránézek a geow1-2re, hánynom kell. Egy darab szín van az egész játékban... hogy néz már ki.

DarkSector
Grafika engem sem érdekel, de ha lehet legyen szép.
Illetve ha egy olyan stílus amiben kb semmi másról nem szól csak arról hogy mész elõre, mint pl egy autós játék.
Persze számít az irányítás hogy csúszik-e a járgány, illetve fizika, de ez Arcade...

Valamint van hozzá kormány.

Vagy mivel nyomulsz ha autókázol pc-n billentyûkkel?

Zomil
csak szolok, h ProStreet és Shift részek kivételéve az összes "ujban" volt rendör 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Aki még nem vette megy a Saints Row 3-at!

7.5 eurónyi valamicsoda

Fpocok
Grafika engem hidegen hagy. Nem zavar, ha nem csúcs. Engem jobban zavar a ratyi gamepados irányítás.

DarkSector
Te? Szerintem te is most rendelsz épp valami shop-ból. 😊

davidka003

Fpocok
Tudod ki adna ennyit egy ratyi, nagyon öreg konzolért...

DarkSector
Errõl ne nyissunk, mert én is veszek steam-re <#pias>, nem lényeg hogy milyen platform, nem azt mondtam hogy minden platformon alternatíva lesz, amúgyis aki nagyon érdeklõdik a játékok és azon bellül az autos stílus iránt, megengedhet magának egy 40-50 ezres konzolt.

mármint aki amúgy PC gamer.

DarkSector
Most az új részekre gondoltam nem a régiekre...Underground 1-2 és utána...

davidka003
Itt kevés embernek van konzolja, inkább veszik a sok szart steam-re amikkel soha az életben nem fognak játszani.

Shep
Dehogy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
"Most Wanted-ben voltak egyedül zsaruk, meg ugye a Run-ban..."

huha sztem nézzd át a wikit 😊
Már a legelsö nfs-ben is voltak zsaruk, az elsö fontosabb szerepük pedig az NFS 3-ban volt 😊

tototto
Itt mindenkinek van konzolja, csak én vagyok only PC? 😄

DarkSector
Akkor én emlékszem szarul.

Kérem a címeket amikben voltak zsernyákok...😄
Várom a listát.

Fpocok
"NFS-nek nem védjegye a zsaru...😄"

Öööö....de?

DarkSector
Milyen zsaruk?

Most Wanted-ben voltak egyedül zsaruk, meg ugye a Run-ban...
Legalábbis emlékeim szerint.

NFS-nek nem védjegye a zsaru...😄

Halkan megjegyzem hogy a Shift-Shift 2-Run-Hot Pursuit részek nekem már kurvára nem jönnek be...Régi Underground 1-2-Most Wanted(régi) ezek a jók.