Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
WOW. Sikerült jól elkúrnom a linket lol. szóval ez az.Az elõzõ kommentet meg töröld pls.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
A 3D-s Avatar BR lemez a legjobb 3D/minõség élmény jelenleg a piacon.
Persze DVD-n is odacsaphat a DVD-k között...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok

davidka003
Nagyon Prince of Persiás pedig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
6. az a Doom3.

davidka003
Akkor eddig megvan:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. -
2. Bayonetta
3. Beyond Good and Evil
4. Bioshock
5. DMC 4
6. Prince of Persia: Warrior Within
7. -
8. GTA 4
9. Hitman 3
10. Half Life 1
11. Fahrenheit(The indigo prophecy)
12. -
13. -
14. Mafia
15. Mirrors Edge
16. The Elder Scrolls 4 Oblivion.
17. -
18. Prince of Persia: Warrior Within
19. Half Life 1
20.
21. -
22. Red Alert 2
23. Saint's Row 3 menü
24. -
25. Silent Hill 4 (Room of Angel)
26. SiN Episodes Emergence (Zak Belica - What's The World Come To )
27. Sudeki
28. -
29. Tomb Raider: Legends
30. Grand Theft Auto: Vice City (Wang chung - Dance Hall Days)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Seth

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Half Life 1 a 10.-re szerintem gyanús, hogy nem jó. Túl modern a játékhoz.

Seth
A 10. a Half Life 1, elkevertem, a 19.-re is azt mondanám vmelyik HL,de nem tom pontosan

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az az! 😄

3. Beyong Good and Evil

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
1-es tippem egy RPG játék
3-as valami mászkálós játék fõellenségére hajaz

a többi 12 egykutya.

DE a 3. az kurva ismerõs, és kibaszottul tuti hogy játszottam már vele, és egy fõellenségnél van a 3. zene, és én RPG-re tippelek elsõre, de nem vagyok benne biztos!

Seth
HL 1
29. TR Legends

davidka003
Melyik része? Half Life 2?

Seth

3. Beyong Good and Evil
10. Tekken ?
A 19. a Half Life

davidka003
Kis játékra invitállak benneteket, mivel bassza a csõröm, hogy a nagy részüket nem ismerem fel. 😄

30 játékzene

1. -
2. Bayonetta
3. -
4. Bioshock
5. DMC 4
6. Prince of Persia: Warrior Within
7. -
8. GTA 4
9. Hitman 3
10. Epiphany - presence a szám de fogalmam sincs miben volt.
11. -
12. -
13. -
14. Mafia
15. Mirrors Edge
16. -
17. -
18. Prince of Persia: Warrior Within
19.
20.
21. -
22. Red Alert 2
23. Saint's Row 3 menü
24. -
25. Silent Hill 4 (Room of Angel)
26. SiN Episodes Emergence (Zak Belica - What's The World Come To )
27. Sudeki
28. -
29. -
30. Grand Theft Auto: Vice City (Wang chung - Dance Hall Days)

Valaki töltse már ki a helyeket, fõleg a 19.-ik érdekelne.

DarkSector
szerintem még 1-2 nap.

Igen, híresen jó lett. De szórás rajta kívül is van, és sajnos Blu-ray esetében is. Bizonyos filmekbõl a magyar kiadások borzasztó képminõséggel rendelkeznek, ezeknek a szemét is jó alapon.

Érdekes egyébként, hogy az egykori Filmmúzeumon minden igen ócska minõségben ment - tévés szinten is -, de Kubrick filmjei milyen jól tudtak még náluk is kinézni. Ezt sose tudtam hova tenni, ha az említett rendezõ maximalizmusa a különbözõ kiadások prezentálta látványban is visszaköszön.
Rapid81
Azt tudja valaki, hogy meddig lesz ez az akció? Csak 3.5€-m van Paypal-on, aztán van-e még idõ, hogy odaérjen rá az utalás vagy már ne fogjak neki. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Avatar DVD tényleg nagyon szép, de nem amiatt hogy az átlagnál jobb képminõségbe került a lemezre? valami olvastam róla anno... talán azért is nincs rajta semmi extra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Florida? Wyoming az egyetlen állam, ahol nincs ÁFA, az szokott a sláger lenni.
IMYke2.0.0.0
😊)))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Én meg úgy emlékeztem, hogy én olvastam valakitõl. 😊
ZsZso
Pecsába, akkor ezért kaptam még fél USDt az árra. Nem hiszem el, hogy nem bírták kírni vásárlásnál. Na mind1, még így is 1717 -bõl úsztam meg.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
nekem Miami, Florida van belõve

Forza.

Én DVD-n láttam az Avatart, és úgyis marhára meggyõzõ volt, 1080p-s filmek ellen is simán kiállhatna. (Jó akciókoreográfia és mozgalmas nem lesz egy film a felbontástól.) A belbecse pedig már más kérdés.

Ezzel együtt jogos, hogy az Avatar jobb minõségben még jobban megmutatja magát, a DVDripekhez ragaszkodás pedig tényleg elég furán hangzik. De mondjuk egy 50 éves filmdráma esetében tényleg majdnem mindegy. A 12 Angry Men vagy a Harakiri nem lesz érdemben jobb a 198756p-tõl sem, ellenben filmélmény nélküle is, ha nyilván is DVD formában kapnám le õket a polcról, ha van jobb opció is.
ZsZso
Texas -szal nem volt semmi baja. Csak a magyar címet nem szerette.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Ha jól emlékszem, Tõled olvastam, hogy nem mindegy, mert adó terheli a vásárlást...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Igen, azt ismertem. Nagyon szépen köszönöm a segítséget azért. Sikerült megvenni, be is aktiváltam Steamre.

Shep megerõsített, Imi elbizonytalanított, de miután mindenfelõl azt olvastam, hogy fos lett hozzá a DLC és nem éri meg az árát a GOTY ezért végülis bevásároltam belõle.

lalakov
Erõsítsenek meg a többiek, de nem mindegy melyik államot választod.
zorrobomber
IMYke2.0.0.0
Természetesen, tudom, hogy melyik-melyik - csak arra akartam utalni, hogy majd-hogy-nem mûvészfilm kategóriás filmnek nem kell FullHD, vagy semi-FullHD... míg egy látványfilm-kategóriásnak éppen az kell.

ZsZso
Oké zsoké, köszi!

MerlinW
Ne keverjük a hotelt a bébivel😊 Van némi különbség😊

[merlinw.org]

arty
igen!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hát, nem tudom - az én accountomhoz az egykori munkahelyem címe van rendelve. Igaz, még életemben nem vásároltam az Amazonon.

arty
<#worship>

Forza.

ZsZso
Hmmm ... Amazonon hogy tudok vásárolni? Amerikai címet kell generálnom Billing addressnek?

IMYke2.0.0.0
Ja, de az a 3 millió most nagyon hiányzik a számlámról, amit elutalásra félretettem Számodra - a jövõ heti, komoly €-Ft spekulációs üzletem végkimenetel meg bizonytalan, így nem tudom, hogy egyáltalán hogy húzom ki hétvégéig rongyos pár tízezer euróval... 😞

DarkSector
Háde mit számít a pénz? 😄 fõleg neked...majd akciósan nem most gondoltam. 😄

arty
+1

asszem valami indie pakkban volt mostanában 😊

(de sajna elakadtam, miután megkaptam a kis vízlénybébiket, utána levõ pályán)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Sokkal többe kerülne úgy az egész... 😞
Most néztem meg a STEAM-en a kínálatot. Nem lenne jó üzlet külön megvenni õket.

DarkSector
Megveszed utólag a dlc-ket. 😄

IMYke2.0.0.0
Még feltételes a dolog. Rágódom rajta. GOTY-verziónak jobban örülnék mindkettõbõl.

DarkSector
jah
de ha kell megveszem és majd utalsz...😄

IMYke2.0.0.0
Köszi srácok.

ollie
Igen.

ZsZso
DRM: Steam. Szóval tutira.

IMYke2.0.0.0
Ha megvenném, akkor CD-kódot kapok melléjük, hogy beaktiváljam a STEAM-re?

ZsZso
Arkham Asylum GOTY legolcsóbban 3.77 EURért volt kikiálltva a GameStopon (nem steames)

Arkham City 6.99 EURért

(IsThereAnyDeal tudomása szerint)

SteamPrices -on nem igazán tudok kiigazodni, de ott asszem 5 EUR volt a minimum AA GOTYra és 16.7 EUR az AC GOTY

Hirtelen ennyi infót tudtam összeszedni róla. Még agyalok róla egy picit, de szerintem ez remek ár értük.