Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
+1 Amíg szemüveg kell hozzájuk addig szerintem ez csak parasztvakítás. Majd amikor oda ülök ahova akarok és úgy nézem ahogy éppen tetszik, akkor azt mondom érdemes töprengeni rajta. Addig marad a jó öreg 2D! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Akinek van rá, az vegyen. Szerintem viszont 3d tv TÖK FELESLEGES még 3-4 évig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pláne, hogy kertes házról van szó, azok eleve nem a metróaluljáróból kijövet fogadják az embert. Nekem amúgy nincs bajom a faluval, de kertes házban élni úgy, hogy nem kell minden apróságért 10-20 kilométert zötykölõdnöm a civilizációig (ami nem ingyen van), csak 5-15 perc séta a város minden fontos pontja, ahová gyalog mennék, nem rossz. Persze van itt falu karnyújtásnyira is, de ott már szinte városiak a telekárak.
Rapid81
Mi városközpontban lakunk, ~120m2 tetõteres ház, ~600m2 kerttel. Sacc/kb 10-12 misit ér, de nem lehetne eladni 6-7nél többért.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Rózsadombon laksz? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sir Quno Jedi
Ahol én lakom ott 25misiért egy végeletekig lerobbant 50-60éves romot kapsz, nem is túl jó helyen, már elnézést. A telekárak nagyon régiófüggõk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Én úgy szoktam csinálni, hogy amikor a kertbõl valamilyen motoszkálást hallok, akkor megnyomok egy bazi nagy piros gombot. Ekkor egy tábla ugrik elõ a semmibõl (katonáknál a kiképzésnél alkalmazott dinamikusan mozgó felületekre kell gondolni) mely 1:1 -es méretben az anyósom képét viseli. Garantált szívinfarktus. Reggelre a macska meg is eszi a tetemet, tehát a takarítással se kell foglalkozni.

Olcsón megküldöm a képet, betörõk ellen is remekül alkalmazható.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Így már remélem elkél a cucc, mert ajánlgatom itt egy ideje:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Az éjszaka, csoportosan közlekedõ csupakabrákat már felétek is ki lehet lõni. Mondták a tévében. 😊

davidka003
Városban is lehet csend ha nem pont a központban élsz.
Kutyaugatás meg lehet zavaró is, Tinman tudna errõl mesélni. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Légpuskával nehezen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Csupakabra nálunk is van. Itt már kilõhetõ. Nálatok még nem? 😊

Shep
Nem tudom de én nem szívesen költöznék be a városba, én szeretem a csendet meg az éjszakai kutyaugatást, meg a nyulakat elvivõ csupakabrát. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
20 misibõl építeni is lehet, nem is akármilyet.

davidka003
Városban drága az élet. Nekünk anno a kertes házunk 20 millió volt kb de ugyan ilyet tõlünk 30km-re faluban simán vesz az ember 5 millióért.

Rapid81
A NEO Scavenger Desura kulccsért meg jelentkezzen akinek kell.

Rapid81
Itt ennyi pénzért kacsalábon forgó palotát veszel 12 garázzsal, meg 600ha földdel.

Rapid81
Szórom is a pénz rendesen. :_(
Most baktam el 1$-t erre a Be Mine-ra a Tropico 3 miatt, erre emberesen benéztem, mert az csak 5$ fölött jár. Szóval legyetek a vendégeim:

Shep
Palotába költöztetek? 😊 25-30-ért itt már olyan házat veszel ,hogy megszólal persze aztán gyõzzed a rezsit fizetni 😊

davidka003
Ez így van. Mondjuk idõsebb emberektõl mindig hallom, hogy milyen jó volt régen, tudtak könnyen házat venni meg szépen berendezni, élni is könnyebb volt. Most meg látjuk mi van.

Carlos
Sajna ez igaz.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
+1.
Pont ezt vallom énis. Szerencsénk volt, mert a kecó árának fele megvolt. Manapság aki házat (kertes, nem pedig LAKÁS) akar venni, annak sajna szerintem (!) kell a hitel. Mert azért 25-30 misit összespórolni a 25-30 éves korra eléggé necces (hacsak apuka nem veszi meg neked vagy nem "okosítja meg".

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Azért szar ez az egész, mert ha az albérletet fizeted az sem buli hiszen nem a magadét fizeted és jön a tulaj és azt mondja hát holnap emelek vagy mehettek akkor az kellemetlen, a hitel meg azért gáz, mert felveszed ma 10-20 évre ami lássuk be rohadt sok idõ és mi van ha holnap után lerobbansz akkor aztán a bank viszi a háztat vagyis ott vagy ahol a part szakad. Itt mindig csak a bankok és a spekulátorok járnak jól nem az egyszeri ember.

davidka003
Igen ez szokott lenne a hozzáállás, hogy inkább a hitelt fizetni mint az albérletet de akkor is hülyeség felvenni hitelt amit aztán 20 évig fizethetsz.

arty
sokat érsz az esezddel, ha a retek politikusok miatt elszáll a törlesztõd 😊

Forza.

ZsZso
Igen, én is így gondoltam, de ha nem tudod megvenni egybe a lakást és albérletbe kell menni, akkor albipénz helyett lehet érdemesebb törlesztõrészletbe tenni azt a pénzt ... persze ésszel kell csinálni.

No offense, de én biztos nem vennék fel lakáshitelt. Kicsit nekem már maga a szó is az orosz rulettet juttatja eszembe.

Amúgy még mindig nem vettem monitort (már egy éve tervezem, pedig az csak 40k... mondjuk 60k-s fizuból igen érdekes dolog ennyit félrerakni), mert hiába lenne rá meg a pénzem ésszel élek nem hévvel, ki tudja mi lesz jövõ januártól.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Nekem van rendes (igen jól fizetõ) melóm, de nem adnék egy tévéért 200K-t.
Dehát ez már csak személyes hülyeség. És okostelefon sem kell, mert azt is hülyeségnek tartom.
Meg azért a lakáshitel is fincsi összeg. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Szentem itt nálad nagyságrenddel szegényebb emberkék is vannak ám.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akinek van normális munkája az nem sír! Sajnos nem ebbe a táborba tartozom én sem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Itt mindenki ilyen mocsok gazdag vagy csak én vagyok szegény? És akkor mindenhonnan az folyik, hogy válság meg szegénység van...

ZsZso
Be mine 5 -ben a bónusz játék Kung Fu Strike.

grebber
Én meg akkor ha sikerült végre megtalálnom a megfelelõ 3D TV-t 200k alatt.
Filmeket már betáraztam hozzá nincs is semmi helyem 😄

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na ja de a színek attól még fakóbbak és nem is kicsit, még az agyon magasztalt nagy szar ájmexben is.

Shep
Láttam ájmexben.

Rapid81
Én akkor fogok 3D filmet nézni, ha megállítom és be tudok nézni a fõszereplõ hölgy szoknyája alá. Addig engem ne kábítsanak ezzel az ál-3D-vel. :-)

grebber
Akkor szar moziba voltál ahol nem jól volt beállítva a világítás a 3d-hez.Elõfordul hogy benézik és nem állítják át!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
3D-vel az a baj, hogy sötét lesz a film ha felveszem a szemüveget. Mármint moziban.

Engem nem érdekel a 3D. Eleve szemüveges vagyok (-1,75, tehát azért nem tragikus), a szemem pedig elég érzékeny, az idióta kamerarángatásról és a low fps-tõl is meg tud fájdulni, 3D-vel pláne nem szívatom magam.
Zomil
1. ismerös de passz, h miböl 😄
12.-et is tuti halottam már, de nem tudnék rájönni miböl :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Nekem van egy '84-es Star Wars VHS kópiám... semmilyen optikai csoda nem adja vissza azt a mágnesszagú-szinû élményt😊

[merlinw.org]

Szó sincs egyet nem értésrõl, én is minõségpárti vagyok. Csak arra céloztam, hogy egy régi klasszikus attól még simán lehet 10/10, mert szar minõségben látja az ember. (Például mert nem létezik BD-n, esetleg DVD-n se.)

ha nyilván is DVD formában kapnám le õket a polcról, ha van jobb opció is.

Itt az elsõ 'is' helyett 'nem'-nek kéne lennie, elírtam.
MerlinW
Nem országfüggõ ez😊 Jönnek majd a külföldi befektetõk és behozzák, ahogy az imax-et is.

[merlinw.org]

davidka003
El nem tudom képzelni, hogy ebben az országban sok sok év múlva bármi ilyen sci-fi dolog is lesz.

MerlinW
Avatar egy modern "rajzfilm"😊 Egy kedves de nagyon egyszerû jó-rossz történet. Semmi extra.

Tinman: voltam imax-ben 2x, aztán rájöttem, hogy nekem nem tetszik.
Persze lehet, hogy csak öregszem. Nem rég le lettem hülyézve, hogy könyvet veszek sok pénzért, mikor ott az e-book negyedáron.

Én a kis életemben már maradok a papírkönyvnél és a 2D-s filmeknél😊 Az utódaim majd néznek 17 dimenziós tér-idõ-hologrammos mozifilmeket, és használnak agyba injekciózható könyveket😊

[merlinw.org]

Tinman
1. Imax-ben láttad?
2. Aktív vagy passzív 3D tv-n láttad a 3D-s Avatar BR-t?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Avatar még csak-csak bár valahogy nem vágyom rá ,hogy még 1x megnézzem. Na de a 3D az aztán 0 élménynövelõvel bír számomra.

Fpocok
Az a baj az avatarral, hogy nincs benne semmi valódi. AZ EGÉSZ EGY NAGY CGI. Én így nem tudom élvezni... én egy valódi díszletet szívesebben nézegetek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Nem értek egyet.

Most nézem éppen az 1956-os 80 nap alatt a Föld körül c. filmet. 1080i verzió és drámaian szebb ezen a "nagy" képernyõn (106cm), mint u.e. a verziónak a ripje.

Pontosan a 12 dühös ember szerepelt még idén a palettámon ebbõl a korból és bár tudjuk, hogy ff film, mégis tisztább és élesebb a kép, mint a rippelt verzióé. Term. sok minden lényeges ebben a filmben, csak éppen a látvány nem, de egyszerûen hazudnék, ha azt mondnám, hogy nem teljesebb egy picit az élmény a jobb minõség esetén.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Eddig csak olvasgattalak titeket, de ez a felismerõsdi meghozta a kedvem az íráshoz, segítek 😊
17. Painkiller (talán az elsõ fõboss)
19. Portal (a kemence)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.