Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bizony <#worship><#law>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Szerk.: Töröltem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

😄

ne rontsuk el ezt a jó topikot "politikával"

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
Jelen pillanatban nekem úgy néz ki hogy sose 😊 iphone-ra vettem meg az elsõ részt, egy ültõ helyben végigtoltam. Megvettem a második részt (szerencsére nem multipackot), amit csak ingame lehet letölteni, elméletileg. Gyakorlatilag a legstabilabb wifin(3g-n nem is engedi) is megszakad. Fórumon több panasz van ilyenre, válasz semmi. Supportnak írtam, napokkal késõbb válaszolt az automata(!), hogy megkapták feldolgozzák majd válaszolnak stb. Azóta semmi.

wesker24
Azt el tudom képzelni amilyen Dark Souls Fanatikus vagy elviszed egy darabig és azt irja ki a monitorod To be Continued if you want to play buy the Dark Souls DLC ! <#hehe>

Hát én nem lettem volna a helyedben az biztos xD
arty
ugyanmár! van olajunk, gázunk, technologiánk, erõs hadseregünk. nincs szükségünk senkire és semmire!

Forza.

Rapid81
De itt speciel még az utolsó, az 5. rész készen sincs. A részeket ebben az esetben folyamatában készítik. A 4. most lett kész, most adták ki.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Sorozatot csípem a sutaságai ellenére, így a játék is érdekel, de ha epizodikusságra vágyom arra ott vannak a sorozatok.

Nekem már a Mass Effect is kínosan tagolt, fõleg ezzel a DLC baromkodással nyakon öntve.

Belegondolok, hogy a DaS-ba, mondjuk a 4. boss-ig lehetett volna vinni, majd kiírta volna, hogy To be continued... és akkor erõszakoltattam volna meg magam egy kereplõvel valami sötét sikátorba -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Nah a Fahrenheit az tényleg jó volt csak nem a 6 fejezetnél a bogaras résznél abbamaradt az egész azóta se vettem elö ! xD

Sose tudtam megcsinálni azt olvastam hogy csak akkor lehet tovább vinni ha rontasz is benne !
Tinman
Fahrenheit is ilyen lett volna... és milyen remek élmény volt egyben? Legenda lett.

wesker24
Engem annyira hidegen hagy ez a játék hogy én nem idegeskedek rajta ! xD

Nem az én stilusom az ilyen Point and Click játék még a sorozatot se láttam belöle xDD
finoman jelzem hogy ennél a helyzet kicsit bonyolultabb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
SQJ-nek üzenem, hogy a 3.8/5 még mindig nagyon messze van az aláírásában említett dolgoktól.

Rapid81
Semmi gond nincs vele szerintem. Így legalább van idõ minden lehetõségen végigmenni 2 rész között. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Te k. élet, mikor lesz ez már végre teljes...? Pfffuuu de gyûlölöm ezt az epizodikus baxakodást. -.-

Rapid81
Walking Dead Episode 4 available! XD

tutituti
ejj akkor elnézést.Tegnap láttam én is.Azt hittem itt,de most látom a topikjában...

Amúgy tegnap volt egy 64 fõs szerver teszt.Hát mit nem mondjak.Mint A rettenthetetlen filmben.nyilak süvítettek,végtagok meg hullák mindenhol.A katapultosok lõnek folyamatosan és felgyulladt a mezõ is.

De sajna amerikai a szerverek többsége így 190-230 között mozog a ping.A simán tûrhetõ de 32 emberrel meg nem az igazi.
Amúgy sokat nevettem rajta.Fõleg amikor 1vs6 alakul ki a last man standing módban és mindenki szurkol.volt hogy az ellenfél is!
és mindenki megköszöni a játékot,fõleg ha izgalmas.
Amúgy A war of the roses kicsit összetettebb,nekem az jobban tetszett.ott a harcokért és a segítségért pontot kap az ember(coint pontosabban)
Ebbõl lehet perkeket páncélt venni.
Itt viszont szinte fix dologból gazdálkodik az ember.Egy meccsben akkor választható pl a kardok közül másféle ha megöl az ember az alap karddal 10 ember akkor unlockolódik a következõ ami nem minden esetben jobb(a pálya adottságai miatt.)
Az ijász nagyon nehéz de kell!ha nincs valahol íjász el is bukik az az oldal.

Azért érdemes vadászni rá legalább egy próba erejéig.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
"This Giveaway has Ended" brühühü 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nekem q6600 van az már nem egy mai vas! Új Platform egyértelmûen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Tinman-nek üzenem, hogy gamersgate-en MOST akciós a Starpoint Gemini (erõsen) és olvassa mán el alul a tulajok review-it és a pontszámokat!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

w77d
volt amikor nem voltak azok?

tutituti
Ehhez ingyen kód van!
itt a link a fórumban:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1349084182&no=47

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Hát én is arra szavaznék csak az durván 30-al hosszabb az meg azért jelenleg nem egy Túró Rudi nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Az orosz kulcsok megint régiózárasok lettek.

IMYke2.0.0.0
Én az újabb platfromra szavaznék - de majd jönnek nálam okosabb hozzászólások 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
E4400 akart lenni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na komoly kérdés. E440-as@2700 procimat cseréljem-e ki 8e Ft ráfizetéssel egy q6600-ra (400-as fsp tápom van) vagy csak váltsak az új platformra ahol max egy i3 2120-at tudok belerakni?

w77d
Intkeys menjen a faszomba.. Írják a honlapon, hogy a Borderlands 2 "region free", erre nem lehet regelni steam-be, mert "not available in this country"

IMYke2.0.0.0
Bizony 😊
S a hozzászólásodra is: így van.

Rapid81
Ezek szerint most nekem jár a prémium. XD

Gyerek meg attól lesz piás, meg drogos, mert ezt látja mindenhol. Ez folyik a TV-bõl, a rádióból, a filmekbõl és az iskolában is ezt hallják, no persze nem tájékoztató vagy felvilágosító órán, hanem a haveroktól, akik meg mástól hallották. Nekem 9 éves a fiam. Osztályelsõ és mintagyerek. Küzdök is rendesen a sok szeméttel, ami özönlik felé, de egyelõre sikerül a jó úton tartani. Nem csinál sosem hülyeséget, mert kicsi korától kezdve mindig el volt magyarázva neki, hogy amit nem szabad, azt miért is nem szabad. Nem annyi volt, hogy nem és kész, meg azért mert apa vagy anya azt mondja, hanem azért ne ugráljon le a fáról például, mert eltöri a lábát, aztán mehetünk kórházba és 6 hétig ágyban kell majd feküdnie. Meg azért nem bántjuk a jószágot, mert ugyanúgy fáj neki, mintha azt vele csinálnák, stb.

A jó szülõt semmilyen iskola vagy tanár nem pótolhatja.

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#buck>

zorrobomber
Tehát akkor a Humble Ebook Bundle-tól indult...amit én megvettem 😊 (És igen, nem fogom elolvasni soha 😄 )

IMYke2.0.0.0
Az angol nyelvû e-book, és az idegen nyelv oktatásból jutottunk idáig 😊

zorrobomber
Egyetértek veled! Viszont a tanár szülõ, a szülõ tanár, mindenki hibás, itt az egész poroszos szemlélettel van baj. Csak éppen ki nem üti a szemünket hogy mi az eredménye...(10 millió birka országa)
Az hogy mibõl indult ki a téma már nem tudom 😊

Shep
Nem attól lesz piás, hogy az ötöst várja otthon anyuka, apuka. Hanem attól ,hogy nincs a gyerekkel foglalkozva már kiskorától kezdve, már nagyon fiatalon el kell kezdeni az érdeklõdési körét tágítani, befogni a házimunkába, ez alatt persze nem azt értem, hogy 2 évesen vele fõzessük be a téli befõttet hanem ,hogy igen is oda lehet sõt kell hívni ,hogy gyere most menjünk szedjünk egy kis epret, most nézd megmossuk ,hogy ne legyen koszos és ezt a gyerek mind játéknak éli meg majd késõbb a tanulást sem kényszernek fogja felfogni (persze vannak tárgyak amik azok, mert hát mindenkinek más tetszik). De ha csak bevágjuk a teve elé sosem magyarázunk neki semmit csak megvesszük neki ami éppen a legnagyobb sláger a haverok között és mindent ráhagyunk, hogy majd kinövi akkor bizony ez a vége amit írtál. Na persze mivel igen sok idõt tölt az óvodában, iskolában ezért elkerülhetetlen ,hogy a többi gyerek rossz hatással legyen rá ezt kell megpróbálni a szülõnek ellensúlyozni ellenkezõ esetben azt csinálja amit a többi gyerek és ez sajnos többnyire nem a jót jelenti. Na de egyébként ez most hogy is jött ebbe a topicba? 😊

arty
Egen, ezt így marha könnyû ám leírni, ezzel a komplexen szar rendszer válláról levettük a felelõsséget 😊

Forza.

arty
tehát megint ott tartunk, hogy az iskola rossz ismereteket próbál közvetíteni 😊

Forza.

Tinman
De bezony ám :-D

Mé' aszitted' nem kell megdolgoznod X-Com-ért? :-D

Tervbe van véve egyébként a játék újrakezdése, de 2 feltételnek kell teljesülni:

- Csak eredetivel fogok neki újra és
- Csakis az új FullHD monitoromon!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2100-ért tudok venni DaS-t... Egyébként meg az 3 db végigjátszás lenne...XD

Tinman
Ha Sif lelkébõl elkészíted a 3(!) Unique* fegyvert, én veszem meg neked az X-Com-ot, persze csak eredeti Live-os DaS-t fogadok el, friends listbe fel, ellenõrzés néha ;-)

Deal? ^^

*
- Greatsword of Artorias
- Greatsword of Artorias (cursed)
- Greatshield of Artorias

Nekem most az új XCOM ette be nagyon mélyen magát az agyamba és folyamatosan csábos gondolatokkal bombáz, hogy milyen jó is lenne 0 day tolni a steames verziót.

Akaraterõ contra Gaming mánia... Who will win?

IMYke2.0.0.0
Akkor, némiképp megnyugodtam 😊

ollie
Nem, ha szereted a játékot.

Nekem szép számmal vannak ilyenek, pl. a King's Bounty trilógia megvan Steam-en, GamersGate-en és GOG-on is (utóbbin még csak az elsõ rész jelent meg).

IMYke2.0.0.0
A gyerekek az olyan tudást szomjazzák, ami õket érdekli - azt, amit a Társadalom vár el tõlük nem, vagy csak minimálisan szokták szeretni.

Fpocok
Mármint hogy õk a hibásak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Szülök. Egyértelmû.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
"Egy gyerektõl egészséges viselkedés a tanulás nem-szeretése."

Van egy 6 éves gyerekem. Úgyhogy: francokat! A gyermek szomjazza a tudást. Csak a suliba nem kapja meg, nem azt kapja.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Faramuci helyzetben vagyok. Dobozosban megvan:
* Divine Divinity
* Beyond Divinity
* Dvinity II: The Knight Saga (alapjáték + kieg)

S el kezdett érdekelni az Anthology. Nem beteges ez már? 😊

arty
és a kis 10 éves öngyilkosokra mi a kifogás?

Forza.