Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ne rontsuk el ezt a jó topikot "politikával"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Hát én nem lettem volna a helyedben az biztos xD
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nekem már a Mass Effect is kínosan tagolt, fõleg ezzel a DLC baromkodással nyakon öntve.
Belegondolok, hogy a DaS-ba, mondjuk a 4. boss-ig lehetett volna vinni, majd kiírta volna, hogy To be continued... és akkor erõszakoltattam volna meg magam egy kereplõvel valami sötét sikátorba -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sose tudtam megcsinálni azt olvastam hogy csak akkor lehet tovább vinni ha rontasz is benne !
Nem az én stilusom az ilyen Point and Click játék még a sorozatot se láttam belöle xDD
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amúgy tegnap volt egy 64 fõs szerver teszt.Hát mit nem mondjak.Mint A rettenthetetlen filmben.nyilak süvítettek,végtagok meg hullák mindenhol.A katapultosok lõnek folyamatosan és felgyulladt a mezõ is.
De sajna amerikai a szerverek többsége így 190-230 között mozog a ping.A simán tûrhetõ de 32 emberrel meg nem az igazi.
Amúgy sokat nevettem rajta.Fõleg amikor 1vs6 alakul ki a last man standing módban és mindenki szurkol.volt hogy az ellenfél is!
és mindenki megköszöni a játékot,fõleg ha izgalmas.
Amúgy A war of the roses kicsit összetettebb,nekem az jobban tetszett.ott a harcokért és a segítségért pontot kap az ember(coint pontosabban)
Ebbõl lehet perkeket páncélt venni.
Itt viszont szinte fix dologból gazdálkodik az ember.Egy meccsben akkor választható pl a kardok közül másféle ha megöl az ember az alap karddal 10 ember akkor unlockolódik a következõ ami nem minden esetben jobb(a pálya adottságai miatt.)
Az ijász nagyon nehéz de kell!ha nincs valahol íjász el is bukik az az oldal.
Azért érdemes vadászni rá legalább egy próba erejéig.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
S a hozzászólásodra is: így van.
Gyerek meg attól lesz piás, meg drogos, mert ezt látja mindenhol. Ez folyik a TV-bõl, a rádióból, a filmekbõl és az iskolában is ezt hallják, no persze nem tájékoztató vagy felvilágosító órán, hanem a haveroktól, akik meg mástól hallották. Nekem 9 éves a fiam. Osztályelsõ és mintagyerek. Küzdök is rendesen a sok szeméttel, ami özönlik felé, de egyelõre sikerül a jó úton tartani. Nem csinál sosem hülyeséget, mert kicsi korától kezdve mindig el volt magyarázva neki, hogy amit nem szabad, azt miért is nem szabad. Nem annyi volt, hogy nem és kész, meg azért mert apa vagy anya azt mondja, hanem azért ne ugráljon le a fáról például, mert eltöri a lábát, aztán mehetünk kórházba és 6 hétig ágyban kell majd feküdnie. Meg azért nem bántjuk a jószágot, mert ugyanúgy fáj neki, mintha azt vele csinálnák, stb.
A jó szülõt semmilyen iskola vagy tanár nem pótolhatja.
Az hogy mibõl indult ki a téma már nem tudom 😊
Forza.
Mé' aszitted' nem kell megdolgoznod X-Com-ért? :-D
- Csak eredetivel fogok neki újra és
- Csakis az új FullHD monitoromon!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Deal? ^^
*
- Greatsword of Artorias
- Greatsword of Artorias (cursed)
- Greatshield of Artorias
Akaraterõ contra Gaming mánia... Who will win?
Nekem szép számmal vannak ilyenek, pl. a King's Bounty trilógia megvan Steam-en, GamersGate-en és GOG-on is (utóbbin még csak az elsõ rész jelent meg).
Van egy 6 éves gyerekem. Úgyhogy: francokat! A gyermek szomjazza a tudást. Csak a suliba nem kapja meg, nem azt kapja.
Forza.
Faramuci helyzetben vagyok. Dobozosban megvan:
* Divine Divinity
* Beyond Divinity
* Dvinity II: The Knight Saga (alapjáték + kieg)
S el kezdett érdekelni az Anthology. Nem beteges ez már? 😊