Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
<#eljen>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
K. jó játék szerintem is, de türelem olcsó és AAA+++ játékot terem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Úgyhogy Tinman sajnos nem tudok engedni a zsarolásnak...XD

Ennek ellenére, megpróbálom majd teljesíteni az achievementjeidet (3 van eddig a 3db Sif lélek fegyver elkészítéséért)...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ennyi volt. Megtörtem, nem bírtam, gyenge vagyok!

Megvettem az új XCOM-ot, na ezért nem gyûlik a monitorra való a hétszázát neki. (Mondjuk még nem aktiváltam, úgyhogy még akár el is adhatom!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Az nem sok. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Holnaptól Darksiders II ingyen Crow Armor set

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Évek óta 2000Ft a dobozos😊

[merlinw.org]

arty
dehát jön a tél! 😄

Forza.

DarkSector
Mass Effect 2 8.88 dócsí, lehet volt már olcsóbban is, de nem vészes ár.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Jelöltelek Steam-en, de nem igazoltál vissza. Ott akartam átadni, de akkor elküldöm mail-ben.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
😊
Melyik a legjobb worms androidra?
Ha lehet Unreal 3-as motorral fusson 4d-be. 😄

de viccen kívül melyik a legjobb?

Fpocok
Szerintem te már egy ideje szívsz valamit 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Rapid úr... mikor jön meg az xblades kód?

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
GECIbe.

Eladtam a PC-m meg az Xboxom, váltottam Android-ra...most megszívtam.<#pias>

Fpocok
PCre.

DarkSector
Android-ra? Yeah? 😄

Shep
Hát ok csak nem kazánt akarok venni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Kijött az új Worms! Yea!

ZsZso
GoG Blackwell Bundle 6$ (60% akció) kalandjátékok szerelmeseinek ajánlom. Kár, hogy nem Steames...

ZsZso

Totti5
Azt azért nem hiszem hogy szeretném, max acsik miatt😊

Elsõsorban azt tervezem hogy natural hardkór módba ( semmi kiírás és jelzés ) fogom végigjátszani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
semmi gond nincs a 80fokkal, pláne egy q6600 esetén 😊 azok ilyenek voltak. viszont bírták a tuningot és a sok l3 cache miatt a teljesítményük sem rossz.

Forza.

Nekem is nagy kedvencem, de a játék utolsó harmada eléggé összecsapott lett, bizonyos értelemben éppen a hagyományos modell miatt. (Értsd: ha csordogált volna menetközben is pénz, akkor nem szorultak volna meg a budget-t illetõen idõ elõtt.)

Ettõl persze én is a "kompakt" játékok pártján állok, de a Fahrenheit ebben az összefüggésben rossz példa, hiszen az is kompromisszummal járt. Csak nem fújolok teljes mellbedobással az epizodikusságra, ha az egy független fejlesztõnek garantálja, hogy folyamatosan elismert játékokat gyártson egy rétegmûfajban, már évek óta. Az évad befejezését pedig számomra nem nagy kunszt kivárni.
Rapid81
Sok lesz az úgy egyszerre. Fõleg, hogy ha az összes lehetséges választási lehetõséget szeretnéd "végigélni". 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Nem tudom, de 10 perce vettem meg a 4. epizódot... filmbõl az elsõ évad feléig jutottam, addig nagyon tetszett. Játékból az elsõ Ep demója tetszett. Azóta csak perkálok mint a kisangyal ( Boxon, 400pont/db ). Nekiállok a filmnek és befejezem a maradék másfél évadot aztán elkezdem a játékot, ha kijött az 5. rész is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Igazából nem baj, egyben szerintem azért elég tömény.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Azt, hogy túl sokat próbálkoztál és a Steam egy darabig nem enged másikat. Asszem 5öt lehet egymás után. 4 után érdemes becsukni az ablakot, várni kicsit és újra 4.

Black Mesa képlopat verseny

Zomil
ha azt irja, h érvénytelen akkor azt jelenti, h még nem aktiválták és probálkozzak? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Decemberben jön az elsõ évad utolsó része az 5.

Szándékosan mondtam elsõ évadot, ugyanis lesz 2. is és reméljük 3. is, mert bitang jó játék az!

Shep
Ki volt az hagy nézzem meg jól 😊 Na de azért azt te is elismered szerintem ,hogy azért mert van pár árbeszéd meg 1-2 leírás a történet nem RPG szintû és nem is ez a lényeg benne, szerintem a végigjátszóknak max 1%-a lehet aki az érdekfeszítõ sztori miatt nyomta végig 😊

Rapid81

Rapid81
Én egyelõre még nem találtam nem aktiváltat.
Starvoid kódok

<#mf1>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Az ingyen legálisnál is olcsóbbat akarsz? Fizessek még érte? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hogy hol olcsóbb az xbox? 😄

pc _D

hogy témánál is legyünk az xcom hol a legolcsóbb?

IMYke2.0.0.0
"...imóca kibannoljon"
Akkor se tenném, ha lenne ilyen jogköröm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
😛

#63477:
THX

Rapid81
Easy CD-DA Extractor. Belehúzod mind 40-et, beállítod a bitrátát, mentési könyvtárat, stb, aztán Convert gomb. 😉

Tinman
De akkor még 39 marad :-(
<#banplz>

DarkSector
Üdv mai napon a mai hülye off kérdésem, mit tennétek ha 40 mp4-bõl kéne mp3-at csinálni? 😄
tudom levontok 1-et. 😊

Rapid81
Külön veszed a részeket szifonra? Mekkora szopatás ez az epül részérõl. 😄 Én egyszer vettem meg és szépen mindig tölti az új részeket, ingyér'.

Tinman
Valaki egyszer megkérdezte, hogy miért nem lehet sebezni a Crystal Cave aljában levõ pikkely nélküli sárkányt. Nem tudom ki lehetett az :-D

Azt viszont tudom, hogy kb. 15 perccel korábban, kicsit feljebb Logan mester regélt róla pár percet. És ez csak egy kis töredék ;-)

Shep
Van benne történet? 😄

olaj gáz helyett írhatott volna bármilyen ipart, erõforrást

így hogy létezik az unió mi európa közepén kb olyanok vagyunk mint a fing forgószélben
nah én itt kiszáltam nehogy imóca kibannoljon 😛

Tinman
A DaS-hoz egyetlen DLC létezik.

Az magában annyit ad, mint más játék 10k-ért. Ráadásul PC-n ugye free kaptuk...

De nem ez a lényeg, hanem ez:

A DaS tökéletesen élvezhetõ és egy teljes kerek történet akkor is, ha a DLC-t soha meg sem nézed!

Így kell DLC-t csinálni, kieégszíti az Univerzumot mélyíti némileg a történetet, értelmet ad sok dolognak... nem úgy mint a Mass Effect 3-nál, ahol a DLC-rõl tudjuk amit tudunk, no spoiler plíííz.

Shep
Hát végül így tettem mert beleraktuk és nem igazán tetszett a 60 fokos alap hõfok és a terhelve 75-80, jó nyilván egy kicsit jobb hûtõvel lejjebb lehetne nyomni de akkor meg már megint ott vagyok, hogy sok és olyan komoly elõrelépés nincs, akkor inkább marad még ez aztán majd váltok az újra (egyszer).

arty
akkor inkább töröljetek 😊

Forza.