Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mûvészi magasságokban nem is járt, de kellemes, borzongató, néha ijesztõ volt az elsõ, és annál kicsit könnyebb, hentelõsebb a 2.
Ehhez képest is tudtak zuhanni. Már a 3. rész alap szituációja is csalódást keltõ volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bezzeg, most kell nekik a "pénzünk"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
zorrobomber
Sose járt mûvészi magasságokban szvsz 😊

Más.
Windows 8 Marketplace-en nem lesznek 18+os címek

Renjike
Játékon belül nem fog szerepelni Carver csak ha valaki rádcsatlakozik külön átvezetõk lesznek meg minden egyéb . Szerintem nincs vele gond.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Nem az a baj, hogy lesz benne kooperatív játék (egy "túlélõ horror"-szerûségben azért eléggé suta dolog a kooperatív nyújtotta biztonságérzet) - hanem, amivé lealacsonyították az egész szériát.

w77d
A DS3 Coop lesz? nem is lesz single rész?

IMYke2.0.0.0
Dead Space 1-2 végigjátszva. Jelenleg: a 3. rész ingyen sem kénye. Nagyon elqrták a felütéssel, és a kooperatívval.
Majd teszek egy próbát vele, megjelenést követõen, valamikor, késõbb.

davidka003
Jó lesz az, én szerettem nagyon az elõzõ részeket.
Elsõ rész valahogy jobban a szívem csücske de a 2. sem rossz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Én ezt várom nagyon, remélem lesz belõle valami.

[merlinw.org]

Errõl valami konzolos kolléga nyilatkozzon már legyen olyan kedves! Maga a játék koncepciója jónak tûnik.

Tinman mintha te errõl áradoztál volna még tavaly decemberben!

Milyen játék ez valamit írjál róla légyszi (karaktert lehet választani, mert mindenhol ugyanazt látom csak)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tutituti
dede!
Ez a coop érdekes.
Remélem nem valami agyonbutított popcornhorror lesz

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Én ki se próbáltam. A horror nem az én mûfajom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Nem jellemzõ, az elsõ kettõ sem tetszett.

[merlinw.org]

Rapid81
Dead Space 3-at senki nem várja rajtam kívül? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Eddig van benne kvázi 20 percem! Ha lesz idõm majd folytatom és beszámolok róla.

zorrobomber
“People would just walk around. They didn’t know what to do. They didn’t even go upstairs because a guard told them they couldn’t. They’d say ‘Okay, I can’t go upstairs.’ They wouldn’t do anything,”

zorrobomber
Dishonored rövid? Az user error!!! Volt még hír is anno hogy túl nehéznek találták a tesztelõk a játékot és ezért raktak bele objective markert, azt ki kell kapcsolni! Tömve van content-el! Nem szabad rohanni, valami olyasmivel példálóztak hogy ha eljutsz egy lépcsõházba, ahol ugye vezet út fel és le, a marker felfele mutat. Más játékban ha lefele indulsz találsz egy kõomlást ami elzárja az utat, míg itt rengeteg felfedeznivaló, sztorifoszlány tárgyak akármik vannak arra. Tehát ha nem is kapcsolod ki a markert, mindig arra menj, amerre NEM mutat 😊 És kill nélkül végig lehet vinni. Tehát ha rosszul csinálod, akkor igen, egy rövid corridor shooter, de ez csak a látszat.

"For me, Dishonored was a deliciously long game, clocking in at about 25 hours"
Forrás

MerlinW
Errõl jut eszembe, a dobozos Mass Effect 3 3300 Ft.

[merlinw.org]

Idén még elképzelhetõ egy Far Cry 3, feltéve ha valami bõdület olcsó vodkavedelõ módon be tudom szerezni.

Lehet, hogy elcsábít, de jelen esetben nincs olyan játék, ami a fent említetteken kívül annyira érdekelne.

Idei vásárlással kapcsolatban a Sleeping Dogs tervezett volt, Darksiders tervezett volt, AC3 tervezett volt (egyébként KOAR és Mass Effect 3 is tervezett volt,de ezek elmaradtak).

Terven felüli vásárlás volt most az XCOM (ez is érdekelt már régebben is, de a mostani videók annyira lenyûgöztek, hogy kénytelen voltam venni!)

Dishonored-ot mint rejtõzködõ címet pár perc erejéig warezban kipróbáltam és nem adnék érte 2000 Ft-nál többet! Nagyon jó, nagyon szép, de sokak szerint nagyon rövid (ugye Merlin!)

South Park nem izgat egyáltalán játék formában.

MerlinW
Ja, hogy TR is átcsúszott... nem szóltam, itt sem voltam, nem is láttatok😊

[merlinw.org]

Ez mind jövõ évre vonatkozott Merlin.

Bioshock is jövõre jön.

zorrobomber
Vicceltem, tudod, hogy úgyse fogod tudni megállni és lesz valami ami elcsábít 😊 Mindegy.

Amúgy meg hosszú az az év, plusz ott vannak "rejtõzködõ" címek is. Idén úgy néz ki Dishonored robban(kéne is), jövõre én pl. a South Park Stick of Truth-ban is nagyon reménykedem hogy eltalálják. Árból, fejlesztõbõl és alapanyagból arra tippelek hogy ütni fog.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Épp szerelik gépembe az új vasakat <#zavart1>. Remélem kész lesznek estére(pcx).

MerlinW
Jaja, hülyeség volt, vissza is vontam gyorsan😊

[merlinw.org]

MerlinW
Bioshock nem idén jelenik meg.

[merlinw.org]

Akkor elõjegyezni, de akkor is kapok elõjegyzõi bónuszt, amit csak õk adnak ilyen mennyiségben.

Milyen na persze? Company of Heroes 2 és Rome 2-t várom csak (ezek 0 day-sek lesznek), a többi max egyszer ránézõs (Tomb Raider és Bioshock érdekes lesz, de ezeken kívül a többit még letöltésre se méltatnám).

Én idén 0 day eddig 3-nál tartunk és még egyet tervezek. Steames aprókat inkább nem is merem összeszámolni.

zorrobomber
na persze 😄

Mivel jövõre csak 2 db játékot várok, ezért még most bezsákolok és akkor elleszek 2014-ig simán.

robotnyk
ezekkel együtt vettem vagy 5 játékot idén, ez a kettõ KELL. 😄
Azért rendeltem elõ CDG-tõl az AC3-at, mert ott több bónuszt adnak!

fery02
Bezsákoltok õszre keményen. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

robotnyk
én is ezt rendeltem elõ tegnap (csak konzolokszervizétõl, kicsit olcsóbb), meg a black ops 2-t galaxisból 😊
PÜ ment.

Zomil
Mennyiért vetted meg "okosba"? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

davidka003
Régen sem szerettem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Mire kelljen izgulni szerencsétlen játék 170.000. ugyan olyan verziójánál? csodálkozom hogy még veszik, és csinálják. Napokban jelent meg letölthetõ formában a Worms Revolution is... hurrá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ollie
Elolvastam értékeléseket, és a legnagyobb probléma az, hogy tele van buggal, fõleg 4.0 és 4.1 android alatt. Úgy tûnik, hogy nem update-elik a játékot, így meg játszhatatlan.

Rapid81
Semmi gond. Átküldtem mail-ben. Látom meg is kaptad, mert visszajeleztél. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ollie
Van több is? Play áruházban csak egy van.

Amúgy nem tudom milyen, de csak 2.8 az átlagértékelése, ami elég elkeserítõ. Persze ettõl még lehet jó feltéve, ha olyanok húzták le az értékelését, akik nem játszottak régen a pc verzióval.

Egyébként 3000-ért Arcania+Gothci bundle van most eladó. Risen 1 1000 Ft kereken.

Carlos
Ó bocsánat.
Mostanában nem léptem be a steam-re. Kicsit rush van melóhelyen.
Ne haragudj.

Þór vígi þessi rúnar

PÜ-ben igen!

ZsZso
Érthetõ, nekem is felcsillant a szemem az ajándék játékra. "Kár", hogy már megvan a Civ 5 GOTY (köszönet érte Neked 😉), trédelésben pedig annyira pancser vagyok, hogy nekem nem érte volna meg csak erre a célra beszerezni.

Megmondod, hogy mennyibe fájt ez a csomag?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Apropó, akit érdekel Civilization 5 olcsón (1000-1500 Ft körül adnám) az keressen meg bátran.

Hogy õszinte legyek, ha nem lett volna bónusz játék valószínûleg nem veszem meg, de így legalább van steamtrades-re cserealapom.

Na türelem az most nincs! Egyszerûen KELL!

Elég jól szoktam ezeket megtippelni és ez a játék talán kap majd jövõ májusban egy 30 % offot.

Idén biztos nem, mert szerintem bitang jól fogy.

Amúgy preorder-t vettem (természetesen nem 50 euróért, hanem okosba) bónusztartalommal és egy ingyen CIV 5-el felszerelve.

Még lesz egy nagyobb kiadásom novemberben, amit mindenképp meglépek.

AC3 Join or die kiadás