Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Érdekelne, hogy mit értesz hatás alatt, és mely játékok prezentálják azt kellõ szinten számodra.
Pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Deus Ex (legalábbis a Human Revolution) azért annyira nem függ, max plusz infókhoz juthat a játékos játék közben, ha bizonyos irányba tereli a fejlesztéseit. Végkifejlet az egyetlen döntés a végén. 😊
Megjegyzem az elsõ Deus Ex sem komolyabb ebbõl a szempontból, menetközben hasonló hatást lehet kifejteni, a vége elõtt pedig elég 5 perccel választani a három befejezés közül.
Mondjuk jó lett volna, ha bakkerman megemlíti, hogy mit tart referenciának.
Obsidian Entertainment (pl. Alpha Protocol, ha nem vegytiszta RPG-re vágysz, az TPS is sunyizással)
Troika Games (pl. VtM: Bloodlines)
BioWare Entertainment - choices and consequences szempontjából nem éppen õk a csúcs, de azért megteszik
Egyeb RPG-k: Deus Ex széria, Planescape: Torment, The Witcher
Hagyományosabb kalandjátékok: Blade Runner (angol tudás kell, mert a dialógusokat nem fleiratozza, de a fõhõs rögzíti mindet, így visszahallgathatók), Culpa Innata (ezzel nem játszottam, sé állítólag bugos is, de variálhatók a történések erõsen)
Interaktív filmek: Fahrenheit, Heavy Rain, Walking Dead
Elsõre ezek jutottak az eszembe.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg nekem nagyon szimpik a fontosabb NPC-ket érintõ quest line-ok, ahol nagyon nem mindegy, hogy mit teszel... ezek persze a végét nem változtatják meg, de én örülök, hogy ilyen is van benne.
Jól rémlik, hogy valamelyik Silent Hill-nek is szép számú endingje volt?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Deus Ex-ekkel szvsz érdemes próbálkoznod.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ismétlem: Egy kellemes, 1x letolandó játék.
Nagyon csíptem mind a 2 részt, pedig elég "félõs" vagyok :-D
Ajánlom-e? 2k körül akcióba. Semmi legenda, semmi döbbenet, egyszerûen egy kellemes, "1x érdemes letolni" játék.
Az alábbi teljes csomagot vehetjük meg majd
10 USD-ért:
* Deus Ex Human Revolution Augmented
Edition + DLC
* Supreme Commander 2
* Hitman Blood Money
* The Last Remnant
* Just Cause
* Just Cause 2
* Quantum Conundrum
Mindegyik aktiválható Steam-en.
Ha esetleg valakit érdekel belõle a Just Cause 2,Deus Ex és a SC2 akkor megvenném a pakkot aztán osztozkodunk.
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt írtam hogy AAA, erre be lett dobva egy indie játék. Tudom hogy horror, tudom hogy jó, mert játszok vele és megvan.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HD3870-el vígan futott.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne legyen igazam!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként eléggé elkezdett érdekelni ez a játék!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.