Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szép! Angol nyelv választható? Mi az a doboz a jobb szélen?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Mai "termés"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ollie
Nene, ha meggondolod magad, inkább szól, és akkor csak 17GB (21EUR) lesz neked.

Rapid81
Türelem BL2 DLC-t terem. 😊 Én is szeretnék vele játszani, de qrva drága még ez a játék. Akármilyen jó is, sosem adnék semmilyen játékért ~12k-t. Sõt, 5k-t sem ér meg egy sem. 2-3k egy játék valós ára. Legalábbis számomra.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Igen - írom is, hogy bõven megéri, hiszen 4 NAGY déelcé van benne, csak a 6 ezer az sok még.
Bár, addig-addig szuggerálom magam, míg berántom STEAM-en vagy máshol és utána még kevesebbet költök Életre 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Lehet, bár ez ugye 4 DLC ára.

Mondjuk én valószínûleg meg is veszem hamarosan, bár megértem, ha sok neked.

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy bõven megéri, de a 6000 Ft még mindig sok nekem 😞

ollie
GamersGate-en 17 GBP-ért tudom venni (21 euró).

IMYke2.0.0.0
Tinman-nek és azoknak, akiket esetleg még majd érinteni fog:

IPON.hu

IMYke2.0.0.0
Na, gyerekek, elszántam magam: hogy tudok az UK verziómhoz Borderlands 2 Season Pass-t venni - STEAM-nél olcsóbban?

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#buck>

arty
Pedig van. Rengeteg karakter életét befolyásolhatod, amire utána vannak 1-1 mondatos utalások is.

És a játék vége is a korábbi döntések szerint választható. Nekem sem volt elérhetõ minden vég.

Forza.

arty
dehát a limbo 10/10 volt! 😊)

Forza.

grebber
Szemét módon megvettem a Divinity 1-et 22ft-ért a GoG-ról.

Next PC upgrade: 2022

Ábrákat még nem leltem, csak ilyen önsegítõ topicokat, köszi!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

DarkSector
enyim viccesebb

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát igen, ha jól olvastam X-boxhoz van külön ilyen, de PS2-õt szeretnék monitoron játszani, ahhoz meg elvileg csak VGA box jó.

Csak pontosítás kéne, hogy ez-e az egyetlen megoldás, és a monitorhoz kéne-e igazodni (Hz, 1080p, stb.), nem a konzolhoz vásárlás esetén.

davidka003
Xbox 360-at monitorra kötve használom Microsoft HD AV kábellel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sziasztok!

Valaki játszik itt konzollal VGA boxon keresztül monitorra kötve?

Fpocok
Megvan mindkettõ, kössz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Akit érdekel Primal Carnage és Ravaged béta kulcs az kattintson IDE.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Imádom azt az együttest😊

Itt a válasz videóm😊

Ez meg az egyik legjobb klippje a Black Keys-nek

[merlinw.org]

DarkSector
Ezt a tánctudást bazdmeg. 😄

The Black Keys

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Holnaptól GTA hétvége a Gamersgate-en.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Meg nem játszottam vele, de 4 ojró app storeban, ami csábító.
Rapid81
Natural Selection 2-t hol osztogatnak ingyen? Mostanában elég sok feltûnt a SteamGifts-en.

ollie
RPG lesz.

Rapid81
Nekem ez egy kalandjáték helyszínnek tûnik így képrõl. 😊

Rapid81
Gondolom azért, hogy annyira nagy dolog nem lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvégre abban sem volt semmi extra, hogy levágom-e a tanár lábát és megmentem vagy sem, mert vagy maga a tanár vagy a dulakodásban meglõtt diák hal meg és változik át.

Amit viszont nem szeretek, az a Fable, az már annyira fekete-fehér, miközben azon kívül, hogy nagyon szuperjó vagy õsördögien gonosz voltál - és kapsz-e glóriát vagy szarvakat - más hatása nincs a döntéseidnek, hogy kiábrándító. Ennél még a végletes döntésekbõl is többet kellett volna kihzoni.
ollie
Leesett az állam!

Project Eternity screenshot: kép

Shep
Hát igen a Witcher is nagyon jó fõleg a 2.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nos hát akkor nem lövöm le neked a poént csak annyit ,hogy csodát ne várj 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó, de a New Vegas az Obsidian gyermeke, én is írtam, hogy ebben õk és a megboldogult Troika a legjobbak. Persze ettõl még válaszoltál a kérdésemre, csak ne tegyünk úgy, mintha utánuk nem jönne senki.

Én még a szintén említett Witchert szerettem nagyon, mert ugye az is olyan, hogy tényleg nehéz választani. Mármint nem csupán az alapján, ahogy te gondolkozol, de a karakterhez kitalált, eljátszandó szerep mentén is lehet moralizálni, míg mondjuk a Mass Effectben, ha eldöntöd, hogy paragon vagy renegade vagy, akkor már nincs sok fennakadás.
Rapid81
Mármint ott kezdtem elölrõl, mikor
Carly-t lelövi Lily. Meg még azt is ki akarom próbálni, hogy mi van, ha nem viszem magammal Lily-t az eset után. Meg, hogy egyáltalán Doug-ot lelövi-e. 😄

Rapid81
Én Episode 3 után újra nekifutottam, hogy lássam, hogy hogyan alakul az Episode 2, ha nem Carly-t, hanem Doug-ot mentem meg. Most a 4. részhez még nem kezdtem hozzá, mert mind2 féle kimenetellel a 3. rész közepén vagyok. 😊

Rapid81
A Fallout 3 vagy New Vegas szerintem ilyen szempontból, fõleg a New Vegas, nagyon ott van a szeren. A New Vegas-ban komoly változások lehetnek a végkimenetelben, akár egy a játék közepén történt dolog miatt is.

Shep
Walking Deadben csak látszólagos ez a te szövöd a történetet duma, van egy fõ történet amit kitaláltak és te akárhogy is szeretnéd nem tudsz módosítani rajta, kisebb eltérések vannak de ezek nem akkorák ami miatt én pl. még egyszer nekikezdenék.

Azt persze elismerem, a DX esetében nálam nagy plusz, hogy a játékstílust tekintve is tudok szerepet játszani (lásd még Alpha Protocol), erre is reflektálnak az NPC-k, sõt a sajtó is, nem csupán shoot'n'talk, mint az általam amúgy kedvelt Mass Effect.
Tinman
Szerintem teljesen korrekt a sztori, persze még azt is elvárja tõled a játék, hogy te rakosgasd össze leírások, NPC-n elbeszélései alapján :-)

Tulajdonképpen nem nehéz, csak oda kell rá figyelni... mindig. Nem tûri a figyelmetlenséget, így meló után fáradtan akár elég frusztráló is tud lenni.

Lényeg: Tanulható, 5-10 percenként meg mentési pont...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Amit a Walking Deadrõl írsz, az alapján abban sem módosul alapjaiban a történet. Egy-két hasonló megoldás mindig volt a Deus Exben is. A Human Revolutiont még nem játszottam végig, de két karakterrel is benne vagyok, és sok mindenben más élményt nyújt. Nem mondom, hogy mindent letaglóz choices & consequencesben, meg nem is egy Mass Effect, hogy minden végiglõtt csõfolyosó végén feltegyen morálos kérdést a kötelezõ párbeszéd során, de sok apró finomság van. Persze végül csak egy játék marad, és akad pár, amely ráver ebbõl a szempontból, de azért nem kéne róla megfeledkezni.

Másrészt pedig én nem is várom el, hogy minden mellékküldetés minden szereplõje késõbb a fõsztorit tekintve is jelentõsnek bizonyuljon.
davidka003
A fenébe, annyira érdekelne az a kis sztori ami a játékban van de játszani meg nem akarok vele, mert nehéz. :\

Tinman
Ha a DaS-ba Darkstalker Kaathe-vel beszélsz és õt választod Frampt helyett, akkor
felérve a Firelink Shirne-ba Frampt csalódottan, lenézõen nyilatkozik, majd eltûnik.

A játék végén pedig
amikor Lord Gwyn-t legyõzöd nem gyullad ki a tábortûz, így csak kifelé tudsz menni,
ergo a bad endinget kapod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jut eszembe, akad még egy híres nonlineáris kalandjáték: The Last Express. Én csak onnan ismerem, hogy újkorában olvastam az 576-ban a végigjátszást, de elég hírhedt róla, hogy majd' minden párhuzamosan futó real-time zajlik, szóval nem mindegy, hogy hol vagy és mikor, gyökeresen más lehet egy-egy végigjátszás.
MerlinW
Ha egy játékban valóban számítanának a döntések, az annyit jelentene, hogy 2-3-4 játékot kellene egyben lekódolni, ennyi forgatókönyv kellene, pénz, idõ, energia, stb. Sosem lesz igazán döntés orientált játék. Már csak azért sem, mert a játékokos 90%-a egyszer játszik végig egy játékot, így a készítõk munkájának 50-75%-át senki sem látná.
Dióhéjban nem éri meg.

[merlinw.org]

Rapid81
Számomra sincs benne sok ilyen történetmódosító lehetõség. Vagy lopakodsz vagy lövöldözöl vagy rámész a rábeszélõkére, ez nem történetmódosítás, hanem játékstílus kérdés. Ha például elmész rábeszélés felé, akkor bizonyos NPC-ktõl plusz infókat, esetleg tárgyakat vagy kódokat kapsz (vagy acsikat), de a történet alapjaiban nem módosul. Walking Dead-ben azért ha egy karakterrel rosszban vagy, akkor képes otthagyni a pácban vagy ellenkezõ esetben a segítségedre sietni. Vagy, hogy kit mentesz meg, mert akkor késõbb õ van veled a történetben.

Deus Ex HR kapcsán, vagy a Missing Linkbõl pár igazi választási lehetõség ugrik be:
Hogy Dr. Kavanagh-t vagy a rabokat mented-e meg. Esetleg mindannyiukat. Vagy ha valakit korábban kihúztál a pácból vagy elengedtél, akkor késõbb ad némi zsetont vagy infót (a hacker vagy Zeke Sanders). Azonban a történet alapjaiban nem változik csak további adalékokat, morzsákat kap az ember.

MerlinW
Culpa Innata annyira nem bugos, mint hangoztatják, nekem az egyik kedvenc kalandjátékom.

[merlinw.org]

Esetleg ott van még az Omikron: The Nomad Soul, a Fahrenheit és a Heavy Rain fejlesztõcsapatának elsõ játéka. Nem játszottam ugyan végig, de a látszólag jelentéktelen párbeszédopciók is okozhatnak késõbb fordulatokat a sztoriban, illetve általában nagy szabadsággal lehet mászkálni. Azért nem egy szint az Obsidiannel, de ha oldschool akció-kalandra vágysz, akkor megérhet egy próbát.

A játékról még annyit, hogy a mászkálós beszélgetõs részeken túl van benne bunyó is, sõt elsõ személyû nézetben való lövöldözés is, maradjunk annyiban, hogy sok mindent akartak belezsúfolni, és külön-külön már akkor sem mûködtek tökéletesen. Na meg új rendszereken erõsen be-be tud szaggatni olykor - például bunyó közben 😊
MerlinW
DaS-ban elmész vagy tüzetgyújtasz. Ennyi a jó és a rossz vég közötti kapcsoló😊 Játék közben azt csinálsz amit akarsz, a játék végét nem befolyásolja.

[merlinw.org]