Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nekem már 3x-szor is megvolt már Dark Sector ! <#hehe>
tototto
Boldog szülinapot, és köszönjük, hogy magunkévá tehetünk 😄

DarkSector
THX all.
29. 😊

Nem csak azért érdekes a gift mert Dark Sector, hanem mert soha nincs akcióban, és fix 10 euros játékról van szó...GMG-n nemrég volt 5 euro, csakhogy nem steam-re tudtommal. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Haha 😊 Happppi börszdéj tu jú!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

balee4
BSZ! Hányadik? 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Zomil
Boldog Szülinapot! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Szuper!
Boldog Szülinapot!

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Happy Birthday még 10x ennyi ideig ! xD <#pias><#taps><#eljen><#wave><#law>
DarkSector
Eljött ez a nap is. Isten éltessen engemet! 😊
Ennek alkalmából magamat ajánlom fel! És valaki elvihet és magáévá tehet! 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Kezdödik az iphone flame 😄

amugy miért adod el?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
ERIE (ingyenes horror ami nem is tûnik rossznak!)

Next PC upgrade: 2022

balee4
Köszi, persze. 😊 A Dishonored-rõl pár óra játék után: eddig az év meglepetése, erõsen esélyes a Goty címre. Te nem szerzed be?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Tudom nem ez a legjobb hely a hirdetésre, de viszonylag sokan megfordulnak itt. Szóval van egy eladó 16 gigás iPhone 4S-em, kitûnõ, újszerû állapotban, papírjaival, tartozékaival, dobozával, mindennel, 3 hónapig még jótállásos. Akit érdekel, írjon, árat nem mondok, meg tudunk egyezni, csak valaki vigye el. 😊 Imkye elnézést, hogy ilyen célra használom a topikot, de sürgõs a dolog, nagyon kéne a pénz. Köszi.

Zomil
Én még bétával játszottam anno, elég kezdetleges volt, eléggé érzödött rajta, h garázsproject, mert annyira nem is fogott meg.

De persze nem akarlak lebeszélni azota lehet, h jobb lett 😊

IMYke2.0.0.0
Hétfõig megrágom a dolgot - lehet, hogy megveszem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
GOG.com - Pay What You Want - Divinity Anthology
Quick summary:
1. Set your own fair price.
2. Get up to 3 Divinity Games, including Divinity II: Developer's Cut.
3. Own some of the games? No problem--you'll get the gift codes to give to friends.
4. Bonus for you:
* enjoy exclusive access to Divinity II: Developer's Cut one day before the release
* tons of goodies for all the games
* unlock special videos from Larian Studios

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Apox-ról mondjatok valamit, pls. 😊 Ócó, aztán videóból tetszik, meg szeretem a stratégiát is, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi a vélemény róla.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Ehh, látom akkor nem csak az Ubisoft szopat :S.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
miért vesznének el a magyaron vásároltak? _ELVILEG_ a migrácio után, ha a játék megvan a gépeden, nem szabadna...

(pont én mondom, akinek szintén ment két játéka a levesbe, pedig _ELVILEG_ nem szabadott volna 😄DD azaz nem töröltem a játékokat, de mégis triallá változtak, megfejelve azzal a dolgot, hogy megvenni SEM tudom õket, mert ott meg azt mondja, hogy "már megvan, nem veheted meg" 😄 )

Forza.

Tinman
Grat! Irigykedni szabad? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Azonnal mennék! Visszakapnám a Lara Croft, Shadow Complex, Monkey Island 1-2 HD ( éppen hogy elkezdtem az elsõt ), Worms ( hozzá sem értem még ), Earthworm Jim HD ( hozzá sem értem még ) stb... játékaimat, vagy inkább nem mert azóta minimum kb 60-70ezret elköltöttem XBLAn és akkor meg a magyaron vásároltak fognak a semmibe veszni....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

artschi
😞
a Blur érdekelt volna ha Steam-es, de így kimarad.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

arty
hátha lehet majd magyarból angolba!! 😄

bár MS, biztos nem 😞((

Forza.

grebber
Egyedül a Showdown-nál látom hogy steam-es a többi nem!

artschi
steam-re regelhetõk?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Totti5
Neeee! Nem szabad!!!

Totti5
<#eljen>

Elvileg egy komplett helyszín, egy sziget ki lett vágva, mert nem sikerült befejezni - most nem nézek utána, mi volt ez. Ezzel együtt én tényleg nem bánom, hogy nem nyújtották túl, a sztori úgyis maximum szódával ment el, a játék pedig a pörgõs harc és kevés fölösleges összecsapás miatt is volt rövid. A plusz helyszínre ugyan kíváncsi lettem volna, de egyébként ez esetben a kevesebb több volt.
grebber
Gamefly PC Racing Titles Sale

GameFly -20% kupon: ANNIVERSARY

Driver San Francisco £2.49
Blur £3.75

Egyébként haverok már rám aggatták a B játékok mestere címet, mert egész sok ilyen játékot szeretek és néha jobbnak is tartok mint sok AAA címet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem az Argonauts-al csak az volt a bajom, hogy rövidnek találtam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Elnézést a sötétségért, az auto vakú néha ilyen furcsán viselkedik.

balee4

Nekem most a Rise of the Argonauts ugrott be, az is mitológiai világ, kicsit kaszab (csak az könnyû), de abban sok a beszélgetõs-feleletválasztós RPG-elem (több a duma, mint harc, ez dicséretes, mert nem mentek rá a repetitív harcokkal való idõnyújtásra). Viszont a friendly AI egész vállalható benne, egy bizonyos harc elõtt még taktikát is lehet egyeztetni, és akkor a társunk tényleg azt csinálja, amirõl szó volt 😮

Nálam az a tipikus 5/10, noha simán lekötött. A Beowulftól viszont ez alapján jobban tartanék, de inkább mitológiai vonalról írtak miatt kerülném. Viszont a Vikinget talán még egyszer meg is nézem.
Várom a Vikingrõl a részletesebb "regét", mert hogy jövõ héten jön ki steamen és gameplay alapján bitang mód bejön.

Tinman
Ne számíts egyiktõl se sokra!!!

Ezek már régi játékok, kopottas grafika, sokszor repetitív játékmenet.

Vitathatatlan: Ezek a játékok középszerûek, vannak jó pillanataik, de sok a rossz is, bár Viking-nek ez utóbbiból kevesebb jutott.

SOKKAL jobb játékok vannak tízesével ezeknél, szóval csak óvatosan.

Szívesen regélek este még a Vikingrõl, de most sok a melóm, fél szemmel azért ide is kacsintok néha :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezt már hallgattam többször! Nagyon ott van! De játékban még jobban meg van csinálva, azt láttam gameplayben.

Viking: Battle for Asgardról írnál valami hasonló elemzést nekem?

Tinman
Na mesedélután akkor egy kicsit, mert szerintem nem találok se itt, se más topikokban kívül nagyon mást, aki végigtolta...

Filmet gondolom láttad... na ez eleje az szinte kórosan azt akarja követni, aztán valaki az asztalra csaphatott és azt mondta ez így nem fog menni.

Megmondom a frankót, az elsõ 3-4 chapterben én azt sem tudtam, ki is vagyok, mit keresek itt és mégis mi fax van? Az elsõ 5 percben kapásból a pofámba qrtak egy bazi nagy tengeri szörnyet, akire csaptam kettõt PUSZTA KÉZZEL, majd lement 3/4-re az élete. Pár ütést bekaptam tõle, de nem nagyon haltam meg... MIVA'?

Egyszerûen nem értettem, hogy ez a fura katyvasz (akció, mitológia, RTS!, kaland elemek, RPG elemek, puzzle) mégis mi akar lenni.

Kínlódik a játék az elején, mintha valami útkeresés szemtanúja lenne a játékos, de sehogy nem tudja eldönteni senki sem, hogy most akkor God of War vagyok vagy valami RTS vagy mi?

Aztán -nagyjából Grendel- leölése után valami kezd körvonalazódni, kezd összeállni a zavar és kezd kialakulni egy olyan stílus, ami szerintem nincs a piacon. Valahogy egyre inkább sikerül megtalálni az útját a cuccnak, de persze a közepes fílingbõl képtelen kitörni, amihez ugye a PS 2.5-ös grafika, az elszabott irányítás és a very gagyi friendly A.I. nagyban hozzájárul.

Aztán ér a nagy döbbenet tegnap este, amikor védeni kell egy keresztet egy település legmagasabb pontján és megjön a kihívás, megjön valamiféle hangulat, és nem is kevés stratégia kell hozzá mire abszolválom a pályát... néztem is egy nagyot, hogy izgalommal telve próbálom újra és újra megvédeni a keresztet. Végre értelmet nyert minden furcsaság amit belepakoltak a játékba, a katonáim úgy teszik a dolgukat ahogy kell az A.I. meg gecizik úgy, ahogy azt kell... nofene!
Egyik legjobb része volt a cuccnak.

A skandináv misztikum kb. 5%-ba van jelen, viszont a Guitar Hero jellegû QTE énekek azok eléggé bejöttek, fõleg a Grendel "dal". Nem is kevés helyen át is jön némi viking (tudom, geatok és svéd, bla, bla) hangulat és átjön annak a Beowulf-nak a lénye, aki a filmben is Kratosnak képzelte magát.

A végére pedig beerõsített, a fõboss elõtti Boss harc szintén emlékezetes marad, kemény menet volt és kifejezetten egyedien kellett megoldani... ez a chapter rendben volt, simán elment volna más hasonló játékba is egy menetnek.

Továbbra is fenntartom, nem ez a szemét és nem is a Golden Axe az... a szemét a Bikini Szarmuráj Szkvád, az 100% szemét.

Nálam 5/10 körül van valahol a Beowulf, de az tény, hogyha elkezdeném darabokra szedni, akkor kijönne egy 4-4.2/10-re... ami viszont hamis adat, mert mondom, aki megjárta a Bikini poklot az tudja, mi az igazi fekália.

- Grafika 3/10
- Animációk 4/10
- Irányítás 5/10
- Szavatosság 2/10
- Zenék 5/10
- Hangok 4/10
- Hangulat 6.5/10

Ez nagyon ütött benne :-D

Solid Snake
Grebber kolléga majd mesél róla <#falbav><#hehe>
Shep
Na azokkal ki lehetne üldözni a világból. Szar grafika, millióan jönnek, összevissza csapkodás, tipikus japó játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Akkor megszívták az orosz Borderlandsosok, mert ismét régiózárassá tették a játékot, így a DLC-t nem fogják tudni rátenni az accountjukra (csak VPN-nel, de ugye az nem ajánlott).

Azt a Beowulf-ot mindig ki akartam próbálni, csak mindig elmaradt.

Én imádom az ilyet, amikor egy baromi nagy harcmezõre ki vagy csapva és jönnek az alap katonák, akiket szét kell verni, de jön egy-két keményebb dió is.

Dynasty warriors 4-et, Warriors orochi-t és Samurai Warriors 2-t is pont ezekért szeretem.

Egyébként tényleg Beowulfosnak tûnik (az is északi mitológia és ez is).

Shep
Nekem olyan Bewoulfosnak tûnik+ egy kis RPG. Utolsó normális vikinges játék szerintem a Rune volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Belenéztem 1-2 gameplay-be és engem meg baromira meggyõzött és marhára várom.

Ha elszántad magad az jó! Egyébként meg sehogy!

Russian season pass csak russian borderlands-re aggatható. Ez van. Csak onnan tudsz SP-t venni, ahonnan származik a Border példányod!

ffxi
Nekem is Tighten Love tetszik a legjobban, azután Run Right Back <#eljen>

Fákjúal!

Shep
Akkor ha esetleg valami rosszul alakulna még mindig elmehetsz TV jósnak 😊

zzeN
Persze, van angol, magyar meg még pár nyelv.
Doboz szélén mire gondolsz? A kis dobozkára?😊 Az Tarot kártyapakli.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Tegnap volt itt szó arról a vikinges játékról, hogy jön PC-re. Belenéztem 2 gameplay videoba és hát nem gyõzött meg. Olyan gagyinak hat az egész.