Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondhatod persze azt, hogy állításod tény, s nem vélemény, de alátámasztani nem fogod tudni, most szólok.
Aminek pedig sok jelentõsége nincs, mert nem a saját szokásaimra alapozom mások fogyasztási szokásait, de azért megemlítem, hogy egyetlen CoD-ot sem játszottam soha végig, és utoljára a CoD 4: Modern Warfare demóhoz volt szerencsém (nem tetszett), multiban pedig a CoD2-höz (az elsõ rész multiját jobban szerettem). Ha hajlandó lennék játékot lewarezolni, akkor - elismerem - kipróbálnám némelyiket, hogy lekötnének még, de demó nincs belõlük, az áruk pedig pofátlan. (Olcsó single-only verziót vennék, mert kíváncsi vagyok.) Hozzáteszem, én nem is szoktam haterkedni a széria ellen, ha a körülötte való hisztériát és az általa képviselt trend nem is túl rokonszenves.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
mi köze van a gaminghez? csak annyi amennyit látsz, a nongamek miatt is casualosodik az egész, lassan ezekkel a játékokkal sokkal többet keresnek a fejlesztõk mint a nagyokkal, szinte 0 a ráfordítás haszon % arányban meg óriási, anno egy ócsga zyngának volt akkora nyeresége mint egy nagy kiadónak, akkor most megkérdem te mirõl beszélsz?
egyre több tapigaming, kickstarter, erõsödõ indie cuccok, futószalagon gyártott aaa címek - welcome to the real world
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Éppen ezért nevettem hangosan fel - és rökönyödtem meg kicsit egyúttal. Mert, a világ, egy ilyen - nem túl szép - jövõkép felé halad.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Battlefieldbõl az egyetlen, amivel játszottam az az 1942 volt. Azt is haver erõltette anno lanpartin.
Medal of Honor elsõ pár részét toltam (Allied Assault, Airborne), mikor még 2. VH volt, aztán miután kijött 50+ 2. VH-s játék, tojtam rájuk magasról.
Az összes ilyen 10+ részes sorozat már csak erõlködés, ugyanúgy, mint az NFS 100 csilliomodik része. Sz@rt sem érnek.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
#63835 az ea-nak ilyen téren (sem) szabad adni a szavára. Nyilatkoztak azok már a 2 milliárd gémer világáról, meg hogy 2017-re a tévés felhõszolgáltatásban dagonyázik mindenki. A szifonos battlefield 3 is hogy besült, 1 hét után le kellett szedni az app store-ról annyi negatív kritikát kapott.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A szaGértõ bácsi szerint, sok - mert lefikázta az otthoni, kényelmes játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De majd akkor eleve nem is fogok vele még warezolni sem ahogy nekem van pár játék ami nem tetszik és még csak le sem töltöttem (vagy mnt a Dark Souls elindítottam egy 10 percre amíg nem tapasztaltam meg az irányítát.
történt ez pl a Dark Souls vagy Borderlands 2-vel. 😊
Persze nem azért mert rosszak, hanem mert nem érdekel és nem is csak mondom hanem úgy is teszek ahogy beszélek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Forza Horizon
Halo 4
007 Legends
Doom 3 BFG
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezen meg hangosan felnevettem:
"Csökken a konzolok jelentõsége az EA alapítója szerint
Trip Hawkins 1982-ben alapította meg az Electronic Artsot, és habár azóta már nem dolgozik a cégnél, véleménye azért még van a játékiparról. És a véleményét most el is mondta: úgy véli, a konzolpiac a jövõben erõsen a margóra szorul majd, ám attól nem kell félni, hogy esetleg eltûnne. Ezt Hawkins azzal magyarázza, hogy a konzolok a hardcore játékosokat szolgálják ki leginkább, hardcore játékosok pedig mindig is lesznek, így megéri majd nekik gépeket eladni és játékokat fejleszteni - ez azonban sokkal inkább egy "hobbi"-szintre süllyed majd. "Nézzük például a repülõgépeket. A legtöbbünk egyszerûen csak utas szeretne lenni rajtuk, de van egy hobbi réteg, akik mélyen bele akarnak merülni a dolgokba, repülés leckéket venni, és talán majd egy saját gépet is venni." - hozta a komoly analógiát az úriember. Hawking egyértelmûen úgy gondolja, a játékipar végre igazi tömegpiacra talál, több milliárd PC-n, azok böngészõin, tableteken és mobiltelefonok, mellyekkel bárhol, bármikor tudunk játszani. Az emberek többsége pedig a kényelmet részesíti elõnyben egy csak otthon használható dobozzal szemben.***"
IPON
*** = tehát, kényelmesebb a zötykölõdõ autóban, villamoson, a szûk vonaton, vagy az egyetemi, kórházi folyósón, mások közelében játszani, mini kijelzõn, mint otthon, a nagy monitoron, kényelmes fotelben, székben, vagy a kényelmes konzolosok által preferált kanapén. Érteeeeeeem.
Cod-okat énsem veszem meg TELJES áron!
De kicsit olcsóbban igen, mert tudom hogy fogok multizni, és nem is tagadom le...nagyon élvezem...fõleg haverokkal.
Gondolkodni kell!
Hová egyszerûbb a warez?
PC-re.
Hol drágábbak a játékok?
Konzol?
Miért is van kevesebb warez konzolokon? Mert szeretik a csõjátékot?
persze, igen...
Csak ugye könnyebb félremagyarázni. (ez nem neked szól.)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ettõl még ez így van. 😊
De nem is emlékszem hogy ott loholtál volna hogy elsõként fújold a cod-okat. 😊
Ezt sem érdemes feszegetni. 😊
Mindenki tudja miért, és kár ellentmondani, mert ez egy tény.
Max akkor nem tény ha a szokásos "mört a möxpéjn ilyen azért egyszerû mint a faék" az valóban mentség lehet.
Azóta, még csak fel sem telepítettem õket, hanem havernál belenéztem az aktuális scriptelt-játék epizódokba <õ FPS-buzi - õ a Battlefield 3 Geek>õ FPS-buzi - õ a Battlefield 3 Geek>, és elég is volt.
Konzolon nem azért vesznek cod-okat mert azoknak a játékosoknak egy csõfps kell, hanem mert nincs alternatíva, amivel jobban ellennének...
Másrészrõl meg a MP3 mizéria után ne jöjjön senki azzal hogy csõfps.
Pont fordítva szánalom, hogy pc-n egy ovodás is pikk pakk warezolhat!
ÉS ENNEK ellenére megveszik 2-3 millióan...Nah ez inkább a gáz.
Szóval ezt a témát, ami kitudja mikor kezdõdött és fenetudja mikor ér véget, vagyis soha...érdektelenség elõhozni újra és újra.
majd ha lesz alternatíva, hogy nah figyelj, ezt a cod cuccot másképpen is lehet és lesz egy játék amivel példázható, majd akkor.
Ezt a cod dolgot meg ki milyen csõfps-eket szeret ezt szerintem hanyagoljuk, mert:
1. A cod IGENIS baromi élvezetes móka, nem számít hogy valós vagy csak egy játék és gagyi a grafika, HA egyszerûen elvagy vele!
2. Olyan mint a Barátok Közt, 90%-uk utálja meg nem nézi, meg nem érdekli, holott....
3. A cod-ot MINDENKI letólja és multizik vele....ha szar lenne és csõfps, nem játszana senki vele.
Végsõ:
Csak cod játékosok vannak, Vannak azok akik bevallják, és vannak azok akik tagadják hogy játszanának vele.
Valamint PC-n is brutálsokan KIFIZETNÉK a 11ezret a szarcsõfps-ért, ha nem lenne BÜNTETLEN-ALAPVETÕEN GYEREKJÁTÉKSZERÛEN EGYSZERÛ A WAREZ.
X360-ra csakis azért nem warezolnak annyian és veszik meg MERT NEM EGYSZERÛ a warez. Sokak inkább nem mennek bele a gép buherálásába.
ENNYI.
A cod lehesz ronda meg csiterekkel teli...akkor is valamiért A TAGADÓ JÁTÉKOSOK csak hónapokig kipróbálják multiban, MERT A 38.RÉSZNÉL IS "ÁLLÍTÓLAG" AZT HISZIK HOGY HÁT AZT HITTEM MAJD MEGVÁLTOZIK.
SÜKET DUMA.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A bitang erõs hardverek (jellemzõen VGA-k, mert a CPU-kat munkaállomásokba is gyártják) eladási mutatói kismiskák az alsó-középkategóriás, irodai felhasználásra készített, és a grafikus-, mûszaki-, szimulátor piacra készített professzionális VGA-piachoz képest!
Az AMD és az nVidia ugyanis ezekbõl él meg - mi játékosok, csak hab vagyunk a tortán.
Olyan alkalmas PC, amin a 8-10 milliós eladásokat produkáló, multiplatform játékok is elfutnak?
Ne menjünk bele ebbe, szerintem.