Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
De hogy valami alkalmas az nem jelenti azt ,hogy használják is rá. Szerintem ez amúgy egy meddõ vita, mert túl sok ismeretlen van a képletben és itt ezt nem lehet megoldani mátrix, meg ki tudja még milyen módszerekkel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amúgy meg PC-s fõ húzócím a Farmer szimulátor, azt tuti nem übereli egyetlen konzolos cím sem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Biztos lényegesen több játékra alkalmas PC van. Konzol meg minden generáció elején 0llázódik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hát ez az amit nem értenek meg sokan, hogy akinél PC van az nem mind játszik, meg tölti éjjel-nappal a kodokat.

Rapid81
Já... já... sõn!
Simán több konzol van, mint PC, amin játszanak. Szerintem...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Amikor egy indie játék, mint az Amnesia képes több, mint 1 milliós eladást produkálni. Vagy egy másik indie játék, a Minecraft több mint 6(!) milliósat, akkor szerintem nagyon meglepõdnél, ha tényleges eladási adatokkal találkoznál mondjuk AAA címeknél...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Konzolok száma a világon?
PC-k száma azért nem mérvadó, mert ugye iroda, munkahelyek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Utánaszámoltam, gyerekek - ha MINDENT megvennék, ami Magicka, akkor 59,8 eurót hagynék a STEAM-en... na, erre tessék gombot varrni! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Az elméletet ismerem hogy steamon milliók mennek el. Bizonyítást még nem láttam róla. Artyval néztünk egy összehasonlítást egy XBLA játékról EA Gatling Gear. Megnézte hogy a toplista alapján hány ember van bejegyezve steamos verzánál és én is hogy 360on. Az eltérés a 360 javára 10szeres volt, amikor meguntam a listát pörgetni, tehát 10szer több fogyott minimum konzolon belõle.

Rapid81
Azért a számaidat kíváncsi vagyok honnan veszed. Semmilyen kimutatásban nincs benne a digitális disztró, mint már párszor említettük. Szóval ez nem összehasonlítási alap, amit te írsz.

Totti5
Butaság. Arányaiban a COD PCn is jól fogy, 1-2 millió, csak mellette konzolon elmegy még 18 millió.

Shep
De nem tudhatod mennyi ment volna el ha nincs kint hamarabb, lehet mindenbõl +1 millió (csak mondtam egy számot)

Rapid81
Ez csak azért van, mert a konzolosok szeretik a halál gagyi csõfps-eket. Nem azt, hogy a PC-n csak warez lett letöltve.

A bizonyíték hiánya nem egyenlõ a hiány bizonyítékával.

Carlos
Én aki nem vagyok fps-hez szokva kicsit szopacs.
De jópofa.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
A játék néhol kifejezetten nehéz - már az elején. S ez jó. <#nyes>

Carlos
No, ahhoz képest hogy mennyire nem hatott meg egész jópofa ez a borderlands 2. Csúnya verzióval játszom. Egész vicces. Haltam már vagy 3x a nagy szörnyeken amik dobálják a követ.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Ezt mindenki aki ezzel jön " hogy konzolon nincs WRZ" az nagyon félreérti amit ezzel ki akartak fejezni.

Mert van warez ,de mivel mellette eladnak sok milliót így nincs mirõl beszélni említés szinten sem.

PC-n lehet róla beszélni sajnos ezt az eladások is jól mutatják.
Bár pc-n sem hiszem hogy olyan rossz a a helyzet mert ugye elég régóta van digitális árusítás és ezeket kb soha nem veszik bele az eladásokban ami valljuk meg oltári nagy hiba.

Ezt már többször írtam és komolyan mondom fizetnék is érte ,ha egyszer egy multiplatform cimet xbox 360 vs pc-s eladás összehasonlítanának face to face de beleértve minden digitális oldal adatait steam cd keystorok stb.De sajnos ilyet soha nem fogunk látni pedig ez a kérdés jobban érdekel mint a földönkivüliek létezése!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Halo 3 közel 10 millióban fogyott és akkor is kint volt hamarabb.

Gears 1-2-3 4-5 millió az összes rész és ott is kint volt hamarabb.

Forza 2-3-4 3 millió és ott is kint volt.

Nem tudom mirõl beszélünk.

Totti5
Cáfolj meg, vagy ne mondj semmit.

Fpocok
/facepalm

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Ráadásul Halo/Gears of War/Forza multiban sokat ad. Úgyhogy sokan fogják majd multi miatt is venni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Én azt mondom neked hogy min. 8 millió fog elmenni, de lehet átlépi a 10et is. Elõzõ Halok, és Gearsok is valahogy kikerültek... a vége az lett hogy MS bannolta azokat akik felmentek online, az eladásra meg semmi hatásuk nincs. Arányaiban a warezolók nagyon kevesen vannak, ahhoz képest mint akik nem warezolnak. Ez a szám konstans sok éve így tök mindegy mi jön ki elõbb és mikor, nincs kihatással az eladásokra.

Fpocok
Ezen rohadtul nem csodálkozom, ezt csak maguknak köszönhetik.

Fpocok
Nem mondtam, hogy nem fog elkelni egy csomó. Azt mondtam, hogy kevesebb fog elkelni, mint amennyi akkor kelt volna, ha nem jön ki elõbb.
Rengeteg pénzt fognak így veszteni (ami egy nagyon jó dolog), még akkor is, ha jönnek ezzel, hogy "de 4 milliót eladtunk".

davidka003
Senki nem mondta, hogy nincs de az tény, hogy a Modern Warfare 2 eladások 3%-a történt PC-re a többi konzolra ment.
De más játéknál is hasonló számok lehetnek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Nem is arról szól a dolog, hogy nem adnak el belõle (a lustáknak, WRZ-hez nem értõknek, és persze a tisztességes, rajongóknak) milliónyi példányt, hanem arról, hogy álszenteskedés az, hogy konzolon nincs WRZ.

grebber
Te ébredj fel mert elvagy szédülve.Ne a magyar torrent oldalakból indulj ki. Konzolos warez semmi simán ugyanúgy elfognak adni belõle több millió db-ot.

IMYke2.0.0.0
"Aki meg akarta venni a warez után is megveszi." - ez a PC-eskre is igaz ám. <#ravasz1>

Fpocok
persze, persze... ébredj fel inkább.

grebber
Nem is fogja!Aki meg akarta venni a warez után is megveszi.

Fpocok
pff... még 23 nap a megjelenésig, de már kint van a halo4... gg... biztos nincs warez konzolra, ez biztos nem fogja befolyásolni az eladásokat.

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot, DarkSector 😊

Carlos
GAY

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
BeeSZAROK mindjárt! 😮

Prince VS Assassin

EPIC!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szívesen! <#hehe>
arty
a POD is ubisoft játék <#wow1>

sok emlékem fûzõdik hozzá, de a képek baltaként hasítottak elmémbe, s zúzták cafatokra ami bennem élt 😄

Forza.

Ha valakit esetleg érdekel, a GoG-on a UbiSoft játékai kaptak 60%-os leárazást.

Négy dollárért a Far Cry 2 itt a legolcsóbb az újabbak közül, a régiek között pedig sok gyöngyszem akad. Ha már XCOM hype megy, tudom ajánlani a Battle Isle Platinumot, az Incubation és a kiegészítõje fantasztikusan jó squad-based TBS-ek.
DarkSector
"És ezzel a kis újítással nemhogy egyedibb lenne a joy, DE!

Instant válthatnál hogy hogyan áll kézre ha kedved lenne irányíthatnád az alsóval a mozgást, vagy ahogy eddig a felsõvel!!!!
És még ezernyi ötletre lenne jó. 😊"

Ps3-as csávól 0perc alatt tudnának megfogni és kezelni egy ilyen kontrollert, vagyis a Ps3-azók akik netán játszanának xbox-al, akkora poén hogy NEM kéne átszokniuk arra hogy a bal analóg nem allul van/volt!!!
És még lennének ötleteim. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
És ez nem flameelésnek szántam én kurvára komolyan leállnék a Microsoft-al 1-2 ötletért, mert játék alatt sok dolog eszembe jutott már, mivel lehetne megoldani a tökéletesebb kontrollert.
Meg vagyunk páran asszem így!

Jah és most beszéltem haverral!

Még továbbmentünk!

A D-pad helyére!

Lehetne egy PSP féle feleakkora Analog kart tenni!
Már csak dizájn kérdése. És szerintem egyeltalán nem baromság.

én csak azt nem értem hogy eddig miért nem csinálta ezt meg senki, annyira kézenfekvõ a dolog, és baromira igény lenne a játékokban rá.

DarkSector
mindenkinek a válasz:

az ok egyszerû:

- 1. Mûanyag D-pad, elavult, húzzon a gecibe.
- 2 még 1 alkatrész amivel nyersz 360 fokos kezelhetõséget. Lásd JÁTÉKOK menüjében (fegyver vagy cuccok választásakor, nem kell például: L1 + bal analóg kar.) vagy NEM csak 4 irányú a fegyverválasztás mint pl GeoW 1-2-3
- Nyersz egy D1 gombot, mint D analóg (függõleges lenyomása).

És ezzel a kis újítással nemhogy egyedibb lenne a joy, DE!

Instant válthatnál hogy hogyan áll kézre ha kedved lenne irányíthatnád az alsóval a mozgást, vagy ahogy eddig a felsõvel!!!!
És még ezernyi ötletre lenne jó. 😊

Totti5
Mostaninál bármi jobb, amúgy lehetne ilyet, kapcsolókkal, tehát nem szabad járása lenne hanem olyan mint a dpadé, de pontos és kényelmesebb. Tekkenezõk meg építsenek maguknak kontrollert😄

Fpocok
Szerintem hatalmas baromság. Dpad sokkal pontosabb mint a gomba. Ez nagy hülyeség lenne, szerintem az egész csak egy ps.

HappyHunter
Na de gondolom a csapkodásra már így is az analógot használod nem? Dpaddal csak a flaskákat gurítod le ha jól tudom😄

Be happy. :) Running!

Tinman
Tényleg nem értitek?

A hülye D-pad helyett analóg kar lenne. Ami kb. 10x precízebb lenne, mint a mostani.

DaS-ban -hol máshol? nincs más játék :-D - is qrvára zavar, hogy iszonyat pontatlan az a szar! Megnyomom a lefelét és sokszor le+balra érzékeli -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ha megnõ a 3. kezem jövõ nyárra, akkor jöhet. 😊

HappyHunter
Hátöö.. nem értem a koncepciót. Nem elég a két gomba rajta?😄 A mostani tökéletes, nem kell azt piszkálni.

Be happy. :) Running!

Fpocok
mindblown

w77d
WTF?

DarkSector
Flame indul (mit szólnátok ehez):

Ti mennyire örülnétek ha ezt megvalósítaná a Microsoft a NEXTGEN-nél? 😊

Tinman
Ultimate DaS hint:

Üss mellé és tuti eltalálod!

Dobozoswarez kell igen, mert szagolni akarom minden centijét. Komolyan. Kell. Látni akarom a polcon az XCOM feliratot. Suliban még a karomra is rá szoktam nyomkodni a feliratot, hogy pirosodjon ki és fél napig igen menõnek gondoltam magam a saját kis zárt világomba.

Pszichológiai véleményem magamról: Elmehet.
Mondom: Elmebeteg! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.