Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Simán több konzol van, mint PC, amin játszanak. Szerintem...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
PC-k száma azért nem mérvadó, mert ugye iroda, munkahelyek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bizonyíték hiánya nem egyenlõ a hiány bizonyítékával.
Þór vígi þessi rúnar
Mert van warez ,de mivel mellette eladnak sok milliót így nincs mirõl beszélni említés szinten sem.
PC-n lehet róla beszélni sajnos ezt az eladások is jól mutatják.
Bár pc-n sem hiszem hogy olyan rossz a a helyzet mert ugye elég régóta van digitális árusítás és ezeket kb soha nem veszik bele az eladásokban ami valljuk meg oltári nagy hiba.
Ezt már többször írtam és komolyan mondom fizetnék is érte ,ha egyszer egy multiplatform cimet xbox 360 vs pc-s eladás összehasonlítanának face to face de beleértve minden digitális oldal adatait steam cd keystorok stb.De sajnos ilyet soha nem fogunk látni pedig ez a kérdés jobban érdekel mint a földönkivüliek létezése!
Next PC upgrade: 2022
Gears 1-2-3 4-5 millió az összes rész és ott is kint volt hamarabb.
Forza 2-3-4 3 millió és ott is kint volt.
Nem tudom mirõl beszélünk.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rengeteg pénzt fognak így veszteni (ami egy nagyon jó dolog), még akkor is, ha jönnek ezzel, hogy "de 4 milliót eladtunk".
Parasite Eve 2, best game EVER!
De más játéknál is hasonló számok lehetnek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sok emlékem fûzõdik hozzá, de a képek baltaként hasítottak elmémbe, s zúzták cafatokra ami bennem élt 😄
Forza.
Négy dollárért a Far Cry 2 itt a legolcsóbb az újabbak közül, a régiek között pedig sok gyöngyszem akad. Ha már XCOM hype megy, tudom ajánlani a Battle Isle Platinumot, az Incubation és a kiegészítõje fantasztikusan jó squad-based TBS-ek.
Instant válthatnál hogy hogyan áll kézre ha kedved lenne irányíthatnád az alsóval a mozgást, vagy ahogy eddig a felsõvel!!!!
És még ezernyi ötletre lenne jó. 😊"
Ps3-as csávól 0perc alatt tudnának megfogni és kezelni egy ilyen kontrollert, vagyis a Ps3-azók akik netán játszanának xbox-al, akkora poén hogy NEM kéne átszokniuk arra hogy a bal analóg nem allul van/volt!!!
És még lennének ötleteim. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg vagyunk páran asszem így!
Jah és most beszéltem haverral!
Még továbbmentünk!
A D-pad helyére!
Lehetne egy PSP féle feleakkora Analog kart tenni!
Már csak dizájn kérdése. És szerintem egyeltalán nem baromság.
én csak azt nem értem hogy eddig miért nem csinálta ezt meg senki, annyira kézenfekvõ a dolog, és baromira igény lenne a játékokban rá.
az ok egyszerû:
- 1. Mûanyag D-pad, elavult, húzzon a gecibe.
- 2 még 1 alkatrész amivel nyersz 360 fokos kezelhetõséget. Lásd JÁTÉKOK menüjében (fegyver vagy cuccok választásakor, nem kell például: L1 + bal analóg kar.) vagy NEM csak 4 irányú a fegyverválasztás mint pl GeoW 1-2-3
- Nyersz egy D1 gombot, mint D analóg (függõleges lenyomása).
És ezzel a kis újítással nemhogy egyedibb lenne a joy, DE!
Instant válthatnál hogy hogyan áll kézre ha kedved lenne irányíthatnád az alsóval a mozgást, vagy ahogy eddig a felsõvel!!!!
És még ezernyi ötletre lenne jó. 😊
Be happy. :) Running!
A hülye D-pad helyett analóg kar lenne. Ami kb. 10x precízebb lenne, mint a mostani.
DaS-ban -hol máshol? nincs más játék :-D - is qrvára zavar, hogy iszonyat pontatlan az a szar! Megnyomom a lefelét és sokszor le+balra érzékeli -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Be happy. :) Running!
Ti mennyire örülnétek ha ezt megvalósítaná a Microsoft a NEXTGEN-nél? 😊

Üss mellé és tuti eltalálod!
Dobozoswarez kell igen, mert szagolni akarom minden centijét. Komolyan. Kell. Látni akarom a polcon az XCOM feliratot. Suliban még a karomra is rá szoktam nyomkodni a feliratot, hogy pirosodjon ki és fél napig igen menõnek gondoltam magam a saját kis zárt világomba.
Pszichológiai véleményem magamról: Elmehet.
Mondom: Elmebeteg! :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.