Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
AAA=kurva sok pénzt költünk marketingre, játék minõségére nincs kihatással.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Húha...az ilyen gyüjtögetõs sprolós játékoknak nem szokott jó vége lenni AAA kategóriában...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Csak mert a grafika szép, és tök zsir hogy minden platformon elérhetõ lesz.
De attól hogy a GT és Forza szép nem elég, a GT és Forza mint az autós játékok királyai nem a grafika miatt lettek azok.
A rengeteg kocsi a lehetõségek és szuper hangok illetve irányítás mind ugyanúgy hozzájárult a sikerükhöz.
Én régóta várok egy alternatívát de mint említetted a Shist 1-2 nem teljesen tudta betölteni ezt az ûrt.

Ezutáán hittem az Auto Club Revolution-ban de egy mocsadék only multiplayer romhalmaz lett, pedig az elõzetesek GT/Forza pótléknak hangoztatták mutatták be...vagyis én tökre ezt hittem a reklámok után.

Én drukkolok hogy ez végre egy riválissá nõjje ki magát.
Addig is száguldozom a FH-ban, és mivel elõbb kijönnek és ha jók is lesznek akkor a NFS MW/Grid 2-ben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Butaság...

FULL MEMBER (45 €😉 Can CREATE NEW project-specific forum threads
Can READ meeting minutes
Can play WEEKLY builds
Receive a free copy of the released game
Get an opponent named after you
Access to exclusive car(s)

TEAM MEMBER (25 €😉 Can CREATE NEW project-specific forum threads
Can READ meeting minutes
Can play WEEKLY builds
Receive a €25 discount towards the released game
Get an opponent named after you
Access to exclusive car(s)

JUNIOR (10 €😉Can REPLY to project-specific forum threads
Can READ meeting minutes
Can play MONTHLY builds
Receive a €10 discount towards the released game

+ a többi fizetési lehetõség a honlapon, mert ez egy fizetõs, koldulós project, igaz a felét az SMS állta és a másik felét az tõlünk szedik be.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Panzeradler
Akkor lehet BF3 DLCvel nem müködik.:/
MerlinW
Ezt a butaságot ki költötte?

[merlinw.org]

MerlinW
Hát a Slightly Mad Studios (Shift 1,2, BMW M3 Challenge) neve valóban elég ijesztõ... de reméljük a legjobbakat.

[merlinw.org]

ZsZso
Leteszteltem másik accon és még mindig mûködik! (nem vettem meg a játékot, de a kupon beírása után 0$ lett volna a Dragon Age: Origins).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
A kérdés hogy mennyire lesz ez a játék jó?

MerlinW
Van béta, különben nem küldenének nekem bétát😊

[merlinw.org]

ZsZso
Kipróbáltam, aztán írtam is be. Proxi nélkül az alant található link segítségével végig USDben mutatja az árakat és a végén el is fogadja a kódot.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Totti5
? ez fizetõs, ha fizetsz megkapod a az aktuális verziókat. 6 ezres a belépõ, minden pénteken jön az új verzió.

Panzeradler
Ezt akkor csináltad amikor beírtad ide? lehet, hogy már nem él a kód? USA proxyval próbálom, de úgy veszi be mintha nem is írnám be a kódot.
Totti5
Még Béta sincs😊 1 év múlva talán lesz belõle valami.

MerlinW
Passz. Elvileg bekerültem a zárt béta csoportba, valamikor a hónap végén kapom a példányomat. Majd akkor beszámolok róla.

[merlinw.org]

w77d
ez a játék most hogy áll?? még mindig ilyen béta fejlesztés?

MerlinW
Ha már grafika.. ki szeretne PC-n autókázni?😊

Project CARS

[merlinw.org]

tutituti
dlc-t akartam aktiválni de a kliensbõl nem megy,az átirányító linkkel meg hibás kódot ír ki.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Hát én inkább kihagyom az egészet, pedig lenne legalább 3 játék ami érdekelne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Így izgalmas lehet Valve játékot is venni. Megveszed itt, aztán bereggeled Steamre. Elvileg mehet, de megint nem merem megcsinálni, mert ha a Steam kitiltana, akkor tuti sírva fakadnék 😊.

ZsZso
Igen, de csak 1szer. Pontos leírás:

- GOOD ONLY FOR NEW PURCHASES OF $19.99 OR MORE
- EXCLUDES STAR WARSŸ THE OLD REPUBLIC™, PRE-ORDERS, GAMES RELEASED WITHIN 30 DAYS OF PURCHASE, VALVE GAMES, SELECT PARTNER TITLES DISTRIBUTED BY ORIGIN, VIRTUAL CURRENCY AND GAME TIME CODES. VALID IN U.S. AND CANADA.
- MAY NOT BE COMBINED WITH ANY OTHER OFFER, GIFT CARD, REBATE OR DISCOUNT COUPON. LIMIT ONE OFFER PER PERSON. VOID WHERE PROHIBITED, TAXED OR RESTRICTED BY LAW.

Ha nem kellene trükközni, 5$ért meglehetne a Walking Dead. Így viszont nem akarok beleölni még annyi pénzt se :S.

DarkSector
Ezt nem értem ezzel a kuponnal több ember is vásárolhat?

DarkSector
Jah kisebbség, de ha nem lenne kisebbség az akkor se változtatna azon hogy a 90%-uk betalál még a játék megjelenése elõtt a forumokba hogy fú degáz, és 20x-ra írják le hogy szar quake motor.

ZsZso
Furcsa dologra akadtam.

ORIGIN -en 20$ -os kupon: OS3874XVC

Ha 20$ alatti játékot veszel, akkor ingyen van. Igen ám, de nem nagyon akar mûködni itthonról, csak így: katt (nincs proxy)

1 accon elvileg egyszer használható. Most "vettem meg" a DarkSpore -t, tehát mûködik. Ha kipróbálod, külön accon tedd szvsz, mert aztán sírhatsz ha lecsap a banhammer 😊.

Ez esetben egyetértünk, de néha azért vannak kivételek, akik tényleg 30 perc demózásért szedik le, de ez abszolút kisebbség.

Ami azt illeti, én 2007-ben warezdemóztam utoljára, és akkor egyik csúnya játékot sem játszottam végig, ellenben mindegyiket megvettem azóta, egyiket (The Witcher) elõrendelve, jó drágán. De elvi okokon túl éppen azért szakítottam a gyakorlattal, mert nehezen tarthatónak bizonyult, és könnyen átmegy önigazolásba.
DarkSector
Jah értettem is, hogy magadra írtad, én csak azt mondtam hogy veled ellentétben a legtöbb eset sajnos nem erre megy ki...sajnos.

Én abban a bekezdésben csak és kizárólag magamról beszéltem, hogy azért nem próbáltam ki egy percre sem a CoD 4 óta semmit a szériából, mert azóta nincs demó.
DarkSector
GTA San Andreas és Vice City meg 2.5 euro a GMG-n!!!

Természetessen 20% off-al 2 euro darabja!
San Andreas
Vice City

DarkSector

Nekem hál'Istennek közöm sincs hozzájuk, de ha lenne is letagadnám.
Carlos
e!
Melóhelyen kurva jók ám!

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
álaszom velõsen ennyi lenne:

1. demo nem sokszor de van, ingyen hétvége is van, csak ugye nem bírnak várni.
2. warez mint demo...nane...jah aki valóban csak kipróbálja és kb 30 perc után letörli? Tudsz ilyet?

Ez is tény hogy ez kamu szöveg, illetve az 1-2 kivétel erõsíti a szabályt, 2 kezemen össze lehetne számolni aki a warez-t VALÓBAN demo-ként használja. 😄

Másrészt egy szaros youtube videóbol levágható egy játék, az irányítást kivéve, ami ha változik is, jórészt utánanézhetõ.

Szóval a demo kérdése ugyanolyan kifogás mint az amikor hallom hogy "azért warezolok pc-n mert szar portokat adnak, meg konzolos meg nem ér ennyi pénzt"
Akkor nem is kéne játszani vele, mert ha valaki warezban játszik egy játékkal az nem különb mint aki megveszi, mert ugyanúgy leadja magát az általa pocskondiázott causal szintre!
Csak illegális suttyó módon.😊

Klemice
pedig mindenki az "egyedi" logóimat emlegeti 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

jetblack
Pontosan de a Ravasz Az Agy is megvan gyujtoi kiadasban <#vigyor5>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Klemice
blöff...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

IMYke2.0.0.0
Nem, lehet, hogy a "Ravasz, az Agy és a két füstölgõ puskacsõ"...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
ú tényleg 😄

IMYke2.0.0.0
Aláírás: Blöff - ha jól emlékszem. 😊

IMYke2.0.0.0
Õ az elsõ részre gondolt 😊

IMYke2.0.0.0
A dobozos Borderlands (1) GOTY nem aktiválható STEAM-en. Nekem is UK kiadású dobozos GOTY-m van.
STEAM-en kell megvenni (Én ott is megvettem).

Fpocok
Mivel steamworkos a játék, bárhol veszel, steamen kell regelni.

jetblack
Sziasztok azt kerdeznem ha a Zavvin vasarolok egy Borderlands: GOTY-t azt fogom tudni aktivalni steam-en. Azert kerdezem mert mar jartam porul a Bioshock vasarlasakor sajnos olyan formatumu a kulcs ami steam-en nem elfogadott a segitseget elore is koszi

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Ahhha... Facebook játékok... sokkal rosszabb, mint a tapigaming...

Zomil
Ezért van a Magicka Collection 😊
Ráadásul akciokor szépen le szokottmenni az ára.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Az UE3Redist telepítõ toszik fölmenni. Szóval esélyem sincs játszani vele. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Amúgy, ha nem indul el ne sajnáld, mert nem valami nagy szám. 😊
Az iPon nem szokta megjelölni a forrást, cserébe én õket nem veszem információforrás-számba. Csak egy a vitatható minõségû magyar oldalak
közül. Nem rosszindulatból mondom, de bárkinek vagy bárminek a kritizálása elõtt jobb megkeresni az eredeti forrást, nehogy honfitársaink túlságosan lényegre (?) törõ ferdítése félreérthetõvé tegye számunkra azt.

Íme az eredeti szöveg - melynek tartalma igenis összhangban áll a valósággal:

In the old days I’d go down to the basement to play Grand Theft Auto. But the Facebook gamer is able to play at work, at home, in a hotel on a PC. They can get access to a browser just about anywhere. People are thinking about convenience first.

Forrás
Shep
Gyengébbek kedvéért.
Ezt írtad: "Majd akkor elkezdek izgulni ha bármi féle hanyatlást érzek, de addig amíg hetente, naponta tolják az arcomba az minõségi címeket, ..."
Erre én: Nem is tudom ki siránkozott nem régiben, hogy 4 órán keresztül semmi lényeges nem történt, meg hogy jó ez a lövölde de hosszú órák alatt szintén semmi. És akkor nem érzed a hanyatlást? Érdekes!!

Szerintem nem kell tovább folytatnom. És azt nem is mondta senki ,hogy minden hanyatlik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!