Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ez az Origin egy trágya!

Adhatják ingyen is a játékokat, akkor is képtelen vagyok valami olyan értelmes címet találni, ami érdekel és még nincs meg. Döbbenet!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Pedig a 2. sokkal jobb, a 3. meg még jobb lehetne, csak valamit elszúrtak benne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
2 KoA DLC-t tettem be a kosárba, azzal is dettó semmi :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Thief szériát ismered? Azokban jól lehetett lopakodni elsõ személyû nézetbõl (illetve abban a legjobban), de a Deus Exben - esetleg a NOLF-ban - is kellõ türelemmel és füleléssel. A harmadik személyû nézet szinte cheat - bár én is el tudok lenni "cheatelõs" játékokkal 😊 Szóval azt akarom ezzel mondani, hogy lehet jól implementálni a lopakodást (kvázi) FPS-be is, csak ha nem ahhoz van szokva az ember, akkor fura. Hogy ez esetben sikerült-e, nem tudom.

Egyébként a sztori miatt alighanem inkább az Arkane Studios felelõs, mint a Bethesda.
Zomil
Nem mondtam, h butább, csak hogy nekem a Grid fizikája jobban bejön, mint az F1-é, nekem valahogy az a fizika nem passzol egy f1-es játékhoz(mint irtam, csak az elsöt probáltam, a 2.-hoz már nem volt kedvem)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Az utolsó mondatot fejtegetem 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
Parancsolsz? 😄

szerk: oké, így már értem 😛

Totti5
Dishonored 2 óra után.

Ez egész kellemes új cím. Van benne valami egyedi, de nagyon nem megy nekem az assasinkodás FPS nézetbõl. Nyilván az én bénaságom, de eddig legtöbb esetben mindig megláttak és kaszabolás lett a vége. Egyszerûen nem látom be a teret, benézek ott áll egy õr, megölöm és jobbra valahol állt meg egy aki észrevett. TPS nézetbõl coverral, ide oda forgatható kamerával sokkal jobban lehet lopakodni szvsz. ( kinézés lean van benne, hihetetlen bonyolult módon oldották meg, mert kontrollerrel nem lehet ugye... Y lenyomása és jobbra balra )

Ami már az elején kissé, nagyon csalódás az a story. Semmi extra, ezt pl a Witcher 2be 1:1ben láttam. Ott vagy az uralkodóval, jönnek az assasinok, megölik. Te a karodban tartod, mond egy utolsó szót, amire odaérnek az õrök és te vagy a bûnös egybõl egyértelmûen... ki más, a leghûségesebb embere. Bedugnak a börtönbe, ahonnan ki kell szabadulni és vannak olyanok akik segítenek. Ez percre, képkockára pontosan UGYAN AZ mint a Witcher 2 prológja!!! Bethesda b+

Viszont a világa kellemes, jól átjön ez a pestis dolog, a patkányok meg a romok. Egyik fele csillogás, másik fele a pusztulás. Tényleg több féle módon lehet megcsinálni a dolgokat és szinte szabad kezet az ember arra hogy merre menjen. AC szerûen lehet szinte mászni, persze ez még mindig egy FPS, és közel sem olyan dinamikus és folyamatos meg nem olyan pontos a nézetbõl adódóan.

Képességek, eszközök, fegyverek tárháza kellõen változatos + brutális. A testrészek szakadna, csonkíthatóak.

Persze ezzel a mesés, nem cell shade de valami köztes állapotú graffal sikerült olyan színvilágot létrehozni ami nem kimondottan látványos, bár kétségtelen hogy kissé hasonlít a HLre. Textúrák brutálisan gyengék, szinte nincsenek is, mint ha a Ragét látnám. A terület nagy, kívül, belül, a frém is jó a fények is jók. Desing viszont ezeket a dolgokat a háttérbe nyomja szerencsére.

Magyar fordítás nagyon jó lett. Érdemes azzal próbálkozni, már csak azért is, mert ha már a story fõcélja kínosan klisé, sok sok könyv és levél, kézirat van amit el lehet olvasni és abból érdekességek kiderülnek a világról, emberekrõl.

Egész nagy szabadságot ad az ember kezébe.

Totti5
Hogy az F1 butább lenne mint a Grid. Persze ugyan az a motor van alattuk, csak az F1é nyilván az évek folyamán fejlõdött, de ha csak onnan nézem hogy hõmérséklet és kopást is számít az F1, több féle gumikeverék, pályaviszonyok változása alapján, akkor nyilvánvaló hogy melyik a komolyabb és "szimesebb".

Fabio Capello
Gondolkodóra fogott a Dishonored, valaki tud mesélni róla, akinek van egy kis tapasztalata benne? 😊

Zomil
"Csak halkan mondom, hogy ez nyilván nem igaz."

Mármint mi? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ZsZso
Köszi! Egyelõre még nem akar bejönni, de próbálkozom! 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Totti5
Csak halkan mondom, hogy ez nyilván nem igaz.

( amúgy a GRID fizikája sajnos ugyan olyan rossz mint a Dirt1é... akkoriban a Codie még nagyon elcseszte, de a Dirt 2-3 jó lett és Grid 2é is jó lehet, bár a videón az nem tûnt annyira jónak ).

NFS pedig AAA. HP és az új MW mûfaja csúcsa, közelében sincs senki.

Nekem a PGR4 a csúcs meg az MC:LA minden más utána van.

DarkSector
Minõség az mindent tartalmaz az nem a grafikára vonatkozik, ami meg aztán nem rond, csak azt mondják sokan...mert túl nagy igényûek lettek a játékosok, csak számomra nem érthetõ hogy miért...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Még annyit hogy a GT-t is szerettem régen volt ugye ps1-2-õm.

Forza elõször kínai volt nekem.
De még ha sokan nevetnek is ilyeneken, az egyetlen bruális elõnye részemrõl ami iszonyat bejött a Turn10 szolgáltatás.

Festés a kocsikra, eleve önmegvalósitás ott van, olyan egyedi verdákat csinálsz ami neked tetszik.
És utána cseréled elaándékozod vagy megosztod, vagy eladod...

Ezzel az amúgyis brutál szavatosságon még dobtak 2-õt...szóval ezt azóta sem láttam sok helyen.
Persze volt a NFS Underground-ban asszem valamelyik részében de csak maga a festés, az sem feltétlen így...
Szóval nagyon ki lett találva.
Nem tökéletes természetessen, mert felhánytorgatják az idõjárás és rally hiányát...de ugye nincs is tökéletes mindenttudó játék...😄

ZsZso
Külön acc emberek, külön acc, mert a fene tudja mit csinálnak velünk a számunkra elvileg nem elérhetõ akció kihasználása miatt!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Megnéztem, azzal tényleg nem megy, viszont más játékokkal továbbra is jó. Nem értem milyen logika mentén haladnak, de ez van :S.

tutituti
ok.Dragon Age origin berakva.Úgyis vágytam már rá.Csak a kétszáz dlc kell hozzá innentõl😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Panzeradler
10.000 steames The Ship kulcsot osztanak itt.

Az oldal eléggé le van terhelve, jó párszor frissíteni kell, hogy betöltse.
Shep
Jó hír? (szerintem igen)

The development studio behind Metro: Last Light -- the sequel to -- Metro 2033 -- won't include a multiplayer feature. It appears that they decided to devote all of their attention to developing the single-player campaign.Here's a segment from 4A Games' post:Throughout the development of Metro: Last light a small, dedicated team had been working on a number of multiplayer prototypes. After E3, we decided to fold this multiplayer team back into the main group and focus 100% of the studio’s resources on the single player campaign. As a result, Metro: Last Light will not ship with a multiplayer component.Your response to our E3 demo made it very clear that although there was a lot of interest and intrigue around Metro’s multiplayer, the single player campaign is what the fanbase cares about the most.We feel this is the right decision for the game and have put together a brief Q&A with a few more details below, hopefully they answer many of your questions. Thank you for being a part of our community and as always, we’d love to hear your comments!Q: You said Metro will not ship with multiplayer. Does that mean we might see Metro MP as DLC or a standalone release at a later date?A: Right now we’re 100% focused on the single player campaign and not thinking beyond that. We don’t like throwing away work though, it’s a project we could potentially return to after Metro: Last Light ships.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Teljesen egyetértek!
Miota elöször játszottam a GRID-el azota nálam is ez az etalon az árkád kategoriában. Azota csak 1(EGY) db. autos játékot találtam amit hasonloan élveztem, mégpedig a Blur cimü játékot. Nagyon imádkozom, h ne basszák el a 2. részt.

Tinman
Köszi!

De nem jött be... Batman AC-t dobtam egy külön accon a kosárba, dollárba is látom az árakat, de nem fogadja el a kupont. Nem ír kis semmit, egyszerûen marad a 19.99 dolcsis ár :-(

DarkSector
ÚÚÚ rengeteg van, én a Dishonored-nél sem éreztem hogy a csapból is az folyt volna, és most nézd meg, a 91/100-as értékeléseket, arcade kategóriában meg tömegével vannak...😄

persze ha te is erre gondoltál netán.

Shep
Farmer Szimulátor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Nagy siker alatt mit értesz? Siker kinek? Kiadónak (sok bevétel) vagy a játékosoknak (remek játék)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Mondjuk Minecraft?
De hogy aktuálisat emlitsek: GW2, alig volt költve reklámra, mégis a community iszonyat hype-ot csinált neki.

Fpocok
Ezt mondja õ is. AAA, de nem minõségileg.

MerlinW
Én voltam😊 Annyit írtam csak, hogy GRID nálam az alapmérce az árkád kategóriában. Minimum olyannak kellene lennie mindnek. A Shift megpróbálta kétszer is, elvérzett. Sajna azóta sincs értékelhetõ autós játék. !!Szubjektív!!.
Számomra marad a GRID és az elhanyagolt Live for Speed.

[merlinw.org]

DarkSector
COD igenis AAA.
lehet nem költenek rá már sokat, met megvan a recept és a hozzávaló, de a cod AA mert rengeteg embernek tetszik, és lesöpri a hibái ellenére a társait, eladásokban játékórákban közösségben mindenben.
Én kategóriákban nézem a NFS mint autós játékot nem mérem egy FPS-hez például vagy egy Tomb Raider-t egy Witcher-hez, mert nem egy stílus...😊

ollie
Mondj egy játékot. Én egy olyat sem ismerek, mely komoly marketing költségek nélkül nagy siker lett.

Zomil
Hopp kiütöttem valakit, bocsi.

Zomil
Sajnos ez igy van. 😊

DarkSector
Nem véletlen tettem "jel" közé, mert félszimulátorok, az R-Faktor féle szimlátor és az Arcade közé tehetõ, ami eléggé nem árkád, de eléggé nem szimulátor hogy azért a játékosok elboldoguljanak...De azért a sok segítséget gondolom kikapcsoltad és úgy tóltad kormánnyal nem 40%-os szint alatt. 😄

Zomil
Nem mondanám ezt igy konkrétan, azért van ahol a community reklámja böven meghozza azt a reklámot amit a fejlesztök elköltenének. 😊

Panzeradler
Külföldi oldal szerint se mûködik sajnos, helyette bezsákoltam egy ME2-t, köszi hogy megosztottad velünk.<#wave>
MerlinW
Az "AAA" mint értékelés már hosszú évek óta nem minõségi, hanem financiális😊

[merlinw.org]

Zomil
Szvsz a GRID-be több szimulátor szorult, mint a tavalyi F1-es játékba, a 2. probálkozásba már bele se vágtam, mert az elsö teljesen elvette a kedvem.

ollie
Ez így van, de azok a jó játékok rendre elbuknak, melyeknél nem költenek rengeteg pénzt marketingre.

Zomil
Pl.: Cod/NFS sorozatot egyáltalán nem mondanám AAA-nak minöségét tekintve, valoban a hype, reklám, fejlesztési pénz megvan hozzá, de a minöség erösen közepes.

MerlinW
Játszottam GT-vel és Forza-val is kormánnyal, a szimulátortól igen messze állnak, de kellemes GRID féle nem sín-játékok. Kb annyira szimulátorok, mint a Codemasters F1 játékai.

[merlinw.org]

DarkSector
Vagy pedig csak stilus miatt nem jön be egyes embereknek az ami neki AAA.
De most nem jut eszembe melyik játékokra gondolsz burkoltan, mármint hogy melyik az amit mondott hogy felsõkategóriás minõségi cucc, és mégsem? 😄

Egy példát mondhatsz...😄

DarkSector
"A CARS-nak kõkemény szimulátornak indult, aztán megjelentek a konzol nevek... "

Ez önnmagában semmit nem jelent.
Szimulátor részhez az irányítás és a fizika kell, ezeket simán megoldhatják a konzolokon is, egyedül a grafika terén lehet eltérés...mint szimulálás annak nincs akadálya.
Meg ha lenne is attól még PC-n lehet másképp irányítás ez a fejlesztõkön múlik.

Csak pont most beszélgetünk róla, és ezért számomra érthetetlen a köbön hogy a GT és Forza mint "szimulátorok" pont ellenkezõleg voltak eddig csak konzolon míg PC-n az X-Factor-t kivéve ami ugye garázscucc nem jelent meg értelmes "szimulátor".
Szóval az hogy multiplatform lesz nem lesz befolyással az irányíthatóságra, kivéve ha eleve a fejlesztõk nem szarnának bele. 😄 Tõlük függ a végeredmény meg a szakértelmüktõl. 😊

Zomil
Persze ez igy van 😊

Csak sok embernek(pl. Totti) az AAA cim egyenlö sok pénzböl, hatalmas hype-al, és rengeteg reklámmal készült mü.

Fpocok
Akkor rosszul értelmezed a szót. Mindkettõ játék AAA, de a RE az tuti.

DarkSector
Bocsesz most lehet rosszul fogalmaztam, nekem az az AAA cím ami nem középszar.
A Shift az középszar.
RE is középszar. 😊

ZsZso
Valószínûleg azért nem mert csak a 19.99$ vagy annál többe kerülõ játékoknál mûködik!

MerlinW
Pont azt írtam, hogy a Shift-ek BMWC, rosszak voltak. Nagyon. A CARS-nak kõkemény szimulátornak indult, aztán megjelentek a konzol nevek... Szóval nem tudom, meglátjuk. Végül is, ha hoznak egy GRID szintet, akkor már nem fogom kaparni az arcomat.
Mindenesetre kár lenne ezt a látványt elrontani valami primitív szezonális árkádfossal.

[merlinw.org]

Fpocok
Hát mert nincs. Ma már az AAA azt jelenti, hogy nagyon sok pénzbe kerül, aminek nagyrésze egy rakás szar, pl RE6.

DarkSector
Hát miért ne lenne? 😊
A GT és Forza kevesebb lóvéból lett mint egy NFS játék?

MerlinW
Mert ez Kickstarted rendszerben mûködik. Támogatásokból készül. A fenti árlista a fejlesztési idõre vonatkozik. Miután megjelenik normális árazása lesz, vagy mint írtam még ingyenes is lehet.

Én pedig egy zárt bétába kerültem be. Ezt többnyire azok kapták akik segítettek bizonyos algoritmusok fejlesztésében.

[merlinw.org]