Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az egyetlen (not really "j") but RPG, amit nem bírtam végigjátszani, mert szénné untam magam. Persze "vakok között félszemû a király" -mondhatnánk, de nem, mert a Final Fantasy VII és VIII volt/van PC-ra is, így meg aztán fõleg egy 00 az a cucc. Így jobban belegondolva még a kissé vontatott Sudeki is elveri...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az Anachronox is szépen lassan vált a játékosok között elismertté, legendásan gyenge volt a marketing, legendásan sok a bug, és bizony egy szög volt az Iron Storm koporsójában.
szerk: érdekes, tényleg nem vagy csoporttag, adj egy steam url-t és segítünk rajta 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
1. Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition
2. Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link DLC
3. Hitman: Blood Money
4. Just Cause 2
5. Just Cause
6. Quantum Conundrum
7. Supreme Commander 2
8. The Last Remnant
10 USD!
Amerikai cím kell hozzá, lehetõleg Wyoming -et adjatok meg, arról azt írták itt régebben, hogy ott nincs plussz adó.
Vegyétek, vigyétek!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Youtube ugye HTML5-be tolja már egy kis ideje a videókat. Ez eddig ok.
Viszont ha van egy gyengébb géped, vagy "médiapécéd", Atom/Brazos platformos kis masinád, akkor lehet káromkodni, hogy Firefox allatt miért állókép akár egy 720p-s videó is, amikor az 1080p flash sem volt gond korábban u.e. platformokon HW acceleration-el (GPU).
Sajnos a Firefox úgy fest megint lemaradt egy kicsit.
Helyette: Opera és remekül megy a HTML5 alapú hw acc, szakítanak ezerrel a 720p/1080p tartalmak is.
Remélem ez már tényleg a rohadék flash végét jelenti -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Respect!
Valaki felvenne ebbe a csoportba, mert úgy fest nem vagyok benne? :-/
Persze csak ha megfelelek a nem tudom milyen kritériumnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tudja valaki, hogy miért van most telehányva The Ship Complete Pack-kokkal a Steamgifts?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valamint az összes internet elõtti ~'95 idõszakban megjelent játék😊
[merlinw.org]
Psychonauts-Egy felejthetetlen jó játék volt.Tarolt a maga korában a kritikusoknál,de a pénztáraknál hatalmas bukás lett.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"mely komoly marketing költségek nélkül"
Most itten kezdõdik az eldöntendõ kérdés, hogy mit nevezünk komoly marketingnek?
Számomra a Dishored semmiség volt.
Nekem a komoly marketing a CoD - BF -Assassins Creed 3, amikor a napi 30 hírbõl 2-3 mindig ezek a játékok körül forognak.
Ennyi erõvel már maga a játékok bejelentése is komoly marketingnek számít. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Nem értem ez hogy jön ide. Mondtam, h vannak olyan játékok ahol a community simán csinál olyan reklámot, h ne is kelljen rengeteg pénzt a reklám hadjáratra költeni. Te mondtad, h mondjak példát, erre én meg mondtam 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Magyarul az EA a kisujját sem mozdítja a cél érdekében. Vagyis lemondott a terveirõl. Az EA a mai napig a világ leggazdagabb és legnagyobb és legbefolyásosabb kiadója. Semmibe sem kerülne neki a dolog, ha akarná, de nem akarja.
Akkor térnék át Originre, ha többet nyújtana, mint a Steam és ha át lehetne vinni a majdnem 600 játékomat az õ rendszerükbe. Ezzel a gondolatmenettel több 10 millió felhasználó osztozik. Jelenleg Origin kényelmetlen, buta, primitív és drága. Ezzel EA is tisztában van és nem tesz ellene semmit.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Olyan mint pl boxon a live...😊
Pont olyan hosszú életû lesz, mint a kiadó maga. Mert nincs verseny.
[merlinw.org]