Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
és a hivatalos gondolom csak akkor lesz elérhetõ, ha megveszem a magyar verziót...

IMYke2.0.0.0
A Pendulo-játékokhoz külön nem készültek hobby honosítások - néhányhoz, hivatalos, viszont igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Anachronox egy unalmas szar.
Az egyetlen (not really "j") but RPG, amit nem bírtam végigjátszani, mert szénné untam magam. Persze "vakok között félszemû a király" -mondhatnánk, de nem, mert a Final Fantasy VII és VIII volt/van PC-ra is, így meg aztán fõleg egy 00 az a cucc. Így jobban belegondolva még a kissé vontatott Sudeki is elveri...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azért a szövegkörnyezetbõl egyértelmû volt, az Advent Rising, a Beyond Good & Evil és a Psychonauts legendás bukta volt, a középsõ még talán nem is volt annyira tragikus, de a másik két játék egy komplett kiadót is lennullázott.

Az Anachronox is szépen lassan vált a játékosok között elismertté, legendásan gyenge volt a marketing, legendásan sok a bug, és bizony egy szög volt az Iron Storm koporsójában.
w77d
ezt a packot én megvettem külön a steam-en. Valaki nem tud a gamekhez magyarításokat? Ha jól látom pár közülük magyarul jelent meg itthon, de ezt a steames verzió nem tudja :S

Fabio Capello
O.o Kizárt, én még az elsõk között hívtalak meg téged a csoportba, de mindjárt ránézek.

szerk: érdekes, tényleg nem vagy csoporttag, adj egy steam url-t és segítünk rajta 😊

Rapid81
Valaki itt korábban írta, hogy az SC2 nem kell neki. Majd, ha még mindig így gondolja, akkor keressen már meg a részletekkel. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Amazon akció aktív.

1. Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition
2. Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link DLC
3. Hitman: Blood Money
4. Just Cause 2
5. Just Cause
6. Quantum Conundrum
7. Supreme Commander 2
8. The Last Remnant

10 USD!

Amerikai cím kell hozzá, lehetõleg Wyoming -et adjatok meg, arról azt írták itt régebben, hogy ott nincs plussz adó.

Vegyétek, vigyétek!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Ó köszi! Nagoyn nagy vagy! (kár hogy még büntimet töltöm SteamGifts -en :S)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Én angollal nyomtam tegnap egy órát - aztán töröltem, mert kell a hely. Egyszer, valamikor végigjátszom.

Carlos
Nekem sem sikerült még megnyitni.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Jó hír.

wantonly
"Ez a weboldal nem érhetõ el." 😞
Tinman
Bocsi ha evidens és tudtátok, de hátha másnak is segít:

Youtube ugye HTML5-be tolja már egy kis ideje a videókat. Ez eddig ok.

Viszont ha van egy gyengébb géped, vagy "médiapécéd", Atom/Brazos platformos kis masinád, akkor lehet káromkodni, hogy Firefox allatt miért állókép akár egy 720p-s videó is, amikor az 1080p flash sem volt gond korábban u.e. platformokon HW acceleration-el (GPU).

Sajnos a Firefox úgy fest megint lemaradt egy kicsit.

Helyette: Opera és remekül megy a HTML5 alapú hw acc, szakítanak ezerrel a 720p/1080p tartalmak is.

Remélem ez már tényleg a rohadék flash végét jelenti -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
WoW!

Respect!

Valaki felvenne ebbe a csoportba, mert úgy fest nem vagyok benne? :-/
Persze csak ha megfelelek a nem tudom milyen kritériumnak.

Tinman
Jah, végre én is kaptam... vagy 40x pályáztam meg Steamgifts-en de soha nem kaptam. Szóval: fájnöli!

Rapid81
Megvan: blazinggriffin.com/sickkids/

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A Pendulo-sok a legjobbak közé tartoznak😊

Tudja valaki, hogy miért van most telehányva The Ship Complete Pack-kokkal a Steamgifts?

ffxi
Elsõ 😊

Fákjúal!

MerlinW
Afene, nemrég vettem meg😊 Remek felajánlás, köszönöm a többiek nevében is😊

[merlinw.org]

Remélem, h vannak itt kalandjáték rajongók 😊

The Protector
Talán még az Advent Rising is ide illene.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jetblack
En csak a Trine jatekot emlitenem meg

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

MerlinW
Azt nem írta, hogy milyen siker lett, csak hogy siker lett komolyabb marketing költségek nélkül😊

[merlinw.org]

Zomil
Azért a BGE-t nem igazán sorolnám ide, mert igaz, h kritikai siker lett, de anyagilag bukta :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Anachronox, Terraria, Minecraft, R-Factor, Live for Speed, Angry Birds, Psychonauts, World of Goo, Limbo, Beyond Good and Evil, stb
Valamint az összes internet elõtti ~'95 idõszakban megjelent játék😊

[merlinw.org]

The Protector
Sajnos fel tudok hozni olyan példát is amire ez igaz
Psychonauts-Egy felejthetetlen jó játék volt.Tarolt a maga korában a kritikusoknál,de a pénztáraknál hatalmas bukás lett.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rapid81
Sajnos nem megy. Egy Arkham City-t akartam, de miután beírom a kódot, nem történik semmi. 😞

shaddam
Szintén most kezdtem. Egynek nem rossz, de verném a fejem a falba ha nem szarért húgyért leárazva lenne meg (ps+) A végefelé járok, de a társaim ai-ja lefagyott, 3 újratöltés után is csak vakaróznak. Majd holnap megnézem jutottak-e valamire

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector

"mely komoly marketing költségek nélkül"

Most itten kezdõdik az eldöntendõ kérdés, hogy mit nevezünk komoly marketingnek?
Számomra a Dishored semmiség volt.

Nekem a komoly marketing a CoD - BF -Assassins Creed 3, amikor a napi 30 hírbõl 2-3 mindig ezek a játékok körül forognak.
Ennyi erõvel már maga a játékok bejelentése is komoly marketingnek számít. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
Gyerekek most kezdtem el a Bulletstorm-ot. Vannak olyan poénok benne néha, hogy csak pislogok XD a nagy robot dínó irányítása közbeni és utáni benyögéseink priceless XD

MerlinW
TV reklámok, óriásplakátok, nyomtatott sajtó hirdetések, Steam popup és felsõ bannerhely, játékmagazinok, E3 ömlengések. Mire lett volna még szükség?😊 Hasraütés szerûen ez mind legalább 100 millió forintnyi reklám😊

[merlinw.org]

Zomil
"A Minecraft bevétele még így is eltörpül mondjuk kegy COD mellett."

Nem értem ez hogy jön ide. Mondtam, h vannak olyan játékok ahol a community simán csinál olyan reklámot, h ne is kelljen rengeteg pénzt a reklám hadjáratra költeni. Te mondtad, h mondjak példát, erre én meg mondtam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie
Pedig a Dishonorednek elég komoly marketingje volt.

ollie
Természetesen a kiadónak/fejlesztõnek. Errõl volt szó. Semmi értelme jó játékot csinálni úgy, hogy nem lesz anyagilag sikeres, mert akkor nem lesz belõle több.

ollie
A Minecraft bevétele még így is eltörpül mondjuk kegy COD mellett. Ha annyit fordítottak volna fejlesztésre, mint egy AAA játéknál, nem térült volna meg az ára.

Steamen szoktam vásárolni, Originen nem. Azonban maga az Origin létezése nem zavar. Jó, h bármikor le tudom tölteni a játékaimat és nem kell attól félnem, h tönkre megy a DVD. Persze ha Steamet használnának, akkor is ugyanez lenne. De most, h egy kemény 30 megát foglaló program fent van még a gépemen és eggyel több ikon van az asztalomon, hát istenem. Ez van.
DarkSector
Origin a kisbolt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Vannak elképzelések, de nem mindig jönnek össze. EA sem gondolja komolyan, különben már rég megoldotta volna. Ha egy EA méretû cég ráfeküdne a projektre hónapok alatt erõs konkurens klienst és hátteret tudna összedobni és nem éveken keresztül béta állapotban leszarni a saját rendszerét, miközben a Steam havonta jön az innovatív újításaival.

Magyarul az EA a kisujját sem mozdítja a cél érdekében. Vagyis lemondott a terveirõl. Az EA a mai napig a világ leggazdagabb és legnagyobb és legbefolyásosabb kiadója. Semmibe sem kerülne neki a dolog, ha akarná, de nem akarja.

Akkor térnék át Originre, ha többet nyújtana, mint a Steam és ha át lehetne vinni a majdnem 600 játékomat az õ rendszerükbe. Ezzel a gondolatmenettel több 10 millió felhasználó osztozik. Jelenleg Origin kényelmetlen, buta, primitív és drága. Ezzel EA is tisztában van és nem tesz ellene semmit.

[merlinw.org]

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
GFWL esetleg harcba szállhat, de tök értelmetlen, mert nekem tetszik a GFWL csak az a baj hogy a steam beépült a közéletbe, mint a Facebook, és nehéz a szokásokat megváltoztatni, még ha azt mondanák GFWL-nál hogy minden 10ft akkor sem mennének át.

DarkSector
Hát még mi van?

DarkSector
Pontosan, ez már az elején így volt. Mondták is EA-részéõl hogy nem versenyezni akartak.
Olyan mint pl boxon a live...😊

MerlinW
Ha így is van, megmarad az EA kliensének, mert esélye sincs.

[merlinw.org]

Fpocok
Originen nem csak EA van. Steam ellen indul.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Origin nem Steam konkurencia mint sokan hiszik, csak az EA online disztribúciós kliense. Ahogy Ubisoft-nak az UPlay. Ott is csak Ubi játékokat lehet vásárolni.
Pont olyan hosszú életû lesz, mint a kiadó maga. Mert nincs verseny.

[merlinw.org]

DarkSector
Sajnos ez olyan dolog ami soha nem lesz hosszúéletû, hiszen a tesco-val sem tud versenyezni egy sarki kisbolt. 😊

Tinman
<#eljen>

DarkSector
Mert only EA game gyüjtõhey?