Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Rossz idõjárási viszonyok miatt elhalasztották néhányszor.

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Akkor rossz idõjárás (szélviszonyok) elhalasztották. Két halasztást követõen ma tartják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Ez nem kb. 1hete volt? 😮
(nem nagyon követtem figyelemmel)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fabio Capello
@Tinman - bocsi a késésért, nem voltam itthon, ment a meghívás a csoportba 😊

IMYke2.0.0.0
Hát igen, ehhez kell egy kis "õrültség" is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Huhh, én is ezt nézem most, nem normális ez az ember😄

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Baumgarter végre elindult az égbe - a halasztást követõen.

MerlinW
Izé.. nekem nagy kedvencem. Szerintem zseniális alkotás, remek történettel, poénokkal, hangulattal, karakterekkel.

[merlinw.org]

arty
tutituti
Business modell😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
pontosan, szebben nem is lehetett volna megfogalmazni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
boxra késõbb jelent meg, nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A Minecraft az most mi - egy játék, vagy domino/lego?

arty
pláne, h boxon szánalmasan drága volt! 1600MSP, azaz 4000ft - ha k olcson vetted a pontot!

röhej!

Forza.

durva

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Totti5
PC: 7m
360: 4m

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Uptempo... természetesen - éljen a 2 újjal gépelés 😊

IMYke2.0.0.0
Itt is köszönöm az ajánlásokat, és mindenképp ránézek az oldalra is. Újabban, a Progressive és Uplifting Trance mellett elkezdtek érdekelni az Uptumpo, ChillOut és Ambient zenék is 😊
Ja, és van egy raklapnyi Goa is, az újak közül is, de leginkább a klasszikusak 😊

Lehet de a raforditas a minecraft eseteben torpul el, mennyi is ment el belole 2 platformra? 6m? Raforditas/nyereseg %os aranyaban tuti veri a codot

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Rapid81
Marco Torrance néven is tevékenykedik a srác. Bár úgy általában Goa-t játszik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Tudom még ajánlani Zilent Zpott-ot, ha még nem ismernéd. Nagyon jó chill-eket játszik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Fordítás mellé kerestem nyugis zenét, és Steve Roach és Dirk Serries fantasztikus "Low Volume Music" albuma után vágytam még valami újdonságra - és akkor bukkantam rá.

IMYke2.0.0.0
Miért sajnos? 😊

Shep
Sajnos most már én is felfedeztem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hú, gyerekek!
Néhány napja fedeztem fel Xerxes zenéit és csak ajánlani tudom! - Ambient stílusban nyomja.

wantonly
Ez a csomag ennyiért nagyon megéri! Kár, hogy egy vasam sincs most (se)...
Hát akkor:

Bim

Bam

Bum

Rapid81
Mondom én, hogy a Steamgifts-en csak DLC-ket lehet nyerni. XD Most nyertem egy ARES: Berzeker Suit-ot. XD

Rapid81
Ha még valakinek nem lenne meg, akkor szóljon, mert van egy The Ship Complete kódom és 2db The Ship 2 Pack-om, amik pedig gift-ek. 😊

grebber
Mindet tudod aktiválni!

Next PC upgrade: 2022

Ez az Amazonos pack-nál az összes játék regisztrálható Steamen, ugye? Mert megvettem és van néhány játék, ami már megvan/nem érdekel és szívesen felajánlanám itt steamgifts-re.
grebber
Nos mivel elérhetõ lett a pakk agy lehet jelentkezni:

Még ezek maradtak amik vihetõk occsóért!

Just Cause 2
Quantum Conundrum
The Last Remnant

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ja, így már emlékszem - a Final Fantasy VII Remake kérdés körül volt ez.

Az lemaradt, hogy állítólag nem igényel állandó online jelenlétet, csak egyszerit, de ugye ezután is fórumokat kell bújni. Elképesztõ.

Az elsõ pont az bizonytalan (illetve valószínûleg rémhír), mert egy SE alkalmazott cáfolta állítólag valakinek a support chaten, de a legborzasztóbb az, hogy se a hivatalos fórumon nem méltatták válaszra az ezzel foglalkozó topikot, sem a saját webshopjuk honlapján nem árulják el a DRM részleteit, ahogy fizetés elõtt nem vág a szemedbe semmit, checkoutnál sem.

Ezért is írtam aztán ezt: #56404

Egyébként most kíváncsiságból ránéztem, hát látom, hogy a mai napig milliónyi sirám van, mert szívnak a vásárlók, amivel csak lehet. Persze nyilván mindig az panaszkodik, akinek van is miért, de ilyen elõzmények és hivatalos reakciók után részemrõl 0% a bizalom. Undorító egy bagázs.
IMYke2.0.0.0
Az elõzmények nem-ismerete miatt felcsigáztál: mi volt a gond 'jéniksz"-szel?

wantonly
Hallod ZsZso, nekünk felfüggesztést adtak egy Blood Bowl miatt, most meg dugig van a steamgifts a The Ship sorsolásokkal, közben ezt is ugyanúgy ingyen osztogatják! Ennyit errõl. 😊
Az volt a vele a legkisebb baj, hogy innen nem lehetett fizetni. Sõt, azt még javukra is írom. Annak idején ki is fejtettem az okait, azóta feléjük se néztem, szóval lehet, hogy már a pokol tüzén égnek a férgek.
IMYke2.0.0.0
Én is tudok amerikánisül, de szeretem, ha kényelmesen játszhatok - magyar szövegkörnyezetben 😊

w77d
fuck... na mind1, végülis tudok ánglisül XD

Tinman
Ne is emlékeztess rá... már fizettem is volna az "új" verzióért amikor közölték, hogy magyarisztáni pénz büdös. Némileg nyugtat a tudat, hogy Új-Zéland ha minden igaz, már megveheti a szemetüket -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Pontosan.
Tekintettel arra, hogy a Pendulo-játékok honosításai az indító alkalmazásban ÉS a nagyobb méretû archívumokban egyszerre vannak, a megosztásuk problémás és persze illegális is.

Ez az hogy most érdekel a véleményem, pedig 2-3 éven belül esélytelen. Az Anachonox megvan, az FF-ek nem, pedig emlékezhetsz, hogy a Sátán Enix letölthetõ cuccának még, hogy örültem, amíg nem derült ki, hogy õk is csak egy elmebeteg leatomozandó vásárlószopató kiadó.
Ki mondta, hogy játékban? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ahhoz játszani is kéne vele :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Villámot égetek a homlokodba bádogember...<#boxer><#crazya><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
"amit bevallom végül cheattel öltem meg"

Semmi gond VoldeGab!

Tinman
Tényleg küldd végig... ennél jobban most kevés dologról érdekel a véleményed.

Persze csak akkor, ha FF VII és VIII credits is lepergett már. Egyszerûen akkora a szakadék, a 2 frencsájz' között, mint ide az Univerzum pereme.

Sudekitõl én semmit nem vártam, de baromira bejött végül. 10 legnagyobb pozitív csalódásaim között játékok terén benne van az elsõ 5-ben.

Egyedül a fõboss volt igazán genyó, amit bevallom végül cheattel öltem meg.

Én nem játszottam vele (a marha hosszú, elnyomhatatlan intró után már nem volt rá idõm, aztán meg töröltem), csak a közmegítélésrõl beszéltem. (Általában véve a kritikusok is szerették - a grafikát és a bugokat leszámítva.) Nekem mondjuk már ajánlották lelkesen olyanok is, akik konzolon is találkoztak a mûfaj színe-javával. Mindazonáltal ránézésre jobban vonz stílusra és látványvikágra, mint bármelyik FF.

De mindez persze nem jelent semmit, lehet ettõl még szar, ahogy jó is.