Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Nem ebbõl jön majd ki nemsokára egy felújított verzió? Vagy az PC-re nem jön?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Cseppet se bánd!

Fél órát nézegettem mi kellene, végül rájöttem, ha ingyen adja a játékait az EA akkor se érdekel... ami igen, az már megvan/volt/letoltam rég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Basszus! <#wow1> <#shakehead> Imádtam a játékait. Lords of Midnight és a Doomdark's Revenge voltak a kedvenceim. Nyugodjék békében!

Tinman
Durván benne éltem a C64/ZX-80/Amiga korban, de EGYETLEN játékával se játszottam, sõt nem is emlékszek a nevükre sem, pedig most megnéztem wikin, milyen címekbe vett részt :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Wohohoho!

Ez kell!!!

ollie
Meghalt Mike Singleton. 😞

Talán nem sokat mond a neve a legtöbbeteknek, de én - részben - a játékain nõttem fel. Klasszikusokat alkotott, mint pl. a Lords of Midnight.

zorrobomber
na ez ennyit bõven megér, maga a játék "semmi extra", de a szövegek hihetetlen jók benne 😄

IMYke2.0.0.0
Bard's Tale: 1,74 euro - s jár vele a klasszikus három rész is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Elsõ ránézésre nem sok minden változott, mármint a játékmenetet, grafikát tekintve, de azért lesz sok újdonság is: új szörnyek, karakterek, varázslatok. Szerintem minõségi játék lesz, mint az eddigiek. Trailer
ollie
arty
ma 18:00-kor lejár! el ne felejtsetek jelentkezni! 😉

Forza.

ZsZso
'Tán 1 órán keresztül volt aktív, de elszabtak vmit és a Supreme Commander 2 kulcs helyett az elsõ rész kulcsa került a pakkba, ezért újra leállították a csomag eládását. Most ezt próbálják helyre kalapálni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Nektek sem elérhetõ az Amazonos pakk? Tegnap óta lehetetlenség megvenni 😞
ZsZso
Saját tapasztalat? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
üdv

Remélem aki Amazonra regelt több ingyen dlc érdekében,az ugye nem a saját bankkártya adatait adta meg.

Ha igen, akkor gyorsan hagyja abba. <#dumcsi>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Green Light Bundle
$1 és $5 -os csomagok.

Elsõ blikkre egy kalap sz@r, de már többször bebizonyosodott, hogy ízlésficamos vagyok 😊.

Fpocok
De az akkor is elõny 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

tutituti
Elõnyhöz nem jutsz itt.Nem lesz nagyobb sebzésed,nincs több életed.Semmi olyan ami pl a world of tanksnál pl.

Amit te megveszel pl. kaja pia töltény azt kb majd 1 óra alatt össze is szeded illetve ezzel meg is ölöd a játék lényegét.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Halál a mikropaymentes játékokra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
"Lesz benne igazi pénzért vehetõ cucc is"

Szóval micropayment 😊

A DayZ standalone nagyobb tömeget fog megmozgatni egyelõre, annak a "milyenségén" fog múlni, hogy kinek lesz nagyobb az e(ladási)-peen.

Nem. Meg kell venni 1x. Havidíj nem lesz és a késõbbi tartalmak is ingyenesek lesznek. Lesz benne igazi pénzért vehetõ cucc is, de kevés és olyanok, amik a játékban is megtalálhatóak. 3 különbözõ csomagban lehet megvenni a játékot. Ezek közül kettõvel már az alfában is részt lehet venni (2 héttel a zárt beta indulása elõtt) és én ilyent vettem. Ma indul az alfa és ha minden igaz, akkor 10-tõl lehet tölteni.
Rapid81
Ez ilyen micropayment f2p játék lesz?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
maradnak

Percenként frissítem a thewarz oldalát és egyre türelmetlenebb vagyok. Állítólag hamarosan lehet tölteni, de áááááá! nem birom már
Carlos
Énis kihagyom. Nem az én stílusom!

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Köszönjük.
bármennyire is csábító, én kihagyom mert kis magyar közösségben tõlem mindenki többet játszana ezzel a stílussal.
Majd egyszer talán megnyerem SteamGifs-en....😄

Többieknek sok sikert. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

3 x Total War: SHOGUN 2 a SG.hu csoport tagjainak
http://www.steamgifts.com/giveaway/PQykq/total-war-shogun-2

Sok sikert !
DarkSector
War Thunder - Global Beta

Yuplay-en mindenkinek igyen....😄

Zomil
hogy én erröl lemaradtam... 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
nm. <#wave>

arty
digit... több van, olcsobbak is voltak, kényelmesebb is.
eladogatni nem fogom, nem érnek semmit használtan a pécé játékok, szal ... 😊

ami durva, hogy eszembe se jut mamár megnézni a dobozos pécés kínálatot, mert minek?

Forza.

wantonly
Én is voltam a hollandoknál, de ez a része valahogy sose érdekelt. Pedig sok más jó dolog van még abban az országban, amiért én is szívesen visszamennék, és vissza is vágyom. Persze a honfitársak tolták a zöldet ahogy a csövön kifért, minden fizetésüket "elsütizték", meg eltekerték.
arty
<#worship>

Magicka Watchtower ugrott a kosárba!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ja... a fejemben a tudod-milyen-kirakatok jelentek meg... <#vigyor5><#nyes>
My bad.
Füvet meg nem nyírok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Ja, nem, ez valami más. Coffee shopokban füvet lehet...nyírni. 😄

Be happy. :) Running!

ZsZso
Olyasmit is lehetett olvasni, hogy aki egy játékot "vett" az megússza, viszont aki a több játékot is berántott a fiókjába ezzel a kóddal arra lehet rá fog járni a rúd.

Fene tudja mi az igazság.

Jani21
Origin fórumon egy EA alkalmazott szerint nem lesz következménye a dolognak: "The coupon code is now expired; we’ll honor all sales made with the coupon code over the weekend and hope fans enjoy their games."

IMYke2.0.0.0
Alapvetõen tartok az ilyen "túl nagyszerû" akcióktól - ugye, kérdõív kitöltése és egy 20 dolláros játék a díj -, és általában beigazolódik a sejtésem.
Most viszont, az EA lehet, hogy hagyja az egészet. Aztán meg lehet, hogy mégse...
Utóbbi esetében azért, valamiféle kompenzáció járna, csak ugye az EA-ról beszélünk 😊

Volt most egy hír a mai napon, hogy az EA észrevette a bakit és még ki tudja mi lesz az így vett játékokkal. Jobb esetben marad, rosszabb esetben elvesznek, ha nagyon szigorúak, akkor account ban is lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Énis akartam vásárolni de valamiért nem mûködött a vpn-em, pedig a darkspore lehet jó lett volna.
De ezekhez amazonon nem kell semmi vpn.

Magasan több a digit-em. 190 a steam szerint, ami a valóságban kb. 120 lehet. Ezzel szemben kb. 20 dobozos max.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
huh olcsón vettem már nem jut eszembe honnan és keresem a számlát róla, de nem találom, viszont az miztos hogy maximum 2200ft lehetett attól nem több de szerintem még annyi sem.
Az Inversion volt 10 dollár, a Binary ettõl kevesebbért lett meg...úgymond fingé-hugyé. asszem Ratgab vagy Wesker által.

Nekem van ma ilyen napom, nem a te hibád!

Én ma meg vagyok zavarodva ez tény....XD

IMYke2.0.0.0
Félreérthetõ voltam. <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, a 20 dolláros bakira gondoltál, amit az EA elkövetett a hétvégén: Ingyen játékokat osztogatott az EA

Úgy van. Lassan felkérlek egy ratgab-világ, világ-ratgab szótár elkészítésére.

Mint említettem nem is kellett volna leírnom!

Szeressük egymást gyerekek napom van, lehet az volt a bajom...XD

Szóval részemrõl befejeztem a témát. :-)

IMYke2.0.0.0
😊))
Igaz, kulturáltabban folyik ott, mint az 51-es mellett, de azért a szakma ott is szakma. Az "olyan" lányok nem vonzanak 😊
Látványosságként felfogva a dolgot már más tészta - mindent a szemnek.
Sajnos, Amszterdamban nem voltunk sokat, mert egy vidéki kisvároskához igyekeztünk, de izgalmas volt. S mennyire az lehetett volna... 😊

Shep
Kösz. Binaryt honnan vetted, mennyiért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!