Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak 30 órám volt a darksoulsban, amikor azt IS töröltem, mert ELUNTAM.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Ez igaz ezért kell pont haverokkal játszani aki ugyanugy ráér mint te és nem rushol elöre fele !
Shep
Nem ezen múlik, haver pl. mindig lenyomja egyedül majd utána coopban és mégis odáig van érte. De, mint már írtam coppban egy szar játék is jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát igen wesker módszeresen megtalálja a szar játékokat! XD Mondjuk speciel a Darksiders 2 némi ízlésre vall,de amúgy igazad van...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Borderlands 2 Achievment 88 % 53/47 Complete de a többi is nemsokára meglesz ne aggódj ! xD
A virágbolti ugyanaz, mint az eredeti. Eredetiben max van achi, meg van coop. Én mindkettõ nélkül prímán megvagyok, szóval nekem nem jelent semmi pluszt a coop.

Különben is coopban nem tud az ember a saját tempójában játszani és ez engem egyre jobban zavar újabban.

wesker24
Persze ez mind a Dark Souls-nak köszönhetõ annyit szarakodott a játékkal hogy az életét is megunta már ! xD
Shep
Ú hát már szétrágta a kutya mikor véletlenül kiejtettem az ablakon 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Tõled félek!

Te kimaxoldtad a Darksiders 2-öt... az úgy magában azonnali belépést jelent egy nem éppen elit klubba :-D

/viccel

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
200 óra Siren LVL 50 Mechro Manci Lvl 41 nincs több mondani valóm
Én olyat nem mondtam, hogy rossz lett!

Imy leírja a #64505-ben, én is úgy gondolom a dolgokat. Csak én eluntam ennyi...

Mondjuk nekem újabban amúgy se sok játék ragadja meg sokáig a figyelmemet.

wesker24
Rögtön gondoltam !<#hehe>
wesker24
Ratgab No comment a többi meg akiket mind felsoroltál mindegyik virágboltival tolta szóval elég egyértelmû !
IMYke2.0.0.0
38 óra... 17-es szint. A sztori (van), a játék, a poénok ütõsek, mindenbõl több van, és nincs zsúfoltság.
Nincs több mondanivalóm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Majd valahogy túlteszem magam rajta...XD

wesker24
Én is ezt mondtam többen vagyunk akiknek bejön a Borderlands 2 mint akiknek uncsi ugy hogy ratgab le vagy szavazva ! <#hehe>
Tinman
Ratgab, Carlos, Totti, Shep... nekem ennyi már bõven elég :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Hülyeség Ratgab ugyis csak a virágbolti verzióval nyomta ugy persze hogy uncsi egyedül !

Nekem már lassan 200 órám van benne és egész jóra sikeredett az hogy ratgab-nek nem tetszik leszarom ! <#hehe>
IMYke2.0.0.0
Megkérdezhetnél még azért pár embert... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tehát a Borderlands 2 nem sikerült jól.

Köszi! Örülök, hogy nem ugrottam be... majd jó lesz a GOTY 3k-ért.

Tinman
"igen jó játék, de valahogy nekem uncsi."

Nope... az nem jó játék. :-D

ZsZso
én is <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
csak vicceltem 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát a boltosoknak van pofájuk egy pisztolyt eladni 250 forintért mikor az alapjáték volt 700?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
észreveszik és letiltanak

zorrobomber
és a zombis dlc ingyenes hozzá <#idiota>

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
De jó, hogy szólsz, bakker. Nem is láttam a Chopliftert. 😊 Virágboltban már kipróbáltam és tök jó emlékeket idézett föl bennem. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totál ugyanígy hagytam abba level 22-ön. Nagyon jó játék, nagyon sok újdonság, rengeteg tartalom, de valahogy nincs motivációm tovább játszani.

Viking Battle for asgard-ra gondolsz te szerintem, ami elvileg grafikai tuningot kap. Egyébként ezt nem is értem, mivel marha jól néz ki még ma is (néztem belõle HD minõségû videót és tiszta Fable!)

Egyébként hivatalosan ma jön ki, de se híre se hanva a store-ban!

Humoros nagyon és engem ez a zenére idézés is meggyõzött! A bárdunk meg nem teljesen 100-as...XD

Emlékszem volt olyan rész, ahol a narrátorral összevesztek...XD

Én is láttam (elõzõ részeket nem ismerem, de jókat hallottam róla), így szerintem egy choplifter HD társaságában szépen bevándorol a library-mba.

Carlos
virágboltban játszottam vele.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szégyenlem is magam, de valahogy nem megy. Nem tud lekötni.
Elismerem hogy igen jó játék, de valahogy nekem uncsi.

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Bakker, dobjatok már meg eggyel, hagy unjam már meg én is. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Üdv a klubban 😊

Carlos
No, lehet megkövezni.
Meguntam level 14-en a Borderlands 2-t.
Jópofa, nagyon sok újdonság van benne, de uncsi nekem.

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Inkább vadásszatok bolygókat, gyerekök. Jobb, mint a hangyaszedés. <#taps>

ZsZso
Bocsesz, de hát Te kezdted! 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Hehe, nekem is olyan 60-70 giveaway fut jelenleg. Nem hagyom elveszni a pontokat. 😊
wantonly
Én 3 DLC-t kaptam le innen, többet nem volt pofám, Shogun2 + Binary Domain DLC-k (ha majd egyszer meglesz a játék felhasználom).

Elõször még valós e-mail adtam meg, aztán rájöttem, hogy azt se ellenõrzi az oldal, a többi meg mind kamu adat.
Rapid81
Bakker, már mindenre jelentkeztem 3 hétre elõre, ami érdekel a Steamgifts-en és most megint van 280 pontom. XD Mi a frászt csináljak vele? 😊

arty
van 3 amazon accod
mindhármon ottvan ugyan az a mastercard
mindhármon aktiválod a 3x2$ ingyen kódot
stb

na, ekkor lehet h mindhárom accod bannolják!

Forza.

Tinman
+1

zorrobomber
nem nagyon figyeltem, miért is probléma ha megadod amazonnak a kártyaadataid?

DarkSector
Eléggé sértõ hogy ilyen amatõrnek nézel 😊

Azért nem ma kezdtem.

Binary Domain + Homefront + W40K: Space Marine betárazva... 😉

fery02
Köszi a tájékoztatást!
De jön valami felújított idén is. Nem? 😊
Igaz, arról gõzöm sincs, hogy az a hardcore verziónak felújítás-e.

Mindegy, csak valami hirtelen lángolás miatt írtam be. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
A felújított verzióra értettem. Bár gondolom kijön.
Mert akkor nem sok értelme van megvenni még így nagyon olcsón se ezt a jelenlegi Steam-eset, ha nemsokára jön egy felújított verzió.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ollie
Ez már a "felújított" verzió. Az eredeti Bard's Tale 1985-ös, ez az újabb változat meg 2004-es. Amúgy stílusában is ég és föld a kettõ, elõbbi hardcore, party alapú RPG, utóbbi ARPG paródia.

IMYke2.0.0.0
Bard's Tale megjelent PC-re is annak idején.