Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Fõleg a coffee shopokba érdemes benézni
;-)

Be happy. :) Running!

DarkSector
Íme a válasz Shep & Imyke

Idézet prohardverrõl a kedves kollegáknak köszönhetõen:

"Amíg nincs elég Amazon-brutál-pakk kulcs, addig él a kupon: SQRLUVIO
$2 OFF minden Digitális játékból (1/acc) = ingyen DLC

És itt van egy szûrõ, hogy miket tudnunk ezért megvenni "ingyen"."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na azt nem tudtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dj Tommy
Attól függetlenül kapható Originen is.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Shep
BD nem EA-s, hanem Segas

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A hétvégi EA-s bakira gondolsz?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
???????????????

DarkSector
Buzi akcióval megvettem a Binary Domain NINJA pack-ot! <#banplz> ingyen!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hollandiát imádtam, amikor kinn volta, röpke 2 hét erejéig .
Egy "laza" kirándulást mindenképp megér az az ország.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Menjetek stoppal úgy izgalmasabb is 😊

Tinman
NL-ra exeméknek volt :-)

Jelenlegi oldalbordám mondogatja, hogy jó lenne egy ilyen álomutazás NL-be, de kiszámoltuk, hogy benzin+matrica egy laza 100k lenne :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Igen, ez diszkrimináció, én mindenkit ugyanúgy utálok 😄

IMYke2.0.0.0
Holli dzsízusz! A gyûjteményedre mindig rácsodálkozok.

Nekem: dobozos van több. 200-egynéhány dobozos, és 91 elem van a STEAM-en, az (ha jól emlékszem) 53 játék.

Rapid81
Ez is nekem egy kellemes kis túra volt Kunhegyes-Szeged-Kisbér-Dunaújváros-Hajdúszoboszló-Kunhegyes útvonalon, minimál autópályával, mivel errefelé olyat nem ismerünk. 😊 Persze mindenhol melózni is kellett mellé.

Magánútban nem megyek ennyit. Kinek van arra pénze? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Butaság volt amúgy. Kifelé meg aludtunk Pesten anyoseknal, de hazafele éreztem az erõt magamban, de ahogy kiertem az M3-ra már tudtam, hogy hülyeséget csináltam. Életem legrosszabb/hosszabb másfél órája volt.
w77d
gyerekek ma egy kicsit rendezgettem a gyûjteményem és meglepve tapasztaltam, hogy a steam-es játékaim száma majdnem elérte a dobozosok számát. Ha pár éve valaki ezt mondja nekem, tuti lehülyézem, annyira a digit vásárlás ellen voltam.

Csak úgy szemléltetésként, a digit listám:

origin:

Ti jelenleg hogy álltok? Digit vagy dobozos? A digit kényelmesebb, de az egyedüli bánatom, hogy sosem lehet eladni.

Tényleg, nem volt valamikor egy olyan kezdeményezés, hogy a steam-en lehet majd tradelni?

arty

(csak a játék érkezett ma)

(barom shopto a rengeteg reklamácio-jegy után átvágta magát 3 fontal... 3 fontot balancbol, 12fontot paypalon át a masterkardomrol vontak.. VOLNA, mert a balancomon ottmaradt továbbra is a 3 font.... ergo nekem náluk is ingyen van a posta, mint zavviéknál 😄 )

Forza.

Tinman
And weeeee have a wiiiineeeer :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én nem így használtam.
A "zombi" amúgy sok minden viselkedésre ráragasztható - eklatáns példa az iPhone 5-vásárlók egyike, aki a kérdésre, hogy miben nyújt többet neki az iPhone 5 a korábbi 4-eséhez képest (ez feltételezi, hogy a riportalany elárulta, egy 4-es is lapul a zsebében) azt válaszolta: nem tudja, szerinte csak jobb.

Tinman
Céges ügybe nekem nem nagyon volt még ennél több egy nap.

Viszont amikor asszonnyal randiztam elõször aznap 2x444km-t toltam le, hogy találkozhassunk.

De a csúcs az Zeg-Amszterdam volt kb. 1300km-el.

Ez utóbbi kettõ egyébként könnyebb volt, mint a mai nap, mert baromira nem mindegy, hogy autópályán vezetsz le ennyit, vagy falvakon/kisebb városokon át, meg ugye sok helyre be kellett menni és ott melózni is illett valami hasznosat.

HappyHunter
Kicsit osztálykönyv feeling, mikor annyian lógnak hogy cetlire kell felírni a maradékot.:-D

Botond
Nekem 1500 km január másodikán. Brüsszel-Eger, szüleimtõl jöttünk haza. 😊
HappyHunter
Ja, ha a zombi nem az agyatlanul a trendet követõ, nem ritkán negatív értelemben használt kifejezés akár itt lenni akkor elnézést.

Valószínûleg ratgabot is ez zavarhatta.😄

Rapid81
Nekem az eddigi rekordom egy napra 712km, 2008 december 24-én, mert persze Karácsonykor kell ügyeletesnek lennem. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Ja-ja, ma 8 cégnél voltam 0 km autópálya mellett ~360km-t vezettem összesen, enni menet közben ettem (értsd: vezetés közbe), hogy mindenhová odaérjek, de nem is ez vicc, hanem az, hogy elfogyott a menetlevélen a rublika, már az aljára is alig fért :-D

IMYke2.0.0.0
Rászabadultunk a topikra, megint 😊

IMYke2.0.0.0
De én nem is az embereket nem szeretem, hanem (többek között, bizonyos) zenét - mondom én, hogy elbeszéltünk egymás mellett.
A "zombi" kifejezés pedig csakis a Sir Quno Jedi-s kontextusban, a vele folytatott beszélgetésben válik egyértelmûvé és nem sértõvé - ehhez korábbra kell visszaolvasni.

Botond
152 új üzenet? Ma mindenki szabin volt vagy mi van itt? 😄
HappyHunter
*Ratgabnak nem azzal van baja hogy nem szereted azt a zenét hanem hogy azokat az embereket nem szereted akinek bejön az a zene.

*Szerintem:-D

MerlinW

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Rengeteg pénz. 😊

Rapid81
Szerintem nem mindegy, hogy mit milyen hangszerelésben és kinek az elõadásában hallgat az ember.
Én például õket nagyon imádom:
The Piano Guys - Over the Rainbow
The Piano Guys - Adele - Rolling in the Deep

w77d
mondom pár hónap után kiszámoltatom megint a steam-el, hogy mennyit ér a profilom:

Found 235 Games with a value of
$4036.12 USD

Gyerekek aki a felét megadja viheti XD

Rapid81
Akkor hallgass Petõfit. Normális zenék mennek, nem agyonjátszva. Meg megy a rocktól, a chill-en keresztül az underground-ig minden, amit el lehet képzelni.

IMYke2.0.0.0
Mondom, hogy félreértesz. Egyre inkább nyilvánvaló, hogy valamit félreolvastál.

A véleményemet becsomagolhatom díszes, szalagos ajándékcsomagba is, az nem változik egyes dolgokról - és ahogy én elfogadom a véleményemrõl, ízlésemrõl stb. alkotott véleményét másoknak, és azt is, hogy mások rajonganak az általam nem szeretett - pl. zombi, vámpír téma, vagy zenei elõadók, filmek, színészek, stb. stb. - matériák, emberek iránt, úgy - a tolerancia jegyében - elvárom, hogy fogadják el az én véleményemet is, létezõként.

Nem véletlen, hogy közel 10 éve ott van az aláírásomban a "Szigorúan magánvélemény" - elegem lett, hogy mindig el kell mondjam, hogy én gondolom, érzem, tudom stb. így, s ettõl más még teheti másként.

S ebben a topikban is elõkerült már ez a téma. Éppen Veled, akkor is ilyen általad vélt okok miatt - holott, tényleg nem vagyok félreérthetõ ember. A közeg, amiben társalgunk szûkössé teszi a kétértelmûség, félreérthetõség árnyékának elhesegetését.
Ezért van ott az aláírásomban.

DarkSector
No problem. 😄

Nem értelmeztem én félre semmit. Nem értünk egyet ebben most (az utolsó mondatoddal meg fõképp: nem értek egyet azzal, hogy lezombizol másokat a zenei ízlésük miatt és te nem tolerálod, hogy én nehezményezem az ilyen jellegû hátrányos megkülönböztetést részedrõl... A nehezményezésnek köze nincs a tolerancia hiányához, hanem részedrõl pont ez utóbbinak hiányára akartam felhívni a figyelmed mások zenei ízlésének kapcsán.:-D).

Ez egy szép kis körmondat lett...XD

De ebbe inkább ne menjünk bele jobban.

Hagyjuk a témát nem lényeges, fel se kellett volna hoznom.

Evezzünk inkább nyugodtabb vizekre :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk - ezért irigylésre is méltóak, mert anyagias világban élünk. Minden más szempontból, a középszerûség kényelmes is tud lenni 😊

IMYke2.0.0.0
Valamit nagyon félreértelmezel - nem is megyek bele ebbe a dologba. Csak annyit: még véletlenül sem állt szándékomban ellened fordítani bármit is, és még csak haragos sem vagyok.
A véleményemet írtam le - nekem nem mérvadó zenérõl.
Szerintem, félre akartál érteni.

A tolerancia pedig arról szól, hogy az én véleményemet is éppoly elfogadható, mint az, hogy én elfogadom a tiédet a véleményemrõl.

MerlinW
Én is gyártanék hulladékot, ha annak hozományából az unokáim is boldogan élhetnek😊

[merlinw.org]

No offense, nem akarok flame-t indítani, csak tennék egy megállapítást, ha nem haragszol.

Érdekes fogalmad van a toleranciáról: Elvárod, hogy a te ízlésvilágodat tolerálják, de ezt te mások felé nem gyakorlod...

Ráadásul még megpróbálod az én elveimet ellenem fordítani, ráadásul úgy, hogy te abban nem hiszel és nem eszerint vélekedsz...

Ennek függvényében csak gyenge ellenérvnek tudom tartani részedrõl ezt a választ.

Elgondolkodtató dolog úgy érzem (no offense mielõtt félreértenéd, csak érdekesnek tartom a dolgot).

Ez a zombizás már-már lenézés kategóriába megy, amit végképp nem tudok hová tenni tõled... Nem gondoltalak ilyen indulatos embernek (mielõtt azt mondanád ez nem az tájékoztatnálak, hogy a lenézés erõs indulatokkal párosul).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Hát igen, ízlések és... ugye... 😊

Zomil
Nah én meg az ilyen elektromos duc-duc-tol tudom eldobni az agyam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0

Shep
Na ez már valami, ilyet lehet még linkelni! 😊

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül linkeltem - érdemes meghallgatni 😊

IMYke2.0.0.0
"Az én szememben az is hulladék." - az én véleményem. Lehet tolerálni 😊
Mások (kismillióan, ugye) ettõl még imádhatják õket. S miközben én zombiknak tartom õket (köszi SQJ a fogalmat!), addig õk engem, hogy - többek között - ilyen zenéket hallgatok: Avernus...Sirya (Original mix)

Shep
DE attól még az õ számára szar, vagy mindig oda kellene írni, hogy saját vélemény? Amúgy nekem errõl a gangnam-ról mindig a Gundam jut eszembe 😊

Én a liftes jeleneten szoktam röhögõgörcsöt kapni... Igazából nem tudom miért! Valószínû a színész fején, amit táncolás közben vág.XD

Én is gyártanám a pénzt ha lenne rá lehetõségem! És nem ítélek ezért el senkit. Õk ehhez értenek, a nép kajálja, miért ne csinálnák?

Ügyesek, jól teszik, hogy pénzt keresnek vele.

By the way a leszarozást/ hulladékozást azért nem tartom jó dolognak, mert egyszerûen nem igaz. Ez ízlésbeli különbség és lehet, hogy másnak meg a te ízlésvilágod nem tetszene. Az egyik legfontosabb dolog a világon a Tolerancia!