Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Itt már csak a vádaskodás, meg a többi sz@rhajigálás megy, hogy befeketítsék. Sehol nem olvastam olyat, hogy bármit is ajánlottak volna neki. De lehet én tévedek. Akkor is, õ már letett valamit az asztalra. Olyat, amit mi, meg az ország 99.9%-a sosem fog. Csak az a rohadt irigység...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ollie
A GOG-os az eredeti verziót árulja, nem értelek.

Shep
Én nem szidom de valahol a szidalmazók is érthetõek, mert nyilván ide is azért jött mert többet, jobbat ígértek neki és nyilván nem is járt rosszul, most meg ,hogy máshol ajánlanak többet oda megy, kissé ilyen zsoldos szerû az egész és gondolom sokaknak ez nem tetszik, pedig mindenki ezt csinálja nap mint nap csak kicsiben pl. mikor nem a sarki közértben veszi meg a húst, hanem kimegy a piaci henteshez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Lényegtelen, hogy miért jött át. Annyi érmet hozott, mint kevesen mások. Hozta a sikereket. Nekünk. Nem másnak. Aztán most meg elmegy és mindenki szidja, mintha az elmúlt sok évben semmit sem tett volna le az asztalra, értünk, nekünk. Röhej.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
De onnan vajon miért jött át? 😊 Amúgy meg mindig jön ez a bezzeg a foci duma, el kell fogadni ,hogy a világ legnépszerûbb sportága és lehet, hogy furcsa de nálunk is azt szeretik a legtöbben, nem, nem az amerikai focit ami ugyan jó, én is nézem vagy 6 éve, meg minden de nincs olyan jó, mint egy hagyományos foci meccs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mert máshol nem? A foci már nagyon régóta nem tiszta sport ebbõl a szempontból, ha az lenne nem lenne annyi érdekes eredmény, 90+-ban 1-1 gól, hogy x legyen a vége, 2/1-ek tömege és lehetne még sorolni. A foci is a pénzrõl szól, meg a fogadóirodák és az ázsiai kartell bevételeirõl, na és az adósságban úszó klubokról, mert gondolom azzal nem mondok újat, hogy a nagy sztár csapatok többsége hitelekbõl vásárol és hosszú idõ óta komoly adósságaik vannak. Persze van olyan liga pl. a holland 1 ahol csak addig nyújtózkodnak ameddig a takaró ér, újabban a németek is kezdenek ebbe az irányba haladni. Hollandok pl nem véletlenül nincsenek sehol az európai kupákban, mert a kinevelt tehetségeket elõbb utóbb eladják külföldre.

Rapid81
A "sikersportágak" meg úgy lettek sikeresek, hogy vért izzadva, fûtetlen edzõteremben szenvedtek a lányaink/fiaink, aztán utána persze már támogatni kell õket, mert a semmibõl jõve hozzák az érmeket. Addig meg le voltak tojva. A foci semmit nem hoz már évtizedek óta és öntik bele a pénzt. Mit önti, lapátolják.

Rapid81
Semmilyen ösztöndíjat nem kap egyelõre, mivel az 35 éves kor után jár. A másik meg az, hogy azért megdolgozott, nem tudom miért kell sajnálni tõle.

Mondjuk a magyar embertõl nem is tudom, hogy mit várok. Amíg hozza az aranyakat, meg a többi érmet, addig a mi lányunk (alapból Szerbiából települt át), aztán amikor visszamegy, nem mellesleg családi okok miatt (férje után megy), akkor egybõl büdös bunkó. Tipikus magyar hozzáállás.

IMYke2.0.0.0
Ha nem lenne tiszta: Petrovics Kálmán szegedi klubvezetõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hogy õszinte legyek engem nem nagyon zavar, szerintem õ már bõven túl van a csúcson.

IMYke2.0.0.0
Petrovics Kálmán lányát (Panna) ismerem, és évekig együtt laktunk a Szántó egyetemi kollégiumban, Pécsett. Sõt, 'Kálmán-bá'-val személyesen is találkoztunk. Sokszor.
A siker-sportolóink (köztük Natasa is) nem panaszkodhatnak - ezt elhiheted. Kapják egyrészt a havi, megközelítõleg 400.000 Ft-os állami "ösztöndíjat", a klubjuktól a fizetést , és a szponzori juttatásokat.
Emellett, kapják a különleges elismeréseket - mind a világversenyek után az olipmiák után.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
az auto nem tört az 1. részben?

amugy meg inkább az uj verzion dolgozzanak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Sajnos teljesen egyetértek, itthon a focit csak pénzmosásra használják...más sportágak meg kb. le vannak...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fery02
iPhone-osok, iPad-osak örülhetnek! Ma jelent meg iOS-ra a Carmageddon, ami ráadásul csak a mai napon még ingyenes is.
Videó alapján meg szomorú is vagyok, hogy a GoG-os verzió ehhez képest mennyire hányadék minõségû lett, pedig csúsztatták nem is keveset.

Örülnék, ha valahogyan ezt a iOS verziót PC-n is lehetne futtatni, mert tényleg ég és föld a különbség.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Éppen kajak-kenuban jellemzõ, hogy amíg nem nyersz olimpiát, "csak" világ- és Európa-bajnok vagy, addig örülhetsz, ha tudod fizetni a számláidat. És ez más egyéni sportágakban is így van. És... nem folytatom, mert marha hosszú lenne, és éppen megyek el itthonról.
tototto
Én nem hogy nézem de még ki is járok meccsekre néha nb1, nb2 illetve nb3ba rendszeresen anno amikor blszben voltunk még idegenbe is rendszeresen (ugye ott minden csapat bp-i volt)

IMYke2.0.0.0
A siker sportágaink köszönik szépen, jól vannak - némelyik még ráadásul túl is van szponzorálva.
Személyes indokai felett direkt átsiklok: Janics Natasa (lel)lépése például nálam is kivágta a biztosítékot.

Rapid81
Még mindig van ember, aki néz magyar focit? XD A itthon foci arról szól, hogy qrva sok pénzt el lehessen lopni, nem az eredményekrõl. Hiú ábránd bármiben is reménykedni.

Az már más kérdés, hogy én speciel utálom a focit, de ezek az állandó "na majd idén" dolgok elég nevetségesek.

Ráadásul azoktól a sportágaktól veszi el a pénzt, amikben jók vagyunk vagy lennénk. 😊

IMYke2.0.0.0
Egy próbát megér - hiszen, csak be kell másolni a SweetFX tartalmát a játék könyvtárába.

grebber
Valaki nemtudja hogy ez a Sweet FX UE-es játékokhoz való grafikai "szépítõ" cucc jó -e a Gears of Warhoz is?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ja és azért engedtessék már meg nekem ,hogy reménykedjek egy esetleges kijutásban, köszönöm.

zorrobomber
hogyne, én a román meccsen ott leszek! most is mentem volna ha nincs a gépújítás projekt, cserében tévén meccsezés közben nyomtam la noire-t 😊

Shep
Hát én nem emlékszem mikor álltunk utoljára ilyen "jól", most a legutóbbi megrendezett portugálos csoportot nem számolom ide, mert azt mindenki tudja, hogy ott direkt volt úgy rendezve a menetrend, hogy a végén még éljenek a remények és legyen sok nézõ a stadionban de ez most azért más-

Shep
ezért írtam ,hogy van még némi remény és még ha meg is van a 2. hely még akkor is ott a +2 meccs, úgyhogy én is tudom de akkor is jobb úgy nekiindulni majd a tavasznak ,hogy van még remény, nem pedig kivert kutyaként.

grebber
Évrõl évre ez megy. Mindig úgy néz ki jól állunk aztán rájönnek ez is kevés.
Ha ebben a csoportban a 3. hely meglesz már az is egy kisebb "csoda" lesz!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
<#eljen>

zorrobomber
Hosszú még a sorozat és a meccsek között sok az idõ...

IMYke2.0.0.0
Jövõre elverjük a románokat és tuti a 2. hely 😊

Shep
Jó kis meccs volt, a bekapott gól után úgy elkezdtek focizni ahogy már régen láttam õket, talán van még némi remény a 2. helyre.

IMYke2.0.0.0
Törököket szépen elvertük. Én is néztem. <#nyes>

Shep
Valaki próbálta már azt az új ninjas oldalscrollos platform játékot? Video alapján egész jópofának tûnik.

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship><#worship><#worship>

IMYke2.0.0.0
Hatalmas önzetlenségrõl tettél tanúbizonyságot - <#worship><#worship><#worship>

Fpocok
Én tökre örültem, amikor hallottam, hogy készül. Amikor megláttam milyen lett, már nem mosolyogtam :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

tototto
Hurrá a greenlight projekt keretein belül jön steamre az új giana sisters játék 😊

ollie
És az a jó benne, hogy a kiadók nem szólhatnak bele a fejlesztésbe.

ollie
Durva, hogy 4 millió dollárt összeszedtek a Project Eternityre. Remélem tényleg nagyon jó lesz.

ZsZso
Aki filózott azon, hogy Steamen vesz most olcsóért Dungeon Defenders -t, az lesse meg ezt az Amazonos ajánlatot is! (2-es pakk $5.62 -ért)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tototto
Na hát ez csúcs, köszi, nyerünk a törökök ellen fociban most meg nyerek steamgiften asszem erre mondják ez az én napom 😊

Szóval. Úgy van, h gratulálok a Pendulósos csomag nyertesének, aki nem más, mint tototto, aki nem tudom, h ki, de mindenesetre gratulálok neki. 😄

Van még ez a 3, amire holnapig lehet este 8-ig lehet jelentkezni. (ha valaki lemaradt volna róla esetleg)

Ja és hát mivel ócó volt, meg minden, meg mivel ismét felszabadult 1 hely az ajándékoknak, meg minden. Ezért van 1 ilyen is csütörtök este 8-ig meg minden.

Az elsõt. Nem kérdés.
Prince23
Én is a WoTR-ra voksolok. Mérföldekkel jobb. Viszont a Chivalry max a pályákban és a siege módban a legjobb. a Többi mód számomra fabatkát sem ér, ez a lovagi torna feelinges KotH mód teljesen felesleges. Az jó, amikor elkeserdésükben az utolsó állásnál a királyt kell védeni (a legjobb stattal bíró játékost), na meg a csatakiálltások...enyiben jobb a Chivalry... elsõ blikkre

tutituti
bétáztam vele.Nagyon jó.
Bár én még mindig a War of The Roses mellett voksolok mert ott több a taktika és a csapatjáték.
viszont itt jobbak a küldetések és azért az unreal motor miatt is szebb.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
A 2 elég gagyi lett... ha szereted a kemény RPGt, akkor az elsõ részt vedd meg 😄

szabii98
Hali!
A Dragon Age 2-t érdemesebb megvenni, vagy az 1-et? Ha a kettõt venném meg, akkor az számít hogy az 1-el nem játszottam még?😄

I met God. She's black

MerlinW
Két hetes videó, miért nézne ki másképp?

[merlinw.org]

De állítólag fele olyan jó sincs és a grafika se olyan szép, mint itt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Most jött ki STEAMre
Ha lenne pénzem, azonnal megvenném, nagyon jól néz ki, és olcsóbb is mint a másik hasonló játék.

DarkSector
Én tudtam róla, csak nem használtam mert egyrészt vpn-es nem igazán szeretek szöszmötölni, másrészt meg vpn-em sem volt...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Ez az elsõ jó Royal csomag, ezt én is megvettem😊

[merlinw.org]