Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szivesen
Egy darabig most leállok.
wantonly
Köszi! <#eljen>
fery02
Nincs mit!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Oil rush senki, mindenkinek az kell a pakkból?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Az utolsót nem találtam meg ezek szerint. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Daell Drow
Na en meg errol le maradtam, pedig volt is itt linkelve 1-2 napja. <#rolleyes> Ugy nez ki most meg nem torolnek jatekokat.
Botond
Botond
Azon kívül is van 3db 3 DLC kiscsomag.
Renjike
karakterek meg hasonlók . olvasd el külön 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
ezis valami osztogatós akció, nemgond nekem addig gyülik a pont...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
te jó ég, dungeon defenders-hoz mi ez a sok dlc??

fery02
Duke Nukem Vödrök ácsívmenc.
Kérdezz nyugodtan! Többek között ebben a játékban is sikerült megszereznem minden acsit.
Most a Super Meat Boy-al küzdök. <#idiota>

Amúgy üssetek, de délelõtt ezt a The Bard's Tale-t sikerült összekevernem a Bardur's Gate-el. 😄
Na, utóbbihoz emlékeztem én hamarosan érkezõ újra kiadásra. 😊

Magyarítás hiányában szkippelem is sajnos a Bard's Tale-t, gondolom elég sok szöveg lehet egy ilyesmi játékban.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
van benne android játék?
Ha nem akkor nem érdekel...<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
indie royal bezsákolva, to the moon tulságosan vonzott 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
sokan halottam nemtetszésüket
de szerintem jó gém meg az oldscool is az volt. 😊

Rapid81
Nem bírtam ellenállni a Choplifter-nek. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
2070-hez nem csak a Deep Ocean van?

[merlinw.org]

arty
Ubi sux 😞

Forza.

Shep
De a Doom érzést egyik sem tudja visszaadni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Kösz, spóroltál nekem 4 eurot 😊 (ejj de nincs pénzem, az új gép cserében hasít 😊

arty
Viszont sok masban igen, igy inkabb azokkal jatszok 😛

Forza.

arty
Jah, minden sarkon, minden szorny utan...

Forza.

Shep
Ú, hogy én azt ,hogy utáltam a Chaos Engine-ben.

Seth
A quick save általában gyökeresen öl ki bármiféle izgalmat,feszültséget a játékokból, már már csalásnak számít 😄

PSN ID.: Beegabor

Jani21
Szerintem meg a jó öreg jelszavas rendszer a legjobb. <#vigyor>

Shep
De az sosemnemis volt a Doomokban 😊

arty
Csak sajns AI sincs 😄

Forza.

Rapid81
Már akinek. Általában az összes checkpoint-os rendszer el van toszva és sosem ott ment, ahol kellene. Quick Save-vel meg akkor mentek, amikor én akarok és nekem tetszik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
Checkpoint ezerszer jobb mint a quicksave.

Forza.

Carlos
anno 1404 megvan. Lehet hogy elõveszem, de a DRM baromságot én sem szeretem!

Þór vígi þessi rúnar

Botond
1404 lekerült mert nem csinált steam patchet ubi, 2070 királyság, nincs vele gond csak halom dlc van, meg múlt héten jött ki a kieg, jobb be várni karácsonyt.

180 új üzenet, gondolom ma is szabin volt mindenki. 😊
ZsZso
Jaja ... az szvsz csak egybe jó!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Másik kettõ amúgy a To the Moon és a Blackwell. Azért váltottam fontolgató módra, mert a Blackwell egy trilógia(?) utolsó része ha jól tudom.

zorrobomber
Ja, pont azért fontolgatom, mert az 5-bõl 3, köztük az Oil Rush is érdekel.

Rapid81
Ok, kissé lemaradtam. 😊

Rapid81

zorrobomber
Kár hogy az amúgy jó Anno sorozat egy DRM pokol tudtommal, és az 1404 nincs is steamen jelenleg.

grebber
Oil Rush kell belõle? 500ft-ért átvenném!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Nem tudom mennyire érdekel titeket online kvízjáték, de ma találtam egy elég jó oldalt.

www.kvizcafe.hu

Jó a dizájn, elég igényesnek tûnik a játék is és az a jó benne, hogy másokkal lehet élõben játszani, ráadásul értelmes nyeremények is vannak.
Csak gondoltam szólok😊
Carlos
néztem Doom új kiadás trélert.
Hááát... neeeem... azon én beszarok, megáll a szivem, leesek a székrõl, stb. Parázós játékokat nem szeretem.

Kéne valami jó városépító stratégia.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
"nem vagyok a fanja"

Én tudom, te írtad😊)

Majd a Halo 4 után jöhet a Doom. Más FPS úgy sem lesz már idén ami érdekel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
URAK!
ÉN nem mondtam, hogy rossz játék. Nem vagyok egy nagy FPS fan, de ezt kipróbáltam, mert nagyon mondták, hogy jó. Tény, hogy wirágboltival nyomtam és ezért a multi kimaradt (amúgy sem szeretem a multis cuccokat, d3-ban is leszartam a coopot).
Én egyszerûen meguntam.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Mondjuk ebben van valami, bár azért nagyon nem lehet eltévedni, mert ha jönnek szörnyek akkor jó felé haladsz 😊

zorrobomber
hehe, egy Indie Royale bundle amit szerintem megveszek, ilyen se volt még 😊
http://www.indieroyale.com/

To the Moon
Oil Rush
Blackwell Deception
AVSEQ
Reprisal

DarkSector
tudom 😛

Seth
Nem feltétlen. Az említett Halo faék egyszerûségû ehhez képest. Itt azért lehet kavarogni ha elmész véletlen egy kapcsoló, kártya mellett 😊

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Ha vissza is nyered a neved, ezután is csak suttogva mondjuk ki😊

[merlinw.org]

Hazucc...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.