Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy darabig most leállok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kérdezz nyugodtan! Többek között ebben a játékban is sikerült megszereznem minden acsit.
Most a Super Meat Boy-al küzdök. <#idiota>#idiota>
Amúgy üssetek, de délelõtt ezt a The Bard's Tale-t sikerült összekevernem a Bardur's Gate-el. 😄
Na, utóbbihoz emlékeztem én hamarosan érkezõ újra kiadásra. 😊
Magyarítás hiányában szkippelem is sajnos a Bard's Tale-t, gondolom elég sok szöveg lehet egy ilyesmi játékban.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha nem akkor nem érdekel...<#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de szerintem jó gém meg az oldscool is az volt. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Þór vígi þessi rúnar
180 új üzenet, gondolom ma is szabin volt mindenki. 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem tudom mennyire érdekel titeket online kvízjáték, de ma találtam egy elég jó oldalt.
www.kvizcafe.hu
Jó a dizájn, elég igényesnek tûnik a játék is és az a jó benne, hogy másokkal lehet élõben játszani, ráadásul értelmes nyeremények is vannak.
Csak gondoltam szólok😊
Hááát... neeeem... azon én beszarok, megáll a szivem, leesek a székrõl, stb. Parázós játékokat nem szeretem.
Kéne valami jó városépító stratégia.
Þór vígi þessi rúnar
Én tudom, te írtad😊)
Majd a Halo 4 után jöhet a Doom. Más FPS úgy sem lesz már idén ami érdekel.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ÉN nem mondtam, hogy rossz játék. Nem vagyok egy nagy FPS fan, de ezt kipróbáltam, mert nagyon mondták, hogy jó. Tény, hogy wirágboltival nyomtam és ezért a multi kimaradt (amúgy sem szeretem a multis cuccokat, d3-ban is leszartam a coopot).
Én egyszerûen meguntam.
Þór vígi þessi rúnar
http://www.indieroyale.com/
To the Moon
Oil Rush
Blackwell Deception
AVSEQ
Reprisal
PSN ID.: Beegabor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.