Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mármint úgy akartam mondani hogy nekem amire kellett volna a PI azt most meg tudom csinálni a telefonomon. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
ó, nem, kösz <#worship>
minden fillér spúrolás jól jön 😄

DarkSector
Hátha érdekel valakit X360-on Batman AC (2990 Ft) -50% off...és még a DLC-kre is!

Irány a live ->

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Remélem nem késõ, de SQRLUVOC kóddal csak $4.21 ~ 900 Ft!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
De, ahogy írtam - az én taníttatásom kismiska volt az Õ pénzeléséhez 😊
Olimpiáról maximum ellopni tudnék aranyat, a biztonsági õrök mellõl - nagy eséllyel el is kapnának 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Az jogos. Bezony sok pízt elköltöttek rád, ez tuti és egyetlen aranyat sem hoztál még olimpiáról! 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
"Magadat meg ne keverd bele" - Rapid81 hozott engem a képbe: #64752

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Telefonnal hogy lehet egy lapon említeni? A kettõnek teljesen más a célja/célközönsége. Vagy én nem látom át megfelelõen a dolgot? Én azt hittem, hogy a Pi legfõbb célja, hogy HTPC legyen belõle.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Ilyet én is akartam venni, még jó hogy vártam vele, viszont most hogy itt a buta telefon már nincs szükségem nagyon rá...😄

Sir Quno Jedi
Na ez is színhülyeség, ezeket azért fizették ki, hogy megnyerje nekik, gyakorlatilag fizettek az éremért elõre. Ennek nagy része nem az õ zsebébe vándorol ráadásul, hanem járulékos költség, amit akárkinek kifizettek volna, akit kiküldenek.

Magadat meg ne keverd bele, te szart sem érsz ennek az országnak, azt gondolom sejted! 😄 Mint sokan mások se.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Assassin's Creed 3 Crysis - Láthatatlanná válhatunk az Assassins Creed 3 multiban

IMYke2.0.0.0

Tinman
Váááá most látom, hogy az egyik videóm nem privát lett már le is csapott rá 4 ember... nem szabaaaaaaad! Élõrõl érdemes majd :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Még csak egy lapon sem említhetõ az összeg Vele, és a ráfordított összegekkel. Ezt Te is tudod. 😊
Ráadásul, nekem Diákhitel és bevállalt munka kellett az elvégzéséhez.
Neki csak egyetlen világversenyre kreditált versenyzõként való kiutaztatása, ellátása, jutalmazása többe került, mint az én egyetemem 😊

Rapid81
Ezzel az egyedüli baj, hogy a kenyér már lemaradt. Csak cirkusz van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
No, azért az állami pénzen való taníttatásod elég sok pénz felemésztett nekünk, szóval csak csínján. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Panem et circenses - Cirkuszt és kenyeret a népnek.
Ez az olimpia.

Sir Quno Jedi
Ez már magánügy, de támadni õt botorság. Õ érte el amit elért, nem õ tartozik az országnak, hiszen õ szerzett dicsõséget ennek a népnek.

Épp ezért beteg dolog a versenysport és kb. értelmeten is, fõleg az olimpia...

IMYke2.0.0.0
Ettõl még eshet szarul a dolog. 😊

wantonly
Nem, két Deus Ex:HR. Írtam a supportnak.
Sir Quno Jedi
Ez színhülyeség Imi. Oda megy ahov akar és azt csinál amit akar. Minden válás nehéz, de ez is csak üzlet. Inkább egy faja búcsúztatót szerveznének neki és elismernék az eddigi szereplését (netán ünneplet hõsként távozhatna), ehelyett éppen hogy meg nem lincselik. Miért kell a rosszra emlékezni, ahelyett, hogy a jóra koncentrálnánk?! Ha menni akar, ha mennie kell, hát menjen, nem fogjuk ezért bántani (fõleg, hogy ide is csak áttelepült). Mi maradunk.

Szép volt, jó volt, köszönjük meg neki, segítsük a céljait és tartsuk meg jó emlékezetünkben, EZT teszi egy kultúrált ember.

IMYke2.0.0.0
Nem vettem sértésnek.
De, én nem is "szarok" a magyarok fejére, több sikeres világverseny, több milliónyi belém feccölt pénz után, és megyek át a szomszéd országba. No offense.

Rapid81
Nem sértésként szánom, de mondja ezt az az ember, aki nemrég még azt írta, hogy menne külföldre dolgozni, ha lenne lehetõsége. Az, hogy most valaki sportoló, orvos vagy informatikus vagy kõmûves, semmivel nem másabb, amikor kimegy külföldre dolgozni. Szerintem...

Fabio Capello
Nem, a The Shipnél tényleg két példányt kapsz.

tototto
Ha ugyan attól akkor nem a Ship az? Mert ott egy cd kulcsért mintha két példányt kapna az ember ha jól olvastam hogy az egyiket tovább adhasd, de lehet hülyeséget beszélek

tototto
Hihetetlen, most meg egy Rome Total Wart nyertem Artytól, köszönöm szépen!
Asszem kitöltök egy lottó szelvényt jó szériám van 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor viszont igen, illik írni neki egyet és a supportnak is 😊

wantonly
Egy személytõl nyertem mind a két példányt, de természetesen visszaadom.

Fabio Capello: Akkor ezek szerint mindenképp kell írni a supportnak is. Köszi az infót.
IMYke2.0.0.0
Mázlid. Másrészt, az egyikrõl le kell mondanod 😞

Fabio Capello
az egyiket visszaadod, elmagyarázva az esetet a giveaway indítójának, és a supportnak. Nem lesz semmi baj, a rendszerben látják, hogy igazat mondasz.

wantonly
Ööö.. Mi van akkor, ha steamgifts-en egy idõben kétszer megnyertem ugyanazt a játékot? 😮
fery02
Igazad van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Mindig ezt hallom, de ha kijutnánk nem így lenne, nyilván nem nyernénk meg a csoportot de nem verne mindenki szarrá minket több góllal 1 x azért lenne meg pár 1-2 gólos vereség ami simán vállalható.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tototto
Most kijutunk, ne legyetek negatívok 😉

wantonly
Nem néztem a legutóbbi meccset, biztos jók voltunk és tényleg szurkolok teljes szívembõl a csapatnak, de ha esetleg egy nagy adag szerencsével ki is jutunk egy vb-re, kiesünk mielõtt kettõt pislognánk, a nagy csapatok simán elvernek minket. Néha olyan ostoba taktikával tudunk játszani és annyira szerencsétlenek vagyunk a pályán, hogy ennek csak alázás lesz a vége.
bakkerman
mint focibuzi ebben igazad adok neked

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Mi a szarok vagyunk definíciója? Szerintem átlagosak vagyunk és nem szarok és azért megy bele a pénz mert jobbak akarunk lenni és mióta nem az a kopasz majom van az élen azóta igen is van fejlõdés. Mondjuk francot foglak itt gyõzködni titeket, mocskos antifocisták 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Akkor sem! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azért a fociban elég szarok vagyunk és mégis tolják bele a pénzt. De minek!!!

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Pedig a nagypályás fociban szarok vagyunk. Nyilván van lejjebb is, de attól mi még szarok maradunk. Tudod mikor fogunk mi kijutni megint eb/vbre? ha mi rendezzük 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Visszavonul és nyit egy zumba fitness klubot 😊

Shep
Egyrészt nem vagyunk szarok, ha szarok lennénk akkor ott lennék ahol pl. Andorra másrészt meg ez a nép sportja tetszik, vagy sem, nincs még egy olyan sport amit annyian szeretnének, néznének, ûznének valamilyen formában ,mint a foci. Fedett pályás távolba nézés nem számít 😊

IMYke2.0.0.0
Jézusom, mi lesz még ebbõl... 😞

Fpocok

IMYke2.0.0.0
Én nem akartam ennyire nyersen fogalmazni. Õ is ember, vannak vágyai stb. Csak az, amit és ahogy mûvelte esett szarul, szerintem sokunknak.

Fpocok
Szerintem meg olyan sprotba nem kéne ennyi pénzt pumpálni, amiben szarok vagyunk... csak hát a cigánykirály kedvenc sportja, szóval...

A natasával meg az a gond, hogy már a zolimpia elõtt el akart menni, csak ugye a pénz. Aztán meg most menne és még követeli is, nem túl szép. Ahogy az sem, hogy olyan pénzt követel a párjának, ami nem illeti meg, na meg elismert edzõt alázni... nem túl szép dolog. Remélem az éttermet is bukja.

Shep
Engem mondjuk hidegen hagy ki mennyit kap, meg miért, nem sajnálom tõlük mert sokat dolgoznak a sikerért és rengeteget feláldoznak az eredményért de ettõl függetlenül én a focitól sem sajnálom a pénzt, mert biztos az én belemagyarázásom de igenis látom a fejlõdést mind klub, mind pedig válogatott szinten úgy érzem végre elindult valami csak nem szabad letérni az útról.

ZsZso
Egy rövid ideig még ingyenes a Carmageddon az iTunes -on. Akinek van i**** -ja, az szedje.
(tesztelni nem tudtam, nekem nincs ilyen eszközöm)

IMYke2.0.0.0
"A másik meg az, hogy azért megdolgozott, nem tudom miért kell sajnálni tõle."

Senki sem sajnálja tõle - félreértesz. Azzal is tisztában vagyok, hogy milyen körülmények között edzettek annak idején a fiúk, lányok, Szegeden - jártam is ott.
Nekem, mint honpolgárnak esik szarul, hogy fogja magát, és a szövetség felajánlása ellenére, inkább a szerb színeket választva megy a férje után.
Ugyanis, a szövetség tiszteletteljesen, ultimátumok nélkül, azt kérte tõle, hogy ha ki is költözik, a másfél évtizednyi munkáját, támogatottságát, és a nekünk szerzett sikereit ne dobja sutba azzal, hogy Szerbiának hajt majd a késõbbi versenyeken.
Õ pedig úgy döntött, inkább utóbbit választja. S mint honpolgárnak, nekem ez esett szarul.

S állj, ne ragadj még billentyûzetet! Igen, tudom, hogy minden percben vannak hasonló "átigazolások" a világ minden sportjában! Viszont, most, konkrétan ez, szarul jött ki, nekünk, magyaroknak.