Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Youtube?! --- Ugye csak poénkodni akartál?
Zenét hallgató ember minimum 320 kbit/s-ben tolja a kedvencét. FLAC már sem luxus manapság.

"vagy éppen bármikor tölthetõ a netrõl." --- És mi van, ha nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ez már érthetetlen...
milyen mentések? Backup? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Munka?
Aki ennyit dolgozik gépen nem okoz gondot vinyót venni.
Aki média felhasználó:

Milyen filmek?
- Filmeket egyszer megnézem, max 2x és megy a lomtárba, talán 1-2 régi klasszikus van meg de azok DVD-re irhatóak...

Zene?
- Minek zene mikor eleve van online muzsika, max 1-2 fontosabb zenát eltárol az ember -> youtube?
- De akkor sem több GB.

Játékok?
- Megintcsak ahogy írták nem értem minek tárolni összes Steam játékot, mikor ahogy David írta 150 játékból 10-12 játékkal lehet aktivan játszani max.
- A maradékot DVD-re vagy éppen bármikor tölthetõ a netrõl.

Vagy lehet csak nekem elég egy 80GB/SSD-ben egy 64-es is elég lenne/ rendszer és még egy 1 terrás vagy nemtudommekkora adatokra.
Nem csak azért mert a win 2 sec alatt tölt be, hanem mert a játékokban is számít az ssd. Vagy munkában vagy bármi más tevékenységben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Anime, telepített játékok, fordítások , és zeneszerzéshez, szerkesztéshez szükséges finomságok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Zene, Steam, Sorozatok/animék, régebbi winyok mentései amik ugy gondoltam kellenek vmi miatt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
We're Doomed! Tényleg.

Just Dance Gangnam Style!
"A PSY megasiker Gangnam Style mindenhol ott van, miért épp a Just Dance 4-bõl maradna ki hát? A Ubisoft bejelentette, hogy jövõ hónapban már tölthetitek is a fél milliárdos nézetséget (YouTube) verdesõ koreai számot. Az ár nem fog eltérni az eddigi Just Dace DLC csomagokétól, 240 MS pont egy dal."

Shep
Igen és ott legalább lõni is lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Igen - az "alaptéma" korszakos, viszont mind a GITS, mind a késõbb "RÁ" hajazó sztorik tették fogyaszthatóvá a dolgot.
"Armitage III" (és folytatásai) is jó, ebbõl a szemszögbõl.

IMYke2.0.0.0
Clannad-ot elkezded, abba nem fogod tudni hagyni - fõként, ha az elsõ rész ügy üt nálad is, ahogy azt tervezték.

MerlinW
Mégis mit tárolna? Magánügy😊 Nekem pl. tele van 4TB-nyi lemez.. ~2,5TB-nyi munka, 1,5TB-nyi Steam cuccok, filmek, zenék stb. A szokásos.

[merlinw.org]

DasIsFuck
bár a mátrix és a ghost in the shell azért nem annyira egyke mint azt szokták emlegetni.
tény viszont, hogy a mátrix nem jött volna ghost in the shell nélkül.

ember vs gép témáról jut eszembe régebben ment még az A+-on egy errõl a témáról szóló anime.
A címét nem tudom most csak h a fõcímzenéje nagyon bejött, de az is érdekes témát boncolgatott.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DarkSector
Én megkérdezném hogy minek a nagy tárhely?
Mit tárolsz a vinyókon?

DasIsFuck
mondjuk nálam az hátrány h a gépem már nem tud az új címekkel megbírkózni így kipróbálás se jöhet már szóba, de azért megjegyzem h ezt érdemes lehet majd beszerezni.😄

Zomil
Nem vagy egyedül Clannad-ot én is mindig halogatom, mondjuk én inkább azért, mert nem akarom h utána szar kedvem legyen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DasIsFuck
csak nekem a drámákkal van egy kis fentartásom így nehezebben akaródzik rászánnom magam.
pl clanand nekem is fent van a majd egyszer megnézem listámon.
mondjuk nem tudom miért talán mert félek h ha nem fog eléggé haladni a story akkor ráunok.(mondjuk nemrég faltam be a breaking bad 5 évadát 1 hét alatt szóval nem a drámával van a bajom😄)

Lehet, hogy annyi, de jó...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A "The Girls Who Leapt Through Time" az nekem is kedvencem. A Redline számomra közepes volt, nem jött be annyira. A King of Thorn-t nem ismerem 😞

IMYke2.0.0.0
Így van. Végig is játszottam a játékot, és nekem a sztori tetszett is.
Csak az nem, hogy mindenképp a kínai lányka lesz AZ, akivel együtt haladunk... azt a hatalmas ziccert kihagyták a készítõk, hogy a vonatra szállás elõtt a másik nõi karaktert kiválasztva az is legyen, aki a fordulópontot jelenti... Akkor 2 végigjátszás belefért volna.
De, kipróbáltam, és a program akkor is a kínait adja.

Zomil
akkor te rosszat néztél, mert a Blue Gender 26 részes 😄
(viszont nekem is nagy kedvenc)

Egész estésböl pár érdekes: King of Thorn, The Gearl who leapt trough time és a Redline(egy nagyon jo versenyzös anime, tipikusan ilyen hollywood-i popcornmozi)

Errõl szól egyébként a Binary Domain is többek között!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ha akcióra vágysz, akkor Ghost in the Shell: Solid State Society-sorozat 😊

IMYke2.0.0.0
Mert nem is azon van a hangsúly. 😊 A gép vs. ember témán, azon az etikai kérdésen, hogy joga van-e az embernek elpusztítani egy már érzõ gépet, aminek, effektíve õ maga adott lehetõséget arra, hogy érezzen. stb.

IMYke2.0.0.0
Nem, azt nem láttam.

Shep
Attól még nem tetszik ill, hát nem rossz csak kevés az akció 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Imy Blue Gender megvolt? Na az még nálam marhanagyot ütött! Fantasztikus jó volt, mondjuk az tényleg csak 10 rész.

IMYke2.0.0.0
GITS pedig alaptéma. A Matrix-ok is neki (többek között) köszönhetik a létezésüket.

Én is így szûrök, de van amikor akkora pozitív meglepetések érnek egy-egy semmibõl jött cím kapcsán, hogy a földig csücsül az ember.

wesker24
Dota2
wesker24
Van egy extra Dita2 példányom lehet jelentkezni ! 😄
wesker24
Shep
Ja és ilyen egész estésbõl, Ninja Scroll, D a vámpírvadász, Sword of the Stranger meg az appleseedek a jók, a Ghost in the sell pl. annyira nekem nem jött be a 2 meg pláne nem.

Shep
DBZ? Jobbat én még nem láttam, pedig elkezdtem azért nézni jó párat, még ezt az új Blue Dragont is meglestem pár rész erejéig de sehol nincs a DBZ-hez.

IMYke2.0.0.0
Igen, értem mire gondolsz - sajnos, az otakuk ilyenekre vágynak. Egyre több új(abb) anime bele is gyömöszöl mindent a 12-26 epizódba ezekbõl a közkedvelt sablonokból... sajnos.
De, a folyamat igazából nem is most kezdõdött. Már a kilencvenes évekbeli, mainstream animékben is voltak olyan elemek, amiket manapság már megszokottnak tekintünk .
Last Exile az bizony a drága - még japán szemmel is! - mainstream, szerencsére. Steins;Gate hááát... A Sword Art Online-t meg félretettem a listámon, amikor majd lesz ilyenhez kedvem.

Valóban kevés, "egy lendülettel" megnézhetõ sorozat jön ki. Eléggé könnyen félretehetõk ezek a tucat animék egy-egy rész után 😞

Ellenben, mondjuk az Elfen Lied-del, amit az elsõ percektõl a végéig nem bírtam abbahagyni.
A listámon, az általam a címek mellé írt kommentek - szerintem - elég beszédesek.
"Clannad" és az "Clannad: After Story" is tartalmaz fan service-t, de szerencsére közel sem olyan durván, mint a maiak, s a sorozatok bizony, abba is hagyhatatlanok voltak. Faltam az epizódokat, az elsõ rész elsõ 6 percének élménye után.
"Dennou Coil", "Freedom", "Kara no Kyoukai", "Saikano", "Serial Experiments Lain", is nagyon jó. Az "õrült" animék közül a FLCL, a Hyakko, a Sumomomo Momomo, egész estés filmek közül a "The Sky Crawlers", "Vexille" stb.

Zomil
olvasd el a leirásukat, abbol is sokat le lehet szürni 😊

DasIsFuck
igaz, csak a játékoknál azért egyszerûbb szûrni😄

pl én már címrõl kitudom szûrni ami abszolút nem érdekel.
animéknél meg ehelyett elveszek a címeikbe XD

Zomil
Azért mindig van 1-2 gyöngyszem az katuális szezonban amit érdemes nézni 😊
Olyan ez, mint a játékipar csinálják a tucat dolgokat amiket biztosan megvesznek az emberek meg van néha 1-2 kiemelkedö darab 😊

DasIsFuck
igazából én egy nagyobb árkategóriára vagy inkább úgymondom aaa kategóriás játékra gondoltam.

tehát ami pl 50 euróba kerül vagy került annyiba mikor kijött vagy ment bõven a reklám a játékkal kapcsolatba.

nekem pontokat nézve a Victorya 2 és a Kings bounty AP eggyaránt 20 pontba került.
mondjuk a pontok kicsit becsapósak mert pl sacred,ghost master,lost souls...gamek eggyaránt 10 pontokért vannak fent én meg 10 pont alatti indi galaba nyertem õket.

No p. Nekem tetszik! Tudod milyen makacs és eltántoríthatatlan vagyok, nem zavar mások véleménye...XD

DasIsFuck
engem se ezek zavarnak, mert tisztába vagyok pl az ecchik sablonjaival és elfogadom, de régebbi sorozatokba legalább volt egy történet szál ami köré legalább épül, de néhány újabb sorozatba meg azt vettem észre hogy a komplett örültségen kívül semmi nincs a sorozatba.

most pl itt van ez a sword art online(gondolom erre gondolsz az mmorpg-s sorozatok alatt).
még ok is lenne ha megint nem egy ilyen világmegváltó akármibe akarnák elõadni.
Így egyszerûen nem tudom komolyan venni.
De persze mivel olyan kevés a fantasy hogy az ilyenekkel kell beérni.

de csak hogy két pozitívabb példát mondjak pl amit jelenleg is nézek a steins gate illetve még van a last exile ami eléggé megfogott.
Ezeknél nem érzem azokat a hibákat és probléámákat amit az elõbb említettem.
Ellenben mikor múltkor bepróbálkoztam egy friss mainstream animével(guility crown) nem tudtam hova fussak annyira idegesített az egész mert szinte tele volt azokkal a dolgokkal amik engem az animék világából nagyon taszít.

csak még egy pillanatra visszatérve az ecchikre pl az a durva h egyre több az olyan ecchi ami hentaikat megszégyenítõ perverzséggel bír.
Komolyan tudnék mondani olyan hentaikat amikbe kevesebb az erotikus inkább perverz jelenet mint egy egy ilyen ecchibe.
ok csinálják csak akkor csinálják meg hentaiank de ne ilyen kamunak ami lényegébe ugyan arra való mint egy hentai...

Mindenesetre manapság eggyre inkább kell szûrnöm az animéket mint régebben.
Régebben emlékszem szinte mindent megnéztem amit elkezdtem még ha nem is tetszett...

KiruHoshino
Dota 2 kulcsot cserélek. Pm akit érdekel.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

DasIsFuck
én pl abszolút kimaradtam ebbõl a dragon ball korszakból.
igazából én annyira nem is szeretem az ilyen tele-animéket.
jobban szeretem ha 20-30 rész alatt lezárják a történetet vagy évadot és nem ilyen végletekig tartó story.

IMYke2.0.0.0
Sértõdés ne essék: "Szigorúan magányvélemény"

IMYke2.0.0.0
Dragon Ball az a legalja.

IMYke2.0.0.0
Viszont, a Ghost in the Shell-ek (Ghost in the Shell <1995>, Ghost in the Shell 2: Innocence, Ghost in the Shell 2.0) egész estés anime-filmek. Nem sorozatok 😊
GITS-sorozat is létezik, azt is nézd meg 😊

IMYke2.0.0.0
Supreme Commander 2 játszik? Vagy Reign: Conflict of Nations? Rig 'N' Roll?
Ezek 1x,99 €-ba kerülnek.

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, kövezzetek meg, de valamelyik nap láttam a cool-on vagy az axn-en 1 részt a Dragon ball Zed-bõl és tátott szájjal néztem.

Az az anime még a mai napig is akkor klasszikus, hogy az hihetetlen. Imádom!

ollie
Én ezeket nyertem összesen:

You Won: Turba
You Won: Space Giraffe
You Won: SpaceChem: 63 Corvi
You Won: FlatOut: Ultimate Carnage
You Won: Dota 2
You Won: Faerie Solitaire
You Won: Drakensang
You Won: Sanctum

Esetleg a Dota 2 annak számított, mert akkor még 50 pontért lehetett ré jelentkezni, ha jól emlékszem

Rapid81
Meg a Final fantasy. Annak a másik része már gagyi lett. Az elsõ nagyon üt, a Gaia-s.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Egyetlen anime (vagyis 2), ami tetszett az a Ghost in the Shell 2 része, amit láttam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nem szabad õket kér arcra tömni és nincs baj. A slice of life még mindig jobba bejön, mint ezek az MMORPG-s animék, amikben valamelyik hõs a való életben egy lúzer, a digitális világban meg a megmentõ szuperhõs... Ilyeneket kerülöm.
Ha lesz kedvem, egyszer, talán nézek egyet-kettõt. De addig is, bõven akadnak gyöngyszemek, amikben akad még "fan service", de a gyakorlott anime-nézõ vagy már észre sem veszi a direkt túlzásokat, vagy éppenséggel helyén kezeli õket, és még mulatságosnak is tartja azokat.
A "groping", meg "pantsu" dolgokon már meg sem lepõdöm egy animében.