Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Ha már vinyók, meg gépek, akkor NAV Epic Fail. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DasIsFuck
innen ki nyert már steamgiften nagy árkategóriás játékot?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
hát azért azt meg kell hagyni, hogy manapság kezdek rájönni, hogy az animék túlnyomó többségét nagyon egy bizonyos korosztálynak csinálják ami oké.
1-2 éve nem hittem volna hogy ezt fogom mondani pedig.

csak azt nem értem h az pár éve ezekbe felnövõ embereknek(mondjuk ott japánba) miért elég ez vagy hogy elég ez.
Nem tudom engem ezek a bugyutaságok és logikátlanságok, sablonok amik egy ilyenbe megtalálhatóak már zavarnak.
Fõleg hogy a klasszikus fantasykon alapuló animék jóformán kipusztultak, csak ezek a modern slice of life-al kevert fantasyk vannak zsákszámra😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
Én még látni sem láttam akkora vinyót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
3,3 meg 4,0 TB vinyó tele az orvosi eset, azt azért lássuk be. 😊
zorrobomber
Egyébként sem értem miért kell néhány embernek ekkora ügyet csinálni ebbõl. Prociból meg akármi másból nincs ekkora flame, pedig pár embernek tuti van itt erõsen overkill "kórájhét" gépe amire semmi szüksége nincsen.

ollie
Na, ez sokkal jobb, mint a humblebundle féle volt. Úgy értem, hogy ismertebb szerzõktõl vannak a könyvek.

zorrobomber
mimimi?? nem értek az ssd-khez, és tudom hogy van különbség köztük, de az tény hogy ~22-ért már kapsz 128GB-os Kingston-t 😊

ZsZso
StoryBundle - e-könyvek

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil
elég gyenge :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
45 ezrem lenne, akkor boldog lennék.

SATA3-as alaplapom sincs, ráadásul. S erõs CPU-m sincs. Játékokhoz meg erõs VGA-m sincs...

Ha valamit "beújítok" és a többi marad a 4-5 éves konstrukció, akkor adtam annak a bizonyosnak egy csókot.
Már írtam, engem a Windows 7 boot és a programok indulási sebessége nem zavar.
Aminek örülnék, az az Ableton és mondjuk a Sony Vegas, Photoshop renderelési sebességének gyorsulása.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
15 ezerért minden gyorsul kivéve egy programot
vs.
45 ezerért minden gyorsul

;-)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Praetorians jó játék. Én szerettem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
IMYke2.0.0.0
😊 Nekem az eleje tetszett meg, és ezrét szereztem be a 6 részbõl álló OVÁ-t olyan idõszakra, amikor ilyen akcióra vágyom.

Seth
Amennyire tetszett az elején, akkora elmebaj kerekedett belõle. Bár tény, hogy látványos.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Szigorúan BD 1080 ajánlott.

IMYke2.0.0.0
Animében meg: "Karas - Klikk!

IMYke2.0.0.0
Amit nézz meg: "Tears of Steel" - teljes mértékben Blenderrel készítették, élõszereplõkkel. Na, engem ilyesmi szokott érdekelni egy CGI-ben is: történet, még ha nem is teljesen egyértelmû.

IMYke2.0.0.0
Black Lagoon-ba bele-belenéztem, és be is szereztem MINDENT ami Black Lagoon. Majd sort kerítek a megnézésére is 😊
Az akció történetek nem mindig vonzanak.
Ezért írom/írtam mindenhol, hogy engem a CGI-filmek nem hoznak lázba.

Shep
Black Lagoon-t ismered, na az pl. tök jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ha nincs benne akció akkor én nem tudok ilyesmit nézni, nekem kell, hogy legyen izgalom, lövöldözés, vagy legalább kardozás 😊

IMYke2.0.0.0
Fél perc kevés. Ha csak ennyibõl ítélnék, akkor a akár 2 tucatnyi kiváló animérõl is lemaradtam volna.
A "Clannad" az egyik legütõsebb anime a világon. S hidd el, nem kell hozzá "akciózás" (minden értelemben), hogy az legyen.

Shep
Hát fél perc alatt leszûrtem ,hogy ez nem az én világom, csak beszélgetnek, meg érdekesen futnak 😊

IMYke2.0.0.0
Lehetne az is. 😊 - Elsõ epizód.

Shep
Clannad az valami gyógyszer neve? 😊

Shep
Objectdockot pont azért találták ki, hogy nel egyen semmi az asztalon ha nem akarod, nekem pl semmi nincs még a lomtárat is levettem.

bakkerman
aztakurva...nekem 1 HDD-m van két particióra osztva,egyiken CSAK a win van(ez nálam alapszabály,semmi más nem mehet oda),egy jó 40 GB van adva neki,a másikon meg marad a ~440-450 giga(tehát 500 GB-s vinyóm van),jelenleg 9 telepített játék,17 telepítetlen(tehát csak letöltve),4 xvid film,5 sorozat(szintén xvid),3-4 alap program,zenéket nem töltök le,ott a youtube,mindent megtalálok. ez az adatmennyiség nálam még határeset,abszolút rühellem,ha sok ikon van az asztalon,meg sok mappa. szabad helyem még ígyis van 250 GB...4 terrát telepakolni az korrekt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Ennyit még nem néztem meg 😊
Amit megnéztem, azt vagy töröltem, vagy kiírtam DVD-re, BD-re. Természetesen, a csakis többször nézõseket, vagy kategóriájukban abszolút überelhetetleneket .

IMYke2.0.0.0
Én nem láttam még ilyen olcsón. Mondjuk, 64 GB-os nekem a vicc kategória. Csak az Ableton Live Suite-om megeszik 20+ GB-ot a hangfájlokkal, VST-ikkel. S ha SSD-t vennék, akkor csakis miatta, hogy a zenei remixek renderelési ideje ne a zeneszám ideje + 50% legyen...

Nekem 120+ GB lenne elég.

Tinman
Ha egyet megnézel rajta hagyod?
Ha igen: Miért?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
400-450+ anime sorozat van a gépemen 😊)))

Tinman
Hogy ööö... hát.... ööööö.... <#ijedt>

arty
"és leperkálni 20/30+ ezer Ft-ot egy közepes-szar SSD-ért..."

14-15k áfával egy kimondottan jó 60-64gigás ...

Forza.

wantonly
Ja, most jövök rá, hogy a Dota 2 az Free to Play lett elvileg, de aki vásárol egy hozzáférést az kap bizonyos extrákat.
IMYke2.0.0.0
3.3 TB-nyi hely: 10,2 GB szabad helyem van, a 3 HDD-n ÖSSZESEN. (C partícióm 50 GB-os, és azon is van 8+ GB - sok program)

arty
valamit te is igencsak rosszul csinálsz 😊 vegyél SSD-t és használd ésszel 😉

Forza.

IMYke2.0.0.0
"Nekem fontosabb a nagy tárhely, minthogy gyorsabb legyen 😊"

Dettó. Engem nem izgat, hogy a Windows-ig 15 mp alatt jutok-e el a Power gomb megnyomásától, vagy 1 perc 10 mp alatt.
Mert, mikor bekapcsolom a gépet, nem azonnal ülök elé, hanem elintézem a folyó ügyeimet, behozom a kaját, megmosom a gyümölcsöt stb.

Játékok alatt pedig mások is elismerték, hogy nem hoz létfontosságú újdonságot, ami miatt rohanni kellene a saját példányért, és leperkálni 20/30+ ezer Ft-ot egy közepes-szar SSD-ért...

davidka003
120 Xbox game amibõl talán 10-el fogsz játszani késõbb is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wantonly
Azt olvastam, hogy azért van sok, mert akinek már megvolt és játszott vele az kapott 1 vagy 2 Dota 2 giftet.

Amúgy nekem is azt írja a steam, hogy megvan... Nem értem én se, de most feltelepítem és megnézem. 😄
Zomil
Én ilyen nyomi tárolos tipus vagyok 😄
Minden letöltött sorozatot/animét eltárolok a winyon... 😄
A filmeket mondjuk nem, de steam-en is kényelmesebb, ha sok minden le van töltve, mintha mindig kellene várnom 2-3 orát mire letölt vmit.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem tudtam, hogy vásárolgatsz te is tõlük. Mindenesetre nekem azért akad itthon jó pár jóság, ami nincs meg nekik, illetve nem vettem meg mindent még egyszer. Mondjuk nyilván nem is a Little Big Adventure foglal sok helyet, hanem mondjuk a régi FMV-s javak vagy olyan relatíve újabb játékok, mint a Jade Empire - illetve általában a BioWare mappa.
grebber
Nem szeretek újratelpiteni játékokat. Steamesekkel együtt van vagy 2** feltelepitett játék.Olyan 120 Xbox game, filmszámot meg zeneszámot már nem is irok, mert ahogy leütném már kopognának az ajtón.

Next PC upgrade: 2022

tutituti
Lehet én vagyok ennyire tájékozatlan de ma felnéztem steamgifts-re és meglepõen sok a dota2.

na mondom megpróbálok egyet,hátha alapon.
De kiírta hogy nekem megvan,pedig én nem vettem meg és nem is kaptam meghívót rá.
ingyenes lett vagy a steam jólelkû volt velünk?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tinman
Régi dobozos játékaim "backupja" a GoG-on van nagyrészt...

Nekem majdnem minden dobozos játékomról van backup (ami megvan Steam és GoG-on is, azokról nyilván nem kell), hogy pár kattintással tudjam telepíteni õket, valamint ne függjek a már egyre rizikósabb optikai meghajtómtól. Hasonlóképp vagyok az audió CD-kkel. Persze a 4 TB az nekem is sci-fi.
Tinman
"4TB nyi HDD már elég szûkös"

NC. <#whatever>

Tinman
Ez azért érdekes, mert vagy dobozos játékaim vannak (azok a polcon) vagy digitálisak azok meg a store-ba, bármikor letölthetõek.

Filmekkel is egyszerûen vagyok: Letölt, megnéz, töröl.

Hová kell a nagy tárhely?

1080p videókat rögzítgetek mostanában és fixen 100GB-on elférek (létrehoz, konvertál, forrás töröl).

davidka003
Warez szarokat letörlöd, filmeket amiket megnéztél/sosem fogsz megnézni azokat letörlöd.
300 GB-al bõven elvagyok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;