Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Sata 2 only SSD-t talán már csak a gagyi Kingfast márkában van, az meg kerülendõ.

Sata 3-as kártyát NEM szabad megvenni! Próbáltunk több fajtát, egyik sem váltotta be a hozzá fûzött reményeket és nem is voltak olcsók!
Értsd -> Egyszerûen nem tudta azt a sebességet, mint pl. egy Intel-es Sata 3-as porton/lapon.

OCZ Vertex 3 vagy Agility 4, ha a legjobb ár/teljesítmény arányt preferálod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
SSD off:

Srácok, az SSD-vel kapcsolatban egy kérdés.
Valszeg eladom a mostani régi 80Gb-os Sata vinyót.

Mire érdemes odafigyelni?
Sata2 vagy Sata3, mennyit tesz? Illetve ha nincs Sata3 csatim PCI karit venni érdemes?
Legolcsóbb 64 GB-os elég lenne, csak nemtudom mit érdemes válogatni?

Valakinek tipp?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Még a járókeretes csiga is gyorsabb, mint most a steamgifts.
Rapid81
Akkor ezért van telefosva vele a Steamgifts. Megint alig lehet használni, viszont a pontokat is alig lehet elkölteni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Panzeradler
Sajnos igen, egyelõre csak a spectator elérhetõ, viszont minden olyan játékos akinek megvan a dota 2 kapott 2db tradelhetõ giftet.
wantonly
Ebben nem vagyok biztos, akkor lehet nektek van igazatok és csak meghívással elérhetõ.
Zomil
nem véletlenül a spectator része volt csak elérhetö?
Mert azt viszont szabadon le lehet tölteni, de játszani azzal nem lehet.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Sajnos ezek a random %-os kódok nekem sem élnek már... bezzeg ma akciózták le a kb. 3/4 éve vágyakozva figyelt Darkness II-öt X dobozra, ahhoz kellett volna :-(

Azért köszönöm neked is meg Shepnek is, hogy megpróbáltátok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Nem egészen, mert én sem jelentkeztem bétára, nem vásároltam meg, de nekem is szabadon letölthetõ és játszható volt. Ma megnyertem steamgifts-en a retailt és annyi pluszt adott, hogy hozzáférhetek a bétához is, ha akarok.
MerlinW
Lesz, ha megjelenik. Most még 28€ early acces van, vagy beta invite, ha kisorsolnak.

[merlinw.org]

Shep
Merlinre ne hallgass 😊, nagyon jó, ha a Messiah tetszett ez is fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Free to Play.
MerlinW
Szabadság van benne persze. Hogy nagyobb-e az jó kérdés. Az összképpel van bajom. Olyan semmilyen. Nincs... lelke? Nem tudom. Engem nem fogott meg.

[merlinw.org]

Bence94
igen ? Pedig úgy tûnik nekem, hogy sokkal nagyobb szabadság van benne ? Messiah-ban kidolgozottsága mellett az elképesztõen jó harcrendszer fogott meg.Hihetetlen mennyire élvezetes még ma is!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
Õ az én japán kedvencem. Mind a 12 albuma zseniális. Kitaro-t is szeretem, bár ahhoz kell egyfajta hangulat. Keiko kisasszony viszont világbéke😊

[merlinw.org]

MerlinW
Szubjektív: Messiah szuper játék, Dishonored egyzser játszós felejtõs. Egy próbált azért megér.

[merlinw.org]

DarkSector
Nah az ilyeneket azért nem.
Semmi gond a Jpó zenével de ezt nem hallgatnám itthon. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bence94
320 kbit/s-tól elfogadható és csakis lossless fõleg ha egy kedvelt dologról van szó, sõt akár 24 bit is!

On: Dishonored tényleg nagyon jó lett ? Dark Messiah egyik kedvencem tõlük. Hasonló kicsit ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Dj Tommy
Ha már zene, akkor itt egy kis Japan eurodance.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
Elhiszem, 1 Xerkszész album után. 😄

IMYke2.0.0.0
Személyes vélemény: nem jó zene.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
ha már zene, csak most csak nektek csak mix:

FTP Remix

DarkSector
ja értem, de ezt miért nem írod ki 2 példányban dvd-re?
vagy olyan sok adat?

Rapid81
Azt valaki tudja, hogy miért írja nekem a Steam, hogy már megvan nekem a Dota 2? Sosem vette meg. Sosem volt hozzá bétám, semmi, mert nem komálom az RPG-ket. Mégis azt írja a Shop-ban, hogy már megvan és telepítsem. Alatta meg ott van, hogy vegyem meg az Early Access-t 28€-ért. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Dehogy...csak vannak olyan adatok amik többször megvannak, meg régebbi winyokrol lementett adatok amiket ugy gondoltam, h még kelleni fognak.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Én is rádiót hallgatok...128kb/s...szóval nekem a zene nem téma a vinyón, max 3 albumnyi zene ha le van mentve.

meg a google-ban van egy mappa a könyvjelzõk közt néhány kedvenccel....ennyi. 😄
Filmekbõl klasszikusok vannak 200GB talán összvissz...játék az van de csak mert nem kell másra a szabad hely...ennyi.
Saját személyes cuccok meg DVD-n.

Ha Imyé esetleg nem mûködik, szóljál, nekem is van egy október 31-ig felhasználható.
Shep
rádión szoktam én hallgatni 96-ot is az még nekem éppen elmegy a 64 már nem igazán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A VBR távol sem jobb minõség.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
128 meg 192k szokott lenni.

DarkSector
Ja bocs nem tudtam hogy ennyire muzikális vagy, én más stílust szoktam hallgatni meg haverok, nekünk egykutya csak stereo legyen. 😊
Meg megfelelõ hangrendszer sincs, mert a kilóbájt önnmagában szart sem ér ha egy kinai stereo hangfalon hallgatnám.

bocs amúgy één is kbit-re gondoltam csak elírtam 😛

Shep
Akkor tévedtem de a minõséget illetõen nem mert nekem ilyen 128k-s mp3-ak vannak 😊

IMYke2.0.0.0
Én MP3-at is hallgatok. De, amit csak lehet azt FLAC-ben, WAV-ben. S nincs milliós hangszettem, és nem is feltétel hozzá.

Rapid81
Akkor már VBR. Kisebb helyet foglal és ugyanolyan, ha nem jobb minõség. 😊

DarkSector
Ja akkor elnézést kérek.

IMYke2.0.0.0
Nem 320 bit, hanem 320 kbit/s:

Shep
De õk nem mp3-ról beszélnek, õk nem hallgatnak akármit, mint mi,a pórnép 😊

DarkSector
Várj most nem értem, vagyis van egy nagy vinyód amin a kisebb vinyók képe van?

DarkSector
Jogos, viszont ellenkezõleg sem kell olyanon meglepõdni hogy jujj 64GB az milyen kevés meg semmire nem elég.
Hát nem elég ha minden felesleges szar rajta van. 😄

IMYke2.0.0.0
Küldtem 😊

balee4
Gyönyörû ^^

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
320bit?
Mert mindenkinek olyan hangrendszere van?

Mivan ha nincs net?? Akkor sem száz GB-ok a zenék. 😊
32GB-ra felmegy legalább 5-6000 zene. Ennyit nem hallgatsz meg 1 hét alatt sem.

Tinman
Megpróbálnám, hátha<#worship>

Rapid81
A koreai F1 futamot is a kis sárga intette le. XD Most ott nagyon nagy ember lett.

IMYke2.0.0.0
Nekem egy hete küldtek utoljára egyet - meg egy olyat, ami aznap éjfélkor járt le. Küldjem a korábbi kódot privátban.

MerlinW
Backup mondjuk nálam külsõ HDD-n van, havonta egyszer megy a tükrözés, a munkák pedig szerverre mennek 4 óránként.

[merlinw.org]

Tinman
Zavvi kódja nincs valakinek?

The Ship-et tudok érte adni, giftelhetõ.

Zomil
Youtube zene meg én is remélem, h csak vicc 😄

Zomil
backup is...nem szeretném azt, ha beszarik egy winyo egyböl repül minden...

MerlinW
A háttértár olyan, mint a lakás. Mindenki belakja és senkinek semmi köze ahhoz, hogy hogyan és mivel. Amolyan privát szféra.

Igen, van ~200GB-nyi zeném. Igen a 90%-ért fizettem. Igen flac és aac (400-500MB/album). Komoly hangrendszerem van, a YT-s és online 128kb-es zajokat nem szeretem. Továbbá azt szeretem hallgatni, mindig amihez hangulatom van.

Filmek. Többnyire régi klasszikusok, amiket többször megnéz az ember, illetve sok új cucc, amire nem volt még idõm.

Steam: Lásd fent, van, hogy alkalmanként 10 játékkal is játszom 10-20 perceket. Mert ehhez van kedvem. Továbbá minek várjam amíg letöltõdik, ha ott a 2x2TB-os lemez a gépben? Amiket egyébként összesen 35k-ért vettem 2 éve.

További kérdés?😊

[merlinw.org]