Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézõpont kérdése! Engem Downey vasembere kifejezetten szórakoztat! Bírom a stílusát!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt akartam kihozni belõle, hogy lehet te egy sima akciófilmet vártál és ezért untad a sok dumát, ami a filmben volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Indiai csemegék:

Best of

Indian cyborg OMFG

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Nem értem mit akarsz. Én a filmet eredeti hanggal néztem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tutituti
mondjuk nálam batman és ironman nem szuperhõs.
csak egy gazdag ficsúr akinek kisebbségi komplexusa van.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kitalálhatom! Sok volt a szöveg?

Fpocok
Szerintem unalmas volt néha.

Nem értem mi bajod volt a szinkronnal! Szerintem rendben volt! Szövegeknek is van értelme (persze csak akkor érted igazán, ha láttad a Thor-t, Amerika kapitányt, Vasember 1-2-t, mert hogy ezekre sok esetben épít a film).

DarkSector
Ja értem de nekem egy akciófilmben nem a szövevényes mentsük meg a világot story érdekel hogy õszinte legyek...😄

Amúgymeg: JESUS!

Széjje szopom magam milyen filmeket hagytam ki...igazi retro. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
A magyar szöveget nem értem hogy tudták így elrontani. Sok helyen tök mást mondanak mint az angolban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

*Unalma=Unalmas

Hossza=Hozza

Hosszú volt? Igen
Unalma? Egyáltalán nem! Minden percét élveztem.

Az akciók egyszerûen pazarok voltak.

Robert Downey szokás szerint zseniálisat alakít vasemberként (hossza a nagyképõ, tudós playboy-t, Amerika kapitányt alakító színész szintén hozta a formáját (Amerika kapitány filmben is nagyon jó volt szerintem), Thor-t alakító szintén nagyon jól hozza a figurát, Sólyomszem és Fekete özvegy (igazi vörös vadmacska... örületesen jó seggel).

Egyedül Bruce Banner figurája lett egy picit fura (az színész nem az igazi, de a CGI Hulk már nagyon jó lett).
A filmben nagyon jól adagolják az akciót és a beszélgetõs részeket (eleinte totál széthúz a csapat, mivel totál másképp látják a világot... nekem ezt is nagyon izgalmas volt nézni az akciók mellett... az ügynök halálával összekovácsolódnak (én nagyon sajnáltam Phil-t, jól játszotta, kár, hogy kiírták a további részekbõl).

Amúgy Moziban pont ezért nem szeretek már filmet nézni, mert nem tudom leállítani. Itthon meg, akár félbe is hagyhatom, pause elmegyek vécére vagy csak összedobok egy szendvicset. Nekem ez így sokkal kényelmesebb.

tutituti
Értelmetlen, összefüggéstelen volt a magyar szöveg.
Tényleg amiatt ez a véleményem.

tutituti
Igen.Az szörnyû volt.Bánom hogy nem angolul néztem meg!
Pedig rossznak nem volt rossz az biztos a megvalósítás(meg ugye Hulk).

DarkSector
😄
Hát persze a szinkron miatt lesz érdekes egy kõkemény akciófilm. 😄

davidka003
A szinkron miatt.
Angolul élvezetes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tutituti
Moziban néztem meg.
Unalmasnak éreztem és túl hosszúnak.

w77d
nna megvettem és próbálgattam a WRC 3-at. Végre ismét van jó Rally játék a piacon! Kitûnõ fizika, kitûnõ sebesség érzet, jó grafika, egész elfogadható géppark, kegyetlen sok pálya és szakasz. Le a kalappal, erre vártunk évek óta!

Durva off:

Most néztem meg az Avengers-t és ez valami murva jó volt!!!!

Korábbi szuperhõs filmekbõl már megszokott szereplõk térnek vissza a megszokott szerepükben. Baromi jó film volt!

DarkSector
Nekem összes angry fent van, de a Rio-tól kifagy néha a telo, de nem csak nálam.

Tinman
Õszintén nagyon várom!

De aztán nem ám feladni! Tessék neki megadni az idõt és az energiát, ami megkövetel, meg min. 1x végigtolni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi Imi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
legalább kipróbálnád, mielõtt ajánlod 😉

én anno megtettem, 1 fps-el futott a reckless raicing a nemolyangyenge pécémen.

Forza.

MerlinW
Legalább utánanéznél mielõtt...

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

arty
ami mûködik is? nincs 😊

Forza.

MerlinW
Nem olyan pixeles az... 720p majdnem minden Droid/iOS HD játék (iPad).

[merlinw.org]

davidka003
Azok is max 1 dollárért.

Fpocok
Telefonra ilyen akció játékokat felesleges venni. Játszhatatlan.
Telefonra ilyen ügyességi, egyszerû játékok valók.

HappyHunter
Ja a másik meg hogy az aksi is meglepõen jól bírja két maggal, igaz hogy a képernyõ nem olyan nagy mondjuk.
Nap végén simán van hátra 30% netezés, zenehallgatás, játék után.

Igaz hogy az elõzõnél ez 60+ volt, de most hogy így belegondolok mire jó nekem az hogy este otthon tele van az akksim? Éjszaka úgyis töltõn van. 😄

Be happy. :) Running!

HappyHunter
Áh én még tartom magam, angry birds, where´s my water, cut the rope 70 centekért, az való Androidra. 😄

Nameg van pár a humblebundle pakkokból, pl az Osmos is igenjó tapira, Edge, fieldrunners...

DarkSector
Nekem is Butafone volt.
Eszembe nem jutott volna lecserélni, de eléggé rájárt a rúd, sokszor nem tudtam vele telefonálni, és már 3-4 hónapot szenvedtem nagyjából és megelégeltem...én is most ismerkedtem/ismerkedem a dolgokkal, nem vagyok nagy mestere az androidnak, csak amiket már eddig nézegettem.

Skype-Torrent miatt már megérte.

DarkSector
Android-ra?
Meg ki mondta hogy ez olcsó? 😄

Android-nál a normál árak ezek 1500-2000ft..ez a játék még lesz 2-300ft is egy-egy akcióban, nah majd akkor beszélgetünk.

másrészt én meg 1 dollárért vettem Batman AC-t, szóval errõl lehetne elmélkedni. 😄

Lehet, h kéne Androidos telefont vennem. Butatelefonom van csak és eddig nagyon jól megvoltam vele, de egyre gyakrabban érzem úgy, h jól jönne valami okos.
HappyHunter
5,49? <#zavart2> Deus Exet vettem kevesebbért.

DarkSector
Nemár haverom is ezt kérdezte 2 perce...és ha futna? hogy tolnád ULTRAPIXELESBE? 😄
Ezek csak kis kijelzõkön néznek ki jól a PC-den hozzá sem nyúlnál. 😄

Tudtok olyan progit, amivel lehet futtatni Andriodos telefonra való játékokat PC-n?
DarkSector
Eredeti Android:

Dekurvajó

DarkSector
Ja régebben láttam belõle gameplay-t jópofa cucc.

Nekem Inversion Deja-vu.

grebber
FUSE Ebbõl még akármi is kisülhet! Nekem tetszik eddig!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Eddig is benne volt hiszen az egyik csapat pont azért tudott belõle 4 gigát csinálni ,mert tömörítette õket 720-ra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Szívesen, bármikor 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
köszi

IMYke2.0.0.0
Digitálisan megvehetõ - nem hiszem, hogy STEAM-en aktiválhatnád.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
gyerekek a WRC 3 digitálisan sehonnan sem megvásárolható? Steam-en nem találom :S

IMYke2.0.0.0
Biztos így van, nem tudom. A changelog nem fogalmaz eléggé egyértelmûen:

Changes in this patch:

- Various visibility/hiding optimizations
- Multiplayer text chat support (J to activate)
- Mouse 4/5 will switch soldiers in the Barracks
- ESC hides the movement grid if you do not want to
commit to a move while it is activated
- Squad Sight ability optimization
- Fixed issue when equipping two grenades with Deep Pockets.
- Fixed Rapid Fire sometimes consuming too much ammo.
- SHIVs that are damaged will no longer become unusable.
- Fixed some hangs/soft crashes in tactical combat.
- Replaced software cursor with the operating system
cursor to reduce lag and framerate dependence.
- Fixed rendering bug which causes some soldier's hair to
appear as if it is rendering on top of environment fog.
- 1080p movies are now used at all times on the PC.

MerlinW
Az 1080p-s videókat tartalmazza.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nagggyon durva 😊

Shep
Durva mi? Az 1/4-ed játékot lehagyták a lemezrõl? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hóli sit! Az X-Com patch - s nem a scene miatt - 3,5 GB.