Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak egy gazdag ficsúr akinek kisebbségi komplexusa van.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amúgymeg: JESUS!
Széjje szopom magam milyen filmeket hagytam ki...igazi retro. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hossza=Hozza
Unalma? Egyáltalán nem! Minden percét élveztem.
Az akciók egyszerûen pazarok voltak.
Robert Downey szokás szerint zseniálisat alakít vasemberként (hossza a nagyképõ, tudós playboy-t, Amerika kapitányt alakító színész szintén hozta a formáját (Amerika kapitány filmben is nagyon jó volt szerintem), Thor-t alakító szintén nagyon jól hozza a figurát, Sólyomszem és Fekete özvegy (igazi vörös vadmacska... örületesen jó seggel).
Egyedül Bruce Banner figurája lett egy picit fura (az színész nem az igazi, de a CGI Hulk már nagyon jó lett).
A filmben nagyon jól adagolják az akciót és a beszélgetõs részeket (eleinte totál széthúz a csapat, mivel totál másképp látják a világot... nekem ezt is nagyon izgalmas volt nézni az akciók mellett... az ügynök halálával összekovácsolódnak (én nagyon sajnáltam Phil-t, jól játszotta, kár, hogy kiírták a további részekbõl).
Amúgy Moziban pont ezért nem szeretek már filmet nézni, mert nem tudom leállítani. Itthon meg, akár félbe is hagyhatom, pause elmegyek vécére vagy csak összedobok egy szendvicset. Nekem ez így sokkal kényelmesebb.
Tényleg amiatt ez a véleményem.
Pedig rossznak nem volt rossz az biztos a megvalósítás(meg ugye Hulk).
Hát persze a szinkron miatt lesz érdekes egy kõkemény akciófilm. 😄
Angolul élvezetes.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Unalmasnak éreztem és túl hosszúnak.
Most néztem meg az Avengers-t és ez valami murva jó volt!!!!
Korábbi szuperhõs filmekbõl már megszokott szereplõk térnek vissza a megszokott szerepükben. Baromi jó film volt!
De aztán nem ám feladni! Tessék neki megadni az idõt és az energiát, ami megkövetel, meg min. 1x végigtolni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én anno megtettem, 1 fps-el futott a reckless raicing a nemolyangyenge pécémen.
Forza.
[merlinw.org]
Telefonra ilyen ügyességi, egyszerû játékok valók.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nap végén simán van hátra 30% netezés, zenehallgatás, játék után.
Igaz hogy az elõzõnél ez 60+ volt, de most hogy így belegondolok mire jó nekem az hogy este otthon tele van az akksim? Éjszaka úgyis töltõn van. 😄
Be happy. :) Running!
Nameg van pár a humblebundle pakkokból, pl az Osmos is igenjó tapira, Edge, fieldrunners...
Be happy. :) Running!
Eszembe nem jutott volna lecserélni, de eléggé rájárt a rúd, sokszor nem tudtam vele telefonálni, és már 3-4 hónapot szenvedtem nagyjából és megelégeltem...én is most ismerkedtem/ismerkedem a dolgokkal, nem vagyok nagy mestere az androidnak, csak amiket már eddig nézegettem.
Skype-Torrent miatt már megérte.
Meg ki mondta hogy ez olcsó? 😄
Android-nál a normál árak ezek 1500-2000ft..ez a játék még lesz 2-300ft is egy-egy akcióban, nah majd akkor beszélgetünk.
másrészt én meg 1 dollárért vettem Batman AC-t, szóval errõl lehetne elmélkedni. 😄
Ezek csak kis kijelzõkön néznek ki jól a PC-den hozzá sem nyúlnál. 😄
Nekem Inversion Deja-vu.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Changes in this patch:
- Various visibility/hiding optimizations
- Multiplayer text chat support (J to activate)
- Mouse 4/5 will switch soldiers in the Barracks
- ESC hides the movement grid if you do not want to
commit to a move while it is activated
- Squad Sight ability optimization
- Fixed issue when equipping two grenades with Deep Pockets.
- Fixed Rapid Fire sometimes consuming too much ammo.
- SHIVs that are damaged will no longer become unusable.
- Fixed some hangs/soft crashes in tactical combat.
- Replaced software cursor with the operating system
cursor to reduce lag and framerate dependence.
- Fixed rendering bug which causes some soldier's hair to
appear as if it is rendering on top of environment fog.
- 1080p movies are now used at all times on the PC.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!