Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már forgatják egy ideje. A ruha azért nem teljesen így fog kinézni, ez forgatási kép,a végleges változatban lesz még rányomva CGI, de ettõl még nem sokat ígérõ, a pisztolytáska pedig védhetetlen. Ettõl mondjuk még a film lehet jó, de egyelõre valamiért nem érzem azt, hogy ott fogok ülni a premieren a moziban.
MerlinW
Hát.. ez a kép konkrétan a forgatáson készült😊 Van már ED-209 trailer is😊

[merlinw.org]

Fpocok
Már forgatják. ez a forgatásról van, szóval hivatalos cucc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezt tökéletesen értettem, de ha szerinted nem baj, ha fos a szinkron, de mégis kerülendõnek tartod, hogy valaki az új szinkronnal nézze, sõt te is direkt a régivel szerezted be, akkor ezzel a lehalkítós dumával akkor sem mész semmire, ha tényleg így is éled meg. Csak egy kicsit fokozza az önellentmondásod bonyolultságát, de véletlenül sem oldja fel 😉
DarkSector
WTF, ez mi? van egy új robotzsaru, én tudomásom szerint még csak tervezik hogy elkészitenék...akkor ez valami utánzat lehet...nem csodálkozom mintha haloween-i buliból jött volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyébként félig-meddig hasonló a véleményem egy másik Verhoeven-klasszikusról, a Total Recallról is - bár az új változat abból már bizonyítottan szarnak tûnik.
DarkSector
1 dolog nagyon fontos, mindig nekem van igazam, kivéve ha nem mert akkor nekem van igazam. 😊

de nem értem...én azt mondtam hogy nem fontos egy akciófilmhez a szöveg, némitsd le az Ironman-t meg a Robocop-ot, és meglátjuk melyikbõl jön át több. 😄
Vagy lehet nem egyrõl beszélünk akkor.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Azaz, köszi. Jaja, nekem is tetszett😊

[merlinw.org]

Mondom: REMAKE!

Ez meg az új ruha a zseniális pisztolytartóval, elnézést mindenkitõl, akit most sokkolni fogok:

És még tudod fokozni! Kérlek ne vedd rosszindulatnak, de kezdetnek nem ártana neked egy tolmács, mármint saját magadhoz.

Hagyjuk, legyen neked igazad, ennek az ellenkezõjét úgyis hiába írnám, hiszen a 'nem' szót tuti nem vennéd akkor észre 😉
DarkSector
Most a robotzsaru-ra írtad?
milyen új ruha? az elsõ 3 részben tök ugyanaz volt...😄

Zomil
A szövetség(The League of Extraordinary Gentlemen) a magyar cime a filmnek 😊
Jo film volt szerintem.
És igen Watchmen nekem is örök favorit, az egyik legjobb szuperhösös film.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szerintem meg gagyi. Félreértés ne essék, bírom én a filmet (afféle szerethetõ gagyi), de marhára nem öregedett jól. Abszolút remake-érett, ha a minõség nyilván kérdéses, mindenesetre az új "ruha" alapból vérgáz a régihez képest. A második rész szerintem amúgy egy újrázásnak még korrekt volt, ha nem is volt igazán jó, de harmadik rész az valami betegesen szánalmas volt.

A képregényekhez amúgy csak futólag volt szerencsém, nem voltam nagy képregényes, de sokáig én is azt hittem, hogy abból készült a film, késõbb meg is lepõdtem, hogy mégse.
DarkSector
megintcsak jól írod, csak az elsõ...UH EZ A JELENET BEVÉSÕDÖTT AZ EMLÉKEZETEMBE

A 2. még azért szorossan nálam a tûrhetõen jó kategória, de a 3. már egy nevetséges folytatás, és a b kategóriás 4-5-6-7-8-ra meg szót sem érdemes elfecsérelni.
a 2.nál azért még elég korrekt, amiben a drogos robot van, ott sem tudok megemlíteni gázos részeket.

DarkSector
De azt némán is meg lehet érteni, ellentétben a maiakkal, ezt is írtam. 😊
szóval azért kár vitatkozni mert nekem van igazam...😄

MerlinW
Tegyük hozzá, hogy Robo-ból is az elsõ rész az ami jó. A második szerintem unalmas - igaz vannak benne jó jelenetek, de az a Cane-es drogos vonal nagyon vontatott benne - , a harmadik pedig már akkori szemmel is gagyinak tûnt😊

[merlinw.org]

Robocop-ot 1 féle képpen tilos nézni...az ÚJ szinkronnal.

Fölösleges veled vitáznom, te mindenkinél meggyõzõbben érvelsz magad ellen 😉
DarkSector
"Az a fura benne hogy mai szemmel se gagyi"

Örülök hogy ezt leírtad, pont ezt hoztam fel mindig.
Annyira durva volt régen a film nem én mondom ezt hanem apám aki akkor nem gyerek volt már, meg sok korabeli ismerõs, hoyg egyszerûen alázott minden gagyikíborgot abban az idõben és ma is simán berakható a lejátszóba. Iszonyúan jó.

Éppen errõl beszélek, hogy az akciófilmekben elejtett poénok, stílusos beszólások meghatározóan fontosak, hanem nem is beszélhetünk a szó klasszikus értelmében akcióvígjátékról. Erre tökéletes példa az Iron Man, és tudtommal az Avengerst is sokan kifejezetten Tony Stark és Hulk szövegeiért szeretik. Márpedig konkrétan ezekrõl a filmekrõl volt szó, tehát ebbõl nem vágod ki magad 😉

Azt persze elfogadom, hogy neked nem számít, de ez úgyszólván elég unortodox hozzáállás a filmekhez. Másrészt pedig eredetileg éppen te szóltál be eredetileg, hogy miért érdekel valakit ezeknél a filmeknél a szinkron minõsége. A félrefordításokon túl az élettelenség és az oda nem illõ hangok is ki tudják zökkenteni az embert, de gondolom neked a régi hangalámondásos VHS-ek is megtennék mai napig. (Persze az régen poén volt, ma meg még jobban az lenne, de azért mégis...)
DarkSector
tuod mi volt jó, az a 3 részes szar mikor volt egy faszi meg akarták ölni elégett az egész arca és mindig ilyen maszkokat viselt, jó régi classic film, de nem emlékszem a címére, valami "dark"

tutituti
Az ilyen darkos volt.Eleve fekete fehér és komor színvilág jellemezte(amennyire emlékszem,volt vagy 15 éve)

De a film az tényleg jó volt.Az a fura benne hogy mai szemmel se gagyi.persze a rókabõr részek már erõltetettek.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MerlinW
Captain America sem volt rossz, na meg a személyes kedvencem, a Watchmen. Mondjuk ez utóbbihoz kell némi háttérismeret, mind képregény, mind amerikai történelem terén, na meg némi IQ😊

[merlinw.org]

DarkSector
Nem késõ bepótolni
csináltam magamnak egy blúrély filmet EREDETI szinkronnal!

Robocop-ot 1 féle képpen tilos nézni...az ÚJ szinkronnal.
Vagy a régivel vagy semmivel...nézd úgy hogy lehalkítod a tv-t.

DarkSector
Én a képregény részébõl 1 darabot nem láttam de a film az fantasztikus, már eleve a kitalált szitu az, hogy egy rendõr meghal és egy robi lesz belõle, ha némafilm lett volna, akkor is tudnám hogy mirõl szól mert annyira egyértelmû a színészek játéka.

Fpocok
soha nem láttam egy robocop filmet sem. üssetek

tutituti
Anno RoboCop rajongó voltam.titokban vettem a képregényt amit itthon árultak magyarul.De szinte egy évig se ment.betiltották vagy mi.Bár volt benne erõszak meg szexuális tartalom doszt.

DarkSector
Oks de a Ironman-ben egy akciófilmebn elejtett poénok vannak, vagyis gondolom mert végig nem láttam öket....asszem.
Míg a Tangó egy akció-vígjáték, vagyis elve komolytalan film, naná hogy a vígjáték jellege számít...😄

A RoboCop esetében a film az eredeti médium. A Judge Dredd pedig elég gyengécske, bár azért vannak szerethetõ vonásai, csak azokat Rob 'Legalja' Schneider lenullázza.
tutituti
A legjobb antihero nálam Lobo.Tipikus szemétláda akit még a pénz se érdekli meg úgy általában semmi csak a puszta tudat hogy ölhet,az hajtja elõre,mega http://hu.dc.wikia.com/wiki/Lobo_(%C3%9Aj_F%C3%B6ld)

MerlinW
Ezzel a véleménnyel speciel az abszolút kisebbséghez tartozol, de pl az Avengers nekem sem tetszett, ahogy a Pókemberek, Daredevil, Catwoman is gyengék lettek szerintem.

Melyik film volt, amiben szintén összegyûltek a "hõsök"? Nemo kapitányra emlékszem.. nem olyan régi film.

[merlinw.org]

DarkSector
Ja
Robocop nekem egy best film...de lehet összekavartam a dolgokat, én a szuperhõsöket néztem most, nem az egész képregénypalettát, ha így nézzük akkor robika lenyom mindenkit. 😊

Szánalmas 87-es film és sokkal faszább még a sok számigépes trükkök nélkül is...

Pedig speciel az Iron Manben is a dumák a legjobbak. A bossfightok engem konkrétan alig-alig hoztak lázba, ha csak harc lett volna benne, akkor gyenge filmnek tartanám ezeket.
MerlinW
Volt azért pár jó képregényfeldolgozás. Az elsõ két X-Men sem volt rossz, V for Vendetta, Sin City, Tron is nézhetõ volt, az elsõ Transformers is, Blade, Robocop, Hellboy sem volt rossz, Punisher is nézhetõ volt, The Crow, G.I. Joe is kellemes lett, Judge Dredd, stb

[merlinw.org]

DarkSector
hát biztos a lelkizõs részeket figyelted benne. 😄
a tejeskancsóból kalapált fémruha sem az az ütõs valami ami lázba hozna...😄

Fpocok
Szerintem meg a sötét lovag egy nagy kaki. Az a film egy borzalom.

DarkSector
Bõregér, annak is inkábba a sötét lovág és a felett.
Meg a Wolverine még elment.

De az a baj hogy amcsi filmekbõl egyik sem ami ilyen képregényes...

Fpocok
Õ? Aquaman tuti 😄

Zomil
És te akkor melyik szuperhöst szereted? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
vááárj, most szuperhõsõs szarfilmekrõl van szó, kikérem magamnak hogy Tengó&Kesst ide soroljuk, nincsenek egy lapon. 😄

színes, magyarul beszélõ, amerikai akció-vígjáték, 100 perc, 1989

Én a világ összes akciófilmje közül körülbelül a Rambo 4-et és a Takent tudnám élvezni "némán", a többinél az élmény 50%-a odalenne. És akcióvígjátékokkal (pl. Tango és Cash, 48 óra) hogy állsz? Azokból is elég az akció, vagy hol húzod meg határt? (A '80-as években a jobbak nem vették túl komolyan magukat, a többség gyakorlatilag félig vígjáték volt.)
DarkSector
Jah ebben biztos voltam...most õszintén ismersz sg-n olyat aki valaha is egyetértett valamiben velem...😄
Valami újabb dolgot tudsz mondani ami meg is lep? 😄

Fpocok
A véleményeddel kisebbségben vagy.

DarkSector
jah legalábbis én ezt a poént raknám be ha egy vérig unalmas és bendzsa film 3.részét el szeretném adni...😄

Sorry a rajongóktól, de szerintem az ironman az egyik a sok bendzsa marvel közt.

Fpocok
iron woman?
😄

DarkSector
Huú de rühellem ezt a filmet...várj kitalálom lesz egy nõi iron man is benne...<#vigyor5>

Totti5
Szerencsére jön az új rész lassan!

Iron Man 3 Trailer Teaser

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát jah mint hab a tortán elmegy, de szerintem egy akciófilmben elviszi a hátén a filmet az izgis akció...😄

Ideális esetben egy akciófilm sztorija is lehet érdekes és jó. A legnagyobb kedvenceimhez pedig a jó dumák, tökös beszólások még a jó akciónál is többet tesznek hozzá - nem feltétlen az akcióvígjátékokra gondolok, de tény, hogy sok közülük ebbe a kategóriába lóg. Egy rossz szinkron bármilyen filmet tönkretehet, hacsak a játékidõ 100%-a nem akcióorgia, de ez már eleve azt jelentené, hogy szar a film.
Fpocok
Túl sokáig voltak a repülõn. Fél óra után már untam...

davidka003
Multimilliárdos, feltaláló és playboy. 😄
Bírom én is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;