Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
gondolom te a programod minden részét EGYSZERRE készíted el 😉 olyan nincs, hogy bizonyos funkriók már mûködnek, s azokat netán be is tudod mutatni... 😊

Forza.

Shep
Attól, hogy programozó vagy az állításaid alapján nem sokat tudsz a játékfejlesztésrõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Játékfejlesztõ != alkalmazásfejlesztõvel. Két teljesen különbözõ ágazat. Én is alkalmazásfejlesztõ vagyok 15 éve, 8 programozási nyelven beszélek, a mai napig szoktam dolgozni egy bizonyos nagy játékfejlesztõ cégnek, és bátran bevallom, közöm sem volt a témához. Én gyárottam nekik a tool-okat, õk készítették a játékot.

Az 1 éves tesztelési idõszak pedig nemhogy normális egy játék esetében, de még kevésnek is mondható. Diablo 3-at több mint 3 évig finomhangolták, foltozgatták (mégha nem is látszik rajta). Portal 2-õt másfél évig, a COD-ok következõ része pedig már akkor "kész" van, mikor az aktuálisat kiadják. Hogy kicsiben is mondjak példát, az Angry Birds-nek 6 hónapos tesztelési ideje volt kiadás elõtt.

[merlinw.org]

Rapid81
Ja, tudom. Meg azt is, hogy te biztos valamelyik nagy fejlesztõnél dolgozol... Ne zavarjon, hogy programozó vagyok...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Biztosan csak nekem új, de, azért remélem segítek - Tinman: A "Dark Souls-hoz már létezik egy Flora Overhaul MOD is, a DSFix mellé. KLIKK!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Köszi.

Þór vígi þessi rúnar

arty
alig várom 😄DD

Forza.

Tévedés, mert annyira geci!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Fogalmad sincs a játékfejlesztésrõl, maradjunk annyiban.

ollie
lol!!!!

Jaka923
Received Gift? No

Ennyi

Panzeradler
7napot kell várnod rá, azt h utána kinek kell sírni azt nem tudom.
Carlos
Mi van akkor, ha nem kapom meg a steamgiften nyert játékot? Hány nap után kell pityeregni? És kinek?

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Steam-en nekem is megvan a Tesztverzió. Nagy nehezen sikerült a Valve-nek küldenie bétakulcsot. Le is töltöttem, de vagy 10 percet kell várnom mire meccset talál. Ennyit nem nagyon akarok várni, úgyhogy egyenlõre 1 meccs elég is volt belõle. Talán ha majd mindenki számára elérhetõ lesz, nem fog egy örökkévalóságig tartani, mire 10 játékost összeszed a Matchmaking.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Nem, ez Steam gift.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Én gondolkozok rajta, hogy megveszem boxra.
Hát ha csomó ember már végigvitte akkor annyira geci nem lehet, idõm mint a tenger, Final Fantasy XIII-al végzek lenne idõm erre is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ZsZso
Jelen! Bár én az egész játékhoz popóval állok. Tinman le a kalappal a kitartásodért, nekem 5 perc elég volt belõle (youtube -on) - rohadt nehéz!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ez nem a Complete Pack néven futó verzió? A fórumban azt olvastam, hogy az. Hmm....

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
<#eljen>

Jaka923
Rapid81
Ha még volna valaki, akinek nem volna meg a játék. 😊 Én nem tudok vele mit kezdeni. Nincs kinek odaadnom.

Zomil
jujj....tipikus lol játékos 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsakosfrodo2
Hát igen... Erre két dolgot tudok mondani:
1, A LoL a maga nemében egy jó játék, de semmi köze a Dota-hoz, maximum annyi, hogy hasonló elgondolások vannak benne, de teljesen különbözõ beállítottság kell hozzá.
2, Hamarosan bekerül a Dota2-be a tutorial is, abban majd megtanulod ezeket.

Hazateleportálni úgy tudsz, hogy veszel egy Scroll of Teleportationt. Nincs ingyen TP haza, mint a LoL-ban. A csacsi arra való, hogy dolgokat tudj magadhoz vitetni a shopból, mivel visszamenni nem éri meg a bázisra, mert kiesik az XP és a farmolásért járó gold is. A Space helyett nyomkodd az F1-et, mert az az alapértelmezett, de ezt be tudtad volna állítani a billentyûzetkiosztásban is. 😄

wesker24
Nekem ebbõl elég volt fél óra na mondom neki ebbõl ennyi elég volt viszlát ! xD
Rapid81
Nekem ehhez ki sem kellett próbálnom. 😄

Fpocok
Legrosszabb, hogy nyomom a space-t és nem ragad rá a kamera a karakteremre... az a csacsi meg micsoda? Hogy tudok hazateleportálni?...

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
<#pias><#eljen><#taps> Üdv a klubban ! xD
Fpocok
Kipróbáltam a DOTA2-t és nem tetszett...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Te tudod én biztos nem fogok venni se a régibõl se az újból hacsak nem lesz marha olcsó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mert nekem a régi tökéletesen megfelel, ráadásul az új úgyis patika drága lesz és biztos még baromi kiforratlan lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
"játékmeneten még kell finomítani"

Ez nekem nem azt jelenti, hogy még motion capture sem volt. Az meg, hogy 1 éven keresztül kell finomítani, na az vicc. Szóval készen volt az, csak az elõzõleg kitûzött idõpont elõtt nem fogják kiadni.

Totti5
"Ez annyit jelent, hogy amit a múltkori képeken mutattunk, az már a grafika végleges változata, ahhoz nem nagyon nyúlunk"

Ez annyit jelent, hogy a motor kész. kevesebb vagy max 1 év alatt, ha a dátumokat nézem nem hozhatták össze, a technikai háttér meglett, de az meg is volt.. mocap, szinkron, átvezetõk, pályák meg folyamatosan csinálták + online stb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hú te nem sok mindent tudsz a játékfejlesztésrõl.

Totti5
De. Számtalan esetben volt már hosszabb demó egy játékból amit bemutattak, de a játék többi része még nem volt kész, ahogy az is szokás, hogy 1 demót megcsinálnak és 1 évig viszik a bemutatókra.

Shep
Jövõre már minek, év végén jön az új.

Rapid81
http://www.sg.hu/cikkek/76755/kesz_a_batman_arkham_city

Rapid81
Nem adnak ki 10-15 perces gameplay videókat egy játékról, ami nincs készen, mert akkor látnád, hogy bugos, itt-ott nem azt csinálja, amit kell, stb.

Totti5
Nem hallottam mert butaság ilyet kijelenteni. Amíg nincs arany lemezen, addig dolgoznak rajta. Tesztelés folyamatosan megy, hibák keresése folyamatosan megy és a fejlesztés folyamatosan megy.

Beírtam gugliba, semmit nem adott ki arra hogy 10 hónappal hamarabb készen van... halucinációkat meg ne terjesszük pls.

Batman: Arkham Asylum August 25, 2009
Batman: Arkham City October 18, 2011

Ha csak a dátumokra is rá néz valaki akkor látja hogy hülyeség.

Grafikával meg az ég világon semmi gond nincs, nagyon szép, de ha téged zavar akkor játssz mással, aminek a grafikája a fejlesztés fázis kezdete és vége közt eltelt idõben valami óriási változáson megy át.... <#falbav>

ollie
Ez így biztosan nem igaz.

ollie
Már miért lenne kész? Honnan vetted ezt? Gondolod, hogy a kiadó nem nyomja õket ezerrel, hogy adják ki minél gyorsabban?

Rapid81
Szebbnek...? 2 éves grafika és semmit nem újítottak rajta.

Gondolom akkor te azt sem hallottad, hogy a Batman Arkham City már 10 hónapja készen volt, mire kiadták... Igen, készen. Az, hogy az aranylemez mikor készül el, az megint más kérdés.

Totti5
Akkor lesz kész ha arany lemezre kerül. Még jó hogy ugyan olyan... milyennek kellene lennie?

Ha úgy alakulnak a dolgaim, ahogy tervezem és ahogy egyenlõre kinéznek, akkor jövõre beújítok egy xbox 360-at!

HappyHunter
<#nevetes1>

Be happy. :) Running!

DarkSector
Most néztem csak...

Halgassátok meg 4:20-4:40-ig...😊
Ennyit tud mindenki angolul hogy megértes a 2 ipsét! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Modern család...mármint ez a címe a sorozatnak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
A Steamgifts meg összetojta magát. 😞

Rapid81
Az a gáz ebben a játékban, hogy már lassan 2 éve készen van és még mindig csak jövõ február végére tervezik kiadni. Ráadásul a 2 évvel ezelõtti gameplay videóhoz képes sz@rt sem változott.

HappyHunter

Be happy. :) Running!

davidka003
Ez miez?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;