Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan. Az ARTS Action Real-Time Strategy. Habár sztem a MOBA név jobban illik a stílushoz.
Tinman
B.m. megöregedtem <#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
megvan: Multiplayer Online Battle Arena

ollie
Action RPG álá DOTA

A MOBA nem tudom minek a rövidítése.

Most lusta leszek guglizni és megkérdezem, h az ARTS minek a rövidítése? 😊

Btw nem játszom ilyesmikkel, de az idõsebbik öcsém halálra nyüstöli már egy ideje. Õ mondta, h MOBA-nak hívják a stílust, de majd elmagyarázom neki, h nem 😊
Nekem egy játékba sztori kell, vagy legalább ok (még multiban is), h miért öli egymást a 2 fél. Ez, hogy kismillió féle karakter közül választhatunk, amik annyira különbzõek, h nem illenek vhogy együtt sehogy se egy lore-ba, valahogy nem igazán jön át. Na, de inkább ez másodlagos és valójában a játékstílus nem tudott megragadni.
Zomil
Akarod mondani ARTS(a moba szot, csak a hülye riot találta ki)

Tinman: Egy játék mely meglovagolta a dota népszerüségét, és leegyszerüsitve, ingyenesitve eljutott nagyon sok emberhez. League of Legends a neve, ezért röviditve LoL-ként használják.(persze lehetne lands of lore is, de nyilván azt a mai generácio nem igazán ismeri, ezért mindenkinek egyböl a League of Legends jut rola eszébe)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Legends* <#zavart1>
League of Legengds. Hatalmas sikernek örvendõ MOBA játék.
Tinman
Oké feladom.

Mi az a LoL???

Nekem vén faxnak a LoL = Lands of Lore.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zsakosfrodo2
Aki szereti a LoL-t, annak ez a játék biztos be fog jönni, mivel hasonló a játékmechanikájuk. Néhány kisebb eltérés persze van, ráadásul a TPS nézet nagyon adja szerintem.

Rapid81
Smite Béta kulcsok. Attól, hogy engem nem érdekel ez a stílus, még hátha valaki másnak bejön. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Elkéstél, már múltkor megvettem! AMúgy igazad van tényleg jó cucc!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A 3. rész kivételével nekem is mindegyik megvan - igaz, nem elsõ kiadásban.
Mivel a 3. részt és a kiegészítõit nem játszottam végig (csúnyában megvan, de még úgyse), úgy gondoltam, egy STEAM-es csomagra jó lenne a cím - de 37€ az rengeteg nekem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Viszont ha jól látom Toy Soldiers féláron van most. Na azt vigyétek, annél klasszabb kis indie gém nincs is. Biplanekkel lõni a zeppelint, hát az vmi hihetetlen jó, én most is azt tolom. 😊
Botond
Megjelenés napjától 1 hónapig féláron volt, de én azt is soknak tartottam, fõleg, hogy itt a polcon a dobozos, ami 10 eur se volt anno.
tutituti
eéág szomorú.ez a goth neopunk akármi annyira nem menõ már szerintem.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Tengó és kess...hivatalosan Akció-vígjáték...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hasonló árfekvésre gondoltam én is. S akkor venném is. Age of Empires sokat jelent nekem. (Neki köszönhetem a honosítói hobbit is, pl.)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Ennek 10 eurónak kéne lennie most.

Úgy-úgy!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
+ Penge 1-2-3, Daredevil, Spawn, Kick-Ass

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
de még ha fémessé is válik a páncél, mi van a comb-ból kiszedhetõ fegyverrel?!

jó, hogy nem övtáska is van rajta a mobilnak, eh, basszus 😞((((((((

Forza.

IMYke2.0.0.0
Már jó ideje pörgünk ezen a témán a filmes topikban - sajnos, nem viccelnek. Ez ilyen lesz.
Ha kap is némi CGI-t ez a mûbõr felszerelés, az sokat nem fog nyomni a latban. Legfeljebb, kamerarángatásokkal oldják meg a dolgot.

tutituti
Ez egy vicc akar lenni ugye?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rapid81
Frissült a Steam, de nincs changelog. Ilyen azért nem szokott lenni. Tudja valaki, hogy mi változott?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Egyébként RPG szerû játékmenete van, szintlépésekkel, kredittel, loottal, szóval minden földi jóval!

Mióta végigtoltam a Marvel Ultimate alliance-t, azóta nagyon rá vagyok kattanva a szuperhõs témára.

Apropó, aki szereti a szuperhõsös játékokat, annak az Ultimate Alliance kötelezõ! Van benne vagy 30 választható hõs és 4-es csapatokban lehet küzdeni a gonosz ellen egy nagyon fondorlatos sztoriban. Rengeteg helyszín, rengeteg ellenfél, számtalan miniboss (szigorúan marvel univerzumból, nincs kitalált!)

Vannak feloldható ruházatok, és egy minigame melyben marvel hõsökkel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolni jutalom ellenében (csupa háttér információt kell tudni.

Nekem nagyon bejött.

arty
ezt akár én is írhattam volna (bár nyilván az adott filmek más-más szinten tetszenek: pl nálam fantasztiksu négyes > ironman, stb stb stb)

Forza.

Egynek jó volt! Nekem kicsit elvont, néhol szadista!

IMYke2.0.0.0
Bizony. Jó film volt.

Rapid81
A Sin City-re már senki nem emlékszik? Én imádtam.

Jó, de ha ismered a szöveget, akkor nem nagy dolog lenémítani. Ültess le egy olyan embert a Robotzsaru elé, aki nem ismeri, szénné fogja magát unni.

Jah igen A szövetség is jó volt! Kövezzetek meg, de nekem a Van Helsing is bejött Jackmen tolmácsolásában (bírom azt a szinészt is mint Downey-t... Apropó Jackmen Tökéletes trükk megvolt? Az kötelezõ mindenkinek, hatalmas film!)

Tény, hogy Robotzsaru film iszonyat hangulatos lett.

Hát azért Tango sem éppen egy gyermekmese (1 négyzetméterre esõ hullák száma igen magas!)

Teljesen igazad van! Downey nélkül egy középszerû valami lett volna.

Nekem Spidermanek is tetszettek, összes Batman, Összes X-men, Amerika kapitány, Vasember 1-2, sõt még a Fantasztikus négyes is, Hellboy, Thor is egyszer nézhetõ.

Mondjuk én nagyon szeretem a szuperhõsös filmeket... Watchmen bevallom nekem egy kicsit kusza volt.

Viszont van egy amit ki nem állhatok: Superman. Na õ a leggagyibb!

IMYke2.0.0.0
Angolul láttam - BD-ripben, otthon. 10/5

Tango és Cash és a 2 db 48 óra film, mindkettõ fenomenális!

Jah és ott a 4 db Halálos Fegyver, abban is lényegesek a dumák nem is kicsit!

Újkori szuperhõs megformálásban Robert Downey viszi a pálmát, így nem is lehet unalmas (vasember karaktere maga nem egészen ilyen amúgy képregényekben épp ezért izgalmas Downey megformálása).

By the way nem fognak Vasember 3-ban új karaktert alkotni (tudtommal nincs nõi vasember, van Stark és van RHodes több meg nincs!)

Egyébként szorosan van Downey mögött Hugh Jackman Wolverine-je!

Harmadiknak én Amerika kapitány megformálóját tenném, mert engem meggyõzött!

Batmanekkel az a bajom, hogy max két filmet játszik egy szereplõ, így értékelhetetlen. Ám Heath Ledger Joker-ét még elnéztem volna pár részen keresztül, nyugodjék békében!

arty
le volt ez árazva nemrég, de én még az akkori 10 (15?) eur-t is sokalltam érte

Forza.

arty
demot próbáltam, annyira nem tetszett :/ szvsz kár volt ez a "csavar" bele.

mondjuk a zene 10/10

Forza.

Avengers-re visszatérve: Volt egy-két nagyon élvezetes szópárbaj, valamint amikor csata közben Hulk még a korábbi összecsapásra hivatkozva fejbecsapja Thor-t azon felvisítottam.

Amúgy jó volt, mikor Loki beszól Hulk-nak, hogy õ egy félisten és nem fog piti utcai bunyókba beszállni, erre Hulk odarohan és párszor földhöz vágja. Nagyon jó rész volt.

Igazad van kell a humor és a jó dumák az akciófilmekbe, nem csak a nonstop lövödlözés bunyó a lényeg.

arty
akurvaéletbe 😞((((((((((

(elnézést a trágárságért, de nem tudtam, hogy ezt ÍGY meg merik rimékelni 😞((((( )

Forza.

Pont erre akartam kilyukadni! Nem volt akció 30 percig és már unatkoztál, holott ez egyrészt direkt altatás volt, másrészt, meg a konfliktusok bemutatása.

arty
namajd a remake 😊))

(igen, iszonyat zsé kat a dredd, én mégis imádtam - gondolom, mert bírnék egy ilyen kõkemény rendõrt itt pesten is 😊 )

Forza.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0

DarkSector
Ja nézegetem neten közbe, ez a new Robotzsaru olyan mintha leharapták volna Batman füleit! 😄
ED209 az viszont cool.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Tudod a 2 fontos szabály....😄