Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Ja, az árat természetesen a Dark Souls-ra írtam 😊

zorrobomber
Konfirmálva, kód után €27.97=7,891.56 HUF

Én ezzel még várok, majd 5k alatt.

IMYke2.0.0.0
Csak szólok:

"There are few promo codes this weekend on Gamersgate: DARK-SOULS-TWITTER-GGW43 30% off Dark Souls and CIV5GK-GOLDEN-JOYSTICK 30% off Civilization 5 Gods and Kings."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Pölö már a zezerréves Vampire Bloodlines is igencsak szabadon választható sok helyen, hogy miféle módszerrel nyomulsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Már mitõl lenne 3??? Simsben is lehetnek buzik/leszbik, lehetnek intim jelenetek (csak kitakarják, de el lehet tüntetni okosba, MAss effectben is vannak intimek és homok, vannak mindenféle nációk, csak tiltani kell õket. Javik a legjobb példa, néküle is simán végig tolható a gamma, pedig vele sokkal jobb.

Gore szûrés csomó játékban van, de a dura content/bezéd is szûrhetõ/cserélhetõ könnyedén.

Építgetõs, bentlakós/gyûjtögetõs/újatgats/szépítgetõs dlc még a skyrimhoz is jött.

Gyerekvállalás/esküvõ több játékban is van.

Az endingek meg gyakran számosak, miért ne választhatnál, hogy merre dobog a szíved, a japós drámáért, vagy az amcsi zászlós buzulásért.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
A kiadvány címe ez lenne: "<random játéknév> Special SQJ Edition" - és gyártanának belõle 10000 példányt.
Az ára 35.000 Ft lenne (jelenlegi fizetésem 2/3-a), de cserébe 1,5 évig tartana 'kimaxolni' és magas lenne az újrajátszási faktora.
Így jobban hangzik, nem? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
35ezret? Mert a leírtak mellett kb olyan drága lenne elkészíteni, hogy nem lehetne 8-12ezerért adni. Ill lehetne, csak kinek célja minusz sokszázmilla bukta? 😉

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ezek betegek 😊

IMYke2.0.0.0
Na, ilyen testreszabhatóságú játékért 0-day fizetnék. Tényleg.

Tinman
No meg az is respektálandó, hogy mindezt meglehetõsen egyedi formában tálalták, arról már nem is beszélve, hogy ha mindenhol tudod, hogy mit kell csinálni, mit merre találsz, akkor is örülhetsz ha 40 óra körül megúszod... elsõ végigvitelre simán lehet 100 órával számolni.

Capra-t nem érdemes lebecsülni valóban :-)
Nézd meg én is vagy 1 órát készültem elõtte, de akkor is úgy mentem oda, hogy tuti pár halál lesz :-)

Nála a kis hely, meg a 2 kutya baromira megnehezíti az egészet, ráadásul alacsony szinten jársz ugye arra ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Értem.

Mondjuk miután rákerestem videón arra a bossra akinél ratgab feladta hát nem gyengén beszartam. xd kibaszott keménynek tûnik.
Ha minden jól megy akkor szerdára ér ide a Limited és nyomhatom is.
Viszont az nagyon brutál, hogy ilyen sok energiát fektettek a különbözõ boss-ok megalkotására. Ezért már lenyûgözõ a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Nyah... fizettem nekik 871 Ft-ot aztán így megvan az Anna is :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Bocsi a sok autós kép között elkerülte a figyelmem :-(

Szóval:

Ettõl függetlenül azért szeretem, ha online vagyok, mert hangulatemberként van, amikor egyszer csak rám jön, hogy na akkor most segítsünk valakinek... leteszem a summon jelemet, közben farmolom a környéket és egyszer csak megidéznek. Jót csatázunk a boss ellen, akit én már ugye lenyomtam, a végén meg kapok sunlight medalt, ami meg ugye a Warrior of Sunlight covenant rank lépéshez elengedhetetlen! Náluk van a 2 legjobb támadó miracle!

Esetedben pedig azért jó, mert a feliratok a földön, sokszor segíthetnek neked abban, hogy tudd mire számíts, vagy éppen milyen stratégiát kell alkalmaznod a köv. harcban.

davidka003
#66387 <#integet2>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Jah, meg ugye megy már a Bemine is... az 1 dolláros Cryostasis-al egyetembe. ;-)

Tinman
Huje Amazon :-/

- Burning Hot Bunde (The Burnout Paradise Ultimate Box + Need For Speed: Hot Porsuit) - 1.711 Ft volt

- Need for Speed: The Run - 1011 Ft volt

Origin-re term. regelhetõk!

Az árkád autósokat azé' bírom ám :-)

arty
neked a fotoríl=szép?

gondolom még pár évig vársz egy "szép" játékra akkor...

Forza.

arty
pangó víz? dehát rengeteg különbözõ autósjáték van, szinte mindenki igénye ki van elégítve - persze más-más minõségben és arányban 😊

blur, split/second, motorstorm, forzamotorsport-granturismo, the run, forza horizon, dirt, wrc, F1 20xx ... én nem látom, hogy ezek 80%-a ugyanarra épülne és csak a run tört ki belõle 😊

Forza.

arty
ráadásul a forza3 limited méretét elkurta az MS, frankón kilóg mindenhonnan 😞((((((

Forza.

Tinman
May i lick yer horse?

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Most írom be steam-re a cd-kulcsot! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Tény, hogy nem vagyok nagy autós de az NFS-ekkel azért elvagyok, nekem ennyi bõven elég 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Én utoljára a Blur-el játszottam nagyokat ami autos volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
de szereted az akció filmeket.. az igazi autós játékokhoz az elsõ pont elengedhetetlen...

Shep
Steamre regelhetõ?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ez igaz.

Shep
Persze sehova nem jutott de legalább próbálkoztak kikapaszkodni a pangó vízbõl.

Shep
Eltaláltad mindkettõt de nem szeretem mániákusan a fegyvereket sem mégis szeretem a lövöldözõs játékokat tehát ez hülyeség 😊

DarkSector

DarkSector
Persze más is kell hozzá, én inkább úgy értettem csak lehet szarul fogalmaztam, hogy ITT indul az hogy szimpi-e egy játék vagy nem...mármint autósba...nem elég önnmagában ez de ez nekem nagyon fontos. 😊

zorrobomber
Nem én írtam elõször szóval azért lehet van benne valami 😊
Nekem egy autós játék akkor jó ha szeretek vele játszani 😄 Bár valószínûleg az én véleményem sem mérvadó mert utoljára igazán azt élveztem, amikor haverokkal azon röhögtünk ki megy bénábban az NfS Underground-al részegen 😊 Na jó GRID se volt rossz, de nagyon hiányoltam belõle az idõmérõket. Árkád szar, oké, de miért kell mindig az utolsó helyrõl indulnom?

DarkSector

DarkSector
Biztam benned. 😄

zorrobomber
hülyeségnek tûnik

davidka003
Dark Souls Prepare to Die walkthrough/tutorial with Hungarian Commentary - 720p HD - Part 23

Itt nem értem, hogy mi ez, hogy minek van netre kötve a játék ha valaki bejöhet és kinyírhat? Miért érdemes akkor netre engedni?

w77d
ebbõl kettõ jön le:

1. nem szereted mániákusan az autókat
2. nem játszottál még egyik Forza-val sem vagy nem játszottál egy Race On-al... ezeknek nem kell sztori, az autóról és a versenyzésrõl szólnak. Az NFS-eket meg a hasonlókat én sem komálom annyira...

DarkSector
Az igaz a RUN próbált valami újat, és hová jutott vele?

Split Second élvezetesebb volt, már ott is rég volt ilyen õõõszedõl a pálya elõtted cucc, csak ugye ugyanezt Frostbite 2-vel akarta a NFS mert abba durva a fizika...😄

Shep
Amúgy meg mûanyag, nem mûanyag. Szar ótós játék ezekbõl 12 egy tucat. Lehet köpködni de a szar Run, szerintem sem nagy szám de az legalább próbált valamit újítani, nem mindig ugyanaz csak pepitában. Tudom a többi játék is ilyen de a sport és autósok különösen.

DarkSector
a 2 nagy autós sorozat 1 nagyon lényeges okból veri a többit, az nem a nagyfelbontás meg hiperszuper részletesség.

Hanem amit én is nagyon szerettem, az a PONTOSSÁG. Ezt mégpedig arra kell érteni, hogy engem Ku..ára zavar autós játékban ha a textúrák szépen DE az illesztésüket elbasszák és textúrahibák vannak az éleknél ahol a karosszéria elemei találkoznak, és ettõl a kocsi úgy hat nekem pl hogy egy doboz az egész és alatta nincsen semmi.
Vagy ha a kocsi szép de a felni+kerék IGÉNYTELEN.

Namost a 2 nagy sorozat tagjainál ezt eddig tökéletesen megoldották, és ezért vannak egyrészrõl nálam és gondolom sokaknál a toppon.
Amit kifényképeztem szarminõségû képen is lehet látni akár a karosszéria, illetve a kerék-felni-t.

én lehet ezzel egyedül vagyok vagy hülyeségnek tûnik de nekem ez sokat számít.
És nem vagyok nagy autós fan és ezért van hogy lehet más szemmel nézem. Nemtudom.

DarkSector
Realisztikus, csak ez nem a játékból van kifényképezve, vagy legalábbis a neten lévõ gameplay-eket így visszanézve nagyon gagyi.

DarkSector
Még a Forza 3 is, mivel már az magas léc a legtöbb autós játéknak.

DarkSector
Jah igazad van...😄

pár apró részlettõl eltekintve ami miatt

Most tekintsd meg újra a 2008-as csodát realtime.
Amiket valahogy belinkeltél artworkökkel. 😄

w77d
ez nem realisztikus, hanem csilivili.. ez gagyibb hatású meg hát elnagyoltabb is

Totti5
Horizon 10 kört ver rá minden szempontból.

Ne tényleg megyek😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
<#wow1><#eljen>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
Még így veri az 5 éves GRID 😊

[merlinw.org]

DarkSector
Mosottas mert mozgás közben készült. 😄
Van egy effekt mikor így fényképez mintha száguldana.

De itt van egy kép, amit tv-rõl fényképeztem régebben a demo-ból (ezért kicsit csíkos és fakóak a színek)

Ez barátom realtime ilyen.

Totti5
Ezek talán jobban átadják a grafikai élményt:

Több nem lesz és be is fejeztem, megyek gémelni😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Race Driver: G.R.I.D. (2008)

[merlinw.org]