Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pedig nincs bajom a box grafikájával a legtöbb játékban de az ilyen mûanyag képektõl agyfaszt kapok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
egy kevéske játék után lõttem ezeket a képeket, nagyon hangulatos game
remélem nincs senkinek se baja a képek méretével, 100kb-os kb mindegyik, ami igen kevéske.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meg aztán qva jól mutat egymás mellett a Forza 4 CE és a Forza Horizon CE 😄
Legutóbbi részbõl (16x12).
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most nehogy baj legyen. Valahol fel kell tüntetni, hogy támogatja a kinectet. Ezt így szokták, és ilyenkor a kinect egy plusz amit ki tud használni az akinek van hardwere hozzá. Fifán is rajta volt, NFSen is rajta lesz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért ha összeraknánk egy padosat, meg egy kinecteset, megnézném ki nyerne...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hihetetlenül jó játék. Autós játékokat új szintre emelte. Grafika, fizika, hangok kombó egészen fantasztikus és kiemelkedõ.
Be happy. :) Running!
de miért? okozott ez lelki traumát valakinek, hogy kitette és 30 jelentkezõ mellett csak 20 köszönöm volt?!
+ ki fogja ellenõrizni?
Forza.
ME1: Négyszer játszottam végig. Pedig legelsõ alkalommal abbahagytam, hónapokkal késõbb vettem elõ ismét, akkor végigjátszottam elejétõl a végéig. Fél évvel késõbb ismét elõvettem, akkor kétszer egymásután teljesítettem. Legutóbb pedig most nyáron.
ME2: Kétszer. Elõször DLC-k nélkül megjelenésekor, most pedig nyáron az összes sztori DLC-vel.
ME3: Egyszer és még kijár neki legalább egy az összes sztori DLC-vel, ha mind kijön.
Uncharted: +1. Nem rég fejeztem be a 3. részt és nagyon tetszett. Szeretnék a közeljövõben egy olyan végigjátszást, ahol a trilógiát játszom végig sorban.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
2. részbõl gyûjtõit vettem, pár óra után félretettem, hogy majd, ha lesz hozzá türelmem, mert sokat kellett benne lõni :-/
3. részbõl szintén CE-t vettem, az még szüzebb, mint a 2. rész.
Egyszerûen mindig találok jobbat.
Most pl. rám jött, hogy újra végig akarom játszani a 3 db. Uncharted részt. Elképesztõ jó játékok, csak már eladtam õket, most vadászom õket olcsón. :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mostani gen-ben ez volt az egyetlen csalásom, meg most a Darksiders 2-ben a Nightmare fokozatot úgy csináltam ha meghaltam visszamásoltam a mentést...másképpen nem lehetett volna megcsinálni...😛
A hátránya egyben elõnyödre is fordítható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Õk elsõre nem lesznek egyszerûek... gyengén feléjük se nézz.
Nem rossz, nem rossz, de...