Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Mondom nincs bajom a grafikával(játék közben persze) de képeken hányinger kb minden. Jó Cryis jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
semmi mûanyag hatása nincs.. A Corrado fényezése ilyen matricázott cucc ezért tûnik fénytelennek picit, a többi meg rendben van

Totti5
Képet is tudni kell csinálni, azt meg nem fogja visszaadni amit mozgásban látsz. Ha láttad ezt a játékot, akkor nem kell ecsetelni hogy milyen gyönyörû.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Akkor mosottas. Mindegy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

zorrobomber
És ha balra mozdítod a fejed, akkor a tévé is megy balra? <#zavart2>

DarkSector
Milyen mûanyag?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
EB110-hez gyerekkori élmények fûzõdnek...Köszönöm. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Ezt mondom én is mindig.
Pedig nincs bajom a box grafikájával a legtöbb játékban de az ilyen mûanyag képektõl agyfaszt kapok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Jah...ne a warezt nézd. 😊

Shep
Hát elég gagyi a grafika, tiszta mûanyag hatású az egész 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
szarni rá, viszont 100%-os eredeti a game XD

davidka003
Ide jössz a köcsög konzolos képeiddel, ez PC-s topic. <#mf2>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
w77d
egy kis off a témával kapcsolatban

egy kevéske játék után lõttem ezeket a képeket, nagyon hangulatos game

remélem nincs senkinek se baja a képek méretével, 100kb-os kb mindegyik, ami igen kevéske.

Totti5
Nincs is, a Forza 4 mindent tartalmaz szebben, jobban mint ami a 3ba volt ( kivéve 1 db városi pályát, vagyis azt az 1 pályát ami városi volt, ami valamiért kimaradt😞(( )

Zomil
És most ezzel mit kezdjünk? Vagy örüljünk, h 2nappal megjelenés után hireztek rola? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector

w77d
errõl lemaradtam, mert a Forza 4 megjelenésekor vettem boxot és nem láttam értelmét a Forza 3-nak mivel sokkal kevesebb, mint a 4

Totti5
+

😊

w77d

w77d
jah én is most toltam vele pár órácskát 😄 remélem ebben is többszáz kocsi lesz elõbb utóbb, mint a Forza 4-ben.
Meg aztán qva jól mutat egymás mellett a Forza 4 CE és a Forza Horizon CE 😄

Rapid81
Iminek ajánlva. XD
Legutóbbi részbõl (16x12).

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Elõbb kérdeztem hogy a head tracking mond e valamit... FEJKÖVETÉS. ( ami PCnél TRACKIR néven ismert )

Fpocok
Hát nem tudom... egy autós játéknál az irányítás a lényeg nem? Bohóckodás... az csak bohóckodásra jó. 5 percig kb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Azt hogy ezek a funkciók = better with...

Most nehogy baj legyen. Valahol fel kell tüntetni, hogy támogatja a kinectet. Ezt így szokták, és ilyenkor a kinect egy plusz amit ki tud használni az akinek van hardwere hozzá. Fifán is rajta volt, NFSen is rajta lesz.

Fpocok
Azok tudom mik. De mit akarsz ezzel mondani?

Totti5
Az mond valamit hogy head tracking? hangvezérlés?

Zomil
az aki billentyüzettel tolja <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Better with kinect sensor lol...
Azért ha összeraknánk egy padosat, meg egy kinecteset, megnézném ki nyerne...

Totti5
Vééégre!

Hihetetlenül jó játék. Autós játékokat új szintre emelte. Grafika, fizika, hangok kombó egészen fantasztikus és kiemelkedõ.

Renjike
Korrekt<#eljen><#worship>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

HappyHunter
Áhh, ezt "régen" haverral úgy játszottunk coop módban hogy ült mellettem és missziónként váltakoztunk. 😄D

Be happy. :) Running!

arty
ezt nem annyira értem 😊 tehát ha van egy giveawayom és ott nem köszöni meg valaki aki jelentkezett, azt kivágod a csoportból?
de miért? okozott ez lelki traumát valakinek, hogy kitette és 30 jelentkezõ mellett csak 20 köszönöm volt?!

+ ki fogja ellenõrizni?

Forza.

DarkSector
Videó elején c64 retro emlékek...😄

GTA Vice City Andi.

Jani21
Nálam:

ME1: Négyszer játszottam végig. Pedig legelsõ alkalommal abbahagytam, hónapokkal késõbb vettem elõ ismét, akkor végigjátszottam elejétõl a végéig. Fél évvel késõbb ismét elõvettem, akkor kétszer egymásután teljesítettem. Legutóbb pedig most nyáron.

ME2: Kétszer. Elõször DLC-k nélkül megjelenésekor, most pedig nyáron az összes sztori DLC-vel.

ME3: Egyszer és még kijár neki legalább egy az összes sztori DLC-vel, ha mind kijön.

Uncharted: +1. Nem rég fejeztem be a 3. részt és nagyon tetszett. Szeretnék a közeljövõben egy olyan végigjátszást, ahol a trilógiát játszom végig sorban.

Rapid81
Bakker. Kimegyünk gombát szedni. Hazajövünk, majd csinálunk egy kis rántott gombát, bezabálunk, aztán benézek a topikban és több, mint 2 oldal! XD Elõször azt hittem, hogy benézte a gombaszakértõ és ettünk valami bolondot. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Itt igazából a rutin számít és a fegyver. A rutinhoz pedig kalandozni kell elõtte sokat. Van ott számtalan boss és terület amin végigküzdheted magad O&S elõtt. Akár többször is. vit, end, str vagy dex legyen 20-25 körül, legyen egy normális fegyvered. Mondjuk Forestben ott a lighning spear, azt tulajdonképpen azért kapod, hogy legyen esélyed az Iron Golem és O&S ellen. Ha azt felfejleszted +4-5-re, gyerekjáték a dolog.

[merlinw.org]

Tinman
Az elsõt megvettem, eléggé bejött... 44 óra körül volt a végigvitelem, bár a mellékküldetéseket már a játék felétõl kezdtem nagyon unni.

2. részbõl gyûjtõit vettem, pár óra után félretettem, hogy majd, ha lesz hozzá türelmem, mert sokat kellett benne lõni :-/

3. részbõl szintén CE-t vettem, az még szüzebb, mint a 2. rész.

Egyszerûen mindig találok jobbat.

Most pl. rám jött, hogy újra végig akarom játszani a 3 db. Uncharted részt. Elképesztõ jó játékok, csak már eladtam õket, most vadászom õket olcsón. :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Jah feláldoztam magam a csalás oltárán. 😄
Mostani gen-ben ez volt az egyetlen csalásom, meg most a Darksiders 2-ben a Nightmare fokozatot úgy csináltam ha meghaltam visszamásoltam a mentést...másképpen nem lehetett volna megcsinálni...😛

Tinman
Pontosan!

A hátránya egyben elõnyödre is fordítható.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Mindig a warezt játszottam végig, majd utána vettem meg õket. Azt azonban máig sem tudom megmagyarázni miért. Mármint, hogy miért vettem meg. Mert hogy többet nem fogok velük játszani, az ziher.

[merlinw.org]

davidka003
De hát ha nem megy akkor lehet újra leölni az ellenségeket és fejlõdni aztán késõbb visszamenni nem? Ergo ha valaki nagyon ráérõs akkor farmolgatással könnyíthetõ a játék.

Tinman
Tökéletes megfogalmazás!

MerlinW
Én úgy fogalmaztam, hogy kihagyni a ME trilógiát bûn, ahogy másodszor végigjátszani is az😊

[merlinw.org]

MerlinW
Aztán újratelepítette párszor, majd eljutott nagy nehezen O&S-ig és ott adta fel😊 Kb a játék fele😊

[merlinw.org]

Tinman
Ornstein & Smough-ig.
Õk elsõre nem lesznek egyszerûek... gyengén feléjük se nézz.

Tinman
Az ME sorozat sok, minden csak nem a kedvencem :-/

Nem rossz, nem rossz, de...

davidka003
Capra demonig nyomta aztán törölte?

Tinman
Te lenni veszélyes :-D

Tinman
DarkSector current status:

80/100.

Aztán elolvastam ezt a hsz-t_

29/100.

<#rinya>