Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Van zavvi kódom, ha érdekel valakit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egy Akham City GOTY és Darksiders nekem jól jönne. De ennél olcsóbban 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
GetLoaded Bundle (nem akkora durranás)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
PvZ 20 dollár? L*fasz a seggükbe...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Valószínûleg a PopCap Games boltjában berakod majd kosárba a PvZ-t és beírod a kupon kódot, aztán ingyér' lesz a játék.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
Ezt hogy kell majd megszerezni?

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81

annyira szar ez a csomag vagy a több tíz óra amit beletoltál váltotta ki belõled ezt 😛

én 10kt adnék érte mert 20é sztem sokan vinnék

/me win <#taps><#ravasz1>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Egy King's Crusade-ért + egy Elven Legacy-ért már vihetõ is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Viccen kívül: 10k-t nem adnék érte.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Van egy eladó civilization 5-öm (sima, nem goty)! Eladó vagy cserélhetõ (ára 2000 Ft), csere játékot megbeszéljük érdeklõdés esetén.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megvan! Jóféle!

Megvan! Jóféle!

Na az speciel nem olcsóbb.

IMYke2.0.0.0
576 és a MediaMarkt qrva drága hely 😞

Rapid81
Ma fönn voltunk a nagy Debrecenben és betértem az egyik plázában egy 576KByte üzletbe. Lekapom a Borderlands 2 lemezt, megfordítom, hát azt hittem, hogy hanyatt vágom magam. 10990Ft! Utána lekapom a HAWX 2-t, az meg 1990! 1$-ért vettem bakker! XD

IMYke2.0.0.0
Torchlight 2-õt mennyiért tudsz okosítani? 😊 Csak, hogy elraktározzam az infót.

IMYke2.0.0.0
"Mark of the Ninja" brutál jó anyagnak tûnik.

Ezé kell okosba megvenni fele ennyiért ugyanezt...XD

IMYke2.0.0.0
Ja - és csak kód. Lemez nuku.

IMYke2.0.0.0

Sir Quno Jedi
Annyi bizonyos, nem szeretnék "hõs" lenni ebben az országban... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
szerintem kicsinyinyes volt "megszivatni" szegény lányt, aki annyi dicsõséget hozott nekünk 😞 (miközben nem is magyar származású! gondolom anno nem fájt a magyaroknak "honosítani", csak most visszaengedni...)

delegalább megint lehetett kicsit magyarkodni 😞

Forza.

TBTPumpa
5900 volt, mikor linkeltem. Lehet azóta alku szerint-re váltott, mert nem fogy a cucc.

MerlinW
Eddig 6500-ért adta.

[merlinw.org]

Totti5
Mi ez lottó? írtam egy listát, ha gondolod nyugodtan írd le mi az egy kaptafa ami gondolom sok címet jelent, de ha csak ennyi a hozzáfûzni valód, akkor csak is azt tudom levonni, hogy nem játszol autós játékokkal, ezért nem vagy képben velük.

( Igen kimaradt a Flatout, meg a Motorstorm is )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Pedig nincs vele gond. Csak nem értem, hogy miért nem írja ki a cuccokat? faszom sem fog ráirogatni, hogy ez mennyi, az mennyi. Mellesleg danih oldalán minden fel van sorolva, ráadásul le is szedte azokat, amihez vpn kéne, így tuti nem bannolják accodat.

MÁS: Mivel már volt, de most van folytatás muhaha hülye picsa.

Shep
Veled nem diskurálok, mert a végén mindig úgy csûröd csavarod, hogy te nyerjél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bence94
+FlatOut (1,2-Ultimate Carnage) Jó lenne ha egy igazi 3. rész készülne a bugbeartõl rendes támogatással! Nem értem miért nem kapják fel ? Nagyszerû franchise lehetne..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
én az ilyeneket ahogy meglátom, zárom is be az oldalt 😊

Forza.

Fpocok
Miért nem írja ki, hogy mi mennyi?

Totti5
Pont nem, szinte nincs két egyforma és minden stílust átfog a kínálat.

Forza 4
GT5
Forza Horizon
Dirt 2-3
Grid 1-2
F1 2010-12
WRC 2010-12
Dirt Show.
Blur
Split/2nd
Race Pro
TDU 1-2
NFS részek ( MW, Pro Street, Undercover, HP, Run, MW 2012 )
Shift 1-2
Burnout Paradise
Midnight Club La
Driver

Run semmivel sem különb mint bármelyik NFS rész, viszont mint ahogy minden NFS rész eltér az elõzõtõl, a Run is más élményt ad, mint ahogy a Blur is teljesen más mint a Split és a Dirt is más mint a WRC vagy az F1 vagy a Grid.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Tegyük hozzá, ha valaki nem olyan ügyes, többen, akár hárman is mehettek a boss ellen.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Ingyen reklám:

Medal of Honor Warfighter

Megbízható eladóról van szó és angol nyelvû játékról, ami Origin-re beregisztrálható!

IMYke2.0.0.0
Elméleti síkon tervezett SQJ - nekem kell ezt tudni? 😊

Tinman
Már reggel 7 körül sem ment... tegnap késõn tuti, mert amazon dd-ban rögtön top eladások közül az elsõ helyre került.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zzeN
Eddig tartott az akció?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arty
és a villanyszámlát ki fizeti?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem kell 1 év alatt, a kiadó nyakba lihegése mellett összedobni egy játékot és máris nem lesz bugos.

arty
azért bugos, mert komplex 😊 amiket leirtál, azok (is) komplexé teszik a játékot!

Forza.

Sir Quno Jedi
Bullshit, az nem azért és nem is úgy bugos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
képzeld el, mennyi tartalmat, elágazást kell/kellene bugmentesen lekezelni (lást a vampires is egy bughalom volt)

abból kell kiindulni, ha valaki mindenre NEM-et nyom, õt is tartalmas, szórakoztató játékkal kell ellátni és azt is, aki mindenre IGEN-t 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
indigo-val mi van? Ezer éve nem volt itt.

davidka003
Nem a Capra-ra gondoltam bár az is geci hanem erre:
Ornstein and Smough
.
Ez a kettõ egy vadállat. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
No, wesker24 kolléga segítségével szert tettem én is egy "Cryostasis"-ra - csak rábeszélt 😊
Valamikor, ezt is ki kéne próbálni már 😊

Tinman
7800 Ft????????

Ez valami vicc???

Ennyiért vettem elõvételbe a Limitált full extrás dobozos verziót. Nevetséges árazás!

Ratgab, ha jól tudom meg kb. ennek az árnak az 50%-ért tud szerezni.

IMYke2.0.0.0
Hát igen - magas az ára. Csak a kedvezmény miatt szóltam. <#vigyor5>

Shep
Nem, de ez mûanyagos ennyi. Mondjuk igazából rohadt mindegy ha 2 kocka csúszna egy szürke sávon mert úgysem játszom vele 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!