Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Igen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
A Can I Run It szerint a 8500 GT-vel, ami ebben a könyvtári gépben van, nem tudom/tudnám futtatni a "just Cause 2"-õt. Helytálló ez a részérõl, szerintetek?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Nem kell messze menni, itt sg-n is ez megy a jatek es film hireknel. Foleg az utobbinal. <#eplus2>
Carlos
GS-t hadjuk... vicces egy csürhe az.

p.s.: mármint a magyar.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Egy életre megtiltanám annak az újságírónak, hogy "tollat ragadjon a kezébe" aki a cikkének a címét egy kérdésben tudja csak meghatározni. GSnél ez trendi.

Cím: "Megjelenhet PC-re a Halo 4?"
URL vége: megis-megjelenik-pc-re-a-halo-4.html

A cikk nem tudom mirõl szól, nem is fogom elolvasni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
😊))))

Forza.

wesker24
Talált süllyedt ! xD
Totti5
Nem nézek rá a linkre, de tippelek. Kamuhazudósgémsztár?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Halo 4 PC-re?

Annyi az esély rá mint a Red Dead-nek, pedig nagyon jó lenne!<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
LA Noire Complete 12 USD az Amazonon

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Hogy ennek milyen zseniális soundtrack-je volt... máig megvan audio CD-n😊

[merlinw.org]

Totti5
Nézegesd. 1-2 nagy tömeges esztiválos bevágás CGI, a többi amikor mozgásban van az ótó full ingame.

Itt pedig a Launch tréler, szintúgy...

Ilyen ótós játék NFS elsõ részei óta óta nem jelent meg. Grafban, igényességben, hangokban, fizikában pedig jelen pillanatban nem tudok szebbet, jobbat mondani.

arty
imádtam 😊

san fransisco rush-t pedig google dobta a racing game 1996 szavakra - csak h tartsam a randomságot 😊)

Forza.

Fpocok
Ez nem tudom mi. Én a SF:Rush-al játszottam, az nagyon bejött. Kulcsokat kellett gyûjteni és úgy lehetett autókat unlockolni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

artschi
google szerint San Francisco Rush: The Rock

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Carlos
Motorhead '98:

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem az. Azzal még játszottam is 😊

Rapid81
Ez szerintem Midtown Madness 2-

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Bár abban nem emlékszem, hogy volt pickup.

Fpocok
RUSH?

arty
Itt egy random autós 96-ból:

tényleg pont olyan! (ez is irónia, csak minz a zombis lelkesedésem 😄 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Mert nincs már tele a padlás a zombikkal? <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Az utolsó képen olyan a játék, mintha egy 1996-os random ótós játék lenne...

arty
végre egy zombis játék! 😄

Forza.

Fpocok
Jó, csak poénnak szántam 😄

Totti5
Állíts már össze egy listát az elmúlt évekbõl hogy melyik játékban vitted magaddal a hullákat... rengeteg játékban van havok, szóval nem lesz nehéz.

( vagy csak a Dark Soulst cseszték el? <#ravasz1> )

MerlinW
Vagy nem😊
A HAVOK egy piszok jó fizikai interfész. Az más kérdés, ki hogyan használja.

[merlinw.org]

Fpocok
Bazz... Havok motoros lesz... dark souls... 😄 Majd 10 zombit fogok magammal hurcolni a lábamon 😄

Fpocok
Gyerekek, megtaláltam, mi lesz a következõ eredeti játék, amit megveszek jövõ héten. (Figyelitek milyen ügyesen kötöttem össze a fórummal, hogy ne legyek off? )
Elolvastam a faq-ját, közben meg vagy kétszer kivertem, annyira jó volt 😄 Jövõ héten alfa teszt.

ZsZso
Indie Gala Happy Hour!

DarkSector
De télleg extracsúnya...nekem ez jobban fekszik...😄
Mondjuk ez realtime fotó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
kész, én befejeztem veletek XXXD

DarkSector
ronda egy auto....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
Engedjétek meg utoljára még ezeket a Horizon képeket, hátha Shep megijed a maffiózó verdámtól és megváltoztatja a véleményét XD

tuning elõtt gyári állapotban:

és visszafogott tuning után (fekete felni, ültetés, sötétítés na meg plusz párszáz lóerõ)

kár, hogy real 75 milla egy ilyen kocsi, mert azonnal cserélném le a Cadillac-et XD

DarkSector
Ja oké csak félreérthetõ volt...😄

ZsZso
De, de ezek nálam vicc kategóriába sorolandók. Verekedhetek még 3 másik helyen típusú DLCktõl nem dobom el az agyam. Nálam a DLC 1 óra plussz (story) játékidõnél kezdõdik.

DarkSector
Miért nincsenek benne a DLC-k?

Tinman
Arty hozta most szóba :-)

No meg, a buik (persze, a kocsi márka -.-) és a qrvák hálás téma, hát még a kettõ keveréke.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Nagyon rágyógyultál erre a ladyboy témára 😊

ZsZso
Arkham Asylum GOTY -om van (Amazon Pack). Majdnem sírva fakadtam mikor megláttam mitõl GOTY. AC GOTYért adnék egy petákot is, a síma bõven elég.

(mielõtt megvettem volna a batman packot, pont úgy gondolkodtam mint Te - ha már van GOTY verzió, akkor olyan kell)

Tinman
Sajnos nekünk magyaroknak csak ez jutott... a szomorú, keserû magyar valóság :-(

Before

After --> Szecsõdi Károly - ex Megasztár énekes

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na most ha nekem mutatsz egy olyan férfit, akit olyanná át tudnak operálni, olyan perfektül, mint abban a filmben azt a csókát, akinek a nõi változatát természetesen egy igazi nõ játszotta (Elena Anaya*), akkor azt mondom, mint SQJ... tõlem akár lehetett korábban maga Sztalin is :-D

*

arty
Bazmeg, bazmeg, bazmeg 😄DD

Megnéztem (The skin I live in-t), nemcsak, hogy jó volt a film (bár bevallom az elején fanyalogtunk a párommal, hogy most volt idõnk, nézhettünk volna valami hosszabbat is), de igazán jót akkor röhögtem, amikor leesett az is, hogy miért ajánlottad PONT EKKOR 😄DD

hála az égnek, hogy gyorsan sort kerítettem rá 😊)

Forza.

arty
miután 1.7 eur-t is sajnáltál érte, MEGÉRDEMLED <#eplus2>

Forza.

Carlos
Köszi. Majd megnézem 30-án.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
épp ezaz, h nem a chopliftert nyertem meg, hanem a Take on Helicopters-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Pedig jó az a Choplifter. Én jól elszórakozom vele. Igazi retró, új köntösben.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Nem hiszem el ezt a steamgifts-et...jelentkeztem a Take on Helicopters-re, mert sok pontba került, és félálomba összekevertem chopliferre...erre nem megnyertem 2200emberböl... 😄
Tök jo, h egyáltalán nem érdekel a cucc, de továbbadni meg nem lehet, mert azért morci a steamgifts :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
Arkham City GotY (Steam) van Hardveraprón 4000 Ft-ért.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."