Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Cím: "Megjelenhet PC-re a Halo 4?"
URL vége: megis-megjelenik-pc-re-a-halo-4.html
A cikk nem tudom mirõl szól, nem is fogom elolvasni.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Itt pedig a Launch tréler, szintúgy...
Ilyen ótós játék NFS elsõ részei óta óta nem jelent meg. Grafban, igényességben, hangokban, fizikában pedig jelen pillanatban nem tudok szebbet, jobbat mondani.
san fransisco rush-t pedig google dobta a racing game 1996 szavakra - csak h tartsam a randomságot 😊)
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
tényleg pont olyan! (ez is irónia, csak minz a zombis lelkesedésem 😄 )
Forza.
( vagy csak a Dark Soulst cseszték el? <#ravasz1>#ravasz1> )
A HAVOK egy piszok jó fizikai interfész. Az más kérdés, ki hogyan használja.
[merlinw.org]
Elolvastam a faq-ját, közben meg vagy kétszer kivertem, annyira jó volt 😄 Jövõ héten alfa teszt.
Mondjuk ez realtime fotó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tuning elõtt gyári állapotban:
és visszafogott tuning után (fekete felni, ültetés, sötétítés na meg plusz párszáz lóerõ)
kár, hogy real 75 milla egy ilyen kocsi, mert azonnal cserélném le a Cadillac-et XD
No meg, a buik (persze, a kocsi márka -.-) és a qrvák hálás téma, hát még a kettõ keveréke.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(mielõtt megvettem volna a batman packot, pont úgy gondolkodtam mint Te - ha már van GOTY verzió, akkor olyan kell)
Before
After --> Szecsõdi Károly - ex Megasztár énekes
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
*

Megnéztem (The skin I live in-t), nemcsak, hogy jó volt a film (bár bevallom az elején fanyalogtunk a párommal, hogy most volt idõnk, nézhettünk volna valami hosszabbat is), de igazán jót akkor röhögtem, amikor leesett az is, hogy miért ajánlottad PONT EKKOR 😄DD
hála az égnek, hogy gyorsan sort kerítettem rá 😊)
Forza.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tök jo, h egyáltalán nem érdekel a cucc, de továbbadni meg nem lehet, mert azért morci a steamgifts :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"