Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Nem értem hogy lehet úgy kiadni játékot, hogy gyakorlatilag játszhatatlan bugos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
A STEAM most minden régi játékot átkonvertál indításkor?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Gothic 1 és 2-höz képest vicc, plusz community pathc-el is kegyetlen bugos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ez rettenetes és szórakoztató egyszerre... 😊
Mennyit számít a vágás és a közönség-hangeffekt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jelentkeznék, de csak este érek haza.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha véletlenül ebbõl tényleg lesz valami és az RDR-t meg nem adják ki pc-re tutira megfejelek valamit. Valószínû a falat, így: <#falbav>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Eddig 1 jelentkezõ van, ha tudom, hogy ennyi embernek megvan itt, akkor az SG csoportba teszem.

Este lejár, akinek még hiányzik most itt a nagy esély. 😊

Botond
200+ játékóra után nálam 9/10. Gyári javításokkal 2/10 az igaz, mert kb játszhatatlan, de fanpatchekkel üt.
Botond
Meg baldur's gate remake is. Erõs hónap lesz.
Botond
GTA3 már megvolt, chinatownt behúztam tegnap, várom Vice Cityt, elméletileg jön novemberben az is.
arty
Tartom: próbáld ki és légy õszinte magadhoz 😄

Forza.

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Daell Drow
Sot eszrevettem mindig vasarnap ejjel, ki tudja mit csinal akkor.<#idiota>
Mar mult vasarnap is elkuldtem aludni, lehet most is el kene? <#eplus2>
Zomil
szerintem semmivel sem több, mint eddig <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Egyre több a gyakorikerdesek.hu színvonalú kérdésed mostanában😊

[merlinw.org]

MerlinW
Fordítva😊 Miután 4 évente van születésnapja, fiatalabbnak kell lennie és idõsebbnek kinéznie😊

[merlinw.org]

Nekem van egy ismerõsöm, aki február 29-én született. 100 éves és úgy néz ki, mint egy 25 éves.
Zomil
logikusan gondolva átteszi olyankor vagy feb. 28-ra v. márc. 1-re 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Most egy hülye kérdésem van.

Mi van akkor ha valaki Február 29.-én születik? 😛
4 évente tart csak születésnapot? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Na most Totti a te alreged, vagy fordítva? 😄DD

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Zomil
Sztem is a Porsche volt az nfs széria csucsa irányitása szempontjábol.

wantonly
Én kétszer játszottam végig, nem annyira rossz. Ennyi pénzért meg pláne.
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
arty
b+, már értem miért vagyunk mi tottiarty 😄DD

Forza.

arty
" az irányítás azóta is az egyik legjobb az autós játékok között "

azóta? megszépülõ szép emlékek 😊 talán fél éve, éve próbáltam ujra ki, értetlenül állva hagyott, hogy anno ezen mit szerettünk annyira... botrány 😊 (mai szemmel! anno én is imádtam! és ugy emlékeztem rá, hogy ez a tuti! nagyon nem, még az nfs4 is jobb... :/ )

Forza.

grebber
Indiagala 10 bõl maradt még pár game amik nagyon nem érdekelnek :Europa Universalis: Rome - Gold Edition,Majesty 2,The Kings' Crusade,Hearts Of Iron II . Ezek mind steam-esek!

Akit érdekel bármelyik "jelképes" összegért privátban jelezze!

Next PC upgrade: 2022

arty
az ug1-2 meg bûzlött a mûmájerségtõl 😛 legalja két rész volt.

Forza.

MerlinW
Ez szerintem jobb, és átláthatóbb is😊

[merlinw.org]

Tinman
50 óra után mondom:

6/10, nem ajánlott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Egy nagyon korrekten összeszedett és folyamatosan frissített Indie Bundle lista. Elõzményekkel, mindennel.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Gothic 3 - 490Ft

Tesco katalógusban láttam. November 8-ig.
Rapid81
Nekem ne sorold a konzolos gammákat. Sokat nem érsz vele.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
MW az amolyan free ride volt. Oda mentél, ahova akartál, versenyeztél, menekültél. Amolyan TDU módra.

[merlinw.org]

Botond
High stakes nekem kimaradt 😞
Zomil
nekem 3kedvenc nfs részem van: nfs2, nfs:high stakes, és a porsche

HappyHunter
Az idõ nagyon meg tudja ám szépíteni az emlékeket😄

Be happy. :) Running!

Totti5
"az irányítás azóta is az egyik legjobb az autós játékok között"

Azóta???? ???? ???? azóta eltelt sok év és ha most megnéznéd akkor elborzadnál milyen gyenge. Most a Forza Horizon a legjobb, vagy a Driver.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
nekem a best NFS az az NFS3 volt.. isten volt az a game 😄

w77d
tudok is XD

Botond
Nfs2 és Porsche király volt, most már csak telefonon nfsezek. 😊
Rapid81
Hasonlítsd össze a mostani HP-t a 98-as HP-val és 2002-es HP2-vel. Látni és érezni fogod a különbséget. Az MW már nem hozta azt a játékélményt, mint elõdei. Szvsz a valaha volt legjobb NFS az a Porsche Unleashed. Igaz, hogy csak Porschék voltak benne, de azok az utolsó csavarig lenyûgözõek voltak, az irányítás azóta is az egyik legjobb az autós játékok között és a pályák is iszonyat hangulatosak voltak.

A megjelenni készülõ MW2-re leszek majd kíváncsi. Az NFS-eken nõttem föl, így mindig nagy várakozások közepette ülök neki az új részeknek, hogy na majd most, de valahogy mindig csalódnom kell.

Botond
Nem ismerem a Most Wantedet, de az nem pont az nfs3 hot Pursuit feelinget hozza vissza? Vagy már az nfs3 se volt igazi nfs? 😄
Totti5
HPban és MWben nincs történet, nincs fejlõdés, jó az irányítás. Mi a probléma?

UG meg pont nem volt igazi NFS hanem a Halálos Iramban éjszakai illegális tunning neonverseny a köztudatba ( filmvászonra ) való berobbanásának a hypjára készült. Jó játékok voltak, de legtávolabb állnak az NFStõl.

( amúgy a Most Wanted sem az... NFS elõ részeihez legközelebb a Forza Horizon áll )

Shep
Mióta megvetted azt a dobozt azóta úgy csinálsz mintha mindent tudnál a játékokról 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Így van. Azok még tudtak hozni sört, mikor kértem. 😊

Tehát az Underground 1-2 még okos játék volt?
Rapid81
Az eddig megjelent összes NFS-sel játszottam. 😛 Az Underground és Underground 2 óta egyetlen igazán ütõs és jó NFS sem készült. Lehet, hogy szép a grafika és szépen hangzanak az autók, de nincs benne lélek. Rossz az irányítás és mindig bele akarnak erõszakolni valami idióta történetet és/vagy fejlõdési rendszert.

Totti5
Évek óta nem játszottál egyel sem csak a Runnal? hát így nehéz. HP és MW ennyi. A többivel nem kell foglalkozni. Ez a két játék minõségileg szinte kifogástalan, annak aki kedveli az ótókát.

w77d
így ami a videóban van, az alapján semmivel sem jobb.. Ráadásul a Subaru hangja botrányos