Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
So-so.

Megszerezhetõk offline is, de sokkal nagyobb meló... könnyebb, ha van multi lehetõség, megidéz, beugrok segíteni valakinek, kapom medált, vagy betámadom, kapok "skalpot". Sokkal könnyebb multival.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Live-ot meg Iceakos-tól.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát ez durva, oké hogy offline vagy de a megszerzett acsik ugyanúgy mennek offline is, az nem gold függõ. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Maximálisan megértem a felháborodásodat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
1. Venni fogják... nem idehaza, hanem a lópáncél országában.
2. Nem azoknak az arcába kell belepancsolni szvsz, akik ezt kitalálták, hanem azokéba, akik ezt támogatják a pénzükkel.

3. És ez friss élmény:

XBOX360-on elkezdtem kimaxolni a Dark Soulst (mi mást? :-D), teljesen ledöbbentem, amikor kiírta a játék indításakor, hogy totálisan offline módba vagyok kényszerítve, mert nincs Gold elõfizetésem.

Anno Ps3-on vittem végig, nem volt gond, aztán PC-n 4x és természetesen ott sem.

A dolog pikantériája, hogy a PC-s játékhoz is kell Live!

Azt ki biztosítja??? A Microsoft!!! Mennyiért??? INGYEN!!!!

XBOX360-on?? MS!!! Mennyiért??? Az MS árszabása szerint 1 hónap = 2.000 Ft!!!

Tovább is van:

Mégis gyakran 200 Ft-ért ad az MS 1 hónap Gold Live hozzáférést. Miért is? (Persze, most éppen nem :-/)

Megkapom a Captain Obvious díjat? Nem!

Mert a DaS más!!! Mivel "drop-in" multija van! Teljesen más, mint a többi játék multija!

Háborgok és csakazértsem veszek Live-ot, pedig 1 hónap elég lenne, azt a legolcsóbban 1.5k-ért tudnám megszerezni -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Elméletileg kizártad a saját elméletedet.

Ha gyakori kérdés lenne akkor fel sem tûnne hogy csak én kérdezem meg. 😄

IMYke2.0.0.0
Csak a za kérdés, hogy mire lehet elkölteni ezeket a krediteket... mi van, ha hirtelen erõsebb lehet vele, mint Te, aki ugyanúgy kezded a játékot, csak megvett DLC/csomag nélkül?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ghost Recon Online ugyanez, teljesen korrekt szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
A ME3 multiját csinálték meg a legjobban, ott is van ilyen szolgáltatás. Ha akarjuk megvesszük, ha nem, akkor kiváltjuk kreditekkel (a játék alatt összegyûjtött nem valós fizetõeszközzel)

Zomil
Nekem addig nincs bajom ilyen mikrotranzakcio-val ameddig nem ad pofátlan elönyt, amig csak skin/idösporolásra van addig ok.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nincs is ezzel baj - csak hogy, ez a multi játékhoz van: aki megveszi, az a többjátékos részben tehet szert elõnyre.
Olyan ez, mint a még meg nem jelent új Need For Speed-hez bejelentett "hivatalos cheat" (ahogy a topikjában elneveztük) DLC...

Rapid81
Az ilyenekre én mindig azt mondtam, hogy akinek van, az arra veri el, amire akarja. Én viszont tuti sosem fogom ilyesmiért fizetni. Nehogy már virtuális tárgyakat vegyek valódi pénzért. Ha megkapom eredetiben is, akkor persze, jöhet 1-2$-ért stukker, meg kard/szabja. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Apa, kezdõdik!

Assassin's Creed 3 mikrotranzakciók?

Valódiért játékpénzt vehetünk az Assassin's Creed 3-ban, legalábbis ez derül ki a PlayStation Store és az Xbox Marketplace terméklistájából, ahol különbözõ csomagokban vásárolhatunk Erudito krediteket. Errõl a dologról a Ubisoft eddig egyáltalán nem tett említést.

A legdrágább, 925 Erudito kredites pakk 1600 Microsoft pontba (kb. 13,36 Font) kerül. Ez a pénz különbözik az AC3 szóló kampányában használttól, ami arra utal, hogy a játék robosztus multiplayer módjában (amely már külön diszken foglal helyet) fogunk vele találkozni. Az Xbox Marketplace-en található szöveg így szól: "A pakk megvásárlásával szintedtõl függetlenül Erudito kreditekhez juthatsz a játékon belül."

Az angol Xbox Marketplace-en jelenleg nincsenek fent a csomagok, de korábban pár játékos jelezte, hogy látta õket feltûnni. Az amerikai PlayStation Store-ban viszont jelenleg is megtalálhatóak a különbözõ pakkok 20, 50, 155, 380 és 925 kredites változatban.

Ez a kreditrendszer a Mass Effect 3 multiplayer megoldásaihoz hasonlít, ott fegyver és karakter upgrade-ket lehet vásárolni, melyekhez egyébként a játékban szerzett pénz segítségével is hozzájuthatunk.

Shep
576kbyte, 2e és elvileg van még szétszórva az országban 3-4 db, úgyhogy ha valahol szólsz nekik, vagy neten megrendeled akkor tudsz venni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

2 kérdésem lenne: Honnan és mennyiért? És van-e még esetleg?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen <#wink>

benőmenő
Elég messze áll tõlem ez a fajta zene, azért grat hozzá! <#eljen>
bakkerman
hmm,értem,akkor annyit tehetek,hogy besétálok péntek délelõtt,és bízom benne,hogy megkapják már aznap a játék elsõ szállítmányát

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Hogy ne csak duma legyen. 😊

IMYke2.0.0.0
Gyanítom, hogy
1., nem szállítják ki ingyen
2., hosszú hétvége lesz.

bakkerman
hali,576-ról akarok elõrendelni egy gémet,és lenne 2 kérdésem:
1. Azt írják,hogy 10000 forint felett ingyenes a kiszállítás,a játék amit én rendelnék az 9999 forint,na akkor nekem ezt ingyen szállítanák le,vagy nem?
2. A játék pénteken jelenik meg itthon (is),de csütörtök november 1.-e,azaz ünnepnap/munkaszüneti nap,de attól még leszállítanák pénteken? Vagy most megint hosszúhétvége lesz?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

fery02
Állítólag a letöltésben van például szerepe, meg a jövõbeni frissítések kisebb méretûek tudnak majd vele lenni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Csak akkor néznék fel oda, ha 99%-os engedmény lenne 😊

Prince23
Originen Halloween akció van... 50% Off

szinte semmi 😄

IMYke2.0.0.0
Megígérem, hogy amint egy albumra való összegyûlik - még 1-2-3 szám alapja a fejemben zeng -, akkor az egészet felteszem HQ MP3-ban a honlapomra. <#nyes>

Rapid81
Bejövõs. 😊 Esetleg nem tudom, hogy lehetne-e egy kérésem feléd. Ezeket a korrekt kis muzsikákat fel tudnád-e rakni valahová MP3-ban, hogy ténylegesen is tudjam kocsiban hallgatni? Persze, leszedhetném Youtube-ról, de az közel sem olyan minõségû.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Daell Drow
Koszonom <#worship> unalmas teli idokben majd kiprobalom oket.
Botond
Nekem csak settlers7-et konvertalta át. Mi értelme a konvertalasnak amúgy? Kisebb lesz a játék? Vagy gyorsabb? Vagy egyéb?
IMYke2.0.0.0
Így van. S nagyon népszerû a cucc.
Az Ableton-t ráadásul DJ-k fejlesztették ki, DJ-knek - nem is kérdéses, hogy élõben is lehet vele dolgozni. Emellett, ha a laptompra, desktop PC-re még rácsatlakoztatsz cuccokat, akkor az Ableton megtáltosodik.

MerlinW
Szerintem Ableton Live, az a legjobb erre, de Cubase, Fruityloops is szuper cuccok a házi zeneszerzésre. Abletonnal dolgozik pl Sahne 54, Armin, olykor Tiesto is.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a biztató szavakat 😊

IMYke2.0.0.0
Minden zenémet Ableton Live Suite-tal, és a belé pakolt külsõs VSTi-kkel készítek.
MIDI billentyûzettel, vagy szintivel biztosan virtuózabb zenéket lehet készíteni, de talán beletanulok így is 😊

Daell Drow
Mivel csinalod ezeket? Lehet lasabb szamokat is csinalni vele?
genndy
Amíg tudsz ilyen szintû zenéket csinálni, addig nem is kell (és ha tudsz vele folyamatosan foglalkozni, csak jobb lesz!) És amikor xm-ben meg it-ben meg mod-ban készítettek zenéket pl demokhoz, ahhoz se kellett se midi-billentyûzet, se profi hangkártya. Bõven jó ez így is.
Ja, az elõzõbõl jól kihagytam a jómodort, szóval: szia és sziaszok!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#nevetes1>
Állítólag, nekem abszolút hallásom sincs (zenei hallás).
Igaz, amikor zenélek, akkor egérrel és billentyûzettel készítem elõ a MIDI-ket, mert még MIDI-billentyûzetem, és profi hangkártyám sincs 😞)

IMYke2.0.0.0
Akkor kiváltképp örülök. Köszi 😊

Sir Quno Jedi
konzervipariba én sem jártam, nem is vettek fel a globushoz vaze a gyártósorra...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
SteamGifts-en 9 nap után megkaptam a megnyert játékot sûrû bocsánatkérések közepette.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Szerintem is jó. Nem szeretem annyira az ilyesmit de ez kellemes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Örülök, ha tetszik 😊
A chill out stílus közel áll hozzám - az elõzõ gyakorlatilag az akart lenni, és ahogy a videóim kommentjébe beszúrom: gyenge kezdõ vagyok én a zenélésben, konzervatórium, kottaismeret nélkül 😊
Így duplán jól esik, ha egyik.másik munkám, így-vagy úgy, részben-egészben bejön valakinek 😊

genndy
Szupi! (ha belekotyoghatok és érdekel a véleményem, mint a fórumot rendszeresen olvasó, de nem hozzászóló emberkének).
Nagyon kellemes, én autózáshoz még egy kicsit pörgõsebbet tudnék elképzelni, de munkához például nagyon jó (ebbõl kitalálható, hogy honnan is írok<#vigyor0>). Az elõzõ zenédet egy kicsit unalmasnak találtam (szigorúan SZVSZ!), ez már nem az, jót tett neki a pörgés.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Ja, és a Youtube nagy kegyesen visszaadta a jogot a 15 percnél hosszabb videók feltöltéséhez. 😊

IMYke2.0.0.0
Egy újabb saját szerzeményem - most már trance-esebb, pörgõsebb. Ez amolyan autóban utazós stílus.
i2k'012...M.ost W.anted F.eelings (M.W.F.inal 2012 mix) A hossza: 09:38
Kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊

Bocsánatot kérek, ha beszúrom ide is - de tényleg érdekel a véelményetek 😊

IMYke2.0.0.0
Szabi képpel igazolta (STEAM-topikban), hogy a STEAM egy új formátumba konvertálja át a játékokat, vagy azok egy részét - és addig nem is tudsz játszani, míg ez el nem készül.

Sir Quno Jedi
mé mivan a steam-mel? explain !!!!!!!!4

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Úgy, ahogy tették a Battlefield 3-al, vagy az új MoH játékkal: a kiadó nyomatta, hogy ki kell adni az ellenlábas elõtt (jelen esetben blek opsz kettõ), és/vagy, mert a beígért és betáblázott kiadási idõ már a közelben, de a fejlesztõk túl sokat játszottak mással, helyi LAN-on, vagy... vagy... és belefutottak a kérdéskörbe: kiadjuk így, vagy bukunk sok milliót...
Inkább kiadják, és utólag foltoznak, ha az Élet hagyja nekik. Lásd Studio 38.

Tinman
Profit éhség, kiadói nyomás...

Kár érte, mert graf tekintetében nagyon durva volt anno.

IMYke2.0.0.0
Figyelem: otthon lévõ kisgyerekeket tessék elküldeni a monitor közelébõl!

A rohadt életbe! Ezzel bizony lõttek majd néhány játék honosításának.

Rapid81
Nem mindet, csak amelyiknél a készítõk áttértek az újfajta fájlrendszerre vagy mire. Ami a legszomorúbb, hogy amíg ez nem történik meg, addig az adott játék nem is frissül. Jártam így pár játékkal, hogy látom, hogy van ápdét, aztán le sem akart frissülni, meg hiába állítottam át a properties-nél, hogy keep up-to-date, mindig visszaállt, amíg nem csekkoltam a fájlokat vagy próbáltam elindítani.