Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszerezhetõk offline is, de sokkal nagyobb meló... könnyebb, ha van multi lehetõség, megidéz, beugrok segíteni valakinek, kapom medált, vagy betámadom, kapok "skalpot". Sokkal könnyebb multival.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Nem azoknak az arcába kell belepancsolni szvsz, akik ezt kitalálták, hanem azokéba, akik ezt támogatják a pénzükkel.
3. És ez friss élmény:
XBOX360-on elkezdtem kimaxolni a Dark Soulst (mi mást? :-D), teljesen ledöbbentem, amikor kiírta a játék indításakor, hogy totálisan offline módba vagyok kényszerítve, mert nincs Gold elõfizetésem.
Anno Ps3-on vittem végig, nem volt gond, aztán PC-n 4x és természetesen ott sem.
A dolog pikantériája, hogy a PC-s játékhoz is kell Live!
Azt ki biztosítja??? A Microsoft!!! Mennyiért??? INGYEN!!!!
XBOX360-on?? MS!!! Mennyiért??? Az MS árszabása szerint 1 hónap = 2.000 Ft!!!
Tovább is van:
Mégis gyakran 200 Ft-ért ad az MS 1 hónap Gold Live hozzáférést. Miért is? (Persze, most éppen nem :-/)
Megkapom a Captain Obvious díjat? Nem!
Mert a DaS más!!! Mivel "drop-in" multija van! Teljesen más, mint a többi játék multija!
Háborgok és csakazértsem veszek Live-ot, pedig 1 hónap elég lenne, azt a legolcsóbban 1.5k-ért tudnám megszerezni -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha gyakori kérdés lenne akkor fel sem tûnne hogy csak én kérdezem meg. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Olyan ez, mint a még meg nem jelent új Need For Speed-hez bejelentett "hivatalos cheat" (ahogy a topikjában elneveztük) DLC...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Assassin's Creed 3 mikrotranzakciók?
Valódiért játékpénzt vehetünk az Assassin's Creed 3-ban, legalábbis ez derül ki a PlayStation Store és az Xbox Marketplace terméklistájából, ahol különbözõ csomagokban vásárolhatunk Erudito krediteket. Errõl a dologról a Ubisoft eddig egyáltalán nem tett említést.
A legdrágább, 925 Erudito kredites pakk 1600 Microsoft pontba (kb. 13,36 Font) kerül. Ez a pénz különbözik az AC3 szóló kampányában használttól, ami arra utal, hogy a játék robosztus multiplayer módjában (amely már külön diszken foglal helyet) fogunk vele találkozni. Az Xbox Marketplace-en található szöveg így szól: "A pakk megvásárlásával szintedtõl függetlenül Erudito kreditekhez juthatsz a játékon belül."
Az angol Xbox Marketplace-en jelenleg nincsenek fent a csomagok, de korábban pár játékos jelezte, hogy látta õket feltûnni. Az amerikai PlayStation Store-ban viszont jelenleg is megtalálhatóak a különbözõ pakkok 20, 50, 155, 380 és 925 kredites változatban.
Ez a kreditrendszer a Mass Effect 3 multiplayer megoldásaihoz hasonlít, ott fegyver és karakter upgrade-ket lehet vásárolni, melyekhez egyébként a játékban szerzett pénz segítségével is hozzájuthatunk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

1., nem szállítják ki ingyen
2., hosszú hétvége lesz.
1. Azt írják,hogy 10000 forint felett ingyenes a kiszállítás,a játék amit én rendelnék az 9999 forint,na akkor nekem ezt ingyen szállítanák le,vagy nem?
2. A játék pénteken jelenik meg itthon (is),de csütörtök november 1.-e,azaz ünnepnap/munkaszüneti nap,de attól még leszállítanák pénteken? Vagy most megint hosszúhétvége lesz?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Az Ableton-t ráadásul DJ-k fejlesztették ki, DJ-knek - nem is kérdéses, hogy élõben is lehet vele dolgozni. Emellett, ha a laptompra, desktop PC-re még rácsatlakoztatsz cuccokat, akkor az Ableton megtáltosodik.
[merlinw.org]
MIDI billentyûzettel, vagy szintivel biztosan virtuózabb zenéket lehet készíteni, de talán beletanulok így is 😊
Ja, az elõzõbõl jól kihagytam a jómodort, szóval: szia és sziaszok!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Állítólag, nekem abszolút hallásom sincs (zenei hallás).
Igaz, amikor zenélek, akkor egérrel és billentyûzettel készítem elõ a MIDI-ket, mert még MIDI-billentyûzetem, és profi hangkártyám sincs 😞)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Þór vígi þessi rúnar
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A chill out stílus közel áll hozzám - az elõzõ gyakorlatilag az akart lenni, és ahogy a videóim kommentjébe beszúrom: gyenge kezdõ vagyok én a zenélésben, konzervatórium, kottaismeret nélkül 😊
Így duplán jól esik, ha egyik.másik munkám, így-vagy úgy, részben-egészben bejön valakinek 😊
Nagyon kellemes, én autózáshoz még egy kicsit pörgõsebbet tudnék elképzelni, de munkához például nagyon jó (ebbõl kitalálható, hogy honnan is írok<#vigyor0>#vigyor0>). Az elõzõ zenédet egy kicsit unalmasnak találtam (szigorúan SZVSZ!), ez már nem az, jót tett neki a pörgés.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
i2k'012...M.ost W.anted F.eelings (M.W.F.inal 2012 mix) A hossza: 09:38
Kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊
Bocsánatot kérek, ha beszúrom ide is - de tényleg érdekel a véelményetek 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Inkább kiadják, és utólag foltoznak, ha az Élet hagyja nekik. Lásd Studio 38.
Kár érte, mert graf tekintetében nagyon durva volt anno.
A rohadt életbe! Ezzel bizony lõttek majd néhány játék honosításának.