Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
A NFS-nél még annyit hogy oké át lehet állítani a gombokat (meghát én nem gombokon játszom) de ki az az agyament aki alapra rakta a gáz-fék-et A és Z betükre? 😄
Ezt máig nem értem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez sem ma készült, ezt hívják égi jelnek? :

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Gyakori kérdések:

Érdekességképpen most egy hirdetésben találtam a MegaCould-ra.
Egy program ami ugyanaz mint a Dropbox.
Csak 2x8Gb tárhelyet ad.

Az érdekessége a másik 8 GB...ez egy "Backup" tárhely...ez arra szuper lehetõség ha "Backup"-ot akar valaki csinyálni mondjuk a C-n lévõ játékmentésekrõl, csak bepippantod a játékmentéseket, a mappák szerint, utána "Backup", és ha valami gáz van a "Restore" opcióval vissza rakja a helyükre a cuccokat.

Szóval hátha érdekel valakit.

DarkSector
Jah van olyan is.
3D-hez nemtudok mit szólni mert 1D-be néztem...:S

cataflam02
Tisztelet a kivételnek :> akkor neked nem tetszett.
De sajna elég sok az olyan, aki már csak azért is fikázza.

One more story

DarkSector
Én sorry de nem divatból mondom egyszerûen nem tetszett, sok idõ telt el mire egyeltalán végignéztem, a legelején már a stílus nem tetszett, ezek a kék törpök.

cataflam02
Hiába divat õket leszólni.. fõleg az Avatart, de nekem bejött..
A LOTR a fantasy környezett miatt.. igaz a hobbitos részek néhol már kicsit unalmasak voltak.. (bõvített változat) de így is szuper film..
Az Avatar meg olyan élmény imax3d-ben amit nehéz leírni.. emellett lehet, hogy sablonos a sztorija, de nekem tetszett.

One more story

DarkSector
Persze hiszen a Gyûrük Ura 3 lapra fér csak el. 😄

DarkSector
Úristen nem ismerlek, mert még ha 1 tetszik az oké de mind2-õ? 😄

cataflam02
LOTR 9/10

One more story

DarkSector
Gyûrük Urában az nem tetzsik hogy az egész story vontatott.

Sir Quno Jedi
A Dizni amúgyis összeállt már a Square-rel, így végre Goofy, Donald Kacsa, Sora, Riku, Anakin és R2D2 végre együtt kalandozhatnak a Destiny Island fölött lebegõ Halálcsillagon... Pazar élmény lesz az nekünk!

Kingdom Hearts 7 The Kingdom Strikes Back (again)

Elõrendelésben elfogyott!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Skyrim - DLC-k nélkül jön a Premium Edition

Miért is jönne hiszen egy másik dlc-s verzióval mégjobban le lehet húzni a népet<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Avatart többször láttam mint a Gyûrûk Urát, és a GYU nyilván összetettebb film a világának, karaktereinek köszönhetõen, de emiatt az Avatar nem lesz szar vagy 0 és a GYU sem gyengébb azért mert az Avatar nálam sikeresebb film a megnézések számát tekintve.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Avatar az jó film.Alig várom már hogy megvegyem majd egyszer valamikor a 3d tv-met és azon is meglesem majd sokadjára!

Next PC upgrade: 2022

Hatos skálán tényleg 6.
Fpocok
Gyûrûk úra 6

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Gyûrûk ura 9,5/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A Gyûrûk Urát és az Avatárt egy mondatban emlegetni fõben járó bûn kérem szépen.
MerlinW
Az Avatar nekem sem tetszett. A gyûrûk ura az viszont igen.

[merlinw.org]

DarkSector
Habár nekem akinek az avatar meg a gyürük szövetsége sem tetszett. 😄

MerlinW
Teljesen rendben volt a maga stílusában.

[merlinw.org]

zorrobomber
Egyetértek, most lehet igazán bízni.

Totti5
Igen az.

DarkSector
Igaz mert a John Carter egy jó film...<#whatever>

Fpocok
Amit lucas csinált a mostani idõkben... mondasz valamit 😄

MerlinW
Ha a Disney össze tudott rakni egy John Carter-t, akkor nem hiszem, hogy SW-vel gond lenne. A sztorit, karaktereket pedig úgyis ex SW filmes szakikkal fogják megalkottatni. Én nem aggódom, Disney tett le pár dolgot az asztalra 75 év alatt. Szerintem jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a frencsájz.

[merlinw.org]

wantonly
Ha Star Wars rajongó lennék valószínûleg most felment volna a vérnyomásom... De így csak röhögök. 😄
DarkSector
Nem hiszem el akkor sem. 😄

A maják megjósolták nem?

Fpocok
Legelsõ gondolatom az volt, hogy hála isten, akkor valószínûleg nem 3dsítik a régi részeket... aztán olvastam, hogy folytatják :S De legalább a jedi visszatér után. Még jó is lehet... (nem lesz),

MerlinW
Hivatalos bejelentés

Csak egyet kérek. Zahn könyve alapján készüljön az Ep7

[merlinw.org]

DarkSector
Ki hiszi ezt el? 😄

Prince23
Ez elég felháborító

Mint valami rossz, április tréfa

Totti5
Jhon Carter, Tron, Pop, Avangers. Mit aggódjak? SW tökéletesen beleillik a Dizni profiljába, kellõen bugyuta és scifi. Gondolom senki sem vár darkos, horrort és thillert, hiszen eddig sem az volt, és persze ettõl még nem Donald kacsa lesz benne a fõszereplõ.

Fpocok
Bazmeg.
😄

Mivel pofátlanul olcsó, engem meg nem érdekel a játék:

Carlos
Annó még tudtak intrókat csinálni: Road& Track NFS Intro

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Ne is említsd az útról lemegyek részt, mert volt olyan, hogy konkrétan kivágtam a billentyûzetet a szobából. Gyönyörûen lecsaptam véletlenül a kanyart és sikerült megfogni a kocsit, meg még meg is elõztem a másikat, erre visszatöltött bakker.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Carrera 4S és a sebességfüggõen emelkedõ hátsó szárny. 😊 Imádtam!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Azzal egyetértek, hogy volt benne sok hülyeség, az autóválasztás (pedig rengetek volt benne) vagy a lemegyek az útról két centit és már kezdhetem újból... Nekem a vezetés tetszett benne, a pörgõs játékmenet, no meg a látvány sem volt rossz. Többet nem várok el egy NFS-tõl. 😄
MerlinW

[merlinw.org]

Rapid81
Erre semmi reakció?

És erre? 😊

Rapid81
Õk még XP-t használnak. 😊

Rapid81
Bakker. RTL Klub és az igényesség. 😄 Skype-on beszéltek valami amerikánusban szakadt hazánklyányával és ahelyett, hogy rögzítették volna a videót, a PC monitora volt felvéve kamerával, Windows tálca, Start menü, futó progik, stb alul. XD

Fpocok
Nekem a high stakes volt a kedvencem psen... de a porsche is jó volt. Azt tudjátok, hogy konzolon meg pcn tök más volt a porsche rész?

Totti5
Ebbe sem körpályák vannak ( játszani kellett volna😊 ) hanem 10 percig mehetsz ótópályán elõre, vagy a térképen keresztül. Persze vannak olyan versenyek, ahol ki van jelölve egy kör, de ritka. Ráadásul több az útvonal és lehetõség.

Rapid81
Bocs, azt mellélõttem. Wantonly-nak akartam írni, hogy mi volt a baj a Run-nal.

Totti5
Elsõ mondatot nem értem, melyik játékra írtad?